Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maclaren Techno XLR. Το πηραμε δωρο και στην αδερφη και στη νυφη μου.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Maclaren Techno XLR. Το πηραμε δωρο και στην αδερφη και στη νυφη μου.

Αυτό έχω κι εγώ, Λεμόνι. Και δεν το χω μετανιώσει.

Τι εννοώ με τη μαία; Να, αν κατάλαβα καλά, πήγες στο νοσοκομείο με ελάχιστο ροζ, είδαν ό,τι είδαν τέλος πάντων και σ' έδιωξαν. Έλεγα μήπως άν έπαιρνες τη μαία σου τηλέφωνο και της ελεγες ότι ανησυχούσες μπορούσε να σου κλείσει αυτη η ίδια ραντεβού για υπέρηχο στο νοσοκομείο. Κάνουν ένα τηλέφωνο και σου βρίσκουν σλοτ πολύ νωρίς το πρωί την επόμενη ή την μεθεπόμενη. Μου το κανε εμένα για να δει το μέγεθος και τη θέση του μπέμπη, πήρε μπροστά μου τηλέφωνο και μου έκλεισε ραντεβού για την επόμενη στις 8 το πρωί.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Μπράβο ΛΕΜΟΝΑΚΙ, πολυ όμορφα τα νεα σου. Έρχεται ο κοριτσαρος, θα σε τρελανει με τα ναζια της! Καροτσάκι κι εγω ιδιο με τα κορίτσια εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημένη. Ειναι παναλαφρο αλλα καλής κατασκευής. Επισης δεν ειναι ακριβό.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Απο ότι καταλαβαίνω το maclaren έχει πολύ πέραση!

Εμείς Λεμονάκι έχουμε το cosatto cabi. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. Αυτό που θα σου έλεγα να προσέξεις είναι να έχει ένα σχετικά μεγάλο καλάθι, το έχω βρει πολύ βολικό, και αν θα θέλεις να είναι rear and forward facing. Για μένα στο καρότσι για το πρώτο χρόνο αυτό ήταν το βασικό, θέλω η μικρή να βλέπει εμένα.

Φαίρη τι κάνει ο μικρός σας; Ο μεγάλος εξακολουθεί να είναι ο καλός αδερφός; Ελλάδα θα πάτε το καλοκαίρι με το μικρό;

Φαίρη τι κάνει ο μικρός σας; Ο μεγάλος εξακολουθεί να είναι ο καλός αδερφός; Ελλάδα θα πάτε το καλοκαίρι με το μικρό;

συνεχιζουμε να ειμαστε ησυχοι ναι!!!! απιστευτο το βρισκω χαχαχα. ο μεγαλος μου γιος ειναι απιστευτος, του δινω να ταιζει κ εκεινος, βοηθαει στην πανα κ γενικα σε ολα. προχθες καθομασταν στο δωματιο του ολοι κ πηγε παιχνιδια του στο μωρο για να παιξει κ εκεινος κ λιγο στεναχωρεθηκε που δεν μπορουσε να συμμετεχει χεχε. αλλα του εξηγησα κ ειπε θα κανει λιγο υπομονη να μεγαλωσει το μωρο. πραγματικα δεν εχω βρει δυσκολια μεχρι στιγμης εχοντας δυο παιδια...θα δουμε οταν γυρισω στη δουλεια βεβαια :) φυσικα εξυπακουεται οτι κανουμε πολυ babywearing, πχ οταν ο μεγαλος κανει μπανιο το μωρο το εχω στο σλινγκ...αντε να μεγαλωσει λιγο να μπορω να το βαζω στην πλατη!!!!!

οσο για το καροτσι συμφωνω με την Δεσποινα. Λεμονακι πρεπει να δεις σε τι δρομους θα πηγαινει το καροτσι σου κ καπως ετσι να διαλεξεις. νομιζω πως το mothercare εχει κ online survey να σε βοηθησει να αποφασισεις. εγω πχ παω κ σε δαση, σε ζωολογικους κηπους, γενικα οργωνω τα μερη ολη μερα, οποτε θελω μεγαλο καροτσι κ ροδες ωστε να μην σκαλωνει, κ τα αμορτισερ τα εχω λατρεψει. επισης αν εχετε αμαξι, πρεπει να κοιταξεις αν θελεις το καθισμα αυτοκινητου να κουμπωνει ευκολα πανω στο καροτσι

πραγματικα δεν εχω βρει δυσκολια μεχρι στιγμης εχοντας δυο παιδια...

famous last words... :P:p:p:p Περιμενε να ξεπεταχτει λιγο και το δευτερο και ελα μετα να μου πεις, χαχαχαχ

συνεχιζουμε να ειμαστε ησυχοι ναι!!!! απιστευτο το βρισκω χαχαχα. ο μεγαλος μου γιος ειναι απιστευτος, του δινω να ταιζει κ εκεινος, βοηθαει στην πανα κ γενικα σε ολα. προχθες καθομασταν στο δωματιο του ολοι κ πηγε παιχνιδια του στο μωρο για να παιξει κ εκεινος κ λιγο στεναχωρεθηκε που δεν μπορουσε να συμμετεχει χεχε. αλλα του εξηγησα κ ειπε θα κανει λιγο υπομονη να μεγαλωσει το μωρο.

Έλιωσα!!! Ο καλός μου!!!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Λεμονάκι εδώ το «πιασμένο». Καλησπέρα, κορίτσια θα κοιτάξω ολες τις επιλογες που μου δώσατε σχετικά με το καρότσι. Σήμερα δεν πήγα δουλειά , ξύπνησα με φοβερό πιάσιμο στην πλάτη. Μάλλον ψύξη, δηλ τι μάλλον σίγουρα....Το πρωί πονούσα τόσο πολύ, δεν μπορούσα καλά καλά να αναπνεύσω . Τώρα είμαι κάαααααααααααααααπως καλύτερα!!! Το βράδυ όπως κοιμόμουν μάλλον την πάτησα. Αχ! Βαχ!!! Περιμενω τον καλο μου να μου κανει λίγο μασαζ με λαδακι …Εκανα και ένα ζεστό μπανακι και προσπαθω να διατηρησω την περιοχη ζεστη.

Η μικρή «κολυμπάει» και τη νιώθω …Τι παράξενη αίσθηση !!! Δεν μπορω ακρβως να προσδιορίσω τα συναισθηματα μου… Αγορασαμε ένα ωραιο χαρούμενο τετραδιο, στο οποίο ξεκινησαμε να γραφουμε τις σκεψεις μας, σχετικά με την μικρή. Γραφουμε και οι δυο και ο καθενας αποτυπωνει τις δικες του σκεψεις… Θα ηθελα όταν με το καλο μεγαλωσει να της το χαρισω.

Σήμερα το μενου μας εχει μελιτζανες στο φουρνο με κοκκινη σαλτσα και μπεσαμελ και τηγανοψωμα. Θα μου πειτε «καλα ρε λεμονακι τρως τηγανοψωμα και μπεσαμελ κ.λ.π και μετα γκρινιαζεις …» Μισό… να εξηγηθω , όλα τα εκανα σε λαιτ εκδοχη και τετοιο μενου τρώμε μια στο τόσο… Οποτε δικαιολογούμε νομίζω… Ευτυχως, η ζυγαριά σταθεροποιηθηκε και κάπως πηρα κουραγιο.

Λοιπον, σας αφηνω …Λεμονατα φιλια σε ολες…

Α! Ισλακι γενναω μεσα Σεπτεμβρη και Fairy ωραια με τον «μεγαλο» που βοηθα αλλά και καμιά φορά αν θέλει να πλακώσει το μικρό, είναι αποδεκτό …και κατανοητο!!!

Λεμονακι, ξαναχτυπα.. Ρε κοριτσια θελω να με χτυπήσει η Άνοιξη, κατακέφαλα.. αλλά μηδέν στο πηλίκο. Μηπως να κοιμηθω σαν τις αρκουδες και να ξυπνησω μια και καλή στην Ελλάδα. Θελω Ανοιξη σας λέω… Θέλω βόλτες ανοιξιατικες με ένα ζακετάκι στον ώμο . Λαχταρω να βγω στο μπαλκόνι το πρωι και να με χτυπήσει αυτος ο ηλιος που σιγά σιγά θα μου ζεστανει το κορμακι. Θελω να ακουσω τα πουλακια τσιου τσιου… μη σας πω και κρακ ρα να κανουν εγω τσιου τσιου θα ακουω… Να περπατησω στην Διονυσιου Αρειοπαγιτου βραδάκι και να τρωω σουβλακι. Ναι ναι σουβλακι με τζατζικι και με από όλα …Ασχετα που οσο ημουν Ελλαδα δεν εβαζα ποτε τζατζικι και κρεμμυδι. Τωρα θελω και από τα δυο …Να ! Μεχρι και η μικρη κουνουθηκε, μολις εγραψα τζατζικι. Μετά θελω να ξυπνησω μια Κυριακή (που επιτελους δεν θα βρεχει, δεν θα εχει συννεφια, δεν θα φυσαει …που δεν θα βιωσω ολες τις εποχες μεσα σε μια μέρα), μια απλή Κυριακή που θα είναι ηλιοοοοοοοοοολουστη ολη την μέρα. Να βγω για καφεδακι και μετά για φαγητο. Α! ναι θελω να παω θεατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Αν και ηταν αγαπημενη εξοδο τον χειμώνα και τωρα την Ανοιξη παντα εχει καποια καλη παρασταση! Κάλε τι εχω πάθει… στο τελος με βλεπω να πηγαινω και στα μπουζουκια και να πεταω γαριφαλλα στις τραγουδιαρες…και να φωναζω από καψουρα, αφου εχω κατεβασει δυο τρια μπουκαλια…στο τελος θα χορεψω και το μαντηλι καλαματιανο για να ερθω στα ίσια μου. Μη σας πω να ανεβω στο τραπεζι και να λικνιζομαι (εγκυος γυναικα) στον ρυθμο κάθε τσιφτελολαικοανατολικο ασμα! Και το επικυνδυνο είναι ότι αρχιζει και μ αρεσει η ιδεα. Τι εχω παθει Παναγιά μου, παρακρουση Είναι που εδώ δεν θα ρθει η Ανοιξη . Αντε καλα θα ρθει για μια δυο μέρες, αντε μια εβδομαδα. Και εκει που θα ξεκινησει η ανοιξοθεραπεια μου…. Για σκεφτειτε το ανοιξοθεραπεια…. παλι τα ιδια αερα, βροχη ..συννεφια. Α! το καλυτερο δεν σας το ειπα, ειχε ερθει ο τεχνικος να μας φτιαξει το γκαζι και ακουγα ραδιοφωνο Ελληνικο και παιζει η διαφημιση με την Στανιση (οποιες δεν την εχετε ακουσει ένα εχω να σας πω χανεται χαχαχα) τελοςπαντων παιζει που λετε η διαφημιση και ακουγεται η γνωστη αιδως το «πώς να ερθω στο σπιτι , με τα χερια μου αδεια …» ναι το παραδεχομαι εχω μαθει τα λόγια, μεχρι που το σιγοτραγουδαω κιολας ( τι να κανουμε ειπαμε θελω να με βαρεσει η Ανοιξη για να συνελθω)…που λετε με ρωταει ο μηχανικος «Ελληνική μουσική είναι αυτό?» Τι να του απαντησω η γυναικα , τι να του εξηγησω «ναι « του λεω και μου απανταει “ Oh! I like it…” Εμενα να δεις μου ρθε να του πω ποσο Ι Like it… Αφηστε σας λεω εχω παθει ……….μμμμμμμμμμ πρεπει να δωσω έναν ορισμο στην παθηση μου. Ανοιξοελλειψη ? Μπα δεν μ αρεσει, δεν κανει πολύ επιστημονικο. Spring infection ναι καλο ακουγεται στα αγγλικα αλλα στα Ελληνικα δεν μου βγαινει ωραιο….Τελοςπαντων κατι θα βρω.. Και ειλικρινα αν συναντησω ανθρωπο που για χιλιοστη φορά θα μου πει με το χαμογελο στα χειλη «it's a nice day today isn't it?» Επειδη εβγαλε για μια, δυο, τρεις, αντε πεντε ωρες ηλιο ... μου ρχετα να θελω να του κανω κεφαλοκλειδωμα, να του δεσω τα χερια σαν χταποδι, να του κανω τρια επανωτα ηλεκροσοκ και στο καπακι να του δινω την ευχη να μην παει στην τουλετα για κανα μηνα (δυσκοιλιότητα γαρ), τον δεσω χειροποδαρα και να τον κοπαναω με τον πλαστη με ευχαριστηση....Ωστε να ρθω στα συγκαλα μου!!!!

Εχω και αλλα να γραψω αλλα προς το παρον παω να πνιξω τον πονο μου στο τηγανοψωμο. Παραδοξως εχει ηλιο ΤΩΡΑ εξω…καλα ναι το ξερω σε μιση ωρα μπορει να βρεχει, να φυσαει ….

Λεμονατα ανοιξοκεραυνοβολημενα φιλακια…Θα επανελθω (βρε μπελα που βρηκατε και εσεις …)

αχ λεμονακι, δεν ξερω τι κανει εκει πανω, αλλα εδω στο νοτο ολη αυτη την εβδομαδα, ειμαστε με κοντομανικα, βολτες, παρκο, ποδηλαταδα και παγωτο... Μηπως να κανατε ενα ταξιδακι τωρα ΣΚ να μαζεψετε λιγο ηλιο;

Τη διαφημιση με τη Στανιση δε θα τη σχολιασω, νομιζω εκανα εμετο μεσα στο στομα μου οταν την ειδα... Θα το ριξω στις ορμονες της εγκυμοσυνης το οτι σου αρεσει για να μη χαλασουμε τις καρδιες μας, χαχαχα

Αλλα θεατρο; Γιατι σου λειπει το θεατρο; Δνε ξερω εκει πανω αλλα εδω εχει συνεχως παραστασεις, ο,τι ειδους θελησεις. Λογικα κατι θα υπαρχει (δεν ξερω και ποσο μακρυα εισαι απο καποια πολη). Κοιταξε το λιγο, σιγουρα κατι θα βρεις εκει γυρω...

αχ βρε Λεμονάκι, έλιωσα στα γέλια! Τι να κάνουν οι άνθρωποι, αφού γι αυτούς αυτό είναι καλός καιρός! Ο ήλιος εδώ είναι πολυτέλεια!

Τι να σου πω βρε travellingmum, εδώ στη μέση του νησιού σήμερα έχει ψοφόκρυο, όχι απλά κασκόλ και παλτό αλλά και τέρμα μάλλινα έβαλα από κάτω και πάλι κρύωνα.

Τη διαφήμιση Στανίση δεν την έχω ακούσε και δεν καταλαβαίνω γιατί η Στανίση θα έκανε διαφήμιση; Τι προωθεί ακριβώς;; Πάντως τη πάω πολύ, είναι θεά η γυναίκα και πολύ ορίτζιναλ! χα χα! Άλλωστε έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, τι να λέμε τώρα!

Λεμονάκι, δεν έχετε στα σχέδια να πάτε καθόλου Ελλάδα μέχρι να γεννήσεις, να μαζέψεις και λίγη βιταμίνη D;

Λεμονακι εδω! Καρδουλες δεν χαλαμε , απο μια την εχουμε και αυτην θα την χαλασουμε... Μια χαρα θα ακουω Στανιση (βιτσιο λεμε ...) ισως καταβαθος να εχω αυτοκαστροφικες τασεις , τι ναπω ...και εσυ travel μου θα ακους τα δικα σου και μια χαρα...τσιφτελοκασταση εγω, κουλτουροκατασταση εσυ ... αχτυπητο διδυμο!!! Περναω φαση "ειμαι γυναικα ζορικη , σκληρη και αιμοβορικη" και ολο ντερντι και καημος... Που ξερεις αυριο μπορει να με πιασει η φαση Αλικης του στυλ " νιαου βρε γατουλα" ειπαμε ειμαι "ανοιξοπληγμενη". Και μεθαυριο να αρχισω να κοπανιεμαι με σκληρο ροκ .... και heavy metal να περασω σε σκληρες καταστασεις ..

Τωρα για τον καιρο , νομιζω ειναι πλεον γνωστο οτι ειναι το μονιμο μου προβλημα στη Σκωτια. Βασικα ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορω και για το οποιο γκρινιαζω... ενταξει γκρινιαζω κ για αλλα ...απλα ο καιρος ειναι αυτο που πραγματικα σοβαρα κ αστεια με ενοχλει και ειναι ο λογος που δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου στη Βρετανια...βασικα στη Σκωτια! εκει στο Νοτο καλα σας κοβω... Χαιρομαι που ειχατε την ευκαιρια για τοσο ωραιες βολτες!!! Το θεμα εδω ειναι οτι και οταν εχει ηλιο συνηθως εχει και ενα αερακι που σε παγωνει...ή τελοςπαντων εμενα με παγωνει και γενικα ειμαι κρυουλιαρα... ενα κοντομανικο δεν εχω φορεσει τοσο καιρο που ειμαι εδω...αφου η θερμοφορα ειναι το μονιμο αξεσουαρ μου!!! Ομως ειμαστε σε καλο δρομο και δρομολογουνται οι καταστασεις για να φυγουμε μετα την γεννηση της μικρης.

Travel μου οσο για το θεατρο, εχει και εδω παραστασεις και καποιες ειναι καλες δεν μπορω να πω ..Απλα το θεατρο ειναι λιγο πιο πολυπλοκο για μενα...δεν ειναι οτι απλα παω βλεπω μια παρασταση και τελος...Θα μου πεις χριστιανη μου τι κανεις αναλυση θεατρολογου ...ε! ειναι λιγακι δυσκολο να το εξηγησω γραπτως και να το αναλυσω ...δεν θα ειχε ισως και τοσο ενδιαφερον! Τωρα πως συνδυαζεται η Στανιση ...ενα εχω να πω, ολοι οι καλοι χωράνε στην καρδια ενος λεμονακιου!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...