Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Λεμονάκι, το αμφιθυμικό εδω. Γεια σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε? Πως περνάτε? Νιώθετε χαρούμενες και αισιόδοξες? Απολαμβάνετε τις μικρές πολύτιμες στιγμές αγάπης, μέσα στην μέρα ή παρασύρεσθε μέσα στην δίνη της καθημερινότητας?

Εγώ τις τελευταίες μέρες, είμαι σαν το ασανσέρ ένα πράγμα …μια στο ρετιρέ μια στο υπόγειο! Ξέρω ξέρω οι ορμόνες …αλλά νομίζω δεν είναι μόνο οι ορμόνες. Τελοςπαντων, μόλις λιγάκι το ξεκαθαρίσω μέσα μου , ίσως και να σας γράψω για αυτό, μιας και τώρα είναι πολύ μπερδεμένο ακόμη.

Ευχαριστώ Ντοματούλα και Δεσποινακι για τις έξτρα πληροφορίες!!! Ήταν πολύ χρήσιμες!!!

Αχ! Σας αφήνω …Φιλιά σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί βρε Λεμονάκι μου είσαι έτσι; Τι φταίει λες; Εδώ πάντως ο καιρός σα να φτιάχνει σιγά σιγά! Έχουμε τρελή συννεφιά (για την ακρίβεια έχω ανάψει τα φώτα γιατί έχει σκοτάδι έξω!) αλλά η θερμοκρασία ανεβαίνει και χαίρομαι πολύ που δεν φοράω πλέον γάντια όταν πάω έξω! :)

Λεμονακι εδώ. ΣΟΣ…….Αστα Ισλα μου ημουν που ημουν χαλια ….Και χθες ειχα λιγο αιμα ροζ , πηγα στο νοσοκομειο, μου βρηκανε yeast infection Ο.Κ μεχρι εδώ, μου δωσανε και ένα υποθετο και εφυγα. Εννοειτε πριν ακουσαμε το μωρο (διχως να γινει υπερηχος) στην συνεχεια με κολποδιαστολεα ειδε τον τραχηλο και όλα καλα… Ερχομαστε σπιτι το αιμα ειχε σταματησει και όλα μια χαρα …Ξυπναω σημερα το πρωι, πηγαινω τουαλετα και παλι τα ιδια …ουφ! Ροζ αιματακι όχι πολύ αλλα … Παιρνω τηλ. και μου λενε δεν είναι τιποτα είναι φυσιολογικο και να το παρακολουθησω… αν αλλαξει κατι να ξαναπαρω τηλ. Τι να κανω ρε κοριτσια …Να παω παλι από εκει…ασχετως που μου ειπανε στο τηλ να το παρακολουθησω…? Ασε που δεν μου καναν και ένα υπερηχο ...Τι πραγμα και αυτό λες και είναι κατι το φοβερο να κανεις έναν υπερηχο...

Δεν ειναι σωστο να κανουμε εμεις τον γιατρο. Αν δεν εμπιστευεσαι αυτα που σου λενε και ανησυχεις ισως να πρεπει να κλεισεις ραντεβου σε ιδιωτη γιατρο.

Οταν ειχα λιγο αιμα στις 8 εβδομαδες στην πρωτη εγκυμοσυνη ο γυναικολογος (στην Ελλαδα) μου εδωσε προγεστερονη (utrogestan) και μαγνησιο, τα οποια επαιρνα μεχρι το τελος του πρωτου τριμηνου. Δεν εμεινα ξαπλωμενη, πηγαινα στη δουλεια και μετα απο μια εβδομαδα στσματησε το αιμα. Αυτο στο λεω για να σου εξηγησω οτι μπορει οντως να ειναι κατι το οποιο δεν χρηζει ανησυχιας. Ακου το ενστικτο σου και αν νιωθεις ανασφαλεια επεμενε μεσω του NHS και αν δεν βρεις αντποκριση κοιτα το ιδιωτικα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Αχ Λεμονάκι μου καλό.. από τη λίγη ιδέα που έχω περι εγκυμοσύνης ξέρω πως πολλές κοπέλες έχουν αιμοραγία σε κάποια φάση της εγκυμοσύνης και συνήθως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σε ποιά εβδομάδα είσαι;

Αν δεν περάσει μετά από 3-4 μέρες εγώ θα πήγαινα σε έναν ιδιώτη γιατρό πάντως.

Λεμονάκι, φαντάζομαι σου είπαν αν δεν νιωθεις το μωρό να κινείται να τους πάρεις τηλέφωνο... Αν πάρεις τη μαία σου και προσπαθήσει αυτή να κλείσει ραντεβού; Το πιο πιθανό είναι πως δεν είναι τίποτα, ειδικά αφού ακούσατε την καρδούλα, αλλά αν δεις πως δεν συγκινούνται μπορείς να κάνεις έναν ιδιωτικό υπέρηχο, να σου φύγει το άγχος.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Λεμονακι εδω, It's a Girl...!!!! Κοριτσια σας ευχαριστω...Ολα καλα πηγα σημερα το πρωι σε ιδιωτικο και εκανα υπερηχο και ολα μια χαρα!!!! Βγαινω γιατι εχω δουλεια ...θα ξαναμπω με ηρεμια με την πρωτη ευκαιρια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!φιλιααααααααααααα

Πολυ ευχαριστα νεα! Μπραβο :)

Για να μαθαινουμε, μας λες ποσο κοστισε η επισκεψη και ο υπερηχος;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Λεμονάκι, τι ωραία νέα! Κι άλλο κοριτσακί! Εύχομαι τώρα να ηρεμήσεις λίγο και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!

Οσο για τους μύκητες, σα κάτι τέτοιο κατάλαβα πως σου είπαν στο νοσοκομείο, να τρως γιαουρτάκια και προσπάθησε για λίγες μέρες να κόψεις κάπως τη ζάχαρη και ψωμι, μακαρόνια! Τι λέω τώρα στην εγκυό!

Λεμονακι is back...!!! Ευχαριστω τοσο πολυ για τις ευχες και τις παροτρυνσεις σας. Με σκεφτεστε μωρε και συγκινουμαι...Τι να κανετε με το γκρινιαρικο λεμονακι που εχετε μπλεξει αλλα να ξερετε οτι ειμαι και πολυ γλυκο. Ασχετως, αν φημιζομαι για την ξινυλα μου χαχαχα. Καλα για την γκρινια, θα παρω βραβειο. Θα γινω μια κοριτσομαμα ...δε το πιστευω!!! Αντε, επιτελους θα ξερω τι να κοιταξω σε φορμακια κ.λ.π Λοιπον οπως πιθανον να εχετε ηδη καταλαβει δεν εχω αγορασει ακόμη τίποτα για την μικρη (χεχε μ αρεσει να το λεω...) . Ο λογος ηταν οτι βεβαιως βεβαιως δεν ξεραμε το φυλο και ηθελα να επιλεξω το πρωτο πραγμα που θα αγορασω να ειναι απολυτα συνεφασμενο με το φυλο. Για παραδειγμα, δεν ηθελα να αγορασω ενα φορμακι ουδετερο ...ηθελα να ειναι ενα απολυτα κοριτσιστικο ή αγοριστικο αντιστοιχως. Μη με ρωτατε γιατι...ειπαμε αγνωσται αι βουλαι της εγκυου. Τελοςπαντων αφου τωρα ξεκαθαρισαμε με το φυλο χθες ειχαμε βγει για μια μικρη βολτα και λεω αντε τωρα να παρω κατι για την μικρη (χεχεχε σας ειπα ποσο πολυ μ αρεσει να το λεω...) Αμ!δε...μιλαμε για πολυ ιδιοτροπια. Το ενα μου βρωμαγε, το αλλο μου ξινιζε... μιλαμε για τρομερη ιδιοτροπια ετσι...Πωπω σκεφτομουν αν κανω ετσι για να επιλεξω ενα φορμακι, τι θα κανω για τα υπολοιπα... Αν και ειμαι βεβαιη οτι θα το ξεπερασω συντομα μιας και ως γνωστο αμα δω κατι και μ αρεσει το παιρνω αμεσως....Οποτε, ισως πραγματικα να μην μου εχει γυαλισει κατι ακομη. Το αλλο που θελω να σας γραψω ειναι οτι ξαφνικα η ζυγαρια τα χει παιξει. Νομιζω με μισει δεν εξηγειτε αλλιως...μιας και σημερα με εδειξε επιπλεον ενα κιλο ακομη. Και εκει που αρχικα χαιρομαουν οτι δεν ειχα παρει βαρος ...εν μια νυκτι ολα αλλαξαν ..Ενταξει οχι σε μια ακριβως αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω .Καθιστε να παρω μια ανασα ..................................................5 ολοκληρα στρογγυλα στρογγυλα κιλα εχω παρει! Συγνωμη, που? πως? πότε? Ατασθαλιες ελαχιστες, διοτι ειλικρινα η διαθεση για φαγητο ειναι σχεδον ίδια με την προ εγκυμοσυνη εποχη. Οι μεριδες επισης, ιδιες...Ενταξει, εκανα καποιες μικρες τοσοδουλικες ατασθαλιες (αλλα αυτες τις εκανε παντα). Δεν ξερω, πως σας φαινονται εσας αυτα τα κιλα (κλαψ κλαψ). Εχω ηδη μπει στο πεμπτο ... Τι να κανω η γυνη να αυτομαστιγωθω? Το καλο ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με το βαρος οταν εμεινα εγκυος, αλλα και παλι δεν ξερω.

Κατι αλλο βρε κοριτσακια..Τι καροτσι εχετε παρει?

Λοιπον, σας αφηνω...θα χαρω να μαθω τι κανετε , πως τα περνατε ...!!! Λεμονατα φιλια!!!

Oυπς ...Ξεχασα να απαντησω ποσο πληρωσα για τον υπερηχο. 80 λιρες

Επισης, Ντοματουλα αυτο με την μαια που ειχες τη καλοσυνη να μου γραψεις τι ακριβως εννοεις. Καλο θα ηταν να το ξερω... Ευχαριστωωωωωωωωω

Λεμονακι is back...!!! Ευχαριστω τοσο πολυ για τις ευχες και τις παροτρυνσεις σας. Με σκεφτεστε μωρε και συγκινουμαι...Τι να κανετε με το γκρινιαρικο λεμονακι που εχετε μπλεξει αλλα να ξερετε οτι ειμαι και πολυ γλυκο. Ασχετως, αν φημιζομαι για την ξινυλα μου χαχαχα. Καλα για την γκρινια, θα παρω βραβειο. Θα γινω μια κοριτσομαμα ...δε το πιστευω!!! Αντε, επιτελους θα ξερω τι να κοιταξω σε φορμακια κ.λ.π Λοιπον οπως πιθανον να εχετε ηδη καταλαβει δεν εχω αγορασει ακόμη τίποτα για την μικρη (χεχε μ αρεσει να το λεω...) . Ο λογος ηταν οτι βεβαιως βεβαιως δεν ξεραμε το φυλο και ηθελα να επιλεξω το πρωτο πραγμα που θα αγορασω να ειναι απολυτα συνεφασμενο με το φυλο. Για παραδειγμα, δεν ηθελα να αγορασω ενα φορμακι ουδετερο ...ηθελα να ειναι ενα απολυτα κοριτσιστικο ή αγοριστικο αντιστοιχως. Μη με ρωτατε γιατι...ειπαμε αγνωσται αι βουλαι της εγκυου. Τελοςπαντων αφου τωρα ξεκαθαρισαμε με το φυλο χθες ειχαμε βγει για μια μικρη βολτα και λεω αντε τωρα να παρω κατι για την μικρη (χεχεχε σας ειπα ποσο πολυ μ αρεσει να το λεω...) Αμ!δε...μιλαμε για πολυ ιδιοτροπια. Το ενα μου βρωμαγε, το αλλο μου ξινιζε... μιλαμε για τρομερη ιδιοτροπια ετσι...Πωπω σκεφτομουν αν κανω ετσι για να επιλεξω ενα φορμακι, τι θα κανω για τα υπολοιπα... Αν και ειμαι βεβαιη οτι θα το ξεπερασω συντομα μιας και ως γνωστο αμα δω κατι και μ αρεσει το παιρνω αμεσως....Οποτε, ισως πραγματικα να μην μου εχει γυαλισει κατι ακομη. Το αλλο που θελω να σας γραψω ειναι οτι ξαφνικα η ζυγαρια τα χει παιξει. Νομιζω με μισει δεν εξηγειτε αλλιως...μιας και σημερα με εδειξε επιπλεον ενα κιλο ακομη. Και εκει που αρχικα χαιρομαουν οτι δεν ειχα παρει βαρος ...εν μια νυκτι ολα αλλαξαν ..Ενταξει οχι σε μια ακριβως αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω .Καθιστε να παρω μια ανασα ..................................................5 ολοκληρα στρογγυλα στρογγυλα κιλα εχω παρει! Συγνωμη, που? πως? πότε? Ατασθαλιες ελαχιστες, διοτι ειλικρινα η διαθεση για φαγητο ειναι σχεδον ίδια με την προ εγκυμοσυνη εποχη. Οι μεριδες επισης, ιδιες...Ενταξει, εκανα καποιες μικρες τοσοδουλικες ατασθαλιες (αλλα αυτες τις εκανε παντα). Δεν ξερω, πως σας φαινονται εσας αυτα τα κιλα (κλαψ κλαψ). Εχω ηδη μπει στο πεμπτο ... Τι να κανω η γυνη να αυτομαστιγωθω? Το καλο ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με το βαρος οταν εμεινα εγκυος, αλλα και παλι δεν ξερω.

Κατι αλλο βρε κοριτσακια..Τι καροτσι εχετε παρει?

Λοιπον, σας αφηνω...θα χαρω να μαθω τι κανετε , πως τα περνατε ...!!! Λεμονατα φιλια!!!

μπραβο λεμονακι, πολυ καλα τα νεα σου. Να σου πω μονο στα γρηγορα οτι στο τελος του ενατου μηνατο μωρο, ο πλακουντας, τα υγρα κλπ κλπ ζυγιζουν 9-12 κιλα, κιλα τα οποια ως επι το πλειστον φευγουν με τη γεννα (ισως σου μεινει κανενα αν εχει μεγαλωσει πολυ το στηθος σου). Οποτε μη σκας, καλα εισαι...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...