Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Λεμονακι όπως έγραψαν οι προλαλησασες τα ίδια πράγματα κάποια την εξυπηρετούν κάποια άλλη όχι.

Προσωπική λίστα αχρησιμοποιητων ή ελάχιστα χρησιμοποιημένων:

Ρόμπα για το μαιευτήριο - διάφορες φίλες μου έλεγαν ότι είναι πρακτική για το νοσοκομείο, αλλά δεν τη φορεσα καθόλου (φταει και το ότι δεν μου αρέσουν καθόλου οι ρόμπες)

Καλαθουνα (στο μήνα πάνω δεν χοραγε ούτε ο πρώτος γιος, ούτε ο δεύτερος)

Σεντονακια καλαθουνας - είναι τόσο μικρή η χρήση τους/αρκεί να διπλωσεις απλά στη μέση τα σεντόνια της κούνιας

Αποστειρωτης (λόγω θηλασμού, αποστειρωνα μόνο όταν αφηνα το μωρό με κάποιον για να πεταχτω να κάνω δουλειές - για τόσο μικρή χρήση, αρκεί να βρασεις τα μπιμπερο, το θηλαστρο και τις θηλές σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά)

Πιπιλες για το δεύτερο μωρό - δεν δέχτηκε καμια πιπιλα (αντιθέτως ο πρώτος είχε πιπιλα μέχρι τα 3)

Μομπιλε

Ρηλαξ

Γυμναστήριο (αυτό το στρώματα και με τα παιχνίδια που κρέμονται από αψίδες)

Φόρμες εξόδου (αυτές οι πολύ χοντρές που είναι σαν πάπλωμα) - είτε είχα το μωρό στο μάρσιπο οπότε ήταν υπερβολή τέτοια φόρμα, είτε στο καρότσι με μπουφάν και ποδοσακο.

"Ελαφρύ" καρότσι

Τι χρησιμοποίησα πολύ:

Mei tai (χρησιμοποιω ακομη) και το sling της biggi (μέχρι 7 μηνών/μετά βάρυνε πολύ ο μπεμπης και το έδωσα στη Δέσποινα)

Θερμαντηρας μπιμπερο (όταν ζεσταιναμε το μητρικό γάλα, το έφερνε σε κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς να το καίει)

Καρότσι (maclaren techno xlr) - πραγματικό "σκυλί", πολύ καλές αναρτήσεις και ρόδες

Από ρούχα, και εγώ είχα πάρει αρκετά μεταχειρισμενα από φίλους για τον πρώτο, άσε που μας έφεραν και παρα πολλά σαν δώρα. Στον δεύτερο να φανταστεις είχα αγοράσει μόνο καινουριο φορμακι και εσώρουχα για να βγούμε από το νοσοκομείο. Όλα τ' αλλά τα είχε μεταχειρισμένα από τον αδερφό του.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Όλα κυλούν ήσυχα. Ο μικρός είναι πολύ καλός. Κ ο μεγάλος τον προσέχει πολύ

Λεμονακι δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ανάλογα με τη ζωή που κανεις κ το μέρος που μένεις θα δεις τι χρειαζεσαι. Εγώ πχ ναι μεν χρησιμοποιώ σλινγκ κ Μέι ται παρα πολύ παράλληλα όμως χρησιμοποιώ πολύ κ καρότσι κ πάω σε δύσβατα μέρη. Έχω το Jane rider.

Φιλια σε όλες

Λεμονάκι, το βαριεστημενο εδώ. Απίστευτη, βαρεμάρα σήμερα και εχω ένα σωρο δουλειά. Πότε θα έρθει η άνοιξη, πότε θα κανει λιγο ζέστη επιτέλους . Θελω να φορεσω ανοιξιατικα ρουχα κλαψ κλαψ …Όπως βλεπετε κοριτσακια μου γλυκα εκτος από την βαρεμαρα εχω κ απίστευτη γκρινια …Πάλι για πολλοστη φορά γκρινιάζω για τον καιρο . Θα κλάψω λέμε , θέλω ανοιξη και μπαλκονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Υστερία , κανονική! Ας αυτοχαστουκιστω, μια δυο φορες για να συνελθω…

Λοιπον, εχουμε και λέμε ειστε ολες καταπληκτικες , με εχετε σκλαβωσει. Ευχαριστω για τον κοπο που κανατε να γραψετε . Μιας και φανταζομαι ότι θα ηταν ισως και καπως βαρετο για σας , μιας και δεν ειστε στην ιδια φαση με μενα και τα εχετε περασει …και πολύ πιθανον να σας ενδιαφερουν αλλα πράγματα τωρα. Ηταν πολύ βοηθητικες ολες οι απαντησεις και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με κουρασαν (Δεσποινακι) Ηταν το καλυτερο μου, οσο πιο πολλα μου γραφετε τοσο καλυτερα για μενα.

Να ρωτησω ρε κοριτσια πια η ακριβης διαφορα, μεταξυ σλινγ και mei tai ? Επίσης, δεν σας ποναει η πλατη όταν το φορατε?

Μια άλλη απορια είναι το βραδυ που λογικα θα ειμαι μονη μου όταν πρωτα ο Θεος γεννησω , πως θα τα καταφερω χωρις κανενα στο πλευρο μου. Θα σηκωνομαι να παιρνω μόνη το μωρο για να το ταισω ή θα ερχονται οι νοσηλευτριες κ.λ.π Αν μπορειτε να δωστε καμια πληροφορια , πως είναι τα πραγματα στο νοσοκομειο.

Α! Ναι και κατι σημαντικο μετα το anomaly scan, δεν κανω άλλο υπερηχο μέχρι να γεννησω?

Αχ! Αχ! Τι μελαγχολικος, καιρος σημερα (και να ηταν μονο σημερα καλα θα ηταν). Νομιζω επρεπε να επιλεξω , ένα ψευδωνυμο σχετικα με τον καιρο. Ειχα και μια συναντηση με μια συναδελφο και φοραγε σαγιοναρα και ραντακι . (να κλαψω ή να γελάσω) Κοντευε να της φυγει το σαγονι , κοινως το ειχε δαγκωσει και όταν την ρωτησα αν κρυώνει μου λεει λιγακι όχι πολύ. Τι « όχι πολύ» μου ρθε να της πω «μωρη τρελή» που τα μπρατσα σου εχουν γινει λες και περνας ιλαρα. Ναι …ναι το παραδεχομαι μου βγηκε μια κακιουλα…Αλλα δεν αντεχω να της βλεπω με καλοκαιρινα φουστανακια, όταν εγω ντυνομαι το λιγοτερο σαν τρια κρεμμυδια μαζι. Και να μου λενε ότι δεν κρυωνουν … σιγα μην εχει και καυσωνα!(κακιουλα ξανα …)

Λεμονατα φιλακια!!!

Αν σκεφτειτε κατι ακομη σχετικα με τα πραγματα που πρεπει να αγορασω γραψτε το .....

Λεμονάκι, το βαριεστημενο εδώ. Απίστευτη, βαρεμάρα σήμερα και εχω ένα σωρο δουλειά. Πότε θα έρθει η άνοιξη, πότε θα κανει λιγο ζέστη επιτέλους . Θελω να φορεσω ανοιξιατικα ρουχα κλαψ κλαψ …Όπως βλεπετε κοριτσακια μου γλυκα εκτος από την βαρεμαρα εχω κ απίστευτη γκρινια …Πάλι για πολλοστη φορά γκρινιάζω για τον καιρο . Θα κλάψω λέμε , θέλω ανοιξη και μπαλκονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Υστερία , κανονική! Ας αυτοχαστουκιστω, μια δυο φορες για να συνελθω…

[...

Μια άλλη απορια είναι το βραδυ που λογικα θα ειμαι μονη μου όταν πρωτα ο Θεος γεννησω , πως θα τα καταφερω χωρις κανενα στο πλευρο μου. Θα σηκωνομαι να παιρνω μόνη το μωρο για να το ταισω ή θα ερχονται οι νοσηλευτριες κ.λ.π Αν μπορειτε να δωστε καμια πληροφορια , πως είναι τα πραγματα στο νοσοκομειο.

Α! Ναι και κατι σημαντικο μετα το anomaly scan, δεν κανω άλλο υπερηχο μέχρι να γεννησω?

Λεμονάκι, στο Edinburgh Royal Infirmary που ήμουν εγώ τουλάχιστον, οι μαίες τα έπαιρναν αν χρειαζόταν, πχ εγώ τους ζήτησα να τον κρατήσουν όσο παιδευόμουν με το θήλαστρο και η διπλανή για να κοιμηθεί λιγάκι.

Επίσης εγώ μετά το anomaly scan έκανα άλλα δύο, ένα για να δούμε το μέγεθος, (είπα στη μαία ότι το ιδιωτικό 4D έδειξε ότι ήταν μεγάλος και μου έκλεισε ραντεβού κατευθείαν) κι ένα για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει αρκετό αμνιακό υγρό υποτιθεται αλλά μάλλον γιατί η μαία τα 'χε παίξει που δεν μπορούσε να καταλάβει αν το μωρό είχε γυρίσει ή όχι. Α, και ένα την ημέρα που πήγα για την πρόκληση. Απλά αυτά τα τρία ήταν extra bonus.

Το ΕRI έχει απίστευτη ζέστη, εγώ γέννησα Νοέμβρη, εξω ψοφόκρυο, και μέσα ήμασταν όλες με τα ραντάκια και τα μωρά με την πάνα. Δεν ξέρω πως είναι αλλού αλλά αν δε θές να πάρεις πολύ καλοκαιρινα στη βαλίτσα σου, έχε μερικά στην άκρη να τα βρει εύκολα ο άντρας σου αν τα χρειαστείς.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Λεμονακι μην αχωνεσαι :) το νοσοκομειο γεμματο μαιες θα ειναι κ νοσοκομες κ θα εχεις βοηθεια αν τη χρειαστεις.ειτε εχεις κανει καισαρικη ειτε φυσιολογικα θα σε βοηθησουν οτι ωρα κ της νυχτας η της μερας κ αν ειναι.

Διαφημίσεις

τελείως άσχετη η ερώτηση μου, αλλά το έχω απορία. Όταν κάνεις καισαρική, σου κάνουν πλαστική μετά την επέμβαση σαν πακέτο από το νοσοκομείο ή πρέπει να το κανονίσεις εσύ και να πληρωσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο;

τελείως άσχετη η ερώτηση μου, αλλά το έχω απορία. Όταν κάνεις καισαρική, σου κάνουν πλαστική μετά την επέμβαση σαν πακέτο από το νοσοκομείο ή πρέπει να το κανονίσεις εσύ και να πληρωσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο;

Σ'εμένα πάντως όχι, δεν έκαναν πλαστική.

Χρησιμοποίησαν την προηγούμενη τομή που είχα από τα ινομυώματα, οπότε τουλάχιστον γλύτωσα τη 2η τομή.

Άσχετο, τώρα που το σκέφτομαι, και τα ινομυώματα που τα είχα κάνει σε ιδιωτικό, πάλι δε μου κάνανε πλαστική.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

den eimai 100% sigourh alla 99% oti plastikh thewreite otan h tomh einai me eswterika rammata kai oxi exwterika kai pleon oles oi tomes ginontai etsi.

sto mikro dld pou kaname twra etsi kanane

den einai dld kati epipleon einai diaforetikos o tropos pou ravoun

kapia omws pou exei kanei kaissarikh mporei na to epivevaiwsei

auto leei to nhs gia thn kaissarikh

The wall of your womb and abdomen will be closed with stitches that will later safely dissolve

nomizw loipon oti ginete plastikh

uDLqp1.png

Και εμένα το ίδιο. Και στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

Δεν υπάρχει πλαστική ξεχωριστά. Τα ράμματα πέφτουν από μόνα τους και μένει μια μικρή οριζοντια τομή στο τριχωτό του εφηβαίου. Στην αρχή είναι κόκκινη και μετά από μηνες αποχρωματιζεται.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μια φίλη μου έκανε καισαρική στην Αγγλία (σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο υποτίθεται...) και μετά από δύο χρόνια καισαρική στη Νέα Ζηλανδία. Εκεί οι γιατροί την ρώτησαν: μα καλά, ποιος σε έραψε έτσι; Δεν εννοούσαν επιφανειακά, αλλά τα εσωτερικά στρώματα. Μέχρι τότε δεν είχε ιδέα ότι την είχαν κακοράψει, απέξω δεν φαινόταν τίποτα. Οπότε εγώ πάντα λέω, το πόσο καλή ήταν η προηγούμενη καισαρική φαίνεται όταν κάνεις την επόμενη.

Πάντως πιστεύω ότι έχει να κάνει και με το σώμα. Μια άλλη φίλη μου που γέννησε ένα χρόνο πριν από εμένα έχει ακόμα πολύ έντονο σημάδι από την καισαρική της. Αλλά αυτή έχει γενικώς θέμα με το δέρμα της. Η γιατρός της της είπε ότι όσο την έραβε το δέρμα της σκιζόταν (sorry if TMI).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Φρεσκομανούλα τι κάνετε; Ο μπέμπης;

Λεμονάκι πως είσαι αυτές τις μέρες; Εκεί που είσαι ήμουν και καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι! Μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω.

Σλιγκ ή μαι ται; Νομίζω πως εξαρτάται πολύ από το άτομο. Κοίταξε στο ίντερνετ και για τα δυο, να καταλάβεις πάνω κάτω πως φοριούνται και αν θα σε βόλευα. Ο αδερφός μου μου έδωσαν και ένα wrap, που ενώ στην αρχή το είχα βρει κάπως δύσκολο στο να το βάλω όταν του πήρα τον αέρα το βρήκα αρκετά βολικό για το αεροδρόμιο και όταν έβγαινα καμιά φορά έξω το χειμώνα γιατί μου φαίνεται πως κρατούσε το μωρό αρκετά ζεστο. Τώρα χρησιμοποιώ κυρίως το μαι ται όταν είμαι έξω και το μωρό κλαιει στο καρότσι. Αλλά γενικώς δεν είμαι πολύ του babywearing ως ιδιεολογία. Εγώ έχω http://www.babyhawk.com/. Είχα πάρει αυτο με τα λουριά, αλλά μου φαίνεται θα προτιμούσα καλύτερα με τα στραπ. Και συχνά πυκνά βλέπω κάποιους με κάποια που έχουν και κουκούλα και ζηλεύω...

Οσο για τη γέννα και αν θα μπορείς να προσέχεις το μωρο σου, μην ανησυχεις. ΚΑι βοήθεια θα έχεις, αλλά και πολύ πιθανόν από μόνη σου θα βρεις τη δύναμη και το κουράγιο να προσέχεις το μωρό σου! Το ότι είχα το μωρό δίπλα μου από τη πρώτη στιγμή δε θα το άλλαζα με τίποτα!

ολα καλα Δεσποινακι εδω. ο μικρος ειναι πολυ ησυχος κ ο μεγαλος τον προσεχει πολυ!!! κοιμαται το βραδυ 9-5 κ εχω παθει σοκ! τρωει κ μετα ξυπναει στισ 7 με 8 το πρωι. ο μεγαλος μου δεν ηταν ετσι ευκολος στον υπνο. γενικα ολα βαινουν καλως. φευγουν κ οι γονεις μου αυριο. απο τη καισαρικη κανενα προβλημα, νιωθω λες κ δεν εκανα ποτε επεμβαση.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...