Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Λεμονάκι, το ανυπόμονο εδω. Μπορεί να είμαι ένα ξινό λεμονάκι, αλλά είμαι κ πολύ μυρωδάτο συνάμα… Οπότε θέλω όλες ευχές μου για την fairy να είναι μοσχοβολιστές. Εύχομαι το μικρό μπεμπακι να καταφέρει να πραγματώσει την ύπαρξη του, σε αυτό τον κόσμο, με συνοδοιπόρους εσάς ως γονείς του. Να μη χάνει το κουράγιο στα δύσκολα και να χαίρεται την κάθε στιγμή!!! Να είναι καλότυχο αλλά να έχει πίστη κ θέληση. Να μεγαλώσει με την γνώση ότι είναι αρκετό να είναι ο εαυτός του και δε χρειάζεται να είναι κάτι άλλο! Και τέλος να κάνει επιλογές πραγματικά θα πλημμυρίζουν την ύπαρξη του με αγάπη !!!

Χθες κοιτούσα λιγάκι τι θα αγοράσω για το μπεμπε …κοινώς σκότωνα την ώρα μου στο ιντερνετ. Περιττό να πω ότι μου άρεσαν τόσο πολύ όλα αυτά τα χαριτωμένα μικροσκοπικά φορμάκια κ.λ.π Απλά μετά με έπιασε μια ανυπομονησία για τις αγορές. Λες και γεννάω αύριο …. Μέχρι και τον σύζυγο έβαλα σε αυτή την διαδικασία (Ο οποίος με κοίταζε ολίγων τι απορημένος) Ξέρετε αυτό το βλέμμα που παίρνουν τα αγοράκια όταν τους λες κάτι και δεν καταλαβαίνουν… και σε κοιτάζουν γεμάτα απορία. Ε! Κάπως έτσι… Βέβαια η βραδιά κατέληξε άδοξα μιας και στο τέλος ήμουν έτοιμη για καυγά. Τωρα θα μου πείτε πως κατέληξα εκεί …Εκεί που συζητάγαμε που λετε χαλαρά και του έλεγα περι φορμακίων κ.λ.π με ρωτάει κάτι άσχετο του στυλ «το Σάββατο θα παμε στους τάδε για καφέ?» Απαντώ και φυσικά επανέρχομαι στην συζήτηση περί φορμακίων κ.λ.π Ε! Μετά από λίγο μου λέει πάλι κάτι άσχετο του στυλ «σήμερα δεν ήρθε ο τάδε στην δουλειά και είχε ησυχία το γραφείο …» Απαντώ με ένα «Αχα! Ωραία…» και συνεχίζω ακάθεκτη να αναρωτιέμαι ποσα φαρμάκια θα πάρουμε, από πού θα τα αγορασουμε, γενικα να λέω τον πόνο μου κ.λ.π Ε! Μετά από λίγο σηκώνεται και πάει στην κουζίνα …. Ο διάλογος ηταν κάπως ετσι

· Λεμονάκι : «Μωράκι που πάς?»

· Στη κουζίνα …

· Λεμονάκι: «Στην κουζίνα ? Τι να κάνεις τι κουζίνα ?»

· Να τσιμπήσω τίποτα …να φτιάξω κάνα τόστ ή να κάνω μια ωραία μακαρονάδα…?

· Λεμονάκι: «Καλά συγνώμη εγώ σου μιλάω για το μωρό και εσύ σηκώνεσαι να φτιάξεις τόστ και μακαρονάδες»

· Ε! τι πειραζει ρε μωρό που είναι το κακό

· Λεμονάκι: « Καλά τι να σου πω τόση ωρα σου μιλάω…και εσυ ….»

Και μπλα μπλα μπλα μπλα……………………..

Μη σας κουράζω αφού επαιξα ως Drama queen το ρόλο και αφου χτυπήθηκα κάτω σαν το χταπόδι, ήρθα στα ίσια μου και χαλάρωσα.

Φυσικά ο διάλογος είχε πολύ ζουμί αλλά τωρα μη σας ζαλίσω κι άλλο…

Λοιπόν, για δώστε τα φώτα σας ρε κορίτσια σχετικά με το τι να αγοράσω και από πού …Εσείς τι αγορές κάνατε και πότε …? Πόσα φαρμάκια κ.λ.π Επίσης τι βάλατε στην βαλίτσα του νοσοκομείου? Είχατε αγοράσει από πριν μπουκάλια κ.λ.π (εχω σκοπο να θηλάσω ) Τελος πάντων, ότι μπορείτε να γράψετε, αν δεν βαριέστε θα ήταν πολύ καλό για μένα. Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως…. Γενικα τι να προσεξω....

1. Peek, Να σου ζήσει με πολύ αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!! Νομιζω θα περασετε πολύ ωραία …νομίζω θα είναι μια γιορτουλα γεματη ζεστασιά!!!

2. Γεια σου Δεσποινακι , με τα ωραια σου …και τα «γυρίσματα σου» Καλα στριφογυρίσματα ευχομαι….

3. Νατασα και travel φιλια πολλά !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Fairy ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! Να είναι πάντα γερός και τυχερός! Τι υπέροχα νέα!!!

Λεμονάκι, δεν ξέρω τι λες, εμείς είμαστε έτσι κάθε μέρα, και δεν είμαι έγκυος!!!

Χαχα Ισλα πολυ ωραια η παρατηρηση σου...:P χαχαχα

Άσε Λεμονάκι, γενικά είμαι η μόνη άτεκνη (ή μη έγκυος) στη παρέα απ' ό,τι καταλαβαίνω, σκέψου οτι δεν μαγειρεύω και δεν έχω άλλες υποχρεώσεις, και δεν μου φτάνει ο χρόνος ούτε για να ξυθώ - όταν γυρνάω από τη δουλειά δε, νιώθω πτώμα! Σας θαυμάζω όλες που τα καταφέρνετε όλα τόσο καλά, πόσο μάλλον τις εγκυούλες που δουλεύετε παράλληλα!

Διαφημίσεις

Λοιπόν Ισλα σε καταλαβαίνω απόλυτα, νομίζω… Τα ίδια έλεγα κ εγω πριν μείνω εγκυος. Μάλιστα μου φαινόταν αδιανόητο πως μια συναδελφος και φιλη ενώ ειχε δυο παιδιά κ ένα που κυοφορούσε …δουλευε αποτελεσματικα, ειχε ένα σπίτι σε μια πολύ καλή κατασταση από αποψη τακτικότητα, εβγαινε τις βόλτες της και ειχε μια αξιοπρεπεστατη εικόνα στην δουλεια (εννοώ εμφανισιακα ηταν φροντισμένη και περιποιημενη). Όταν μου περιεγραφε το πρόγραμμα της νόμιζα ότι μου εκανε πλάκα… Και μου ελεγε το κορυφαιο «εκεί που νομιζεις ότι τωρα δεν προλαβαινεις και δεν μπορεις θα δεις πως τελικα ειχες και χρόνο κ αντοχες… « Περιττο να πω ότι την κοιταζα με καχυποψια αλλα δεν το απέκλειε κιολας μιας και δεν μιλουσε θεωρητικα αλλα μεσα από βιωμενη εμπειρια. Ε! Τωρα που ειμαι εγκυος πράγματι νιωθω ακριβως το ιδιο …ότι δηλ και χρονο εχω κ αντοχες. Τωρα όταν ερθει το μωρο θα σε ενημερωσω. Νομιζω προσαρμοζεσαι σταδιακα…Και είναι εντελως διαφορετικα όταν το βιωνεις, σε σχεση με αυτό που υποθετικά νομιζεις ότι θα βιωσεις. Για μενα εχει μεγαλη σημασια και ποσο ευελικτη προσωπικοτητα εισαι και ποσο ανοιχτη εισαι στο νέο , στο καινουργιο. Όλα ρεουν καλυτερα, όταν αφηνεσαι…

Φαίρη τι κάνετε; Γυρίσετε στο σπιτάκι σας; Πώς είσαι; Ο μικρός πώς τα πάει; Ο μεγάλος πως αντέδρασε;

Μπράβο σου πάντως, μεγαλούλης ο μικρό σου. Και πάλι πολλές ευχές, να είναι πάντα χαρούμενος!

Πικαμπου αν και λίγο καθυστερημένα χρόνια πολλά στο μικρό σου! Εύχομαι τα πρώτα του γενέθλια να τα ευχαριστήθηκε. Εσβησε το κεράκι του;

Πολύχρονος και πάντα καλότυχος!

Διαφημίσεις

Λεμονάκι τι κάνεις; Αρχίσαμε μωροαγορές; Πότε είπαμε γεννάς;

Οσο για τον διάλογο με τον άντρα σου, αν είναι έστω και λίγο σα τον δικό μου, κοίτα να συνηθίσεις αυτή τη συμπεριφορά. Με βάση τη προσωπική μου εμπειρία, άμα αρχίσεις συζήτηση με το σκέφτομαι να αγοράσω τον έχεις ήδη χάσει! Βάλε μέσα και τη λέξη μωρο και το έχεις χάσει το παιχνίδι. Κοιτα να συνηθίσεις.

Τι θα χρειαστείς; Μμμμμμ, μεγάλη κουβέντα. Οτι θυμηθώ το γράφω. Το πότε θα τα αγοράσεις εξαρτάται από το πόσο προληπτικιά είσαι μου φαίνεται. Θα σου έλεγα να αρχίσεις να κοιτάς τις προσφορές, και ότι βρίσκεις οικονομικό να το παίρνεις, δυστυχώς θα σας φύγουν πολλά λεφτά....

Αυτά που δε πήρα και το μετάνιωσα

Αλλαξιέρα. Είχα πάρει μόνο ένα στρωματάκι που το είχα ή στο κρεβάτι ή σε ένα τραπέζι, μου βγήκε η μέση.

Μπανιερίτσα με θέση ή έστω ένα στήριγμα για το μωρό. Χρειαζόμαστε δύο άτομα για να της κάνουμε μπάνιο.

Ισως θα ήταν καλό μια καλαθούνα, αλλά όχι κι απαραίτητη. Τη μπέμπα τη βάζαμε στο καροτσάκι της. Και ένα στρωματάκι με ανάκληση.

Ρουλαχάκια, μεγάλο θέμα και εξαρτάται πόσο συχνά θα βάζεις πλυντήριο και πόσο θα σου πάρει για να στεγνώσουν τα ρούχα!

Για αρχή θα σου έλεγα τουλάχιστον καμιά 15 φορμάκια και κορμάκια (εμένα μου χρειάστηκαν πολλά περισσότερα!). Ως άπειρη μανούλα που ήμουν και επειδή της μικρής της "άρεσε" ο καθαρός αέρας μας κατουρούσε κάθε φορά που της άλλαζα πάνα και έπρεπε να την αλλάζω κάθε φορά!

Πότε είπαμε γεννας; Ως το Σεμπτέμβρη περίπου της φορούσα κοντομάνικα φορμάκια και μετά έως ακόμα και τώρα μακρυμάνικα.

Μέγεθος; Στην αρχή είχα κάνει το λάθος και άκουσα ένα συνάδερφο μεγαλοσωμό κιόλας πως άδικα θα πάν τα 0-3 μηνών και να πάρω κατευθείαν τα 3-6! Ετσι και έκανα. Η μπέμπα μας βγήκε μινιόν και δεν είχα ρούχα να της βάλω. Οπότε θα σου έλεγα να πάρεις κάποια 0-3 αλλά και κανένα για newborn, βλέπεις και στο τέλος πως θα πάει!

Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι για τη μέρα να της φοράω μπλουζάκι και παντελονάκι με κάλτσα μαζί. Ετσι τουλάχιστον σε κάθε αλλαγη γλύτωνε το παντελονάκι!

Και συνεχίζω

Από που να τα πάρεις; Mothercare, boots, hms τα τίμησα ιδιαίτερα. Τώρα έμαθα και τα Tesco, αλλά ακόμα δεν ε΄χω πάρει κάτι από εκεί και είναι και πολύ οικονομικά. Και εδώ έχουν προσφορές τα πρώτα, δε χάνεις να κάνεις μια βόλτα προς τα εκει.

Για τα μπουκάλια, και εγώ σαν και σένα, ήθελα να θηλάσω, αλλά επειδή δεν ήθελα να μην έχω τίποτα πήρα αυτο http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Complete-Starter/dp/B004GCJF9U.

Νόμιζα πως ήταν προσφορα, αλλά δε ξέρω τελικά αν άξιζε, αν και χρειαστήκαμε να της δώσουμε συμπλήρωμα για τρεις τεσσερις βδομάδες. Μια πιο οικονομική λυση αν έχετε φούρνο μικροκυμμάτων θα ήταν ένας αποστειρωτής μικροκυμμάτων και ένα δύο μπιμπερο.

Για το νοσοκομείο, εκεί που έκανα το λάθος ήταν που πήρα μόνο πυτζάμες! Ολες οι άλλες κοπέλες τη μέρα φορούσα βολικά ρούχα, φορμίτσες ή ένα φορεματάκι. Το μετάνιωσα.

Μη ξεχάσεις και καπελάκια για το μικρό, στο νοσοκομείο μας είπαν πως πρέπει να το φοράει για τις πρώτες μέρες και ας είχε μινο καύσωνα!

Σα πολλά να είπα και σε κούρασα. Πες άμα θέλεις να συνεχίσω!

Πωπω, μήπως έγραψα ήδη πολλά και σε κούρασα;

lemonaki mou egw tha sou protein na kanei oses ligoteres agores mporeis kai na deis ti tha xreiasteis giati ka8e mia mas agorase pragmata pou sigoura metaneiwse ta opoia omws den einai idia me ths allhs.

p.x egw agorasa alla de xrhsimopoihsa pote:

1. kounia tou mwrou

2. mobile

3. mpimpero (xrhsimopoihsa mono auta pou vazoun to mhtriko gala)

4. relax (ti xrhsimopoihsa elaxista)

5. pipiles

6. kapia polu mikra rouxalakia

antithetos evgalan ta lefta tous:

1. karotsi

2. sling k mei tai

3. likno

4. alaxiera

polla rouxalakia gia tous prwtous mhnes mou edwse h kouniada mou kai agorasa k kapia.

ton aposteirwth ton xrhsimopoihsa mono otan eleipa epagelmatika taxidia kai o andras mou eprepe na taizei to mwro me mhtriko gala

pio polu ap'ola klaiw ta lefta pou edwsa gia thn kounia thn opoia akrivoplhrwsa (450euro apo italia-thn idia sthn ellada thn evriska 670- kai to strwma 150 euro).

einai entelos axrhsimopoihta! gia na mhn pw gia to mobile (h opws legete) kamia 75 euro

giauto exw pei sto 2o oti noiwthw oti xreiazomai tha to pairnw meta. giati kai oti auta xreiasthka h de xreiasthka sto 1o de shmainei pws tha einai to idio k sto deutero.

uDLqp1.png

Να σου ζήσει ο μπέμπαρος Φέρυ! Γερός και καλότυχος να είναι.

Λεμονάκι κι εγώ θα έλεγα πριν γεννήσεις να πάρεις όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα γιατί απλά δεν ξέρεις τι θα σου χρειαστεί και δεν μπορείς ποτέ να βασιστείς στις εμπειρίες των άλλων.

Εγώ ας πούμε δεν πήρα ποτέ αλλαξιέρα και δεν μου έλλειψε, το σλινγκ μου το χάρησα στη Χρύσα ολοκαίνουργιο και αχρησιμοποίητο, τα ρούχα 3-6 μ τα χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα. Αντιθέτως χρησιμοποίησα πολύ το ρηλάξ, το λίκνο, το καροτσάκι, το μόμπιλε (είχαμε πάρει ένα φτηνό όμως), πιπίλες, μπιμπερό (ακόμα τα χρησιμοποιούμε με διαφορετικές θηλές) και όλα τα μικρά ρουχαλάκια. Κούνια και λίκνο πήρα μεταχειρισμένα και απλά άλλαξα τα στρώματα. Το ίδιο και καρεκλάκι φαγητού. Γενικά ό,τι μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένο, εκτός από καρεκλάκι αυτοκινήτου, καλό είναι, γιατί πολλά από αυτά τα συμπράγκαλα είναι ακριβούτσικα, ενώ τα χρησιμοποιείς στην καλύτερη περίπτωση για δύο χρόνια, στη χειρότερη για μερικούς μήνες.

Το τι θα χρησιμοποιήσεις και πόσο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και από το σπίτι σου ακόμα. Εγώ είχα τρία μπανάκια (ένα στο σπίτι των γονιών μου, ένα στο σπίτι στην Αγγλία και ένα στο σπίτι στην Ελλάδα). Διαφορετικά μπανάκια το ένα από το άλλο, διαφορετικά και τα μπάνια στο κάθε σπίτι. Το ένα το χρησιμοποίησα πάρα μα πάρα πολύ, το άλλο ελάχιστα και το τρίτο σχεδόν καθόλου.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...