Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Λεμονακι, is back. Κοριτσακια μου, κοριτσακια μου, τι κάνετε? Εγω χάθηκα- λιγακι -μιας και ειχα τέτοιο τρεξιμο με την δουλειά…Και ημουν τόσο εξαντλημενη, οποτε που χρονος για το φορουμ. Όμως νομιζω ότι τωρα εχουν μπει όλα σε μια σειρα …οποτε άδραξα την ευκαιρια να σας γκρινιάξω (χιχι) να σας γραψω ηθελα να πω… Τα συμπτωματα εχουν υποχωρησει πάρα πολύ . Βεβαια δεν νιωθω την ευεξία που ολοι περιγραφουν μολις μπεις στο β΄τριμηνο, αλλά ΟΚ ειμαι ευχαριστημενη που τουλαχιστον μπορω να φαω, ένα γευμα σαν ανθρωπος .Μεχρι και λαγάνα εφτιαξα, η προκομένη την Κ.Δευτερα. Αυτή την εβδομαδα καναμε και την αυχενικη και όλα μια χαρα! Βεβαια δεν μαθαμε κάτι σχετικά με το φύλο. Είχε πολύ πλακα , γιατι από τον υπερηχο φαινοταν ξεκαθαρα η μυτη του μωρου. Αχ! Λετε να εχουμε μια ωραια γαλλικη μυτουλα …ηταν πολύ «σηκωτη». Περιττον να πω ότι εχω δοκιμασει όλα τα γιατροσοφια περι φύλου. Τι κινεζικα ημερολογια, τι μαχαιρι και ψαλιδι, τι το κολπο με την βερα …το θεμα είναι ότι δεν υπάρχει ομοφωνια βρε παιδι μου. Το κινεζικο λεει αγορι , τα υπόλοιπα λενε κορίτσι. Μέχρι και η Ινδή που μενει στον ιδιο όροφο άρχισε να μου «ζουπαει» το πηγούνι …Αμα κανει γραμμες λεει το δέρμα, ετσι όπως το πιεζει με τα δακτυλα, θα είναι κορίτσι. Σκιζω τα πτυχία μου, αν δε κανεις κορίτσι …αυτό ηταν το συμπέρασμα της χαχαχα Μένει να ρωτησω και την κινέζα στο α΄οροφο, να μου πει και αυτή τι εθιμα εχουν στην Κινα. Τα δε στοιχηματα από την Ελλάδα είναι το κατι άλλο, όλο και κάποιος φίλος ή συγγενης κάθε τόσο εχει και από ένα ενστικτο -προαισθημα. Και το ωραίο είναι ότι ολοι είναι σίγουροι για το ενστικτο τους. Αφου στο τέλος κάθε συνομλιας μου λένε «και να δεις πως θα πέσω μέσα…ξερεις πόσο καλό ενστικτο εχω…» Πλάκα δεν έχει … ? Πιστευω την επόμενη φορά θα ξέρουμε… Κατά τα αλλα πήγα για ψωνια μια μέρα και πηρα δυο σουτιεν από H&M , το ένα το φοραω συνεχεια με εχει βολέψει πολύ το άλλο ετσι κ ετσι. Πήγα και στα Νext αλλα δεν ειχανε ρουχα για εγκυους , μόνο ον λαιν μου ειπανε και εφαγα μια απογοητευση αλλά οκ βολευτηκα με κανα δυο παντελονακια υφασματινα (με λαστιχο), που βρηκα στα Matalan. Δε σας κρυβω πως από τωρα ονειρευομαι το καλοκαιρι , ασχετα που εδώ εχει απιστευτο κρυο εδώ και κατι μέρες. Σκέφτομαι, όμως, αν θα μπορεσω να ταξιδεψω με το αεροπλανο. Για πειτε και εσεις τις εμπειριες σας… Λογικα πάνω κάτω ετσι που τα υπολογισα όταν θα γυρναμε από Ελλαδα (αν τελικα πάμε …) θα ειμαι εκει γυρω στην 31 εβδομαδα…Τι λετε κοριτσακια μου γλυκα , εχει ταξιδεψει καμια σας σε αυτή την εβδομαδα? Βλεπω να παθαινω απανωτα εγκεφαλικα, αν περάσω ολο το καλοκαιρι εδώ … Και μετα τα εγκεφαλικα βλέπω να παθαινω νευρικο κλονισμο, που κάθε μερα θα βρεχει και θα φοραω την γαλοτσα . Στο τέλος, με βλεπω να κάνω αγοραζω φουσκωτη πισίνα, να βαζω αντιηλιακο, αφου πρωτα εχω αναψει την θερμανση στο φουλ (για να νιωθω τον καυσωνα χαχα) και να πίνω ξωτικους χυμους, ακουγωντας το τραγουδι «παμε για τρελες στις Σευχέλλες». Δυστηχως, δεν μπορουμε να πάμε νωριτερα. Επίσης κάτι άλλο που ηθελα να ρωτησω είναι είχε κανει καμιά σας pilates? Καλέ, πόσα εχω γράψει …πωπω ποιος την χαρη μου αν το διαβασετε ολο …Σας φιλώ και με το καλο να υποδεχθουμε το μωρακι της fairy….Πάντα με υγεία!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονακι χαίρομαι που νιώθεις καλυτερα.

Εγώ έχω κανει πολλά αεροπορικά ταξίδια κ στις δυο εγκυμοσύνες. Να κοί τάξεις την πολιτικη της κάθε εταιρείας μεχρι ποτε επιτρέπουν ταξίδια.

Το καλοκαιρι να προσεχεις δεν κάνει να κάτσει η κοιλιά στον ήλιο :)

Φιλια πολλά κ καλη συνέχεια

Λεμονάκι ακούγεσαι σούπερ! Πάντα έτσι να είσαι!!!

Πω πω περνάει ο καιρός!

Αυτό με το φύλο βρε κορίτσια, έχω γνωρίσει ένα σωρό κόσμο, εδώ στην Αγγλία, που δεν μαθαίνει και περιμένει να μάθει στη γέννα το φύλο - εγώ θα έσκαγα! Χαρά στην υπομονή τους!

ΑΑ και εδώ έχουμε χιόνια! Έκλεισαν και τα σχολεία, όχι αστεία!

Κ εγώ Ίσλα ήθελα να μάθω...δεν με ενοιαξε ποτε το φύλλο αλλά παιρνει μορφή στο κεφάλι σου νιώθω αν ξέρεις το φύλλο. Το λέμε κ με το όνομα του κ μοιάζει πιο πραγματικό μέχρι να γεννησουμε :)

Φερυ με το καλό να έρθει ο μπεμπακος, θα φέρει τοση χαρά και ευτυχία!

Λεμονακι κι εγω απο το matalan είχα ψωνίσει ωραία ρούχα για την εγκυμοσύνη. Και απο έναν κατάλογο. Είχε πιο καλα πράγματα, για εξόδους. Αν θες να ψάξω να βρω το όνομα. Pilates έκανα 3 χρόνια, όχι όμως κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης αφού ήμουν εδώ και όπως συνέβη και σε σένα το πρώτο τρίμηνο ήταν πολυ χαλι. Σαν είδος άσκησης θεωρείται ιδανική για ανθρώπους με μυοσκελετικα προβλήματα η τραυματισμούς και βοηθάει παρα πολυ στην ευλυγισια.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Λεμονακι , το πεινασμενο εδώ. Κοριτσακια, ευχαριστω που διαβασατε το παραληρημα ενός λεμονιου…Λοιπον, σήμερα εχω παθει διατροφικο σοκ …θελω να τα φαω όλα, ακομα και τους τοιχους αν είναι δυνατον. Πριν λίγο εδωσα μαχη σκληρη, για ένα τυρογαριδακι . Ανοιγα το ντουλαπα το κοιταζα, με κοιταζε σαν τους ερωτευμενους . Στο τελος το φαγα και ηρεμησα. Από το πρωι εχω φτιαξει ένα ωραιοτατο τιραμυσου και ένα κεικ σοκολατας . Το απογευμα , το προγραμμα εχει τυροπιτακια και στο καπακι κατι πεινιρλακια με μπεσαμελ… Μη με ρωτα τι εχω φαει , καθως εχω παθει αμνησια. Το καλο είναι ότι ειμαι και φαν της υγιεινης διατροφης , το σπιτικο φαγητο για την ακριβεια- είναι το καλυτερο για μενα… αλλα σημερα εχω περασει στην σφαιρα της «γουρουνιας». Δεν υπαρχει μετρο … Ευτυχω, ς αυριο θα ερθουν κατι φιλοι για καφε οποτε ότι φτιαξω θα υπαρχει και από αλλου αντικρυσμα …Τωρα μην παραξενευτειτε αν δυο μερες μετα ανεβω στην ζυγαρια και σας κλαιγομαι … Και το ωραιο θα είναι που μαλλον θα αναρωτιεμαι «μα πως πηρα το κιλο-α» Αλλα ντα αλλα της Παρασκευης το γαλα. Πάντως μεχρι τωρα εχω παρει 1, 5 κιλό, νομιζω είναι καλά …εχω μπει και στο β΄τριμηνο , οποτε νομιζω καλα παω… Ελπιζω να περασει σύντομα η φαση της «γουρουνιας» και να επανελθω στα συγκαλα μου.

Σας ευχομαι Καλο Σαββατοκυριακο! Travelgirl ειμαι ΟΚ με τα ρουχα μη σε βαλω σε διαδικασια να ψαχνεις αδικα ! Ευχαριστω παντως!!! Isla και εγω αγωνιω για το φυλο. Συμφωνω με fairy θελω να αποκτησει μια πιο συγκεκριμενη μορφη…

Αν εχετε καμια μαντεψια ελευθερα χαχα θελω, θελω και αλλα προαισθηματα και αλλα αλαθητα ενστικτα … Για να δω τι ενστικτο εχει η φορουμπαρεα. Τωρα για το ταξιδι Θα μιλησω κ με την μαια και βλεπουμε… Παω να χτυπησω ένα πιατακι με κριθαρακι και φετουλα , μη ξεχνιομαστε …

Φαίρη φαντάζομαι θα έχεις ήδη γεννήσει!

Καλώς τον δεχτήκατε το μικρό! Εύχομαι να έχεις μια ταχεία ανάρρωση και καλό σαραντισμό!

Περιμένουμε λεπτομέρειες!

Λεμονάκι πολύ χάρηκα και με τα δικά σου νεα, και για την αυχενική και που πέρασες κάπως στο επόμενο στάδιο της εγκυμοσύνης, της ατελείωτης πείνας!

Για το ταξίδι, και εγώ νομίζω πως μπορείς να πετάξεις. Καλό ή μάλλον απαραίτητο θα είναι να έχεις χαρτί από τη μαία πως είσαι καλα και μπορείς ναπετάξεις.

Για το πιλάτες, νομίζω πως υπάρχουν και ειδικά τμήματα για έγκυες, ή είναι για γιόγκα. Δες άμα έχετε τίποτα κοντά σε σένα μπας και γνωρίσεις και καμιά άλλη εγκυούλα και κάνετε και παρεούλα!

Πικαμπού πως πάνε οι ετοιμασιες για το πάρτυ; Στο σταθμό δε θα κάνετε κάτι; Μακάρι να μπορέσετε να βγείτε και με φίλους το σαβ/κο. Μακάρι να φτιάξει και λίγο ο καιρός βέβαια, εδώ πάλι σα να χιόνισε το πρωι

Η μπέμπα μεγαλώνει, αρχισε κάπως να είναι πιο κινητική, γυρίσει πια με μεγάλη άνεση, κυρίως όταν πάω να την αλλάξω! Σα να τρώει και λίγο περισσότερο, αλλά ακόμα δε της έχω προσφέρει μεγάλη ποικιλία.

Γεια σας κορίτσια. Ναι έχω γεννήσει από τις 9.26 σήμερα το πρωί. Όλα πήγαν θαυμάσια χωρίς άγχος

Ο μικρός βγήκε 3390 αλλά ηταν σφηνωμενος στη λεκάνη κ εβαλαν κ forceps. Δυστυχως παλι θα υπέφεραν οποτε νομιζω ηταν καλη η επίσης λίγη μας. Τώρα αγκαλιτσες κ βυζακι αχαχα

Διαφημίσεις

Καλή υγεία και στους δύο, καλότυχο το μωράκι και όση δυνατον περισσότερη ξεκούραση για τη μαμά. Μακάρι να βρείτε σύντομα τους ρυθμούς σας και να τον υποδεχτεί με αγάπη ο αδερφουλης του. Καλή δύναμη και στον μπαμπά σας :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Δέσποινα δεν ετοιμαζουμε πάρτυ για τα γενέθλια του μωρού μιας και είμαστε εμείς και εμείς. Στο σταθμό θα του φτιάξουν birthday cake όπως κάνουν για όλα τα παιδάκια που έχουν γενέθλια.

Για το σπίτι παρηγγειλα carrot cake για τούρτα. Μιας που η επόμενη μέρα είναι αργία (Μ. Παρασκευή) αποφασίσαμε τους 2-3 φίλους να τους καλέσουμε ανήμερα. Πιο πολύ γιορτουλα θα είναι, όχι πάρτυ. Για τον καιρό δεν τρεφω ελπίδες.

Πολύ χαίρομαι με τα νέα της μπεμπουλας :) Αυτό το να στριφογυρνανε στο αλλαγμα της πάνας και στο ντύσιμο το έχω και εγώ και από τους δύο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

συγχαρητηρια φαιρυ, να σου ζησει ο μικρος και γρηγορα σπιτι σας...

Πεεκ, τωρα ειδα που με ρωτουσες για τις πιστες, δεν ξερω ποιες dry slopes εχει εκει κοντα σε σας. real snow εχει καλη και στο tamworth http://www.snowdome.co.uk/ski-snowboard/

Επισης κοιτα και αυτο, δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα θελω πολυ να παω, δειχνει να εχει πλακα http://www.skiplex.co.uk/indoor-ski-slopes/indoor-ski-slope.aspx Ειναι βεβαια για αρχαριους, αλλα θελω να παω για την εμπειρια

Ευχαριστώ. Θα τις έχω υπόψη :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...