Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κι εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο ακόμη τον Ιούλιο και μέσα στον Αύγουστο να παραγγείλλω τα πραγματάκια για να τα έχουμε το Σεπτέμβρη, ελπίζω μήπως βάλουν καμία έκτπωση ....

Anast ωωω ναι!!! Μαζεύονται τα αφιλότιμα τα 100σταρικάκια και λες εγώ που είπα πάμε συντηρητικά πως έφτασα στα 1500????? Χρειάζονται πάντως ένα σωρό πράγματα κι εγώ επίσης δεν θέλω να βγω απο το σπίτι μέχρι να 40ισουμε. Σκέφτομαι απλώς να έχω διαλέξει τι θέλω και να στείλω τον άντρα μοιυ όσο καιρό θα είμαστε στο μαιευτήριο για να σιγουρέψω το μέγεθος των ρούχων.

Έχω και του γύρω γύρω - Μην ψωνίζεις για το παιδί πράγματα πριν γεννηθεί!!!!Μην τα πάρεις πριν τον 7ο, Μην τα βάλεις στο σπίτι!!!!!

Έλεος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και δυστυχώς δεν έχω κανέναν που να έχει παιδάκι για να μπορεί να μου δώσει κάποια απο τα πράγματα για να γλιτώσω τα έξοδα και επίσης δεν έχω δεχτεί προσφορές ..τύπου εγω θα σου πάρω αυτό μην το σκέφτεσαι..μόνο κάτι πολύ γενικά -ε όλο και κατι θα παρουμε κι εμείς...το οποίο εμένα δεν με καλύπτει γιατί γενικά είμαι πολύ της οργάνωσης :shock::shock: και αγχώνομαι ότι έτσι που το πάνε θα πάρουμε το παιδί απο το μαιευτήριο στα χέρια με την πάνα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οπότε προτιμώ να τα επομισθούμε εμείς και να στριμωχτούμε λιγάκι παραπάνω.

Και δυστυχώς δεν έχω κανέναν που να έχει παιδάκι για να μπορεί να μου δώσει κάποια απο τα πράγματα για να γλιτώσω τα έξοδα και επίσης δεν έχω δεχτεί προσφορές ..τύπου εγω θα σου πάρω αυτό μην το σκέφτεσαι..μόνο κάτι πολύ γενικά -ε όλο και κατι θα παρουμε κι εμείς...το οποίο εμένα δεν με καλύπτει γιατί γενικά είμαι πολύ της οργάνωσης :shock::shock: και αγχώνομαι ότι έτσι που το πάνε θα πάρουμε το παιδί απο το μαιευτήριο στα χέρια με την πάνα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οπότε προτιμώ να τα επομισθούμε εμείς και να στριμωχτούμε λιγάκι παραπάνω.

συμφωνω μαζι σου,κ εγω της ιδιας αποψης ειμαι..κ τις χαζομαρες τυπου μην παρεις αυτα κ αλλα πριν τον 7 η πριν γεννησεις δεν τις ακουω..γιατι για μενα ειναι παλιομοδιτικα κ δεν τα πιστευω..δηλαδη,οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος στην κορη μου κ εφερε ο νονος ρουχαλακια,επρεπε να του πω,παρτα πισω?για ρουχαλακια,σκεψου μονο οτι πριν τα φορεσεις στο μωρακι,θελει πλυσιμο κ σιδερωμα..

ρινιω μου εισαι τυχερη σε αυτο το θεμα..κ εγω μολις ξεκαθαρισω τα ρουχα της μικρης,θα τα δωσω στην αδελφη μου..μπορει να χρειαστει καποια στιγμη.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κορίτσια μπουκάλια και τέτοια δεν έχω μόνο και σκεφτόμουν να πάω νκαι κάποια διακοσμητικά αυτοκόλλητα για το δωμάτιο....

Πραγματικά είμαι τυχερή΄-είδατε τα μεγάλα σόγια;;;;;:D:D:D:D:D

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Anast με έχουν ενημερώσει ότι όλα θα θέλουν πλυσιμο και σίδερο τα οποία ελπίζω να κάνει η μαμά μου, θα τα έπαιρνα νωρίτερα αλλά μου είπαν ότι μπορεί να πέσω έξω στο μεγεθος.

Riniw απο σόι καλά πάμε κι εμείς απλώς το παιδάκι της κουνιάδας μου είναι ενός έτους οπότε τα χρησιμοποιεί όλα ακόμα, και απο τα αδέρφια μου δεν έχει κάνει ακόμα κανένας παιδί, ομοίως και απο τις ξαδέρφες μου οπότε τι να το κάνω το σόι αν δεν έχει προμήθειες???? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Συνηθισμένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς με τον άντρα μου , όλα μόνοι μας τα κάνουμε οπότε ........

Διαφημίσεις

Marant μη νομίζεις κι εμείς θα χρειαστούμε...είμασταν τυχεροί απλώς που πετύχαμε σε φάση που σχεδόν όλο το σοι τεκνοποίησε αβέρτα!!!:D:D:D

Εσείς θα ξεπαραδιαστείτε,δύσκολο γι'αυτούς τους καιρούς κι αυτές τις εποχές..αλλά μπορείς να φτιάξεις λίστα και να ζητήσεις να συμμετάσχουν οι οικογένειες ώστε να μπορείς να ικανοποιήσεις όλα τα βαλάντια αλλά και όλες τις ανάγκες σας.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κορίτσια μπουκάλια και τέτοια δεν έχω μόνο και σκεφτόμουν να πάω νκαι κάποια διακοσμητικά αυτοκόλλητα για το δωμάτιο....

Πραγματικά είμαι τυχερή΄-είδατε τα μεγάλα σόγια;;;;;:D:D:D:D:D

εγω παρηγγειλα απο ενα σαιτ στο ιντερνετ μια ταπετσαρια,μουρλια.κ εχω ντυσει ολο τον τοιχο με τοιχογραφια mickey k minnie!εγω βαλει κ λαχανι χαλι κ ειναι πολυ ωραιο. προς το παρον θα βαλουμε κ τον μπεμπη στο ιδιο δωματιο,κ αργοτερα,θα δουμε ποτε,θα φτιαξουμε το δευτερο παιδικο..αν κ θελω να τους εχω μαζι,για καποια χρονια τουλαχιστον.

για πρωτομανουλες να συμβουλεψω να παρουν κ μια πολυθρονα κουνιστη,την πηρα απο το praktiker κ βολευτηκα παααααααρααααα πολυ,για τις βραδιες ξενυχτιου κ θυλασμου.κ ηταν πολυ πιο οικονομικη απο αυτην που πουλανε στα bebe.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κορίτσια, καλημέρα!!!

Σχετικά με τις αγορές, που σκοπεύετε να κάνετε, προτείνω τα εξής, κι αυτό μόνο από προσωπική εμπειρία, εφόσον περιμένουμε το δεύτερο μωράκι:

Καρότσι: να προτιμήσετε ό,τι πιο ελαφρύ κι, όπως είπε κι η rita__ki, αυτό που γίνεται μπαστούνι. Εμείς έχουμε δύο καρότσια (ευτυχώς δώρα και τα δύο). Το πρώτο ήταν βαρύ κι άβολο, τελικά, χρησιμοποιήθηκε για.... βόλτες εντός του σπιτιού. Το άλλο, το ευχαριστηθήκαμε, φυλάχθηκε και περιμένει τον ερχομό της μπέμπας.

Καλαθούνα ή πορτ μπεμπέ: μπορείτε να τα αποφύγετε. Χρησιμοποιούνται για λίγο χρονικό διάστημα. Για να φέρετε το μωράκι στο σπίτι, ένα καθισματάκι αυτοκινήτου είναι ό,τι πρέπει.

Καθισματάκι αυτοκινήτου: μπορείτε στην αρχή να πάρετε ένα μικρό και για μετά επιλέξτε ένα με θέσεις ανάλογα με τα κιλά του μωρού, εάν θυμάμαι καλά, φθάνουν μέχρι 30 ή 35 κιλά. Εδώ, θα σας πρότεινα να φτιάξετε κι ένα ή δύο καλύματα, ώστε να ντύνετε το καθισματάκι κι επειδή θα λερώνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, να το βγάζετε και να το πλένετε.

Κούνια: εάν οικονομικά "αντέχετε", προτιμήστε κούνια - κρεβάτι. Ναι, είναι πιο ακριβή από την απλή κούνια, αλλά είναι καλή επένδυση, εφόσον φθάνει το παιδί μέχρι περίπου 10 ετών. Βέβαια, το δικό μας κρεβάτι θα γίνει πάλι κούνια και για τη μικρή θα αγοράσω εφηβικό κρεβάτι. Η αλήθεια είναι ότι το μικρούλι θα φαίνεται πολύ μικροσκοπικό μέσα σε κούνια - κρεβάτι, αλλά θα έχετε ξενοιάσει για μεγάλο διάστημα. Στην τιμή της αγοράς να είναι και το στρώμα. Όχι, άλλη τιμή η κούνια κι άλλη το στρώμα. Επειδή, θα προσπαθήσουν να βγάλουν κέρδος.

Πάρκο: εάν θέλετε, να αγοράσετε, άποψή μου πάντα, να πάρετε παρκοκρέβατο, ώστε το μωρό, όταν κουράζεται από το παιχνίδι, να κοιμάται εκεί και να μην το πηγαίνετε στην κούνια. Επίσης, το παρκοκρέβατο είναι χρήσιμο και για τις διακοπές, γιατί, τουλάχιστον εμείς αυτό κάναμε, το παίρναμε μαζί μας και το παιδί κοιμόταν εκεί, μακριά από κρεβάτια ή σεντόνια ξενοδοχείων. Όταν κλείνει, γίνεται μπαστούνι, οπότε δεν πιάνει και πολύ χώρο στο αυτοκίνητο. Μόνη επιφύλαξη, το μωρό να το δεχτεί. Επειδή, ίσως, αισθανθεί κάπως περιορισμένο. Κι εδώ, μαζί με το στρώμα η τιμή.

Relax ή καθισματάκι φαγητού: έχετε καιρό για αργότερα, οπότε μπορείτε να δείτε μέσω αλλαγών ή όποιος σας ρωτήσει.

Νομίζω ότι πρέπει να έχετε οπωσδήποτε από πριν, μπιμπερό, αποστειρωτή και μπανάκι.

Σελτεδάκια, σεντονάκια, κουβερτούλες, πετσετούλες, σαλιάρες, ρουχαλάκια, σίγουρα θα σας φέρουν είτε στο μαιευτήριο είτε μετά το σαραντισμό. Εννοείται, όμως, ότι κάτι θα έχετε αγοράσει. Πώς θα πάει το μωρό σπίτι του; Με την πάνα;;; Πού θα κοιμηθεί;;; Στο στρώμα;;;

Και θα έχετε αγοράσει πάνες, πιπίλες, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος για μετά το μπάνιο, κρεμούλες για την αλλαγή της πάνας. Γι' αυτά, μιλήστε και με τον παιδίατρο, για να σας προτείνει κάτι, αν και νομίζω ότι θα σας κατεύθυνει προς φαρμακευτικά προϊόντα. Εμείς μέχρι σήμερα που η μικρή φθάνει τα έξι, από το φαρμακείο τα προμηθευόμαστε. Εντάξει, είναι πιο ακριβά από τα ευρείας χρήσης, αλλά τι θα βάλεις στο παιδί;;;;;;;;;

Νομίζω, εάν θυμάμαι καλά, έχουν περάσει και έξι χρόνια, αυτά καλύπτουν τις πρώτες ανάγκες. Κόστος, ναι υψηλό. Βλέπετε εκμεταλλεύονται τις μανούλες που θέλουν τα καλύτερα για το παιδί τους, ιδιαίτερα τις πρωτομανούλες. Γι' αυτό, όσο μπορείτε, ψάξτε κι όχι μόνο τα γνωστά και μεγάλα καταστήματα, αλλά και τα συνοικιακά. Μερικές φορές, αυτά τα τελευταία κρύβουν θησαυρούς σε πολύ καλές τιμές.

Marant μη νομίζεις κι εμείς θα χρειαστούμε...είμασταν τυχεροί απλώς που πετύχαμε σε φάση που σχεδόν όλο το σοι τεκνοποίησε αβέρτα!!!:D:D:D

Εσείς θα ξεπαραδιαστείτε,δύσκολο γι'αυτούς τους καιρούς κι αυτές τις εποχές..αλλά μπορείς να φτιάξεις λίστα και να ζητήσεις να συμμετάσχουν οι οικογένειες ώστε να μπορείς να ικανοποιήσεις όλα τα βαλάντια αλλά και όλες τις ανάγκες σας.

για να πω τηνν αληθεια,κ εμεις δεν θελαμε βοηθεια απο κανεναν,,ειπαμε να παρουμε σιγα σιγα ολα μονοι μας..βεβαια το καροτσι κ την γεννα την πληρωσαν οι γονεις,δεν δεχτηκαν το οχι.ουσιαστικα αυτα ηταν τα πιο ακριβα..τα υπολοιπα τα πηραμε μονοι μας κ ξεκινησαμε να ψαχνουμε απο τον ιουνιο.(την μικρη την γεννησα 3 οκτ),παντα με λιστα κ χωρις να ακουμε τους πωλητες στα μαγαζια..μου ειοε μια πωλητρια μια φορα οτι θα χρειαστω 8 μεγαλα κ 8 μικρα μπιμπερο για τον πρωτο καιρο.πηρα 4+4 κ με εβγαλε μια χαρα..μπουρνουζακια μου ελεγε να παρω τουλαχιστον 3. ευτυχως δεν πηρα..μου φεραν 4 δωρο κ τελικα κ αυτα αχρηστα πηγαν,δεν τα χρησιμοποιησα ποτε.πηραμε κ θερμαντηρα(αυτο που ζεσταινει το γαλα)κ ουτε αυτο δεν χρησιμοποιησαμε,γιατι ειχαμε θερμο κ δεν χρειαζοταν..αφηστε τα,πολλα αχρηστα πραγματα.μην πω για τις πιπιλες,πηγα ενα σωρο..με σιλικονη,με καουτσουκ,χρωματιστα..κ τελικα δεν την πηρε ποτε στο στομα της.τα εδωσα σε μια κοπελια που γεννησε μετα απο μενα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

anast katesps ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια!

Ρε κορίτσια εμείς και που τη θέλουμε τη βοήθεια δεν υπάρχει δυνατότητα απο κανέναν οπότε δεν έχουμε επιλογές.

Κι εγώ πάντως γι αυτό ρωτάω εσάς που τα έχετε ξαναπεράσει για να μην πάρω πράγματα που δεν θα τα χρησιμοποιήσω στη συνέχεια.

Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα βασικά με γνώμονα ότι δεν περιμένουμε να φέρει κάποιος κάτι και αν τύχει και φέρουν σκοπεύω να τα αλλάξω και να πάρω ρουχαλάκια για αργότερα ή παιχνιδάκια. Ξέρω κι εγώ μην πω θα φέρουν μωρέ το τάδε και τελικά μείνω χωρίς :tongue::tongue::tongue::tongue:

Για καροτσάκι αν ζυγίζει 10 κιλά το θεωρείτε καλό ή βαρυ?

Διαφημίσεις

marant, επειδή ό,τι έγραψα, κοστίζουν αρκετά, αυτοί που θα δωρίσουν τέτοιου είδους δώρα, θα σας το πουν μόνοι τους.

Τουλάχιστον, σε εμάς έτσι είχε γίνει με το πρώτο μωρό (το καρότσι δώρο από τη δική μου δουλειά και το πάρκο από τη δουλειά του άντρα μου) και τώρα με το δεύτερο. Π.χ., πολύ καλή φίλη και πριν μείνω έγκυος στο δεύτερο κι εφόσον ήξερε ότι θέλουμε και δεύτερο μωρό, μου είχε πει ότι θα κρατήσει ό,τι της πως από τα δικά της παιδάκια. Μόλις, έμαθε την εγκυμοσύνη μου είπε τα πραγματάκια που έχει κρατήσει, τα οποία και θα τα δεχτώ με μεγάλη χαρά.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορεί να σας δώσουν και χρήματα, οπότε τα χρησιμοποιείτε για τις όποιες αγορές σας.

Κι όπως πολύ σωστά έγραψε η Annast, μην ακούτε τις πωλήτριες. Αυτοί πωλήσεις θέλουν να κάνουν. Τα απολύτως απαραίτητα και τίποτα άλλο.

πάντως εγω αποφάσισα για ψώνια να πάω με τη συννυφάδα μου παιδιά,γέννησε 24/12 το μωρό είναι τώρα 6 μηνων οπότε τα έχει όλα φρέσκα και θα με καθοδηγήσει εκείνη,νομίζω είναι καλή ιδέα....

γι'αυτό και περιμένω να μετακομίσει η πεθερά μου,να μαζευτούμε κι εμείς και να μαζέψουμε και όλα όσα μας είπαν οι συγγενείς έτσι ώστε να ξέρω τι έχω,τι θελω και τι μου χρειάζεται...κι αν κάποιος προσφερθεί να αγοράσει κάτι που θα το χρησιμοποιήσω και δε θα πάνε τα χρήματά του χαμένα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερφα κοριτσια!

tatum πως ει8ναι η μικρουλα?

καλλιθεα,μην σκας,κ εμεις φετος δεν μπορουμε να βαλουμε την μικρη στη θαλασσα,ουτε τα ποδια της δεν βρεχει,ενω περυσι ειχαμε κανει 35 μπανια..δοκιμασα κ με το καλο κ με απειλες,δεν βοηθαει τιποτα,,μηπως θελουν τον χρονο τους..υπομονη..

ρινιω κ εγω θα κανω την καμπυλη αρχες του μηνα.μου ειπε μια φιλη μου που δουλευει σε μικροβιολογικο οτι καποια εταιρια εχει βγαλει ετοιμη αραιωμενη γλυκοζη σε διαφορες γευσεις,ψαχνω να βρω κ εδω κοντα δεν βρισκω,μηπως ξερει καμια κοπελα για αυτο?θα ηταν τελεια να μπορουσα να το βρω γιατι δεν την παλευω καθολου την σκετη γλυκοζη....

γειά σας κορίτσια.

άσε κάνω υπομονή με το μπάνιο αλλά μου την έχει δώσει.

στη πρώτη εγκυμοσύνη που έκανα καμπυλή μου δώσανε κάτι σαν πορτοκαλάδα και ήτανε πολύ ωραίο.

την επόμενη εβδομάδα θα πάω για καμπύλη στη Βιοιατρική θα δούμε τι θα μου δώσουνε.

Xwy7p2.png

YXlxp3.png

Πολυ καλες οι πληροφοριες κοριτσια αλλα θελω να προσθεσω και τη δικια μου εμπιρια! Για καροτσι εχουμε απ τη μικρη το pliko swictc 3 σε 1 της peg perego που με βολεπσε απιστευτα και ας ειναι απ τα βαρια (δεν ανεβαζα σπιτι το σκελετο μονο το πορτ μπεμπε και εμενα σε μερος χωρις ανηφορες) και ενα μικρο ελαφρι που δεν χρησιμοποιησα σχεδον καθολου! Ο λογος? Ηταν πολυ χαπιλο και διελια την μεση καθε φορα, ενω με το βαρυ δεν χριαζοταν να σκυβω, καλα που δε φοραω τακουνια!!! Αν σκοπεβετε να πηγενετε για ψωνια με το μωρο φροντιστε να εχει καλο "σακο" απο κατω, με ευκολη προσβαση. Το βαρυ ειχε ενσοματομενη ποτυροθηκη (βολεψε αργοτερα), κουκουλα για τη βροχη, αερα (μονιμα μες το σακο για παν ενδεχομενο), ποδοσακο και τσαντα και η κουκουλα εκανε απιστευτη σκια και ανοιγε-αεριζοταν για καλοκαιρι ή εκλινε τελειος για υπνακο στην καθηστη σταση. Αν σκοπευετε να παρετε καποια απο αυτα τα αξεσουαρ ή καλαθουνα ελενξτε ποσο θα σας βγει χωριστα και ποσο ενα αντιστοιχο πακετο! Σε μικρα μαγαζακια μπορει να βρητε τα περσινα χρωματα (οχι ομως απ τη βιτρινα) σε πολυ χαμιλοτερη τιμη (εγω αυτο εκανα), απο 750 τελικα το βρηκα 450!!! Βασικο επισης ειναι να σας βολεβει πως μπενοβγενει απ τη βαση-ροδες αν παρετε αποσπομενο.

Ο καθε ασχετος θα φερει και απο 1 ρουχαλακι, οποτε μην παρετε πολλα και κυριος αποφυγετε τα 0-3 αν δεν ξερετε οτι θα εχετε πολυ μικρο μωρακι γιατι δεν "κρατανε" και πητε στους φιλους να παρουν για μεγαλυτερο. Εμεις δεν πηραμε τιποτα μεχρι το χρονο και μεχρι τα 2 τη βγαλαμε σχεδον αποκληστικα με αλλαγες και η μικρη μου ηταν το πρωτο σε φιλους και συγγενεις... μετα αρχισαν ολοι! Τα δε 0-3 που μας φεραν, τα περισσοτερα μηναν αφορετα, κυριος αν σκεφτεστε να σαραντισετε, που εμεις δεν το καναμε και παλι... 15 μερες τα φορεσε! Η αλλη παγιδα ειναι οτι θα βλεπετε σε βιτρινες ρουχαλακια και αν παρετε πολλα στην αρχη, ή θα γεμισετε ή δεν θα παρετε αυτα που θα σας γυαλιζουν μετα και δε λεει!

Μπιμπερο τωρα... Ηθελα αποκληστικο θηλασμο και δεν πηρα ΚΑΝΕΝΑ και οταν τα ζαλισαν στη μανα μου οτι δε χορτενει, μου πηρε ενα απ το μαγαζακι του νοσοκομειου και 1 πιπιλα που τα αποστηρωσαμε στο μηχανιμα του νοσοκομειου και τελικα δεν τα ηθελε (πηρα δευτερη πιπιλα και κορδονακι για πιπιλες και με τις 2 ειχα ενα ευκολο-ασφαλες παιχνιδακι που αποστηρωνοταν και τις κουνουσε να τις ακουει χαχαχα στο στομα ποτε δεν μπηκαν). Αν ανυσηχιτε για το αν εχετε γαλα, ζητηστε δηγματα απο φαρμακια ωστε αν χριαστει να εχετε και επιλογη! Παντος στον 2ο μεχρι 3ο που αντλουσα στη δουλεια και την κραταγε η μητερα μου χριαστηκε 3 μπιμπερο (2 γευματα προλαβενε πριν γυρισω) και δεν βασιζοταν να τα κραταει αποστηρομενα για πολλες ωρες.

Καρεκλακι για το αυτικηνιτο ειχε το καροτσι και μετα πηραμε ενα της... ferrari που δεν ειναι απ αυτα που θα σας προτηνουν στα μαγαζια γιατι βγενει μονο σε κοκκινο-μαυρο πραγμα που κραταει ΠΟΛΥ χαμυλη την τιμη! Με το πολυ 150 ευρω πηραμε αυτο που ειναι για μολις "βγει" απ το βρεφικο μεχρι 36 κιλα αντι να αλλαξουμε 2 οπως ειπε και η κατεσπς! Δητε τι μπορητε να βρητε και ψαξτε και στο ιντερνετ για το ποσο ασφαλες ειναι!

Εμας μας εσωσε απο περιτες αγορες το οτι στην εγκυμοσυνη αγορασα μονο τα διαφορα υφασματινα (εκτος ρουχα) και για οοοολα τα υπολιπα μαζεβα καταλογους απο παντου και σημειωνα τι με "τραβαει" για να ξερω που θα τα βρω γρηγορα ΑΝ τα χριαστω!

Τωρα στο δευτερο θα παρω μονο μπανιεριτσα με "λαστιχο" για να αδιαζει (απ αυτες με τα ραφακια), κρεμα για συγκαματα σαπουνακι, πανες και αν δω κανενα ρουχαλακι που να με ξετρελανει! Στη μικρη με τα πολλα ταξιδια ειχα ενα που το φουσκωνες (δεν ειχα ανχος μη γλιστρησει και πονεσει) και καναμε μ αυτη το γυρο της ελλαδας! Παιχνιδια αντι να παρω... χαριζω σε φιλους χαχαχα και εχετε οοοολη τη λιστα μου!

Σημερα ηρθε η γυναικα για να με βοηθησει στις δουλειες και μετρησα τα... περισευματα! Απολογισμος: Κουβερτες για βρεφη πηρα 0 εχω 7(!). Μπουρνουζια πηρα 0 εχω 3 (που αλαξα με μεγαλυτερα και εχω μεχρι 5 ετων χιχι) και μια πετσετα μπουρνουζι ΜΕ παντοφλακια για βρεφος (αχρησιμοποιητη αφου με βολεψαν οι απλες, προσωπου, που ειχα αγορασει).

Για τις μαμαδες τωρα! Βολεβουν απιστευτα οι πανες ακρατιας και αν θημαμε βγενουν και πιο φτηνα απο της λοχειας και δεν εχουμε αναγγη βρακακια ματωμενα και... χαμομιλακι για ξεβγαλμα στην ευαισθητη περιοχη!

Αλλο που με βολεψε (για βαση στο αλλαγμα και για δικες που απολιες απ το στηθος) ηταν τα μικρα υποστρωματα, παλι για ακρατια. Α! τα μωρομαντιλα δεν ειναι μονο για το ποπουδακι αλλα και για δερματινα ρουχα-τσαντες και οτι αλλο θελετε να καθαρισετε αμεσα!

Συγνωμη για τον... παπυρο αλλα 1 απο αυτα να φανει χρησιμο σε 1 μανουλα και θα ειμαι πολυ χαρουμενη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τα νεα μας τα καλα! Η μικρη (μεγαλη πλεον) μεχρι πριν 2 μερες ενω χαιδευε την κοιλια, αν ο μικρος κλοτσουσε τραβιοταν τσιριζοντας (σα μερικους μπαμπαδες χιχι). Πριν 2 μερες που καναμε μπανιο μαζι, της εδωσα ενα ποτιρακι πλαστικο και της ειπα να βρεξει την κοιλια μου που αρχισε να χορευει! Τρελα η μικρη, 1 ωρα εβρεχε την κοιλια και γελαγε!!! Απο εκεινη τη στιγμη περιμενει να τον δει να κλοτσαει για να βαλει χερακι και χθες το μεσημερι κοιμηθικε αναμεσα στα ποδια μου (την εβαζα μπρουμητα στην κοιλια οταν ηταν βρεφος και ειχε αερια, με τα ποδια αναμεσα στα δικα μου και μαλον της αρεσει ακομα) και το κεφαλακι στο μπουτι μου για να ναι κοντα του! Αν θημαστε τον ελεγε "αδερφουλη-φιλο" αλλα δεν τρελενοταν που ειναι αγορακι, τωρα κολισε ΧΙΧΙΧΙ ελπιζω να κρατισει!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...