Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??? εμεις ειμαστε μια χαρα χαθηκα λιγο αλλα δε προλαβαινα εμπαινα σας διαβαζα αλλα δε προλαβαινα να γραψω. εμεις αυριο εχουμε τη β επιπεδου τελευταια και καταιδρωμενη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elvina,χαιρομαι που εισαι καλυτερα..μην ζηλευεις καθολου,γιατι κ εγω δεν μπαινω..κ πηγαινουμε 3-4 φορες την εβδ.χαλαλι ομως,δεν με νοιαζει,του χρονου με το καλο,θα κανουμε ολοι μαζι!!

μαραντ κ εγω τις ιδιες φρικες τρωω με ολες σας..ειναι πολυ φυσιολογικο..

ριτακι περαστικα σου!τι επαθες?επεσες?

κατριν μια χαρα ειναι η μπουμπου σου!σιγουρα ειναι πιο ευκολο να γεννησεις 3κιλα μωρο απο 4κιλα που ειχα κανει εγω,αλλα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι ειναι κ θεμα dna κ μπουκια να μην βαζω στο στομα μου,οσα κιλα ειναι να παρει,θα το παρει το παιδι,κ απ οτι μου ειπε κ αυτο εκει το υπολογιζει..γυρω στα 4.

miss caramel,το εριξε εξω χθες η μικρη ε?σημερα θα κοιμαται..χαχαχα,κουραστηκε μαλλον.

χαρα! χρονια πολλα κ για προχθες!να χαιρεσαι το μωρακι σου κ με το καλο το μπεμπακι!καλα αποτελεσματα αυριο!να μπεις,να μας πεις τα νεα!!

ρινιω τι νεα?τι κανει η μπουμπου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!:D:D

Εύη μου στο πρόσωπο και στο σώμα τα 10 κιλά που έχω πάρει δεν φαίνονται..τώρα κι εγω απορώ ειλικρινά πως μπήκαν,μου το έλεγαν οι "παλιές" και δεν το πίστευα..βέβαια οτι τρώω δεν το αρνιέμαι,απλώς και πριν μείνω έγκυος ΕΤΡΩΓΑ!!!!ο,τι μπορείτε να φανταστείτε και κυρίως οχι γλυκά-παρ'εκτός αν έβρισκα μπροστά μου παγωτό αλλά αυτό συνέβαινε απο πάντα!!Όλοι μου λένε να μην με αγχώνουν τα κιλά και να το απολαύσω αλλά ως πρώην παχουλή έχω αρχίσει και φοβάμαι μην ξανακυλήσω..

Marant ευτυχώς που ξέρεις την φωτοευαισθησία σου..εγω που συνήθως εμφανίζω δερματικές αλλεργίες;;;;και δεν ξέρω τί και τί όχι μπορεί να με πειράξει;;;;;με μια PROPIOGENTA και μια FUCIKORT αγκαλιά είμαι όπου πάω!!!μέχρι και στην τσάντα έχω!!!

Κι εγω τρώω τέτοιες φρίκες με το παιδί..τρώω ένα κομμάτι σοκολάτα και περιμένω......στα 10-15 λεπτά τσουπ!!!η τσούπρα φέρνει σβούρες!!!!!!αλλά το βράδυ γίνεται ο κακός χαμός...επειδή ξυπνάω εύκολα ο,τι ώρα και να γυρίσει πλευρό ο Νίκος,όποια ώρα και να με ξυπνήσει,η μπουμπού "βαράει" αλύπητα!!:cool::cool::cool:

Ριτάκι,τί έπαθες;περαστικά!!απο ράμματα ευτυχώς στα μικράτα μου μόνο..

Κατερινάκι κι εμάς την κοιλίτσα μας την έβγαλε ελαφρώς μεγάλη...δεν αγχώνομαι γιατί κι εγω απο μωρό "φαγού" ήμουν οπότε σόι πάει το βασίλειο!!!!:tongue::tongue:

Σοφάκι τυχερή με το μεξικάνικο...εμένα ο ελληνάρας μου θέλει μόνο κοψίδια :evil::evil: του έχω ζαλίσει τα α....υτιά (τί νομίζατε οτι θα έλεγα,ε;;;;;;;) για κινέζικο και δεν με πάει με τίποτα!!!!ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Χαρά εσύ κρατάς τα μπόσικα,γι'αυτό είσαι τελευταία!!!!!!χαχαχα!!!όλα καλά θα πάνε,καλά αποτελέσματα να μπεις να μας τα πεις!!!

Άννα η μπουμπού μας,τα διάβασες και παραπάνω δε σου μιλάω όμως γιατί θα κατέβεις κάτω κι εγω θα τη βλέπω την πατρίδα πάλι απο τον χάρτη!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αχχχχ Ρηνιώ μου και λέγαμε με τον άντρα μου ότι αυτό το παιδί μόνο κινέζικο δεν έχει φάει ακόμα!!!!

Θα σε πάρω να πάμε να φάμε και κινέζικο βρε μη σκας!!!

Annast έχεις δίκιο. Εφόσον τρώς ισορροπημένα το παιδί θα πάρει ότι χρειάζεται! Το πρόβλημα είναι μόνο τα έξτρα σάκχαρα που μπορεί να πάρει επειδή τρώει η μανούλα πολλά περισσότερα γλυκά από ότι χρειάζεται.

Χαρά περιμένουμε νέα

Η μικρή μου πάντως, πέρα από κάτι ισχυρά κλωτσίδια που είχε δώσει στην αρχή τώρα είναι πιο ήρεμη. Αισθάνομαι κυρίως τις αλλαγές θέσης και το λόξυγκα... ήσυχο παιδί κατά τα άλλα!

Κάποιες μέρες βέβαια δε μπορεί να βολευτεί με τίποτα χεχεχεχε... έχουν και αυτά τις μέρες τους!

Να δω τι θα κάνει την Κυριακή στο rockwave....

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αχχχχ Ρηνιώ μου και λέγαμε με τον άντρα μου ότι αυτό το παιδί μόνο κινέζικο δεν έχει φάει ακόμα!!!!

Θα σε πάρω να πάμε να φάμε και κινέζικο βρε μη σκας!!!

Annast έχεις δίκιο. Εφόσον τρώς ισορροπημένα το παιδί θα πάρει ότι χρειάζεται! Το πρόβλημα είναι μόνο τα έξτρα σάκχαρα που μπορεί να πάρει επειδή τρώει η μανούλα πολλά περισσότερα γλυκά από ότι χρειάζεται.

Χαρά περιμένουμε νέα

Η μικρή μου πάντως, πέρα από κάτι ισχυρά κλωτσίδια που είχε δώσει στην αρχή τώρα είναι πιο ήρεμη. Αισθάνομαι κυρίως τις αλλαγές θέσης και το λόξυγκα... ήσυχο παιδί κατά τα άλλα!

Κάποιες μέρες βέβαια δε μπορεί να βολευτεί με τίποτα χεχεχεχε... έχουν και αυτά τις μέρες τους!

Να δω τι θα κάνει την Κυριακή στο rockwave....

τον λόξυγκα πως τον καταλαβαίνεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

xaxaxa ρινιω μου,εκλεισα εισητηρια 11-22 αυγουστου..αλλα επειδη δουλευω οοοοοολοοοοο τον χρονο,αν δεν φυγω εστω κ 10 μερες,δεν θα αντεξω..θα παλαβωσω!!!εσεις του χρονου θα πατε με το καλο με την μπουμπου!!μην αγχωνεσαι θα σου στελνω live φωτο απο τα ματαλα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

τον λόξυγκα πως τον καταλαβαίνεις;

Δε θα τον καταλάβαινα απλά όταν κάναμε τον υπέρηχο την είχε πιάσει και συνέδεσα την "αίσθηση" με την κίνηση... Σιγά μην είχα κληρονομικό χάρισμα!!!!:tongue:

"Τι κάνει εκεί και τραντάζεται ολόκληρη?" λέω στον doc

"Προσπαθεί να αναπνεύσει, ας πούμε λόξυγκας!" μου λέει...

Annast αμέ να έρθεις... άλλη για τη βάρκα μας?????:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!!:D:D:D:D

Επιτέλους Παρασκευή!!!!Άντε να ξεκουραστούμε και λίγο.

Anast, miss caramel για κινέζικο δεν τρελαίνομαι ο δε άντρας το απεχθάνετε:tongue:

Για ιταλικό όμως είμαι μέσα!!!

χαρα δεν είσαι τελυταία, εγώ έχω β' επιπέδου την Τρίτη χαχαχχαχαχαχα.

Ζυγίστηκα εχτές και είδα ότι πήρα 1 κιλό σε μία εβδομάδα οπότε κομένο το βραδινό επειγόντως :rolleyes:.

Να σας ρωτήσω πότε πιστεύετε ότι είναι καλό να ξεκινήσουμε τις αγορές για το μωρό? Φαντάζομαι ρουχαλάκια αφού γεννηθεί για να υπολογίσουμε μέγεθος, αλλά τα υπόλοιπα? Για καροτσάκι έχει κοιτάξει καμία?Τι προτείνεται οι παλιές? Απλό ή πολυκαρότσι? 2 ή 3 ρόδες?

Φιλιά σε όλες!!!

καλημερα κοιλουμπιτσες!

καλε τι λετε για κινεζικο ?!!!! μιαμ μιαμ πρωι πρωι !

ποια ρωτησε για καροτσι ?

λοιπον η γνωμη μου ειναι να παρεις κατι απλο , κλασικο με 4 ροδιτσες τυπου μπαστουνι . να προσεξεις να μπαινει σε αυτοκινητο(μην πιανει ομως κ οοοοοοοοολο τον χωρο κ σε ασανσερ(πχ στης μανας μου το ασανσερ δεν χωραγε το 3 σε 1 που ειχα παρει στον γιωργο)

ναι ναι ειχαμε παρει ενα ε σε 1 , την καλαθουνα την χρησιμοποιησα ελαχιστα μετα την χαρισα , το καρεκλακι αυτοκινητου οκ το χρησιμοποιησα . αν ξαναγοραζα τωρα σιγουρα θα επερνα ενα της κικο που κ τοτε ζαχαρωνα κοντα στα 100 απλο ελαφρυ καροτσι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Εμείς μόνο για καρότσι έχουμε κοιτάξει και καταλήξει σε 3 σε 1 της justbaby γύρω στα 300 ευρώ... πάλι καλά δηλαδή γαιτί τα Ιταλικά και λοιπα ξεκινούν από 700!!!!

Βέβαια η καλαθούνα είναι για πολύ λίγο (ευτυχώς λειτουργεί και σαν κάθισμα αυτοκινήτου στην αρχή) αλλά και το καθισματάκι αυτοκινήτου εξαντλείται γρήγορα από ότι έχω διαβάσει λόγω ύψους παιδιού (max 8-9 μηνες)

Για κάποιον που δε θα πάρει 3 σε 1 ας μη δώσει για το αρχικό κάθισμα αυτοκινήτου πολλά χρήματα, ας τα κρατήσει για μετά να πάρει ένα με ρυθμιζόμενο ύψος!

Το μόνο που κοιτάξαμε εκτός από το να πλένονται τα υφάσματα είναι να μπορεί να μπαίνει και μπρός-πίσω το κάθε κομμάτι (καλαθούνα, ρηλάξ κλπ.)

Όσο για κούνια... μας βλέπω για απλή ΙΚΕΑ γιατί δόξα το θεό έχουμε και κρεβάτι μονό για μετά και πολύ αποθηκευτικό χώρο για ρούχα/παιχνίδια (όχι ότι είναι ποτέ αρκετός)

Για ρούχα, ελάχιστα φορμάκια λίγο πριν γεννήσω... γιατί μετά όλο και κάτι θα σου κάνουν δώρο φίλοι και συγγενείς!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλά, η αλήθεια είναι ότι έχουν βγάλει πολύ ωραία πραγματάκια και παρασύρεσε εύκολα, αλλά κι εγώ προσπαθώ να μην πάρω πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσω τελικά. Για καρότσι κι εγώ γύρω στα 300-350 λέω και καθισματάκι αυτοκινήτου μου είπε μία φίλη ότι θα μου δώσει το δικό της για τους πρώτους μήνες και να πάρω αν είναι το μεγαλύτερο αργότερα. Αν πάλι δεν μπορέσει να μου το δώσει θα κοιτάξω να πάρω ένα οικονομικό. Απο ασανσέρ τζίφος κορίτσια! αν και μένω στον πρώτο δεν λειτουργεί(ε'ιπαν να μην το βάλουν για έναν όροφο μόνο μιας και είμαστε δυο διαμερίσματα και θα πληρώναμε ένα σωρό στη συντήρηση) οπότε ποδαράτο...θα τα χάσω τα κιλά άμεσα απο ότι προβλέπω ούτε pilates δεν θα χρειαστώ :tongue::tongue::tongue:

Πορτ μπεμπε λέω να μην πάρω αφού όλοι μου λένε να το μεταφέρω με το καθισματάκι στο αυτοκίνητο οπότε δεν νομίζω να το χρειαστώ.

καλημερα!εγω εχω καροτσι 3 σε 1 της perperego,το switch.το κλασσικο..με βολεψε πολυ..ειναι σχεδον αθικτο,γιατι 1 ετους που περπατησε η μικρη,δεν ξανακατσε..κ στην καλαθουνα,την κοιμιζα μεχρι 3 μηνων,μετα την πηγα στην κουνια της..απλως ειχα υπολογισει(τοτε τουλαχιστον)αν τα επαιρνα χωρια ολα αυτα,βγαιναν πιο ακριβα.επισης τα πηρα απο ενα μαγαζι στην γειτωνια μου,κ ηταν 100 ευρω πιο οικονομικο απότι σε πολυκαταστημα βρεφικων.το μονο που θα παρω ειναι η κουνια.τα ρουχαλακια θελω να εχω απο την αρχη,γιατι λερωνονται συχνα τον πρωτο καιρο κ μεχρι να σαραντισει εγω τουλαχιστον δεν θα βγω εξω να ψαχνω για ρουχα.επειδη η κορη μου ηταν 4 κιλα,της ειχα παρει το νουμερο 3,γιατι το 0 που φεραν καποιοι,ηταν ισα ισα..θα αρχισω να ψαχνω μολις μπει ο ιουλιος,κ θα παραγγειλω την κουνια,να μου την φερουν τελος σεπτ.να ειμαι κ ησυχη..θελω επισης μπανακι,γιατι της κορης μου ειναι φουξια!!!(το διαλεξε ο αντρας μου)χαχαχα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλά, η αλήθεια είναι ότι έχουν βγάλει πολύ ωραία πραγματάκια και παρασύρεσε εύκολα, αλλά κι εγώ προσπαθώ να μην πάρω πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσω τελικά. Για καρότσι κι εγώ γύρω στα 300-350 λέω και καθισματάκι αυτοκινήτου μου είπε μία φίλη ότι θα μου δώσει το δικό της για τους πρώτους μήνες και να πάρω αν είναι το μεγαλύτερο αργότερα. Αν πάλι δεν μπορέσει να μου το δώσει θα κοιτάξω να πάρω ένα οικονομικό. Απο ασανσέρ τζίφος κορίτσια! αν και μένω στον πρώτο δεν λειτουργεί(ε'ιπαν να μην το βάλουν για έναν όροφο μόνο μιας και είμαστε δυο διαμερίσματα και θα πληρώναμε ένα σωρό στη συντήρηση) οπότε ποδαράτο...θα τα χάσω τα κιλά άμεσα απο ότι προβλέπω ούτε pilates δεν θα χρειαστώ :tongue::tongue::tongue:

Πορτ μπεμπε λέω να μην πάρω αφού όλοι μου λένε να το μεταφέρω με το καθισματάκι στο αυτοκίνητο οπότε δεν νομίζω να το χρειαστώ.

ειχε πολυ πλακα οταν πηγαμε να παρουμε τα πρωτα πραγματακια της μικρης..μπιμπερο,σελτεδακια,κ διαφορες χαζομαρες.. γεμιζουμε το καροτσι,κ λεμε ε,ποσο να κανουν ολα αυτα?300ευρω?σιγα τι πηραμε..κ παμε ταμειο κ ηταν 800.μειναμε,γιατι δεν κραταγαμε τοσα λεφτα,τα αφησαμε στην ακρη κ πηγαμε να παρουμε τα λεφτα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Πολλές καλημέρες!!!!

Εγώ κορίτσια έχω την κούνια απο τον αδεφό μου,καλαθούνα απο την κουμπάρα μου,ρουχαλάκια/σεντονάκια κ.λ.π. απο αδερφές-αδερφό και ξαδέρφια κι απο τα δυο σόγια,καθισματάκια έχει η αδερφή μου οπότε μόνο καρότσι θα χρειαστώ το οποίο μάλλον θα πάρω στις εκπτώσεις...είχα δει ενα σε προσφορά στα PRENATAL κι ήταν ιδίας μάρκας,με καθισματάκι-port bebe στα 189 ευρώ αλλά δεν τσέκαρα όλες τις λεπτομέρειες που αναφερθήκατε...

Ας τον στρώσω πρώτα να κάνουμε τον γύρο στα μαγαζιά και βλέπουμε!!!!!

Επίσης η νονά πήγε και της πήρε τα ρουχαλάκια εξόδου,γιατί της είχα πει οτι ήθελα να τα κρατήσω ενθύμιο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...