Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τελικά πήγαμε εχτές για μπάνιο στην Κινέτα. Καλά ήταν αν και φοβόμουν λίγο, ένοιωθα περίεργα με την κοιλιά και δεν κολύμπησα πάνω απο μισή ώρα. Και φυσικά έπαθα και φωτοαλεργία παρόλο που πήγαμε στις 18:30 :tongue::tongue::tongue::tongue:

Το βράδυ όμως ξεράθηκα στον ύπνο!!!!!!

Πωπω κάποιες φτάσατε στην καμπύλη σακχάρου εγώ έχω ακόμα πολύυυυυ δρόμο μπροστά μου. Τι να κάνω είμαι τελευταία νομίζω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδιααααααααααααααααααααα!!!!!

marant οι τελευταίες των Μοϊκανών είμαστε χεχεχεχε!!!!

riniw ναί αυτός είναι ο δικός μου και ευτυχώς έχει το site και μου είχαν λυθεί οι αρχικές απορίες χωρίς να τον πρήζω κάθε 3 και λίγο!

tatum περαστικά.... θα επανέλθει!

Annast έχεις ρωτήσει στο μικροβιολογικό που θα κάνεις την εξέταση τι επιλογές υπάρχουν??? Με λίγο ζόρι όλο και κάτι θα μπορεί να γίνει... φαντάζομαι!

Έκανα τις μηνιαίες μου εξετάσεις... άντε να δούμε το ζάχαρο και τη γλυκοζυλιωμένη... δε νομίζω να μετανιώσω το χθεσινό frozen yogurt και κάτι άλλα παγωτάκια των τελευταίων ημερών:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Αχ σας ζηλεύω με τα μπανάκια σας!!!Εμείς να δούμε πότε θα πάμε!!!

Εγώ ευτυχώς μάλλον δεν θα την ξανακάνω την καμπύλη ζαχάρου , αφού ούτως ή άλλως είμαι σε στενή παρακολούθηση!!!ΧΑΧΑ Όντως δεν αντέχετε αυτή η εξέταση!!!

Σήμερα έχω γιατρό!!Να δώ πως έχει μεγαλώσει η μπεμπούλα μου!!!Ανυπομονώ να την δώ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τελικά πήγαμε εχτές για μπάνιο στην Κινέτα. Καλά ήταν αν και φοβόμουν λίγο, ένοιωθα περίεργα με την κοιλιά και δεν κολύμπησα πάνω απο μισή ώρα. Και φυσικά έπαθα και φωτοαλεργία παρόλο που πήγαμε στις 18:30 :tongue::tongue::tongue::tongue:

Το βράδυ όμως ξεράθηκα στον ύπνο!!!!!!

Πωπω κάποιες φτάσατε στην καμπύλη σακχάρου εγώ έχω ακόμα πολύυυυυ δρόμο μπροστά μου. Τι να κάνω είμαι τελευταία νομίζω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τί συμπτώματα έχει η φωτοαλλεργία;

Καλημερούδιααααααααααααααααααααα!!!!!

marant οι τελευταίες των Μοϊκανών είμαστε χεχεχεχε!!!!

riniw ναί αυτός είναι ο δικός μου και ευτυχώς έχει το site και μου είχαν λυθεί οι αρχικές απορίες χωρίς να τον πρήζω κάθε 3 και λίγο!

tatum περαστικά.... θα επανέλθει!

Annast έχεις ρωτήσει στο μικροβιολογικό που θα κάνεις την εξέταση τι επιλογές υπάρχουν??? Με λίγο ζόρι όλο και κάτι θα μπορεί να γίνει... φαντάζομαι!

Έκανα τις μηνιαίες μου εξετάσεις... άντε να δούμε το ζάχαρο και τη γλυκοζυλιωμένη... δε νομίζω να μετανιώσω το χθεσινό frozen yogurt και κάτι άλλα παγωτάκια των τελευταίων ημερών:tongue:

άντε καλέ,τί να μετανιώσεις;ούτε κι εγω που μ'εκραξε για τα 10 κιλά μετάνιωσα....σαν πως θα είμαι έγκυος για πάντα;στους 388 μήνες της ζωής μου είμαι έγκυος μόλις τους 6!!!Ε!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Αχ σας ζηλεύω με τα μπανάκια σας!!!Εμείς να δούμε πότε θα πάμε!!!

Εγώ ευτυχώς μάλλον δεν θα την ξανακάνω την καμπύλη ζαχάρου , αφού ούτως ή άλλως είμαι σε στενή παρακολούθηση!!!ΧΑΧΑ Όντως δεν αντέχετε αυτή η εξέταση!!!

Σήμερα έχω γιατρό!!Να δώ πως έχει μεγαλώσει η μπεμπούλα μου!!!Ανυπομονώ να την δώ!!!

θα πας για μπανάκια και θα δεις τί ωραία που νιώθεις!!!!!φοβερά ανάλαφρη...υπέροχη η αίσθηση μέσα στο νερό!!!εγω μόλις βγήκα η μικρή κλώτσαγε συνέχεια!!!!μάλλον της άρεσε!!!

κατά τ'αλλα;;;;;άστατος ύπνος πάλι σήμερα το βράδυ....κοιμόμουν,ξύπνησα..έβλεπα περίεργα όνειρα...και η μικρή να "δίνει" και στις 3 και στις 4 και στις 5 που σηκώθηκε ο μπαμπάς της!!!πως με κόβετε;;;;;;;;;;;;με μαυρισμένους κύκλους μέχι να κλείσουμε χρόνο;;;;!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κατά τ'αλλα;;;;;άστατος ύπνος πάλι σήμερα το βράδυ....κοιμόμουν,ξύπνησα..έβλεπα περίεργα όνειρα...και η μικρή να "δίνει" και στις 3 και στις 4 και στις 5 που σηκώθηκε ο μπαμπάς της!!!πως με κόβετε;;;;;;;;;;;;με μαυρισμένους κύκλους μέχι να κλείσουμε χρόνο;;;;!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι ειμουν στη μικρη (και τωρα τα ιδια) και ηταν ολη μερα ξυπνια και το βραδυ 8ωρο υπνο απο 3 ημερων! Τωρα δεν κοιματε για να μου κανει παρεα λεει...

Επιδη θηλαζα στην αρχη ηθελα να την ξυπναω αλλα επερνε πολυ βαρος για αποκληστικο θηλασμο και δεν αφηνε η παιδιατρος!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

tatum, η μικρούλα σιδερένια!:P

Τελικά, δεν είμαι η μόνη. Μόλις είδα τη χοριακή θετική, αυτή την εξέταση σκεφτόμουν: την καμπύλη ζαχάρου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη, που δεν ήξερα τι με περίμενε, μόλις την ήπια, "έβγαλα τα πάντα". Καταλαβαίνετε..... Και μετά, άντε πάλι να περιμένεις να συνέρθεις και ξανά πάλι. Την έκανα την Παρασκευή, αλλά ευτυχώς, αυτή τη φορά ήμουν, ας πούμε, προετοιμασμένη. Αυτό με το λεμόνι ισχύει. Μου το είπε μία ξαδέρφη μου. Μόλις, την πιείτε, να στάξετε και δύο με τρεις σταγόνες λεμόνι, οπότε το πολύ γλυκό με το πολύ ξινό θα ενωθούν και κάτι θα γίνει. Αυτό έκανα κι έπιασε. Στο αιματολογικό, η κοπέλα που μου έπαιρνε το αίμα, είδε ότι δεν αισθανόμουν και πολύ καλά και μου έδωσε κι ένα κομμάτι βαμβάκι με καθαρό οινόπνευμα για να μυρίζω, οπότε πάει πέρασε κι αυτό. Ευτυχώς, τα αποτελέσματα ήταν μια χαρά κι έτσι δεν θα χρειαστεί επανάληψη.

Χθες, πήγα στο γιατρό για την τακτική επίσκεψη. Όλα καλά, κορίτσια, αλλά πείτε μου, πώς πήρα τρία ολόκληρα κιλά, τρώγοντας ό,τι έτρωγα τους προηγούμενους μήνες, που είχα πάρει από ένα;;;; Ε, καλές μου!!!! Κι ο γιατρός φώναξε κι εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, καθώς είμαι από τις μανούλες με τα λίγο παραπάνω κιλάκια και προσέχω και κιλά παίρνω. Και το μωρό, νομίζω ότι ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς του: 523 γρ. στη Β΄επιπέδου την περασμένη εβδομάδα, χθες 620 γρ. την μέτρησε ο γιατρός. Μάλιστα, μου είπε ότι υπολογίζει ότι θα γεννηθεί γύρω στα 3.600 γρ., αλλά να μην στεναχωριέμαι από τώρα για το μελλοντικό βάρος του μωρού, γιατί καταρχήν ο μέσος όρος των κιλών ενός νεογέννητου είναι περίπου αυτός και το εάν θα γίνει ένα παιδί υπέρβαρο ή όχι, εξαρτάται από τη διατροφή που κάνει από τη γέννα και μετά κι όχι πριν. Να πω ότι έχει άδικο;;;;)

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

tatum, η μικρούλα σιδερένια!:P

Τελικά, δεν είμαι η μόνη. Μόλις είδα τη χοριακή θετική, αυτή την εξέταση σκεφτόμουν: την καμπύλη ζαχάρου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη, που δεν ήξερα τι με περίμενε, μόλις την ήπια, "έβγαλα τα πάντα". Καταλαβαίνετε..... Και μετά, άντε πάλι να περιμένεις να συνέρθεις και ξανά πάλι. Την έκανα την Παρασκευή, αλλά ευτυχώς, αυτή τη φορά ήμουν, ας πούμε, προετοιμασμένη. Αυτό με το λεμόνι ισχύει. Μου το είπε μία ξαδέρφη μου. Μόλις, την πιείτε, να στάξετε και δύο με τρεις σταγόνες λεμόνι, οπότε το πολύ γλυκό με το πολύ ξινό θα ενωθούν και κάτι θα γίνει. Αυτό έκανα κι έπιασε. Στο αιματολογικό, η κοπέλα που μου έπαιρνε το αίμα, είδε ότι δεν αισθανόμουν και πολύ καλά και μου έδωσε κι ένα κομμάτι βαμβάκι με καθαρό οινόπνευμα για να μυρίζω, οπότε πάει πέρασε κι αυτό. Ευτυχώς, τα αποτελέσματα ήταν μια χαρά κι έτσι δεν θα χρειαστεί επανάληψη.

Χθες, πήγα στο γιατρό για την τακτική επίσκεψη. Όλα καλά, κορίτσια, αλλά πείτε μου, πώς πήρα τρία ολόκληρα κιλά, τρώγοντας ό,τι έτρωγα τους προηγούμενους μήνες, που είχα πάρει από ένα;;;; Ε, καλές μου!!!! Κι ο γιατρός φώναξε κι εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, καθώς είμαι από τις μανούλες με τα λίγο παραπάνω κιλάκια και προσέχω και κιλά παίρνω. Και το μωρό, νομίζω ότι ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς του: 523 γρ. στη Β΄επιπέδου την περασμένη εβδομάδα, χθες 620 γρ. την μέτρησε ο γιατρός. Μάλιστα, μου είπε ότι υπολογίζει ότι θα γεννηθεί γύρω στα 3.600 γρ., αλλά να μην στεναχωριέμαι από τώρα για το μελλοντικό βάρος του μωρού, γιατί καταρχήν ο μέσος όρος των κιλών ενός νεογέννητου είναι περίπου αυτός και το εάν θα γίνει ένα παιδί υπέρβαρο ή όχι, εξαρτάται από τη διατροφή που κάνει από τη γέννα και μετά κι όχι πριν. Να πω ότι έχει άδικο;;;;)

καθόλου άδικο δεν έχει !!!εγω στη Β' (12/6) ήμουν 68,5 kgr και η μπουμπού 467 gr και τη Δευτέρα (25/6) που πήγα στον γιατρό,εγω ήμουν 70 kgr και η μικρή 640 gr.....ΔΕΝ άλλαξα τίποτα στη διατροφή μέσα σε 12 μέρες,ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω έφαγα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ετσι ειμουν στη μικρη (και τωρα τα ιδια) και ηταν ολη μερα ξυπνια και το βραδυ 8ωρο υπνο απο 3 ημερων! Τωρα δεν κοιματε για να μου κανει παρεα λεει...

Επιδη θηλαζα στην αρχη ηθελα να την ξυπναω αλλα επερνε πολυ βαρος για αποκληστικο θηλασμο και δεν αφηνε η παιδιατρος!!!

ΑΓΑΑΑΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τέτοια ν'ακούω να παίρνω θάρος!!!!λες να είναι έτσι κι η δικιά μου;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι καλά τώρα. Είχα μάλλον συσπάσεις και μου έκατσε καπάκι και μια γαστρεντερίτιδα αλλά ευτυχώς όλα καλά. Ζηλεύω όσες κάνετε μπάνιο στη θάλασσα. Εγώ δεν βλέπω να το τολμάω.

Ειρήνη μου κι εγώ από την πρώτη εγκυμοσύνη παρατήρησα ότι τα κιλά μπαίνουν πολύ εύκολα αλλά ευτυχώς στη λοχεία χάνονται κι εύκολα. Και με τον τοκετό είχα χάσει πάνω από 7 κιλά. Μη σκας με το θέμα κιλά. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου.

tatum περαστικά στην μικρούλα!Ευτυχώς δεν κόλλησες κι εσύ.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέρα!

riniw απλά μόλις εκτέθηκα για κανένα τεταρτάκι στον ήλιο, ακόμα και στις 7 το απόγευμα που είχαμε πάει, έγινε κατακόκινο το πρόσωπό μου και ένιωθα να καίει. Μετά απο λίγη ώρα έφυγε μόνο του ευτυχώς.

katrindm τι έλεγε η μικρή σου εχτές?

Να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς τρώτε φρίκες αν κάνει, ας πούμε, μισή μέρα να κλωτσίσει αν είναι καλά και μήπως έχει συμβεί κάτι? Επίσης μερικές μέρες νοιώθω σαν να μην είμαι έγκυος :shock: και άλλες φορές νοιώθω ότι μου πιέζει τόσο την κοιλιά που θα σκάσει :shock:

Μάλλον το νευρικό μου σύστημα δεν είναι στα καλύτερα του :evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

χαθηκα γιατι ειχα ενα ατυχημα κ με κρατησε στο κρεββατι , προληπτικα ευτυχως. το μονο που εμεινε ειναι σημαδι απο ραμματα κ ενα χερι πονεμενο. η μικρη ειναι καλα! κ ξαναρθα στηνπαρεα σας!

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα και από εμένα!!!

Ριτάκι περαστικά σου!!

μαραντ και εγώ είναι μέρες που την καταλαβαίνω συνέχεια και άλλες μέρες με το ζόρι!!! Μου έχει πει ο γιατρός ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε το παιδί 3 φορές την μέρα τουλάχιστον Π,Μ,Β,!

Ο γιατρός εμένα με κατσάδιασε γιατί έχω πάρει σχεδόν 8 κιλά!!! Ούτε που το έχω καταλαβει πως έγινε αυτό!!ΧΑΧΑ Η μικρή είναι πολύ στρουμπουλούλα 740γρ. παρακαλώ!!! Και η κοιλίτσα της είναι λίγο μεγάλη!!!Μάλλον τα κιλά που έχει πάρει η μαμά την επηρέασαν!!Πιο αυστηρη διατροφή λοιπόν!!Ετρωγα λίγο τώρα θα τρώω αέρα κοπανιστό!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα και από εμένα!!!

Ριτάκι περαστικά σου!!

μαραντ και εγώ είναι μέρες που την καταλαβαίνω συνέχεια και άλλες μέρες με το ζόρι!!! Μου έχει πει ο γιατρός ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε το παιδί 3 φορές την μέρα τουλάχιστον Π,Μ,Β,!

Ο γιατρός εμένα με κατσάδιασε γιατί έχω πάρει σχεδόν 8 κιλά!!! Ούτε που το έχω καταλαβει πως έγινε αυτό!!ΧΑΧΑ Η μικρή είναι πολύ στρουμπουλούλα 740γρ. παρακαλώ!!! Και η κοιλίτσα της είναι λίγο μεγάλη!!!Μάλλον τα κιλά που έχει πάρει η μαμά την επηρέασαν!!Πιο αυστηρη διατροφή λοιπόν!!Ετρωγα λίγο τώρα θα τρώω αέρα κοπανιστό!!ΧΑΧΑ

ευχαριστω αγαπη !

μεχρι την δευτερα εμενα στην πεθερα για να εχω βοηθεια, πλεον σπιτακι μου !

απο κιλα ειμαι καλα δεν εχω παραπονο . παιρνω -χανω κ εχω καταληξει να ειμαι μονο +2 ....πως δεν ξερω μην ρωτατε , μαλλον το τρεξιμο που ριχνω .

η κοιλια ομως τουμπανο, σαν ετοιμογεννη ειμαι κυριολεκτικα!

το προβλημα μου ειναι πλεον ο υπνος που δεν βολευομαι πουθενα , κ στο πλαι ακομα με ενοχλει η κοιλια

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερούδιαααααααα!!!

Ριτάκι περαστικούλια!!!

Όσο για τα κιλά του μωρού ο Μ.Ο είναι στα 3.000 σύμφωνα με το στόχο του γιατρού μου ή στα 3500 σε γενικές γραμμές.

Σίγουρα η διατροφή στην εγκυμοσύνη, ιδίως αν έχει πολλά σάκχαρα μπορεί να επηρεάσει το μωρό και να αποκτήσει μεγάλο βάρος και σε κάποιες περιπτώσεις μια τάση για παχυσαρκία ή διαβήτη αργότερα στη ζωή του. Σίγουρα όμως έχει σχέση και με τη διατροφή που θα κάνει μετά και το κληρονομικό της υπόθεσης.

Από έρευνα που έγινε πάντως φαίνεται ότι αυτά που τρώει μια έγκυος τον τελευταίο (τουλάχιστον) μήνα τα "θυμάται" το μωρό μετά τον τοκετό και είναι πολύ πιο πιθανό να διαλέξει αυτή την τροφή (ως πιο γνώριμη) από κάποια άλλη, οπότε λίγη προσοχή στο τι τρώμε δε βλάπτει.

Σίγουρα ένα πιο μικρό μωρό είναι και πιο εύκολο να το γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό! Αυτό είναι το πρακτικό της υπόθεσης... μειώνεται και κατά πολύ η πιθανότητα ρίξης της μήτρας και λοιπά και λοιπά.

Για τους 2 πιο πανω λόγους στη β' επιπέδου μετρούν το AC ή αλλιώς περίμετρος κοιλιάς. Είναι ενδεικτικό για το βάρος που τείνει να πάρει το παιδί (τάσεις μεγαλοσωμίας)

Τα δικά μας τώρα:D

Χθές είδαμε τη Μικρή Μαρλέν πάλι στον υπέρηχο... όλο λόξυγκα είχε το σκατούλι!!!

Όλα καλά είπε ο γιατρός, βέβαια στις εξετάσεις μου το ζάχαρο ήταν κάτω από 70 οπότε θα χτυπάω και κανένα παγωτάκι που και που ;)

Ευτυχώς ο αιματοκρίτης καλά κρατεί (38,5 αυτή τη φορά) και με τα κιλά πάμε καλά και σταθερά!

Πιθανό να μπορέσω μέχρι το τέλος να είμαι στο +10 ή και +12

Μετά τσακίσαμε Μεξικάνικο με τον άντρα, ήπιαμε και τις μαργαρίτες μας (5 μήνες είχα να πιώ αλκοόλ) Θεός ο Μπάρμαν έφτιαξε και μια με στέβια για τον άντρα οπότε τα πίναμε όλοι μαζί και η μικρή έκανε χικ! χικ! χικ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

rita_ki σιδερένια!

katrindm κι εγώ το ίδιο παθαίνω. τον είχε πιάσει απο την Παρασκευή και κλωτσούσε συνέχεια και τωρα δύο μέρες κλωτσούσε αλλά πιο ήπια και αρχισα να έχω τύψεις που πήγα για μπάνιο μήπως δεν έπρεπε...:oops:

Άσε φρικάρω πολύ εύκολα και να φανταστείς ότι πριν ήμουν τέρας ψυχραιμίας.

Απο κιλά καλά πάω πιστεύω, εχω πάρει 4,5 μέχρι στιγμής και είμαι στην 22η εβδομάδα. Ψιλοπροσέχω βέβαια δεν γουρουνιάζω όσο θα ήθελα γιατί φοβάμαι μη μου μείνουν μετα. Ε! Να έχει όμορφη μαμά ο μπέμπης!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...