Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο εμένα! Tatum περαστικά στη μικρούλα σου!

anast για βα δούμε τι θα γίνει γιατί παραζέστανε μου φαίνεται.....

Ελπίζω να είναι ζεστή η θάλασσα σήμερα και να καταφέρω να κάνω το πρώτο μου μπανάκι!!!!

Σε μία εβδομάδα ακριβώς έχουμε και την β' επιπέδου και περιμένω πως και πως :P

Φιλάκια σε όλες!

Καλημέρα!!!τι να κάνουμε αννα??? έχουμε λιώσει!!! και ακόμα Ιουνιο έχουμε!!!!Αυτός ο Ιούνιος μου φαίνεται ατελείωτος!!!

μαραντ ποσο εβδομάδων είσαι ακριβώς??

Τατούμ περαστικά στην μικρή και απο εμένα!!!Πωπω είναι δύσκολο ζέστη και πυρετός!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Katrindm υποτιθεται οτι σημερα ειμαι 22+4 όμως απο ότι έχει φανεί στους υπέρηχους απο την αρχή με τις μετρήσεις έβγαινα 1 εβδομάδα λιγότερο ή 5 μέρες λιγότερο.

Οπότε την επόμενη εβδομάδα που θα πάω για το β'επιπέδου σύμφωνα με τον υπέρηχο της εμβρυολόγου θα είμαι 22+4. Θα μπορούσα να το κάνω και αυτή την εβδομάδα αλλά θα έλειπε η γιατρός σε κάποιο σεμινάριο οπότε αναγκαστικά πήγε για το τέλος του βέλτιστου χρονικού διαστήματος.

ευχαριστο κοριτσια για της ευχες! Μαλον πιασαν τοπο και απο 39 σε 24 ωρες ακριβος, πηγε στο 37,7!!! Εκτος απ τη μαμα μου που ανχοθηκε μη κολισω ολα χαλαρα χαχαχαχα

Κι εδω ζεστη που σπαει τα νευρα και λογο εγκυμοσυνης προφανος ζεστενομαι... τοπικα!!! κεφαλι, στοιθος, κοιλια χαΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Τα κατάφερα, πήγα κέντρο... τελικά στο μοναστηράκι είναι το μεταφραστικό!

11 ξύπνησα, 11.45 έφυγα από το σπίτι και πρόλαβα να είναι εκεί λίγο πριν τις 13.00 ...είμαι περήφανη για τον εαυτό μου!

Μετά ξεκίνησα να ανεβαίνω την ερμού να χαζέψω και καμιά βιτρίνα μιας και είχε λίγη σκιά!

Εκεί που πήγαινα συνάντησα αυτό DSC02323.jpg

Δεν είχα φάει και πρωινό... έκανε και ζέστη! Πήρα ένα περιποιημένο με φράουλες και βατόμουρα και συνέχισα στα μαγαζιά!

Με συνόδεψε το γιαουρτάκι μέχρι το μετρό του Συντάγματος:D

Χιχιχιχι.... ωραία ήτανε :tongue:

tatum ευτυχώς δεν ήταν τίποτα! Χαλαρώστε τώρα ;)

marant όλοι οι υπερηχογράφοι έχουν κάποιο σεμινάριο αυτή την περίοδο... Κι εγώ που πήγα την Παρασκευή στο ΡΕΑ είχε πάρα πολλή κίνηση, μάλλον γιατί είχαν στριμώξει όλοι τα ραντεβού τους!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια . Έχω χαθεί αλλά φτιάχνουμε τα δωμάτια (παιδικά) και είμαι στο τρέξιμο με τέτοια ζέστη.

Εγω μπάνιο όχι αλλά πάω τα παιδιά και ζηλεύωωωωωωωωωωωωω......

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καραμελιτσα κι εγω τρελενομαι για φροζεν ιογκουρτ αλλα εδω ππου ειμαι γκρρρρ! Ντοχα το τσακιζαμε οικογενιακος και ολοι ειχαμε τη γευση μας και τα... συνοδευτικα μας!

Ue8pp3.pngI307p3.png

γειά σας κορίτσια.

πήγαμε Σαβ/Κύριακο για μπάνιο και μας βγήκε ξινό γιατί ο μικρός δεν θέλει να μπεί στη θάλλασα με τίποτα μας άκουσαν όλοι.

να δροσιστώ λιγάκι γιατί δεν την παλεύω...............................

Xwy7p2.png

YXlxp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα έλιωσα στη θάλασσα!!!!Πήγαμε στους Αγ. Θεοδώρους,απο δω είναι δίπλα σχεδόν και το ευχαριστήθηκα!!η θάλασσα ήταν ζεστή και το κολύμπι απόλαυση...Πόση ώρα πρέπει να κολυμπάμε κορίτσια;;;

Χτες πήγαμε στον γιατρό!!Η μικρή μας είναι 640 γρ. κι η μαμά +10 κιλά...χαχαχαχα!!!Μου είπε ο γιατρός να μην τρώω,εμ δεν τρωω του λέω δεν ξέρω πως μπήκανε!!!Μου είπε σε 2 βδ. να κάνω γενική αίματος και ούρων και καμπύλη ζαχάρου.Κατά τ'αλλα όλα καλά,μας βρήκε μια χαρά και ήταν αρκετά ικανοποιημένος.

Βρε κορίτσια στην 24η εβδ. είμαι ή δεν είμαι 6 μηνών;Μήνα αλλάζω κάθε 15.Μπήκα στο γ' τρίμηνο;Ξέχασα και χτες να τον ρωτήσω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερφα κοριτσια!

tatum πως ει8ναι η μικρουλα?

καλλιθεα,μην σκας,κ εμεις φετος δεν μπορουμε να βαλουμε την μικρη στη θαλασσα,ουτε τα ποδια της δεν βρεχει,ενω περυσι ειχαμε κανει 35 μπανια..δοκιμασα κ με το καλο κ με απειλες,δεν βοηθαει τιποτα,,μηπως θελουν τον χρονο τους..υπομονη..

ρινιω κ εγω θα κανω την καμπυλη αρχες του μηνα.μου ειπε μια φιλη μου που δουλευει σε μικροβιολογικο οτι καποια εταιρια εχει βγαλει ετοιμη αραιωμενη γλυκοζη σε διαφορες γευσεις,ψαχνω να βρω κ εδω κοντα δεν βρισκω,μηπως ξερει καμια κοπελα για αυτο?θα ηταν τελεια να μπορουσα να το βρω γιατι δεν την παλευω καθολου την σκετη γλυκοζη....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα έλιωσα στη θάλασσα!!!!Πήγαμε στους Αγ. Θεοδώρους,απο δω είναι δίπλα σχεδόν και το ευχαριστήθηκα!!η θάλασσα ήταν ζεστή και το κολύμπι απόλαυση...Πόση ώρα πρέπει να κολυμπάμε κορίτσια;;;

Χτες πήγαμε στον γιατρό!!Η μικρή μας είναι 640 γρ. κι η μαμά +10 κιλά...χαχαχαχα!!!Μου είπε ο γιατρός να μην τρώω,εμ δεν τρωω του λέω δεν ξέρω πως μπήκανε!!!Μου είπε σε 2 βδ. να κάνω γενική αίματος και ούρων και καμπύλη ζαχάρου.Κατά τ'αλλα όλα καλά,μας βρήκε μια χαρά και ήταν αρκετά ικανοποιημένος.

Βρε κορίτσια στην 24η εβδ. είμαι ή δεν είμαι 6 μηνών;Μήνα αλλάζω κάθε 15.Μπήκα στο γ' τρίμηνο;Ξέχασα και χτες να τον ρωτήσω.

Κολύμπι κάνεις όσο θες αρκεί να μη λαχανιάζεις (έως 140 παλμους/λεπτό) ή να μη καείς!

Όσο για το εβδομάδα και μήνας ακολουθώ αυτά που λέει ο δικός μου doc στο site για να μη μπερδεύομαι και τελειώνει το θέμα (Σιγά μη κάθομαι κάθε 3 και λίγο να κάνω πράξεις:tongue: ) http://www.gynecological-clinic.gr/embryo.html

Καμπύλη ζαχάρου ε.... πωωωω πλησιάζει και αυτή η αηδία!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερφα κοριτσια!

tatum πως ει8ναι η μικρουλα?

καλλιθεα,μην σκας,κ εμεις φετος δεν μπορουμε να βαλουμε την μικρη στη θαλασσα,ουτε τα ποδια της δεν βρεχει,ενω περυσι ειχαμε κανει 35 μπανια..δοκιμασα κ με το καλο κ με απειλες,δεν βοηθαει τιποτα,,μηπως θελουν τον χρονο τους..υπομονη..

ρινιω κ εγω θα κανω την καμπυλη αρχες του μηνα.μου ειπε μια φιλη μου που δουλευει σε μικροβιολογικο οτι καποια εταιρια εχει βγαλει ετοιμη αραιωμενη γλυκοζη σε διαφορες γευσεις,ψαχνω να βρω κ εδω κοντα δεν βρισκω,μηπως ξερει καμια κοπελα για αυτο?θα ηταν τελεια να μπορουσα να το βρω γιατι δεν την παλευω καθολου την σκετη γλυκοζη....

η συννυφάδα μου,μου είπε να πάω μαζί μου λεμόνι να στίψω να κατέβει πιο εύκολα....θα ρωτήσω κι εκεί βέβαια να μου πουν...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κολύμπι κάνεις όσο θες αρκεί να μη λαχανιάζεις (έως 140 παλμους/λεπτό) ή να μη καείς!

Όσο για το εβδομάδα και μήνας ακολουθώ αυτά που λέει ο δικός μου doc στο site για να μη μπερδεύομαι και τελειώνει το θέμα (Σιγά μη κάθομαι κάθε 3 και λίγο να κάνω πράξεις:tongue: ) http://www.gynecological-clinic.gr/embryo.html

Καμπύλη ζαχάρου ε.... πωωωω πλησιάζει και αυτή η αηδία!!!!

ωραίο το λινκ Καραμελάκι!σ'ευχαιστώ!!ο γιατρός σου είναι αυτός;

"κολυμπούσα" συνεχώς περίπου 30 λεπτά με τρία τέταρτα και το είπα στην πεθερά μου μετά που γυρίσαμε και τρόμαξε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...