Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κορίτσια! 'Εχω λίγο καιρό να μπω γιατί είχα κάποια πονάκια στην κοιλιά την Πέμπτη - μάλλον συσπάσεις- και είμαι ξάπλα. Ευτυχώς δεν ξαναπόνεσα ιδιαίτερα. Δεν πρόλαβαίνω να διαβάσω και αυτά που γράψατε στο ενδιάμεσο. Φιλάκια πολλά σε όλες. Πάω να ξαπλώσω πάλι.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Elvina περαστικά σου, ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα ;)

Πολλή νύστα και σήμερα και πολλή ζέστη ουφφφφφ :evil:

Κάθε εβδομάδα όλο και πιο κουρασμένη νοιώθω :(

Εσείς νοιώθετε κούραση?

Αντε καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλες!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Ευη περαστικά σου!!!ελπίζω να πέρασαν τα πονάκια!!!

Μαραντ!!και εγώ νιώθω κούραση ειδικά το βράδυ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!!

Έκανα σήμερα εξετάσεις αίματος , να δούμε πως έιναι ο αιματοκρίτης, θυρεοειδής και τα σχετικά!!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ κούραση ιδιαίτερη δε νιώθω απλώς δε μπορώ να κάνω τις δουλειές μου με νεύρο και ένταση όπως τις έκανα πριν..αλλά για να πω οτι κουράζομαι,θέλω να κοιμάμαι κ.λ.π.,όχι δεν υπάρχει...

Πήγατε για κάνα μπάνιο;;χτες τελικά ο Νικόλας δούλευε και δεν πήγαμε πουθενά...σήμερα έχουμε γιατρό οπότε γιοκ!!

Εμένα βρε κορίτσια δε μου έχει ξαναπει για εξετάσεις αίματος πέραν του προγεννετικού...θα ρωτήσω σήμερα αν χρειάζεται-αν και πιστεύω οτι θα μου πει μόνος του...

Κατά τ'αλλα;;;;θα ψηθούμε σήμερα;;;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!!

Επιστρέψαμε από Λουτράκι.... αν και στην αρχή ήμουν λίγο χεσμένη γιατί το νερό ήταν δροσερούλι, κάναμε κάτι μπανάκια μούρλια (ευτυχώς!!!!)

Επόμενα μπάνια, τον Αύγουστο που θα κατέβουμε πάλι :cool:

Φυσικά και έγραψα πρώτα και μετά πήγα για μπάνιο βρε σκασμένα :tongue:

Χαχαχαχαχα!!!!

Elvina περαστικά, πως είσαι σήμερα??

Όσο για τη ζέστη.. εγώ έχω μεσημεριανό περίπατο στη Γλυφάδα με τα ΜΜΜ να μου γράψει ο γιατρούλης τις εξετάσεις μου και τα χάπια μου... θα λιώσω!!!

Ρηνιώ την επόμενη φορά μπανάκι... δε θα το γλιτώσεις :P

Όσο για τις εξετάσεις είναι θέμα γιατρού...

Συνομιλία με τον πατέρα μου...

Σ- Μπαμπούλη, πηγαίνατε συχνά στο γιατρό με τη μαμά?

Π- 3-4 φορές...

Σ- Σύνολο???

Π- ε ναί....

Σ- Έπαιρνε τίποτα βιταμίνες η μαμά, έτρωγε κάτι συγκεκριμένο?

Π-Τι λες παιδάκι μου!! Σουβλάκια τρώγαμε και καρπούζι με τυρί!!!

Ντοϊνγκ!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Και εμείς δεν έχουμε κάνει μπάνιο ακόμα!!!Περιμένουμε την άδεια του άντρα να πάμε στα χωριά μας να κάνουμε!!! Εδώ που να τρέχουμε!!!Θες 1 ώρα να πας κάπου !!

Ρινιώ μπορεί να μην χρειάζεται να κάνεις!!Εγώ παίρνω χαπάκι για το θυρεοειδή γι'αυτό!!! Σίδηρο παίρνεις???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα..εγω υποφερω κοριτσια.ημουν παντα υπερ της ζεστης κ τωρα δεν την παλευω με τιποτα..εχω το aircond στους 20 βαθμους κ ειμαι μουσκεμα..πως θα επιβιωσω απο τους καυσονες?ασε που 2 μερες τωρα ο μικρος με εχει τσακισει στις κλωτσιες..δεν με αφηνει ουτε για 10 λεπτα..

ευη μου,περαστικα κ να γινεις γρηγορα καλα!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Elvina, όλα καλά θα πάνε!!!

Κι εγώ, κορίτσια, απίστευτη κούραση. Κι όλα υπό έλεγχο: θυροειδής εντάξει, σίδηρος εντάξει, τα χάπια μια χαρά, αλλά η κούραση κούραση κι η ζέστη ζέστη.

Αλήθεια, θέση σας παραχωρούν στα μέσα μεταφοράς;;; Γιατί σε εμένα, τίποτα. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη μία από τα ίδια. ΤΙΠΟΤΑ. Μάλιστα, σήμερα εκνευρίστηκα και λίγο, επειδή μόλις μπαίνω στο λεωφορείο, μία κυρία με βλέπει από πάνω μέχρι κάτω, σίγουρα αντιλήφθηκε ότι είμαι έγκυος και μετά όλη την ώρα χάζευε έξω από το παράθυτο και καλά ότι δεν με είδε.:rolleyes::confused:

Α, κάτι άλλο: τα χέρια σας, κατά τη διάρκεια του ύπνου, μουδιάζουν και μήπως έχετε βγάλει σπυράκια μικρά πολύ μικρά στα χέρια;;;

tatum, μην ανησυχείς. Έτσι, είναι στις πολυκατοικίες. Έχω να πω ιστορίεεεεεεεεεεες. Μία γρήγορη: Κυριακή, καλεσμένοι σε παιδικό πάρτυ γενεθλίων, όπου λείπαμε όλη μέρα, δηλαδή από τις 10 το πρωί ήρθαμε στις 7 το απόγευμα και στις 7.15, η κυρία του "από κάτω διαμερίσματος" εν εξάλλω μας έκανε την παρατήρηση ότι δεν είναι κατάσταση αυτή να κάνουμε όλη την ημέρα τόση φασαρία:shock::shock::rolleyes:.

χαχαχαχα !!! Εμάς στην πολυκατοικία είναι όλοι πιο φασαριόζοι απο εμάς οπότε δεν μας έχουν κάνει παρατήρηση αλλά ελπίζω όταν γεννηθεί με το καλό ο μπέμπης να πάρουμε το αίμα μας πίσω και να τους κάνουμε τα νέυρα κρόσια!!!!!!!!!

Λέω αύριο να πάω για μπάνιο σιγά σιγά να δω τι γίνεται :?

Εμένα απο εξετάσεις έκανα πριν δύο εβδομάδες μετά τον προγεννητικό έλεγχο και είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου πολύ οπότε με έχει μπουκώσει σίδηρο ασβέστιο συν την πολυβιταμίνη μου δλδ όλη μέρα κάτι παίρνω :shock:

Εκτός απο κούραση έχω το πρωι υπνηλία και το βράδυ αυπνία (ανώμαλος ανθρωπος :tongue::tongue::tongue:)

Κοριτσάκια μου σήμερα βούτηξα το αυτοκίνητο της κουμπαρας για να κατέβω Γλυφάδα το μεσημέρι και επέζησα... αύριο όμως έχω να πάω κέντρο στο υπουργείο εξωτερικών.... (Τα μπάνια που θα συνεχίσω να κάνω στην Αθήνα :-P)

Θα ιδρώσω τρελά, τουλάχιστον να πασαλειφτώ με αντηλιακό μη καώ κιόλας!

Δε μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει η σχέση μου με τη ζέστη... και χωρίς AC την παλεύω... οκ ιδρώνω σαν .... αλλά οκ χέστηκα κιόλας!

Με βοηθάει να διατηρώ και το βάρος μου αχαχαχαχαχα!

Είμαι ανώμαλη χεχεχεχε!!!!

Άντε να δω πότε θα λύσουν τον αποκλεισμό του ΕΟΠΥΥ τα φαρμακεία των Αθηνών....

Πωπωωωω πείνασα... παω να βάλω κανα χόρτο να χλαμπουκώσω!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κοριτσια καλησπερα και περαστικουλια στην Ελβινα!

Χθες δεν μπηκα καθολου γιατι ειμουν ολη μερα εξω και το βραδακι πηγαμε παιδικη με την μικρη που σε καπια φαση μου λεει "μαμα νυσταζω" πραγμα πρωτακουστο για πριν τις 12! Πηρα ταξι γιατι ειδα οτι δεν ειναι καλα και τελικα στις 2 το βραδυ ανεβασε 39, ολο το βραδυ την ειχα διπλα μου και την τσεκαρα, φαρμακα και ντουζακια, το ιδιο και μεχρι τωρα οποτε η απο κατο θα εχει βαρσει μπιελα (το μονο καλο!). Ενιωθα και εγω παραξενα και τελικα εχω υποθεριμια χαχαχχα και οπως παντα το καταλαβα πριν λιγο (δεν σκεφτικα να βαλω θερμομετρο). Εντομεταξι το μπανιο μας ειναι μικρο και αβολο και εγω με τη μεση δεν τα παω καλα, οποτε εβαζα τη μικρη εμπενα και εγω και δροσιζομουν κι ολας χχαχαχαχα. Σημερα οριμασαν και τα πρωτα καισια στην αυλη της μαμας μου και τα τσακισαμε με τη μικρη (9), ευτιχος οπως παντα δεν της κοβετε η ορεξη και δεν ανισηχω, μονο η μαμα μου φοβατε μην αρωστησω και εγω. Το αλλο κακο ειναι οτι 4 μερες τωρα ξαναμπηκε το σωμα μου σε ρυθμουσ ελλαδας και λιωνω απ τη ζεστη γκρρρρ μονο ο ηλιος δεν με ενοχλει ακομα και δεν με βλεπω να τη βγαλω με σοας τας φρενας με αλεργια στο κληματιστηκο!!! Παλαμες, ο ενας βραχιονας, κοιλια, στηθος και στην κορυφη του κεφαλιου εχω γεμισει σπιθουρακια και ηθελα να παω δερματολογο σημερα αλλα δεν μου πηγενε η καρδια να αφησω τη μικρη στη μαμα μου, βλεπουμε αυριο... Καποιος με εφτισε δεν εξιγητε αλλιος! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (δεν πιστευω σ αυτα)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...