Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Σημερα ειδα ενα χαρτι στην εισοδο της πολυκατοικιας που ελεγε για "απολητιστα, αγενη ζωα που δεν σεβοντε τους συγκατικους και κανουν φασαρια σε ωρες κενης ησιχιας" και ρωτωντας τη διαχηριστρια, εμαθα οτι ηταν για... μενα απο την απο κατω που λεει οτι: κανω μπανιο αργα το βραδυ και κουναω επιπλα!!!! Να θυμησω οτι δεν σηκωνω πανω απο 1 κιλο και δεν σκυβω και λογο εγκυμοσηνης αλλα και λογο μεσης (να μη πω και γιατι φοβαμαι για το νεφρο, γιατι ειναι παραλογος ο φοβος, αλλα καικα αρκετα με το χυλο).

Πως θα το περνατε κατι τετιο? Ειμαι παραλογη που θεωρω οτι μπορω να κανω μπανιο οτι ωρα θελω???

Βάλε κι εσύ ένα χαρτί ως απάντηση "Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται το μπάνιο κατά τις βραδύνες ώρες. Λυπάμαι αλλά λόγω εγκυμοσύνης και ζέστης είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί αυτή η "φασαρία" μέχρι και τον Οκτώβρη. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!"

Ακόμα και αν σου φέρει την αστυνομία... τι θα σου πούν, μη κάνεις μπάνιο έγκυος γυναίκα????

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάλε κι εσύ ένα χαρτί ως απάντηση "Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται το μπάνιο κατά τις βραδύνες ώρες. Λυπάμαι αλλά λόγω εγκυμοσύνης και ζέστης είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί αυτή η "φασαρία" μέχρι και τον Οκτώβρη. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!"

Ακόμα και αν σου φέρει την αστυνομία... τι θα σου πούν, μη κάνεις μπάνιο έγκυος γυναίκα????

Και εγκυος να μην ειμουν παλι πριν κοιμηθω θα το κανω το μπανιο! Αυτο με τα... επιπλα που κουναω παλι που το βαζεις? Τρωμε στη μαμα μου και η μικρη ακομα και για να ζωγραφισει καθετε στο πατωμα, οποτε ουτε καρεκλα δεν κουνιετε!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

"Στα πλαίσια αυτά, κρείσσονα θέση μεταξύ των νομοθετικών ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων προσβολής της κοινής ησυχίας κατέχει η υπʼ αριθμόν 3/2006 Αστυνομική διάταξη (ΦΕΚ Β 15 19960112), η οποία αφενός οριοθετεί την έννοια της ʽκοινής ησυχίαςʼ και αφετέρου ορίζει μια σειρά από μέτρα που αποβλέπουν στον περιορισμό των περιπτώσεων πρόκλησης ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 1 της ανωτέρω αστυνομικής διάταξης, οι ώρες κοινής ησυχίας διακρίνονται σε μεσημβρινές και νυχτερινές, η διάρκεια των οποίων διαφέρει ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Ειδικότερα, ως ώρες μεσημβρινής ησυχίας κατά τη θερινή περίοδο ορίζονται αυτές που μεσολαβούν του διαστήματος από 15.00 μμ έως 17.30 μμ, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο ώρα κοινής ησυχίας αποτελεί μόνο αυτή μεταξύ των ωρών 16.30 μμ ως 17.30 μμ.

Αντίστοιχα, ως ώρες νυχτερινής ησυχίας κατά τη θερινή περίοδο προβλέπονται αυτές μεταξύ των ωρών 23.00 μμ έως 07.00 πμ ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο το αντίστοιχο διάστημα ορίζεται διευρυμένο και εκτείνεται από τις δέκα το βράδυ έως την 07.30 πμ. Για δε την εφαρμογή της προκείμενης διάταξης, ως θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1η Απριλίου έως την 30η Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου.

Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 3 της ίδιας αστυνομικής διάταξης, κατά τις ώρες της μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας απαγορεύονται καταρχήν οι εργασίες ή άλλες δραστηριότητες που δημιουργούν θόρυβο, με μόνη εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου συντρέχει έκτακτη και ανεπίδεκτη μεταβολής ανάγκη για την εκτέλεση θορυβωδών εργασιών, ιδίως κοινής ωφέλειας, η οποία εντούτοις μπορεί να επιτραπεί μόνο με ειδική αιτιολογημένη άδεια του διοικητή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος.

Ομοίως, κατά τις ανωτέρω ώρες απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα που μπορεί να επιφέρει διατάραξη της κοινής ησυχίας, όπως ενδεικτικά η λειτουργία κάθε μουσικού οργάνου ή συσκευής ραδιοφώνου, μαγνητοφώνου ή τηλεόρασης σε υψηλή ένταση, οι φωνασκίες, οι θορυβώδεις χοροί και κάθε άλλη θορυβώδης εκδήλωση σε κατοικίες ή άλλους ιδιωτικούς χώρους, καθώς και στους δρόμους, στις πλατείες και εν γένει στους δημόσιους χώρους κατοικημένων περιοχών, καθώς και μέσα στα οχήματα μεταφοράς του κοινού."

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

"Στα πλαίσια αυτά, κρείσσονα θέση μεταξύ των νομοθετικών ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων προσβολής της κοινής ησυχίας κατέχει η υπʼ αριθμόν 3/2006 Αστυνομική διάταξη (ΦΕΚ Β 15 19960112), η οποία αφενός οριοθετεί την έννοια της ʽκοινής ησυχίαςʼ και αφετέρου ορίζει μια σειρά από μέτρα που αποβλέπουν στον περιορισμό των περιπτώσεων πρόκλησης ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 1 της ανωτέρω αστυνομικής διάταξης, οι ώρες κοινής ησυχίας διακρίνονται σε μεσημβρινές και νυχτερινές, η διάρκεια των οποίων διαφέρει ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Ειδικότερα, ως ώρες μεσημβρινής ησυχίας κατά τη θερινή περίοδο ορίζονται αυτές που μεσολαβούν του διαστήματος από 15.00 μμ έως 17.30 μμ, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο ώρα κοινής ησυχίας αποτελεί μόνο αυτή μεταξύ των ωρών 16.30 μμ ως 17.30 μμ.

Αντίστοιχα, ως ώρες νυχτερινής ησυχίας κατά τη θερινή περίοδο προβλέπονται αυτές μεταξύ των ωρών 23.00 μμ έως 07.00 πμ ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο το αντίστοιχο διάστημα ορίζεται διευρυμένο και εκτείνεται από τις δέκα το βράδυ έως την 07.30 πμ. Για δε την εφαρμογή της προκείμενης διάταξης, ως θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1η Απριλίου έως την 30η Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου.

Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 3 της ίδιας αστυνομικής διάταξης, κατά τις ώρες της μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας απαγορεύονται καταρχήν οι εργασίες ή άλλες δραστηριότητες που δημιουργούν θόρυβο, με μόνη εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου συντρέχει έκτακτη και ανεπίδεκτη μεταβολής ανάγκη για την εκτέλεση θορυβωδών εργασιών, ιδίως κοινής ωφέλειας, η οποία εντούτοις μπορεί να επιτραπεί μόνο με ειδική αιτιολογημένη άδεια του διοικητή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος.

Ομοίως, κατά τις ανωτέρω ώρες απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα που μπορεί να επιφέρει διατάραξη της κοινής ησυχίας, όπως ενδεικτικά η λειτουργία κάθε μουσικού οργάνου ή συσκευής ραδιοφώνου, μαγνητοφώνου ή τηλεόρασης σε υψηλή ένταση, οι φωνασκίες, οι θορυβώδεις χοροί και κάθε άλλη θορυβώδης εκδήλωση σε κατοικίες ή άλλους ιδιωτικούς χώρους, καθώς και στους δρόμους, στις πλατείες και εν γένει στους δημόσιους χώρους κατοικημένων περιοχών, καθώς και μέσα στα οχήματα μεταφοράς του κοινού."

Ευχαριστω πολυ! Δεν βλεπω να λεει τιποτα για το μπανιο και εκτος αν κυνδινεψει η μικρη φασαρια γενικα (κυριος τετιες ωρες) δεν κανουμε μονο μουσικη απ τα παιχνιδια και παλι ποτε αυτες τις ωρες και η μικρη ειναι πολυ συνεργασημη σ αυτο το θεμα!

Οσο για τα... επιπλα... καρεκλα δεν κουναμε θα κουνησουμε επιπλα? χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

@κατεσπς καλοσορησες στην παρεα μας!

Η παραγωγη, αφου γεννηθει το μωρο, εχει να κανει μονο με το ποσο το βαζει στο στηθος και οι σταγονες πριν ειναι καθαρα θεμα ορμονων και οργανισμου! Αυτα μου ειχε πει ο γιατρος στη μικρη μου.

Το πρωτογαλα μου αρχισε και στα 2 απ τα τελη 4ου- αρχες 5ου, στη μικρη σε μορφη σταγονας και τωρα μεχρι να ερθω ελλαδα και να φυγει η αφυδατωση σε μορφη... κρεμας χαχα! Αν εχεις σταγονες μην το πηραζεις-ζουλας γιατι θα αυξηθουν ΠΟΛΥ γρηγορα και ειναι πολυ ενοχλητικο με τη ζεστη να πρεπει να εισαι με τα επιθεματα!

Οσο για... μεγεθος, ξεκινησα και τις 2 με Νο 0,5 και ειμαι ηδη στο 2,5-3 και ερχετε συνεχια, σαν αγελαδα νιωθω!!! Δεν εχω προβλημα με τις γυναικες με μεγαλο στηθος, απλα εμενα μου ερχετε καπος να το εχω εγω!

Σημερα ειδα ενα χαρτι στην εισοδο της πολυκατοικιας που ελεγε για "απολητιστα, αγενη ζωα που δεν σεβοντε τους συγκατικους και κανουν φασαρια σε ωρες κενης ησιχιας" και ρωτωντας τη διαχηριστρια, εμαθα οτι ηταν για... μενα απο την απο κατω που λεει οτι: κανω μπανιο αργα το βραδυ και κουναω επιπλα!!!! Να θυμησω οτι δεν σηκωνω πανω απο 1 κιλο και δεν σκυβω και λογο εγκυμοσηνης αλλα και λογο μεσης (να μη πω και γιατι φοβαμαι για το νεφρο, γιατι ειναι παραλογος ο φοβος, αλλα καικα αρκετα με το χυλο).

Πως θα το περνατε κατι τετιο? Ειμαι παραλογη που θεωρω οτι μπορω να κανω μπανιο οτι ωρα θελω???

tatum κ εγω στις 2 το βραδυ κανω μπανιο,κ αν μου πει καποιος κατι,θα τον πεταξω απο το μπαλκονι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Annast αν χρειαστείς βοήθεια να τον πετάξεις... ρίξε ένα μνμ και θα έρθω να βάλω κι εγώ ένα χεράκι:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Annast αν χρειαστείς βοήθεια να τον πετάξεις... ρίξε ένα μνμ και θα έρθω να βάλω κι εγώ ένα χεράκι:tongue:

σιγουρα!!χαχααχα..καλα κ εμενα με ενοχλει που κανει μπανιο 5.30 πριν παει για δουλεια αλλα δεν λεω τιποτα...αρα υπομονη...ασε που οι διπλα μας,τσακωνονται που κ που κ ξυπναει οοολη η πολυκατοικια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

τόσο καιρό που λείπατε-πόσο αλήθεια;-επειδή προφανώς ξέμαθε στους θορύβους της συγκατοίκησης ενοχλήθηκε...ε,και;μην πεις και μην κάνεις τίποτα...ή μάλλον όποτε βλέπεις την "αγανακτισμένη" γειτόνισσα να είσαι υπερ του δέοντως ευγενική να της σπάσεις τα νεύρα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

τόσο καιρό που λείπατε-πόσο αλήθεια;-επειδή προφανώς ξέμαθε στους θορύβους της συγκατοίκησης ενοχλήθηκε...ε,και;μην πεις και μην κάνεις τίποτα...ή μάλλον όποτε βλέπεις την "αγανακτισμένη" γειτόνισσα να είσαι υπερ του δέοντως ευγενική να της σπάσεις τα νεύρα!!

Ρηνιώ δυστυχώς σε κάτι τέτοιες αν δε μιλάς, θεωρούν από μόνες τους ότι έχουν δίκιο και σε περνάνε και για μ@λ@κ@

Ποιά νεύρα να της σπάσεις μωρέ της βλαμμένης (γιατί περί βλάβης πρόκειται)

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τους υπόλοιπους ενοίκους με το μέρος σου και να της λένε ότι δεν έχει δίκιο... αυτή είναι ήττα!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ουσιαστικα το σπιτι υπαρχει 3,5 χρονια, λιγο πριν γεννηθει η μικρη και ερχομαστε 1-2 φορες τον χρονο για 15 μερες αντε να κατσω με τη μικρη 1 μηνα αλλα οχι καθε φορα! Τωρα να δεις γελειο που δεν ξερει κανεις ποσο θα κατσω και μαλον θα ειναι μεχρο δεκεμβριο!!!

Οσο για τους αλλους ενοικους, οταν την ρωτησε η διαχηριστρια τι προβλημα υπαρχει και της ειπε αυτα, γελασε και της ειπε να σκευτετε οτι εχω μικρο παιδι και να μη ζηταει πολλα! Ο δικος της βεβαια ολη μερα ουρλιαζει και δεν τους ειπαμε ποτε τιποτα(της διαχηριστριας)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

αχαχχαχαχαχ tatum πλάκα μας κάνεις. Εγώ θα κόλαγα ενα χαρτί την επόμενη ΄΄ Συγνώμη αλλά μετά το σεξ συνιθίζω να κανω μπανιο. Τωρα αν στην πραξη αυτη κουνιεται και κανενα επιπλο ζητώ συγνώμη. Δεν υπαρχει νόμος που να μου λέει ποτε να κάνω σεξ΄΄ :tongue::tongue::tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Ουσιαστικα το σπιτι υπαρχει 3,5 χρονια, λιγο πριν γεννηθει η μικρη και ερχομαστε 1-2 φορες τον χρονο για 15 μερες αντε να κατσω με τη μικρη 1 μηνα αλλα οχι καθε φορα! Τωρα να δεις γελειο που δεν ξερει κανεις ποσο θα κατσω και μαλον θα ειναι μεχρο δεκεμβριο!!!

Οσο για τους αλλους ενοικους, οταν την ρωτησε η διαχηριστρια τι προβλημα υπαρχει και της ειπε αυτα, γελασε και της ειπε να σκευτετε οτι εχω μικρο παιδι και να μη ζηταει πολλα! Ο δικος της βεβαια ολη μερα ουρλιαζει και δεν τους ειπαμε ποτε τιποτα(της διαχηριστριας)

Ααααα καλά.... Άστη να κελαϊδάει!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αχαχχαχαχαχ tatum πλάκα μας κάνεις. Εγώ θα κόλαγα ενα χαρτί την επόμενη ΄΄ Συγνώμη αλλά μετά το σεξ συνιθίζω να κανω μπανιο. Τωρα αν στην πραξη αυτη κουνιεται και κανενα επιπλο ζητώ συγνώμη. Δεν υπαρχει νόμος που να μου λέει ποτε να κάνω σεξ΄΄ :tongue::tongue::tongue:

Θα με βγαλει πουτ@ν@ στο δευτερολεπτο αφου οταν λεει οτι... τριζει κρεβατι παντα ο αντρας μου ειναι μακρια!!! χαχαχαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

ΧΑΧΑ τατουμ!!!Τελικά ο κακός ο γείτονας δεν αντέχετε με τίποτα!!!Καλά εννοείτε ότι δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα!!!Τι θα πει "μην κάνεις μπάνιο την νύχτα"!!!Ότι ώρα θέλω θα κάνω μπάνιο!!!

Σχετικά με το υγρό από το στήθος και εγώ έχω παρατήρ'ησει ότι βγάζει εδώ και αρκετό καιρό αλλά λίγο μην φανταστείτε!!σταγονίτσες!!Και δεν νομίζω να έχει σχέση με το μέγεθος γιατί ακόμα φοράω 75c !!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Θα με βγαλει πουτ@ν@ στο δευτερολεπτο αφου οταν λεει οτι... τριζει κρεβατι παντα ο αντρας μου ειναι μακρια!!! χαχαχαχαχαχα

να λες ευχαριστω που δεν μενεις στην δικια μου πολυκατοικια..εγω μενω στον πρωτο,κ στον τεταρτο ειναι ενας μ@λ@κ@ς που δεν αντεχεται με τιποτα..ενα θα σου πω,4 χρονια που μενω εκει,εχει ριξει φόλα σε 4 σκυλια κ σκωτωσε με αεροβολο αλλα δυο απο την απεναντι πολυκατοικια... γιατι ενοχλουν την γυναικα του που κοιμαται τα μεσημερια γιατι δουλευει το βραδυ.. τιιιιιιιιιιιιιιι??????????????ειπατε τιποτα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...