Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!

Με το καλό τα μωράκια σας!!!

Είμαι κι εγώ μία μαμά Οκτωβρίου 2012 (ΠΗΤ 25-10-2012), σας παρακολουθώ από την πρώτη σελίδα, αλλά προτίμησα να σας χαιρετήσω και να τα λέμε μετά από τη Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, την οποία έκανα σήμερα το πρωί κι όλα είναι μία χαρά.

Περιμένω το δεύτερο μωρό μου και το δεύτερο κοριτσάκι μου.

:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!

Με το καλό τα μωράκια σας!!!

Είμαι κι εγώ μία μαμά Οκτωβρίου 2012 (ΠΗΤ 25-10-2012), σας παρακολουθώ από την πρώτη σελίδα, αλλά προτίμησα να σας χαιρετήσω και να τα λέμε μετά από τη Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, την οποία έκανα σήμερα το πρωί κι όλα είναι μία χαρά.

Περιμένω το δεύτερο μωρό μου και το δεύτερο κοριτσάκι μου.

:P

katesps καλως ηρθες στην παρεουλα μας κ με το καλο το κουκλακι σου!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

katesps καλώς μας ήρθες!!

εγω έχω τη Δευτέρα γιατρό και θα ρωτήσω για μαία,αν και θα γεννήσω στο ΑΤΤΙΚΟ και δεν ξέρω αν σίγουρα θ'αφήσουν κάποιο εξωτερικό συνεργάτη-ας το πούμε έτσι-μέσα...ωστόσο θα πάρω και τηλ. για τα μαθήματα ανώδυνου να ρωτήσω και τιμές και χρόνος που απαιτείται πριν τον τοκετό και σκέφτομαι να πάω να τα κάνω,εφόσον μπορώ και τα προσφέρει...ο γιατρός μου πάντως δεν ήταν αντίθετος στην ιδέα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

katesps καλωσήλθες !!!!

Τι κάνετε ???

Εγώ δεν έχω και πολύ καλή διάθεση αυτές τις μέρες!!!Οι ορμόνες μάλλον!!!Είναι και η καταραμένη η ζέστη !!Δεν μπορώ να ξεμυτίσω!!ΧΑΧΑ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Άλλες 2 μέρες έμειναν για τη β' επιπέδου... ουφφφφ!!!!

Δεν κρατιέμαι πια, χεχεχεχε:D

Όσο για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού είναι πιο πολύ για το ζευγάρι (βάζω το μπαμπά να συμμετέχει σε κάτι) παρά για να είναι ανώδυνος ο τοκετός!

Όσο για τη μαία... δεν ξέρω! Έχω εμπιστοσύνη στη φύση και στο γιατρό μου... από κει και πέρα, το ΧΑΟΣ!

katesps Kαλώς ήρθες! Με το καλό να σφίξεις στην αγκαλιά σου κι εσύ το μπουμπούκι σου!

Έχω διατηρηθεί στα ίδια κιλά εδώ και ένα μήνα... i am proud!!!!

Βοηθάει και η ζέστη που μεκάνει να τρώω λιγότερο!;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Έχεις ένα δίκιο για τη μαία,καραμελένια...εγω το θεωρώ ολιγον τι περιτό έξοδο..τα μαθήματα ανώδυνου απο την άλλη κακό δε θα μου κάνουν,κι αφού μου τα παρέχει το νοσοκομείο κι η ασφάλεια μου και μπορώ γιατί να μην τα κάνω;

Γαλατάκι απο το στήθος βγάζετε;εγω το παρατήρησα εδω και λίγες μέρες!!το δεξί στήθος λίγο παραπάνω απο το αριστερό!!είναι ένδειξη για ικανή/μεγάλη παραγωγή γάλακτος;;για πείτε οι δευτερό- και τριτό-μανάδες!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Έχεις ένα δίκιο για τη μαία,καραμελένια...εγω το θεωρώ ολιγον τι περιτό έξοδο..τα μαθήματα ανώδυνου απο την άλλη κακό δε θα μου κάνουν,κι αφού μου τα παρέχει το νοσοκομείο κι η ασφάλεια μου και μπορώ γιατί να μην τα κάνω;

Γαλατάκι απο το στήθος βγάζετε;εγω το παρατήρησα εδω και λίγες μέρες!!το δεξί στήθος λίγο παραπάνω απο το αριστερό!!είναι ένδειξη για ικανή/μεγάλη παραγωγή γάλακτος;;για πείτε οι δευτερό- και τριτό-μανάδες!!

καλημερα κ απο μενα!!ρινιω μου,εγω δεν εχω ακομα,αλλα κ στην μικρη αρχισα μια μερα αφου γεννησα,παντως εγω που περιμενα να βγαζω πολυ γαλα,τελικα δεν της εφτανε της μικρης,κ μολις σαραντησε,το εκοψε,αφου ειχε δοκιμασει κ ετοιμο...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κάποιες έχετε βυζιά μανδάμ και κάποιες ακόμα τα.... φτιάνουμε :tongue:

Καλημερούδια!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κάποιες έχετε βυζιά μανδάμ και κάποιες ακόμα τα.... φτιάνουμε :tongue:

Καλημερούδια!!!

xaxaxa,ασε σου λεω 85Ε,φανταζεσαι τι ειναι?ουτε το μαγιο δεν μου κανει..αλλα απο γαλα τιποτα ακομα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Κι εγώ έχω φουσκώσει στη στήθος (φτάσαμε το 85c αισίως:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:) αλλά η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ;).

Ξέρω κι εγώ καλύτερα να μην έχω και αυτό απο τώρα. Όσο για το μαγιό εννοείτε ότι δεν παίζει να μου κάνει. Λέω να πάω αύριο να ρ'ιξω καμία ματιά που θα κατέβω Αθήνα για ένα σεμινάριο μπας και βρω κανένα οικονομικό. Ε μην ξοδευτούμε κι όλας αφού του χρόνου δεν τηα μου κάνει ...ελπίζω δηλαδή :cool::cool::cool:

Καλημέρα!!!!

Νομίζω ότι ο θηλασμός δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο είναι ένα στήθος ή όχι, αλλά με τις ορμόνες γενικότερα.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, το στήθος (ιδιαίτερα το δεξί) είχε πρηστεί κι είχε μεγαλώσει. Όμως, το γάλα κατέβηκε τη δεύτερη μέρα μετά τον τοκετό και με τις φιλότιμες προσπάθειες της μαίας. Αποτέλεσμα να θηλάσω για περίπου ενάμισυ χρόνο.

Και τώρα, το δεξί στήθος είναι πρησμένο, νομίζω ότι έχει και γάλα, αλλά να βλέπω να τρέχουν σταγόνες, όχι δεν έχω δει. Να το πιέσω για να δω, εάν τρέχουν σταγόνες, όχι δεν το κάνω, επειδή είχα ένα θέμα με την προλακτίνη και φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο.

Άποψή μου, εάν δείτε ότι υπάρχει πρόβλημα με το θηλασμό, ζητήστε βοήθεια είτε από τη μαία που θα είναι μαζί σας στον τοκετό είτε από τις νοσηλεύτριες. Λογικά, δεν θα πρέπει να αρνηθούν να σας βοηθήσουν.

Miss Caramel :tongue::tongue::tongue: μ'εκανες και πέθανα απο το γέλιο!!!!!χαχαχαχα!!!!πάντως εννοούσα αν το οτι ξεκίνησα να βλέπω σταγονίτσες γάλακτος -καθόλη τη διάρκεια της μέρας,παρακαλώ!!-είναι σημάδι για ικανή/μεγάλη παραγωγή γάλακτος!!αν έπαιζε ρόλο το μέγεθος του στήθους η αδερφή μου η μεγάλη θα θήλαζε ακόμα,14 χρόνια μετά!!!!!!!!:cool::cool::cool:

Marant τα καταστήματα ISABELLE http://www.isabelle.gr/ έχουν προσφορά 10 ευρώ το κάθε κομμάτι-δηλαδή το επάνω μέρος 10 ευρώ και αντίστοιχα τόσο και το κάτω- αλλά και 20 ευρώ το σετ...δεν ξέρω ποιές περιοχές σε εξυπηρετούν,εγω τ'απόγευμα θα πάω στο δικό μας στο Χαιδάρι να πάρω..σκεφτόμουν αρχικά να πάρω 2 σετ αλλά τώρα σκέφτομαι να πάρω 3 κομμάτια μόνα τους,1 κομμάτι του στήθους και 2 κομμάτια κάτω που πρέπει να τα αλλάζουμε.

Katesps τι εννοείς:

"Να το πιέσω για να δω, εάν τρέχουν σταγόνες, όχι δεν το κάνω, επειδή είχα ένα θέμα με την προλακτίνη και φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο."

γιατί εγω το πίεσα για να να σιγουρευτώ αρκετές φορές και με προβλημάτισες...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw, εννοώ ότι επειδή είχα θέμα με την προλακτίνη, δηλαδή ενώ είχα αποθηλάσει, το στήθος μου έτρεχε γάλα και συνάντησα μια κάποια δυσκολία στη σύλληψη, φοβάμαι (για προσωπικούς και μόνο λόγους, όχι ότι δεν κάνει ή κάτι τέτοιο) να το κάνω.

@κατεσπς καλοσορησες στην παρεα μας!

Η παραγωγη, αφου γεννηθει το μωρο, εχει να κανει μονο με το ποσο το βαζει στο στηθος και οι σταγονες πριν ειναι καθαρα θεμα ορμονων και οργανισμου! Αυτα μου ειχε πει ο γιατρος στη μικρη μου.

Το πρωτογαλα μου αρχισε και στα 2 απ τα τελη 4ου- αρχες 5ου, στη μικρη σε μορφη σταγονας και τωρα μεχρι να ερθω ελλαδα και να φυγει η αφυδατωση σε μορφη... κρεμας χαχα! Αν εχεις σταγονες μην το πηραζεις-ζουλας γιατι θα αυξηθουν ΠΟΛΥ γρηγορα και ειναι πολυ ενοχλητικο με τη ζεστη να πρεπει να εισαι με τα επιθεματα!

Οσο για... μεγεθος, ξεκινησα και τις 2 με Νο 0,5 και ειμαι ηδη στο 2,5-3 και ερχετε συνεχια, σαν αγελαδα νιωθω!!! Δεν εχω προβλημα με τις γυναικες με μεγαλο στηθος, απλα εμενα μου ερχετε καπος να το εχω εγω!

Σημερα ειδα ενα χαρτι στην εισοδο της πολυκατοικιας που ελεγε για "απολητιστα, αγενη ζωα που δεν σεβοντε τους συγκατικους και κανουν φασαρια σε ωρες κενης ησιχιας" και ρωτωντας τη διαχηριστρια, εμαθα οτι ηταν για... μενα απο την απο κατω που λεει οτι: κανω μπανιο αργα το βραδυ και κουναω επιπλα!!!! Να θυμησω οτι δεν σηκωνω πανω απο 1 κιλο και δεν σκυβω και λογο εγκυμοσηνης αλλα και λογο μεσης (να μη πω και γιατι φοβαμαι για το νεφρο, γιατι ειναι παραλογος ο φοβος, αλλα καικα αρκετα με το χυλο).

Πως θα το περνατε κατι τετιο? Ειμαι παραλογη που θεωρω οτι μπορω να κανω μπανιο οτι ωρα θελω???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...