Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Και εμείς μην φανταστείτε στον αντροχώρι θα πάμε!!!Οπότε σχεδόν καθόλου έξοδα!!Μόνο τα μεταφορικά!!!

Ρινιώ εμένα με ρωτάει συνέχεια "κλώτσησε- κλώτσησε?" και όταν κλωτσάει πάντα βάζει το χέρι του να την καταλάβει!!! Και της μιλάει κιόλας!!!Ρινιώ εγώ πιστεύω ότι θα το καταλάβει και ο δικός σου με τον καιρό!!!

Και εγώ το έχω διαβάσει , ότι πρέπει να του μιλάει ο μπαμπάς για να τον αναγνωρίσει και μετά την γέννα!!!

Αννα Κρήτη ε??τέλεια !! έχετε σπίτι εκεί??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς μην φανταστείτε στον αντροχώρι θα πάμε!!!Οπότε σχεδόν καθόλου έξοδα!!Μόνο τα μεταφορικά!!!

Ρινιώ εμένα με ρωτάει συνέχεια "κλώτσησε- κλώτσησε?" και όταν κλωτσάει πάντα βάζει το χέρι του να την καταλάβει!!! Και της μιλάει κιόλας!!!Ρινιώ εγώ πιστεύω ότι θα το καταλάβει και ο δικός σου με τον καιρό!!!

Και εγώ το έχω διαβάσει , ότι πρέπει να του μιλάει ο μπαμπάς για να τον αναγνωρίσει και μετά την γέννα!!!

Αννα Κρήτη ε??τέλεια !! έχετε σπίτι εκεί??

απο κει ειναι ο αντρας μου,κ καθε χρονο κατεβαινουμε κατω..μ'αρεσει πολυ πολυ κ μακαρι να μπορουσαμε να παμε εκει μονημα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

κι εγω του λέω να μιλάει στην κοιλιά και να χαιδεύει και ψιλοκομπλάρει!!!!μετά απο κράξιμο σου λέω Άννα μου!!!Θα πάτε Κρήτη,ε;;;;αχχχχχ.........κι εγω με τον καημό θα μείνω...την τύχη μου μέσα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εμάς το αντροχώρι είναι στην Καρδίτσα οπότε για καλοκαίρι δεν ενδείκνυτε....

Την κοιλιά εμένα μου την έχει κατσιάσει απο το πιάσε πιάσε ασε που νοιώθω σαν ufo που καθόμαστε και μιλάμε στο....μαγικό λυχνάρι μέχρι να βγεί το τζίνι....:tongue::tongue::tongue:

Εμάς το αντροχώρι είναι στην Καρδίτσα οπότε για καλοκαίρι δεν ενδείκνυτε....

Την κοιλιά εμένα μου την έχει κατσιάσει απο το πιάσε πιάσε ασε που νοιώθω σαν ufo που καθόμαστε και μιλάμε στο....μαγικό λυχνάρι μέχρι να βγεί το τζίνι....:tongue::tongue::tongue:

XAXAXA μαραντ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Έχω περάσει 2 τραγικές ημέρες με πολλά νεύρα και πολύ περπάτημα!

Προσπαθούσα η έρμη, με τη συνοδεία του πατέρα μου, να συμπληρώσουμε τις αιτήσεις για διαβατήριο... όχι ελληνικό!!!

Το δράμα ξεκίνησε όταν έπρεπε να βρούμε ένα χριστιανό που να μας γνωρίζει τουλάχιστον 2 χρόνια και να είναι, δικηγόρος, τραπεζικός, αστυνομικός, ο δήμαρχος ή γιατρός που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο άνθρωπος στη φωτό, είναι αυτός που κάνει την αίτηση! Κοινώς να επιβεβαιώσει αυτό που έχει μπροστά στα μάτια του κάποιος!!!!!

Πάμε στην τράπεζα που μας ξέρουν από το '85 και μας λέει η διευθύντρια "απαπα εγώ δε μπορώ να υπογράψω, γιατί δε μπορώ να επιβεβαιώσω το γνήσιο της υπογραφής"

"Τι λέτε μανδάμ?" της απαντάει και ο father, "1ον οι οδηγίες (που ήταν και στα ελληνικά για κανά βλαμμένο) δε λένε να επιβεβαιώσετε καμία υπογραφή και 2ον ο προκάτοχός σας μου το είχε κάνει" Αρχίζει να γκρινιάζει ακι τέλος λέει "Εμείς είμαστε τράπεζα, μόνο με τραπεζικές συναλλαγές ασχολούμαστε"

Πάμε στο Δημαρχείο.... καλά δε θέλω να κάνω μεγάλη περιγραφή της διευθύντριας... τσιγαράκι, ταγεράκι, μαλλάκι αλλά αγγλικά ΓΙΟΚ!!!

Πάμε και σε άλλη τράπεζα... τπτ, σε αστυνομικό τμήμα φυσικά αγγλικά ΓΙΟΚ! Περπατάμε δεξιά και αριστερά από τις 11-14 με τα νεύρα κρόσσια!!!!

Εν τέλει πήγαμε και βρήκαμε μια γιατρό που μας ξέρει για να μας βάλει μια τζίφρα!!!

Άντε και σήμερα πήγαμε στην πρεσβεία... παραδίδει ο πατέρας τα χαρτιά του, όλα οκ.

Πάω να τα δώσω εγώ... Ουψ! Το πιστοποιητικό γέννησης είναι πριν το 1994 και δεν ισχύει και π...μπλε! Άντε λέω, θα κάνω κανα 2 αιτήσεις ακόμα να μου στείλουν ένα καινούριο...

Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι... κοιτάζω τις αιτήσεις και τραβάω τα μαλλιά μου με τη γραφειοκρατία και τα δικαιολογιτικά που χρειάζονται (πχ, διαβατήριο... χαχαχαχα και να απόδειξη διεύθυνσης (προφανώς όχι στη Ελλάδα))

...τουλάχιστον έστειλα e-mail να τους ρωτήσω τι μπορεί να γίνει, αφού είμαι Ελλάδα και φυσικά θα έχω μια απάντηση σήμερα ή αύριο.

Η γραφειοκρατία δεν παλεύεται πουθενάάάάά!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

@ Misscaramel παρακαλα μη χριαστει να βγεις απο ελλαδα με το μικρο και χωρις τον αντρα σου! Εκει να δεις πριξιμο αν παισεις σε βλακα υπαλληλο! Εμας που ο μπαμπας ειναι στο εξωτερικο μας εχουν βγαλει την πιστη!!!

Το χαζο ειναι οτι την Ιταλικη ταυτοτητα την εβγαλα σε 20 λεπτα και επηδη γεννηθικα Ιταλια, οτι εγραφο και να θελω Ελλαδα μου βγαζουν την πιστη και ας εχω κανονικα Ελληνικα χαρτια και ταυτοτητα! Για τις πρωτες εκλογες που ειμουν Καταρ πηρα τηλ. στην πρεσβια για να ρωτησω αν μπορω να ψηφισω απο εκει (στην ελλαδα μου ερχοντε σπιτι τα χαρτια απο Ιταλια και ψηφιζω μεσω ταχυδρομιου οταν εχουν εκει εκλογες) και μονο που δεν με εβρισαν "Τι μας ρωτατε εμας αν μποριτε να ψηφισετε"!!!

@ riniw και ο δικος μου στη μικρη τα ιδια ηταν μεχρι που του εδωσα να διαβασει ερευνες και βιβλια που λεγαν οτι τον ακουει και νιωθει τη διαφορα αναμεσα στα ατομα και ετσι θα τον ξερει και πριν γεννηθει! Μετα δεν ξεκολουσε! Αφου γεννηθικε η μικρη παραδεχτικε οτι στην αρχη φοβοταν μην την πονεσει-τρομαξει και ηταν στενοχοριμενος που ενιωθε στην "απεξω" και ενιωθε ασχημα που δεν μπορουσε (νομιζε) να συμετεχει. Βοηθησε πολυ να αρχισει που η μικρη οταν της... τραγουδουσε κλοτσαγε πιο απαλα και του ελεγα καθε 3 και λιγο "τραγουδα της γιατι με εχει ταραξει" για να νιωθει οτι περνει μερος και σιγα σιγα ενιωσε οτι περνει μερος στην αναπτυξη της μικρης και ξετρελαθηκε!

Τωρα που αρχιζουν να ακουν βοηθαει να τους τραγουδατε γιατι το θημουντε μετα τη γεννα και ηρεμουν πιο γρηγορα! Το ιδιο με τη φωνη του μπαμπα!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Miss Caramel .......καλά κουράγια!!!πως αλλιώς θα δικαιολογούσαν κοριτσάρα μου τον κάθε ηλίθιο σε κάθε θέση δημοσίου;;;;;Και να ξέρεις οτι όταν προσπαθουν να μειώσουν την γραφειοκρατία πέφτουν όλοι πάνω τους!!

Tatum.....AX!!AAAXXX!!!!AAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τί να του κάνω;;του είπα οτι ακούει το μωρό κι οτι εμένα μ'ακούει συνέχεια γιατί όταν μιλάω με κάποιον ακούει τη φωνή μου απο μέσα,ε δεν καταλαβαίνει...κολλάει,κομπλάρει κι αυτό ήταν!!Νομίζει οτι την ενοχλεί,οτι αν ακουμπάει την κοιλιά μου σαν να την κουράζει με το βάρος του χεριού του...κάπως έτσι..αφού χθες ου είχα βάλει το χέρι στην κοιλιά και έλεγα "μπέμπα ο μπαμπάκας είναι" και μου λέει "γιατί νομίζεις πως το έχω συνειδητοποιήσει;"πως λοιπόν να τον βάλω μέσα στο παιχνίδι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Miss Caramel .......καλά κουράγια!!!πως αλλιώς θα δικαιολογούσαν κοριτσάρα μου τον κάθε ηλίθιο σε κάθε θέση δημοσίου;;;;;Και να ξέρεις οτι όταν προσπαθουν να μειώσουν την γραφειοκρατία πέφτουν όλοι πάνω τους!!

Tatum.....AX!!AAAXXX!!!!AAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τί να του κάνω;;του είπα οτι ακούει το μωρό κι οτι εμένα μ'ακούει συνέχεια γιατί όταν μιλάω με κάποιον ακούει τη φωνή μου απο μέσα,ε δεν καταλαβαίνει...κολλάει,κομπλάρει κι αυτό ήταν!!Νομίζει οτι την ενοχλεί,οτι αν ακουμπάει την κοιλιά μου σαν να την κουράζει με το βάρος του χεριού του...κάπως έτσι..αφού χθες ου είχα βάλει το χέρι στην κοιλιά και έλεγα "μπέμπα ο μπαμπάκας είναι" και μου λέει "γιατί νομίζεις πως το έχω συνειδητοποιήσει;"πως λοιπόν να τον βάλω μέσα στο παιχνίδι;

ρινιω μου,θα ερθει η ωρα του..καποιοι αντρες δεν συνειδητοποιουν παρα μονο οταν γεννηθει το μωρο..αρα δωστου λιγο χρονο...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αχαχαχαχα Ρηνιώ ο άντρας σου έπαθε εμπλοκή... δείξε κατανόση!

Ο δικός μου πάλι απλώνει το χέρι... το ξεχνάει στην κοιλιά μου και αρχίζω λίγο τα γκούχου γκούχου για να το πάρει.... κάνει και ζέστη τώρα :tongue::tongue::tongue:

Έτσι για να ξέρεις την άλλη πλευρά.. χαχαχαχα

Επίσης με πιάνει, κάνει την κοιλίτσα μάκια και μετά βαζει το αφτί του... πόσο θέλω να του πω ότι το παιδί ακόμα δε μιλάει:tongue::tongue::tongue:

Αχαχαχαχα... ότι και να κάνουν αυτοί οι άντρες μας, έχουν πλάκα!

Όσο για τα τραγούδια τι να σου πω... ο μπαμπάς τελευταία τραγουδάει blind guardian... Λές μετά να ηρεμεί το παιδί???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

miss caramel, riniw έτσι είναι τα πράγματα μέση λύση δεν υπάρχει αλλά και το ένα άκρο και το άλλο έχουν γέλιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και ειδικά miss caramel αυτό με τη ζέστη και το χέρι-φούρνος πάνω στην κοιλιά δεν παλευετε......

Αντε ελπίζω σήμερα να μην έχω πάλι δυσφορια αν και νομίζω ότι τις μέρες που είμαι στη δουλειά είμαι πιο κομάτια ενώ το σκ παίρνω τα πάνω μου!!:P

Καλημέρα μανούλες!!!

Marant μέχρι πότε θα δουλέυεις;;θα πάρεις καλοκαιρινή άδεια μαζί με τοκετού;;

Εγω κορίτσια καλά ζεσταίνομαι πολύ πρωτοφανές για μένα γιατί γενικώς είμαι κρυοκ..λη!το νερό,δε,που έχω πιεί....α πα-πα!!!Εν τω μεταξύ παρατηρώ και κάτι άλλο τελευταία...ακούω τις ιστορίες τοκετού με τρόμο να το πω;;με φόβο;;πως να σας το εξηγήσω....ενώ πριν μείνω έγκυος τις άκουγα με μια γλυκιά προσμονή,τώρα που ήρθε ο καιρός να ο περάσω το "λούκι" αντιδρώ κάπως....το βρίσκετε περίεργο;το παθαίνει καμιά σας;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw μου δυστυχως μόνο μία εβδομάδα θα πάρω άδεια τον Αύγουστο γιατί είμαι μόνη μου στο εργαστήριο και λείπω όταν κλείνει και η εταιρία:cry:

Άδεια τοκετού δικαιούμαι απο τις αρχές Σεπτεμβρίου αλλά λέω να το τραβήξω λίγο για να μπορέσω να μείνω λίγο περισότερο μετά σπίτι με το μωράκι:P:p:p:p, οπότε με βλέπω να σταματάω γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.

Να σας ρωτήσω κορίτσια πού θα γεννήσετε? Θα έχετε και προσωπική μαία ή πιστέυετε ότι αρκούν του μαιευτηρίου???

Η γιατρός μου μου λέει ότι θα με βοηθήσει να έχω μαία να μου δείξει και κάποια πράγματα (ανώδινο τοκετό, αναπνοές και για μετά τάισμα άλλαγμα μπάνιο) και οι γνωστές που έχουν γεννήσει είναι 50-50 υπέρ κατά :shock:

riniw μου δυστυχως μόνο μία εβδομάδα θα πάρω άδεια τον Αύγουστο γιατί είμαι μόνη μου στο εργαστήριο και λείπω όταν κλείνει και η εταιρία:cry:

Άδεια τοκετού δικαιούμαι απο τις αρχές Σεπτεμβρίου αλλά λέω να το τραβήξω λίγο για να μπορέσω να μείνω λίγο περισότερο μετά σπίτι με το μωράκι:P:p:p:p, οπότε με βλέπω να σταματάω γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.

Να σας ρωτήσω κορίτσια πού θα γεννήσετε? Θα έχετε και προσωπική μαία ή πιστέυετε ότι αρκούν του μαιευτηρίου???

Η γιατρός μου μου λέει ότι θα με βοηθήσει να έχω μαία να μου δείξει και κάποια πράγματα (ανώδινο τοκετό, αναπνοές και για μετά τάισμα άλλαγμα μπάνιο) και οι γνωστές που έχουν γεννήσει είναι 50-50 υπέρ κατά :shock:

να σας πω κοριτσια,κ εγω φοβομουν πριν γεννησω,το αγνωστο.οταν μπηκα μεσα να γεννησω,ενας νοσοκομος που με παρελαβε μου ειπε το εξης:μην φοβασαι,να το χωνεψεις δεν μπορεις,αρα θα το γεννησεις...

εγω ειχα μαια,κ 2 εβδ πριν γεννησω,εφυγε απο τον γιατρο μου κ επαθα σοκ που δεν θα μπορουσε να ειναι παρουσα.να ειναι καλα η κοπελα,κανονισε τις βαρδιες της ετσι που να ειναι τελικα στον τοκετο.εγω ειχα πααααααρααααααααα πολυ δυσκολη γεννα,14 ωρες,4κιλα μωρο,κ επαθα ρηξη μητρας.ματαγγισεις αιματος 2 μερες κτλ,κτλ. τελικα γεννησα φυσιολογικα.αν δεν την ειχα,θα με ειχε βαλει για καισαρικη οποιαδηποτε αλλη.

οσο αφορα μαθηματα ανωδυνου τοκετου,μου ειχε πει δεν χρειαζοταν να κανω..κ εκει επιτοπου,μου εδειξε αναπνοες κ η μικρη μου γεννηθηκε πεντακαθαρη κ κατασπρη,καθολου ταλαιπωρημενη..με το καλο να φτασει εκεινη η μερα,θα την παρω ξανα.χαλαλι 150 ευρω που ζητησε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...