Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα! Εγω σήμερα όλο το πρωί ετρεχα για ψώνια και μετα μαγείρεμα γιατι αύριο έχουμε τραπέζι στους κουμπάρους! Όσο για μπανακι

Απο βδομάδα λέω που δεν θα έχει και πολυκοσμία!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elvina και η ντομάτα έχει πολλά σάκχαρα... άσε που δε θα κοιμηθώ λόγω εντέρου με τη ντομάτα! Έχω και αυτό εγώ!

Μη ξεχνάς ότι κοιμάμαι κατά τις 2 οπότε αν φάω το καρπουζάκι πριν τις 7, μέχρι τις 2 θα έχω τσακίσει όλο το ψυγείο!

Έτσι και αλλιώς ο γιατρός για βράδυ μου έχει σαλάτα/φρούτο και μια κούπα γάλα εκτός αν το μενού έχει ψάρι!

A, εσύ είσαι ξενύχτισσα απ' ότι καταλαβα. Εγώ δεν αντέχω να μείνω ξύπνια μέχρι τις 2. Μετά τις 11 το βράδι κουτουλάω. Προ εγκυμοσύνης κοιμόμουν μετά τις 12:30.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλά κι εγώ όταν δούλευα 12 κουτουλούσα, τώρα όμως που τα ξύνω με τον κασμά είμαι χαλαρή!

Ποτέ δεν ήμουν πρωινός τύπος έτσι και αλλιώς!;)

marant καλή επιτυχία στο τραπέζι σου!!! Τι καλό θα φτιάξεις??? :)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κι εγω όταν δούλευα κουτούλαγα στις 12....τώρα κουτουλάω απο τις 11 αλλά αν ξυπνήσω δεν ξέρω τι ώρα θα ξανακοιμηθώ..γι'αυτό και έκοψα τον απογευνατινό καφέ....

Μarant τι καλό έφτιαξες;;Έχεις δίκιο για τα μπάνια πάντως κι εγω βιάστηκα νομίζω άσε που έχω την εντύπωση οτι αν και πρωι και κάτω απο την ομπρέλα η κοιλιά μου ψιλοκοκκίνησε!!!απίστευτο το πόσο ευαίσθητο έγινε το δέρμα εκεί!!

Βρε κορίτσια χτες πήγαμε για πα΄ί΄δια και πλάκωσε όλη τη σαλάτα και 2 κομμάτια κρέας..το έχετε κι εσείς αυτό;σας μυρίζει το αρνί;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κι εγω όταν δούλευα κουτούλαγα στις 12....τώρα κουτουλάω απο τις 11 αλλά αν ξυπνήσω δεν ξέρω τι ώρα θα ξανακοιμηθώ..γι'αυτό και έκοψα τον απογευνατινό καφέ....

Μarant τι καλό έφτιαξες;;Έχεις δίκιο για τα μπάνια πάντως κι εγω βιάστηκα νομίζω άσε που έχω την εντύπωση οτι αν και πρωι και κάτω απο την ομπρέλα η κοιλιά μου ψιλοκοκκίνησε!!!απίστευτο το πόσο ευαίσθητο έγινε το δέρμα εκεί!!

Βρε κορίτσια χτες πήγαμε για πα΄ί΄δια και πλάκωσε όλη τη σαλάτα και 2 κομμάτια κρέας..το έχετε κι εσείς αυτό;σας μυρίζει το αρνί;

Ρηνιώ μου εμένα από πριν την εγκυμοσύνη μου μύριζε το αρνί, το χοιρινό, ο καπνιστός σωλομός... χαχαχαχαχαχα!!!!!

Με είχαν πάρει όλοι χαμπάρι οπότε τώρα δεν "πιάνει":tongue:

Άστα με το δέρμα της κοιλιάς... η δική μου κοκκινίζει ακόμα και όταν κάνω δουλειές και ιδρώνω!!! Χωρίς ανηλιακό δε θα κάνω μπανάκι!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

γκρρρρ μετα απο μια μερα γεματη τρεξιμο, ορθοστασια και φωνες, ακομα δεν κοιμηθικα! Εχω το... πρωι να παω και τη μαμα μου στο σουπερ ΧαχαχαχΑ!

ΕΛΕΟΣ αυτες οι ορμονες με τις αηπνιες τους!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημέρα κορίτσια! Εχτές ήμουν ερείπιο μετά το τραπέζι και δεν μπήκα καθόλου. Έφτιαξα μελιτζάνες με παρμεζάνα, βλήτα με κολοκυθάκια, ντολμαδακια αυγολέμονο και σουτζουκάκια με ρυζάκι..αααα και δυο ντιπάκια να παίζουν :tongue:

Ευτυχώς έχω αποθέματα για 2-3 μερούλες οπότε το γλίτωσα το μαγείρεμα ;)

Απο αυπνίες κι εγώ καλά πάω...έρχομαι στη δουλειά με 5 ώρες ύπνο:evil:

Εγώ που κοιμόμουν απο τις 11 πάει 2 και ακόμα το μάτι γαρίδα:evil::evil::evil:

είναι και η ζέστη που δε βοηθάει ρε γμτ.....

τέλος πάντον άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!:)

Καλημέρα!!!

Marant μια χαρά σε κόβω απο μαγειρική!!!εμάς γιατί δε μας κάλεσες;;απο Χα΄ι΄δάρι εγω,Μέγαρα σε 20 λεπτάκια χαλαρά θα ήμουν!!!:D:D:D:D

Ναι παιδιά οι αυπνίες,δεν το πίστευα,αλλά μάλλον είναι προετοιμασία γι'αυτά που θα επακολουθήσουν της γέννας!!!!!!χαχαχαχα!!!ΔΕΝ εξηγείται αλλιώς!!

Άλλο που παρατήρησα είναι οτι μάλλον ξεκίνησαν να πρήζονται τα δάχτυλά μου...τη βέρα μου μετά δυσκολίας τη βγάζω απο το δεξί αν χρειαστεί να βάλω κρεμούλα..τελοσπάντων...θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό...

Το αποτέλεσμα των εκλογων πως σας φάνηκε;;σας εξέπληξε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας κορίτσια. Τί κάνετε? Εγώ κοιμήθηκα 3 ώρες το μεσημέρι και είπα να σουλατσάρω βραδιάτικα στο internet.

marant γεια στα χέρια σου και στο κουράγιο σου. Πώς τα ετοίμασες όλα αυτά στην κατάστασή σου, θηρίο?

riniw από αυπνίες δεν είδες τίποτα ακόμη. Όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον ο ύπνος είναι πολυτέλεια. Όσο για τις εκλογές νομίζω ότι τα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα. Ελπίζω μόνο να σχηματιστεί κυβέρνηση γιατί ούτε η χώρα ούτε ο καθένας μας προσωπικά αντέχει και τρίτη εκλογική αναμέτρηση.

H tatum φαντάζομαι κάνει κούρα ύπνου από το χθεσινό ξενύχτι.

Καληνυχτούδια σε όλες!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Τί κάνετε? Εγώ κοιμήθηκα 3 ώρες το μεσημέρι και είπα να σουλατσάρω βραδιάτικα στο internet.

marant γεια στα χέρια σου και στο κουράγιο σου. Πώς τα ετοίμασες όλα αυτά στην κατάστασή σου, θηρίο?

riniw από αυπνίες δεν είδες τίποτα ακόμη. Όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον ο ύπνος είναι πολυτέλεια. Όσο για τις εκλογές νομίζω ότι τα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα. Ελπίζω μόνο να σχηματιστεί κυβέρνηση γιατί ούτε η χώρα ούτε ο καθένας μας προσωπικά αντέχει και τρίτη εκλογική αναμέτρηση.

H tatum φαντάζομαι κάνει κούρα ύπνου από το χθεσινό ξενύχτι.

Καληνυχτούδια σε όλες!

χαχαχα Ναι πως κοιμηθηκα! Για 1 ωρα πριν το φαι, στο κρεβατι της μανας μου! Κοιμηθηκε η μικρη (!) μια ωρα το απογευμα (θαυμα θαυμα) αλλα ο μικρος δεν κλοτσαγε και παλι δεν με επερνε ο υπνος απ την ανυσιχια! Μετα σκεφτικα οτι κλαταρε και αυτος ΧΑΧΑΧΑ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Τι κάνετε???

Δεν την αντέχω την ζέστη με τιποτα!!!Πως θα βγει το καλοκαίρι????

Ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος , θα φύγουμε για 10 μέρες από Αθήνα να δροσιστούμε λίγο !!!

Εσείς θα πάτε πουθενά???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Τι κάνετε???

Δεν την αντέχω την ζέστη με τιποτα!!!Πως θα βγει το καλοκαίρι????

Ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος , θα φύγουμε για 10 μέρες από Αθήνα να δροσιστούμε λίγο !!!

Εσείς θα πάτε πουθενά???

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!τί άλλο να κάνουμε;;;;;ζέστη είναι θα περάσει..σκέψου να κρατήσει μέχρι να γεννήσουμε....

Εμείς δεν προβλέπεται πέραν του σ/κ να πάμε κάπου συγκεντρωμένες μέρες μαζί...εγω σκεφτομαι να πάω στην ξαδέρφη μου στην Ερμιόνη για καμιά 10αριά μέρες αλλά και πάλι υπο συζήτηση είναι αν θα έρθει ο Νίκος για κάνα-δυο..εγω ήθελα Κρήτη αλλά αφού δεν κάθεται τί να λέμε τώρα!

Να σας ρωτήσω κάτι;;;ειδικά εσας τις πρωτομανούλες;;ο σύζυγος σας χαιδέυει την κοιλιά;θέλει να καταλαβαίνει το μωρό;γιατί εμένα ρε κορίτσια ΄με το ζόρι κι αφού φάει κράξιμο το κάνει!!!Καταλαβαίνω οτι δε το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα όπως εγω-που κι εμένα ώρες και φορές μου φαίνεται απίστευτο οτι θα κάνω το δικό ΜΟΥ παιδί-αλλά όχι και να μην αγγίζει!!!!Σας συμβαίνει;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια!!!!

Elvina τα μισα τα ειχα κάνει απο το Σάββατο ;) και το καλύτερο??? έχουν μείνει φαγητά για όλη την εβδομάδα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Katrindm απόδραση για εμάς δεν προβλέπετε...ειδικά όσο σκεφτόμαστε και τα έξοδα που έρχονται...είναι και πρώτο παιδί και πρέπει να τα πάρουμε όλα απο την αρχή ...τις μειώσεις μου μέσα :evil::evil::evil::evil:

Απο αυπνίες πάντως βρε κορίτσια τι να σας πω, μία έχω μία όχι...αλλά και που κοιμάμαι πάλι ερείπιο ξυπνάω:tongue:

όσο για τη ζέστη aircondition μέρα νύχτα, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στον ύπνο...αχώριστοι έχουμε γίνει :)

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!τί άλλο να κάνουμε;;;;;ζέστη είναι θα περάσει..σκέψου να κρατήσει μέχρι να γεννήσουμε....

Εμείς δεν προβλέπεται πέραν του σ/κ να πάμε κάπου συγκεντρωμένες μέρες μαζί...εγω σκεφτομαι να πάω στην ξαδέρφη μου στην Ερμιόνη για καμιά 10αριά μέρες αλλά και πάλι υπο συζήτηση είναι αν θα έρθει ο Νίκος για κάνα-δυο..εγω ήθελα Κρήτη αλλά αφού δεν κάθεται τί να λέμε τώρα!

Να σας ρωτήσω κάτι;;;ειδικά εσας τις πρωτομανούλες;;ο σύζυγος σας χαιδέυει την κοιλιά;θέλει να καταλαβαίνει το μωρό;γιατί εμένα ρε κορίτσια ΄με το ζόρι κι αφού φάει κράξιμο το κάνει!!!Καταλαβαίνω οτι δε το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα όπως εγω-που κι εμένα ώρες και φορές μου φαίνεται απίστευτο οτι θα κάνω το δικό ΜΟΥ παιδί-αλλά όχι και να μην αγγίζει!!!!Σας συμβαίνει;;;

ρινιω μου,ετσι ειναι οι αντρες,οι γυναικες γεννιουνται μανουλες,οι αντρες γινονται μπαμπαδες με τον καιρο..σογουρα δεν το εχει συνειδητοποιήσει ακομα..κοιτα χθες διαβασα οτι απο την 24 εβδ,τα μωρα αποκτουν μνημη κ μπορουν να αναγνωριζουν φωνη του μπαμπα κ της μαμας οταν γεννηθουν.εμενα μου μιλανε κ ο αντρας μου κ η μικρη συνεχεια,ειδικα η μικρη..του λεει :ελα μανωλακη,η ειρηνη ειμαι η αδελφουλα σου,σ'αγαπω πολυ....λιωνωωωωωω!!!!!!

κατριν,εμεις κλεισαμε τα εισητηρια σημερα για τις 11 αυγουστου για κρητη!!!μετραω μερες...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...