Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Mπράβο KATRINDM, κορίτσαρο έχεις!570 gr? Kι εγώ που νόμιζα ότι τα 500 gr του μπέμπη μου είναι πολλά.

Όσο για δημόσιο vs ιδιωτικό νοσοκομείο για το θέμα της γέννας, δεν γνωρίζω στην Αθήνα τί γίνεται αλλά στη Θεσσαλονίκη το να γεννήσεις σε ιδιωτικό είναι σχεδόν μονόδρομος εκτός αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα ή η κύηση είναι πολύ υψηλού κινδύνου.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα Ρινιώ και εμείς που πάμε τώρα σε ιδιωτικό πάμε γιατί ο γιατρός είναι πελάτης του άντρα μου και η τιμή που μας κάνει δεν είχε μεγάλη διαφορά με το Δημόσιο . Διαφορετικά κακά τα ψέμματα σε Δημόσιο θα πήγαινα.

Όσο για το που είναι ο γιατρός σου δεν συμφωνώ. Εμέναμ ο γιατρός μου ήταν στο Λητω και μου ζήτησε τα μαλλικέφαλα μου . Τον άλλαξα στα γρήγορα.Δεν ξεγεννάει μόνο αυτός και όπως έμεινα ευχαριστημένη με αύτον θα μείνω και με κάποιον άλλον. Το έψαξα αρκετά και κατέληξα. Εγώ πλέον τους αλλάζω σαν τα πουκάμισα. :D Δεν αφήνω πια ο κάθε μ@λ@κ@ς να εκμεταλεύεται μια απο τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου.

Καλά αν ψάχνεις γιατρό μόνο για τη γέννα είναι λογικό να ψάχνεις πιο πολύ το θέμα τιμή.

Εγώ το βλέπω από άλλη σκοπιά μιας και έχω απορρίψει 3 από τους οποίους οι 2 μου έλεγαν ότι δε θα μείνω ποτέ έγκυος φυσιολογικά και έφαγα ένα χρόνο από τη ζωή μου μέσα στο άγχος και άλλον 1 που ήθελε ντε και καλά να κάνω εγχείριση...

Με κάποιους γιατρούς οι σχέσεις γίνονται... παντοτινές!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Να μαι κι εγω! Ψοφισα στο ταξιδι! Η καταρ αιρουειζ, απλα τελεια! Η ολυμπιακη μου τα χαλασε οπως παντα! Μου την ειπαν που ζητησα βοηθεια με τη χειραποσκευη που ηταν 7 κιλα σχεδον (οσα λεει ο κανονισμος τους) και δευτερολεπτα μετα, η ιδια υπαλληλος τα εψαλε σε 2 ατομα σε αναπιρικα καροτσακια γιατι η κοπελα που τους συνοδεβε ειχε και 7 μηνων μωρο μαζι της και τολμισε και αυτη να ζητησει βοηθεια!!! Η μικρη μου που ειχε δει οτι με την καταρ δεν κουβαλισα τιποτα και περνουσα παντα πρωτη αρχισε "excuse me! help! aiuto! Η μαμα μου εχει μωρακι στην κοιλια και πρεπει να την βοηθησετε!", χωρις να της πω τιποτα!!! Ακομα και τις βαλιτσες ελλαδα θελαν να τις βαλω εγω στον ιμαντα και ταξιδευα με 25 κιλα υπερβαρο! Να ναι καλα οι περαστικοι που με βοηθουσαν!!!

Ακομα με τις βαλιτσες δεν εχω τελειωσει και καθε μερα πρωι απογευμα εξω ειμαι... καφεδακια εξω και στης μαμας μου και διαδρομες με το αμαξι για σουπερ (βρηκε αυτοκινητο η γιαγια και κανει τα μεγαλα ψωνια), ενα βραδακι βγηκα και για μπυρα με τη μικρη! Η μεση μου κοματια και αργισα να... αξιοθω να συνδεσω το ιντερνετ (να ναι καλα η μαμα μου που μου εβαλε γραμμη). Ξεαφυδατωθηκα κι ολας και πηρα τα πρωτα 500 γραμμαρια!!!

Σας ζαλισα ε??? Καλος την Μαραντ!

Με κάποιους γιατρούς οι σχέσεις γίνονται... παντοτινές!

Κι εγω ετσι ειμαι με το γιατρο μου!

Οσο για δημοσιο ή ιδιοτικο... Οπου νιωθει πιο ανετα η καθε μια και αναλογα τι ζηταει, στο κατω κατω η μαμα με το μωρακι θα μηνουν, οχι οι ξενοι-φιλοι!

Προλαβα, με το που ηρθα ελλαδα να ακουσω σχολιο (αντε επιτελους ειρθε και το αγορι) και ξεσπαθωσα! Την ειπα γουρσουζα (δεν πιστευω στη γρουσουζια) και οτι θελαμε κοριτσι και φταιει αυτη που εχουμε αγορι. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Οχι θα με τρελανουν!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! tatum καλως ήρθες στο Ελλάντα!!!

Elvina ευχαριστώ για τη λίστα!

Miss caramel μην ανησυχείς, πιο τέλος απο εμένα δεν γίνεται :tongue:

Εμείς είχαμε ραντεβού εχτές στη γιατρό, όλα καλά πάνε, 360gr μας είπε ότι είναι ο μπέμπης!!!

Μόνο απο αιματοκρίτη δεν πάω καλά :( και μου είπε να ξεκινήσω σίδηρο και μάλιστα ενισχυμένη δόση!!!! Ελπίζω να λήξει και αυτή η βλακεία με τα φαρμακεία για να μην τα πληρώσω:?

marant συνεχίζεται η μάχη των φαρμακείων ε???

Τέλος του μήνα θα χρειαστώ ένα fill απ'όλα!!!!

tatum άντε βρε και σε χάσαμε... νομίζαμε ότι πήρες λάθος αεροπλάνο και χάθηκες:tongue::tongue::tongue:

Πόσο γαϊδούρια είναι κάποιοι... ντάξει, δεν υπάρχει!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!καλως ορισες tatum στα πατρια εδαφη!εγω νομιζα ςρχεσαι με τα ποδια απο το καταρ..χαχαχαα!!!παντως οι δικοι μας εδω δεν παλευονται με τιποτα.εμεις προπερσυ ειχαμε κλεισει εισητηρια για κρητη κ οταν πηγαμε στο αεροδρομιο,δεν υπηρχε πουθενα η κρατηση.κ τρεχαμε με μωρο 5μηνων σε ολα τα γραφεια να βγαλουμε ακρη.αστα σου λεω... katrindm εγω η χαζη ξεχασα να ρωτησω το βαρος του μπεμπη,αλλα μου ειχαν πει κ εμενα οτι ειναι μεγαλος!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Τι κάνετε κορίτσια μου;;;

Tatum καλως όρισες!!εσυ βρε μας έφερες τον καύσωνα;;;μπας και τρύπωσε μαζί σου απο Καταρ;;;!!!!!

Εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπανάκι!!!!9 είμασταν ήδη παραλία και εγω βούτηξα κατά τις 11-11:30,πιο νωρίς βράχηκα λιγάκι αλλά δεν μπορούσα να πω..το ευχαριστήθηκα κορίτσια μου!!κατά τις 12 βέβαια λες και αμολυθήκαν απο κάπου και πλακώσανε όλοι μαζί στην κυριολεξία!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Προλαβα, με το που ηρθα ελλαδα να ακουσω σχολιο (αντε επιτελους ειρθε και το αγορι) και ξεσπαθωσα! Την ειπα γουρσουζα (δεν πιστευω στη γρουσουζια) και οτι θελαμε κοριτσι και φταιει αυτη που εχουμε αγορι. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Οχι θα με τρελανουν!

Καλωσήρθες tatum. Επιτέλους ήρθε το αγόρι, ε? Α, ρε Ελλαδάρα με την πατριαρχία σου. Κι εγώ μέχρι και συγχαρητήρια δέχτηκα που το δεύτερο είναι αγόρι!

riniw μου σε ζηλεύω για το μπάνιο σου. Τί ωραία! Διάλεξες και το σωστό timing. Eγώ δεν το βλέπω να το τολμάω πάντως.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλά κι εγω σπίτι ειμαι,σήμερα εχει λαικη

Κορίτσια άρχισα και καταλαβαίνω πια πόσο βάρυνα..εγω που έκανα με νευρο οτι δουλειά έπιανα στο χέρι έγινα Η τεμπέλα...με το ζόρι σήμερα έκατασα σε μια καρέκλα να καθαρίσω βλήτα..

Αύριο θα τους ψοφήσετε;;;;:DΉ για μπανάκι και μετά βλέπουμε;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια και από την "πρωινή" της παρέας, χαχαχα τον απάλευτο έχω και συνεχίζω να κοιμάμαι σα το βόδι!

Όσο για μπανάκι, έχει και αυτό τον δαιμονισμένο αέρα... πφφφ!!!

Περιμένω και το μπαμπά μου να ανέβει στο σπίτι και θα δούμε αν καταφέρουμε να κάνουμε απογευματινή βουτίτσα πουθενά, άντε γιατί ζηλεύωωωωωωω:tongue:

Σήμερα κλασσικά είναι μέρα λαϊκής και σούπερ μάρκετ... η χαρά της νοικοκυράς (μέχρι που φτάνει στο ταμείο)

Άντε να πάρουμε 4-5 κιλά φρούτα για τις λιγούρες και ένα καρπούζι να συνοδεύω τη φέτα μου, να τρώω ελαφριά για βράδυ:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Εγώ έκανα σήμερα πρόγραμμα περιποίησης με κομμωτήριο και πεντικιούρ.

miss caramel μου η συμβουλή μου είναι το καρπουζάκι καλύτερα μέχρι τις 7 το απόγευμα γιατί το βράδι παχαίνει. Σχήμα οξύμωρο αλλά η ζάχαρη ακόμη κι αν είναι από φρούτο, τις βραδινές ώρες αυξάνει την ινσουλίνη και προάγει την λιπογένεση. Καλύτερα φέτα με ντομάτα και λίγο ψωμί ολικής άλεσης.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Εγώ έκανα σήμερα πρόγραμμα περιποίησης με κομμωτήριο και πεντικιούρ.

miss caramel μου η συμβουλή μου είναι το καρπουζάκι καλύτερα μέχρι τις 7 το απόγευμα γιατί το βράδι παχαίνει. Σχήμα οξύμωρο αλλά η ζάχαρη ακόμη κι αν είναι από φρούτο, τις βραδινές ώρες αυξάνει την ινσουλίνη και προάγει την λιπογένεση. Καλύτερα φέτα με ντομάτα και λίγο ψωμί ολικής άλεσης.

Elvina και η ντομάτα έχει πολλά σάκχαρα... άσε που δε θα κοιμηθώ λόγω εντέρου με τη ντομάτα! Έχω και αυτό εγώ!

Μη ξεχνάς ότι κοιμάμαι κατά τις 2 οπότε αν φάω το καρπουζάκι πριν τις 7, μέχρι τις 2 θα έχω τσακίσει όλο το ψυγείο!

Έτσι και αλλιώς ο γιατρός για βράδυ μου έχει σαλάτα/φρούτο και μια κούπα γάλα εκτός αν το μενού έχει ψάρι!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...