Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!Σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος του forum. Είμαι στην 21η εβδομάδα και είναι το πρώτο μας μωράκι!!!!:D

καλως την!!!καλως μας ήρθες!!!

υποθέτω γεννάς κατά τις 22/10..

περιοχή;Αθήνα ή εκτός;και τι μπουμπούκι περιμένεις;;εδω θα τα πεις ΟΛΑ!!!!!!!:tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την!!!καλως μας ήρθες!!!

υποθέτω γεννάς κατά τις 22/10..

περιοχή;Αθήνα ή εκτός;και τι μπουμπούκι περιμένεις;;εδω θα τα πεις ΟΛΑ!!!!!!!:tongue:

Γεια σου riniw! Μέγαρα μένουμε οπότε Αθήνα θα γεννήσω! Τα υπόλοιπα τα είπα!Λέμε για το Λητώ που είναι κάπως πιο οικονομικό απο τα υπόλοιπα, αφού η γιατρός μου που είναι στα Μέγαρα είναι μεν στο Ιασώ αλλά έχει το δικαίωμα να πάει σε όποιο ιδιωτικό θέλει.:P

Για δημόσιο δεν το σκέφτηκα γιατί θα έπρεπε να έρχομαι Αθήνα για κάθε εξέταση και δεν συνέφερε, άσε που μου παίρνει λιγότερα απο ότι έχω ακούσει ότι παίρνουν οι γιατροί των δημόσιων για εξέταση.

Γεια σου riniw! Μέγαρα μένουμε οπότε Αθήνα θα γεννήσω! Τα υπόλοιπα τα είπα!Λέμε για το Λητώ που είναι κάπως πιο οικονομικό απο τα υπόλοιπα, αφού η γιατρός μου που είναι στα Μέγαρα είναι μεν στο Ιασώ αλλά έχει το δικαίωμα να πάει σε όποιο ιδιωτικό θέλει.:P

Για δημόσιο δεν το σκέφτηκα γιατί θα έπρεπε να έρχομαι Αθήνα για κάθε εξέταση και δεν συνέφερε, άσε που μου παίρνει λιγότερα απο ότι έχω ακούσει ότι παίρνουν οι γιατροί των δημόσιων για εξέταση.

μπα μη νομίζεις,αναλόγως...ο δικος μου παίρνει 50 την επίσκεψη.

ωραίο το Λητώ,γέννησε η συννυφάδα μου εκεί αρκετά αυστηρό ως προς το ωράριο επισκεπτηρίου αλλά και προφύλαξη του βρέφους..

κι εμένα το πρώτο μου και το περιμένω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μπα μη νομίζεις,αναλόγως...ο δικος μου παίρνει 50 την επίσκεψη.

ωραίο το Λητώ,γέννησε η συννυφάδα μου εκεί αρκετά αυστηρό ως προς το ωράριο επισκεπτηρίου αλλά και προφύλαξη του βρέφους..

κι εμένα το πρώτο μου και το περιμένω...

εμένα 40 παίρνει και είναι για όσες επισκέψεις χρειαστώ το μήνα(τιμές επαρχίας:tongue:).

Ωχ αν είναι αυστηρό δεν μου αρέσει και πολύ...μήπως να πάω στο μητέρα? Αν και δεν πολυθέλω γιατί έχω λίγο άσχημες αναμνήσεις απο εκεί....Νοσηλευόταν ο πατέρας μου απο το Σεπτέμβρη και για αρκετό καιρό, καλά είναι βέβαια τώρα, απλά μου θυμίζει νοσοκομείο και όχι μαιευτήριο :(:(

Καλώς ήρθες marant και με το καλό το μωράκι σου.

εγώ κορίτσια σας έχω πει ότι έχω γεννήσει και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο νοσκομείο:tongue: Σας λέω λοιπόν ανεπιφύλακτα ότι αν έχεις καλό γιατρό σε δημόσιο πρέπει να έισαι κορόιδο να πας σε ιδιωτικό. Το μόνο μελανό σημείο είναι το φακελάκι που αρνούμαι πια να δώσω. Ο λόγος που επέλεξα πάλι ιδιωτικό δεν έιναι για να με προσέξουν αλλά γιατι δεν γουστάρω να δώσω λεφτά κάπου που θεωρήτικα δεν θα έπρεπε να δώσω. Βέβαια θα μου στοιχίσει περισσότερο αν και όχι πολύ αλλά αυτη την στιγμή εγω μπορώ να τα δώσω κάποιος άλλος μπορεί να αδυνατεί ,δεν καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να ρωτάει κάποιος τέτοια λεπτά θέματα. :evil::evil: Εμένα το Λητώ δεν μου έιχε φανεί αυστηρό. Σε θέμα προστασίας μωρού και ωραρίου έτσι πρέπει να είναι για εμένα ένα καλό νοσκομείο.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες marant. Με το καλό το μωράκι σου. Σε προσθέτω στη λίστα του Οκτωβρίου.

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 18/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 18/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλωσήρθες marant. Με το καλό το μωράκι σου. Σε προσθέτω στη λίστα του Οκτωβρίου.

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 18/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

τελεια!!!!τωρα ειμαστε 6+6,αγορια,κοριτσια!!!καλως ηρθες marant κ με το καλο το αντρακι σου!!!(δεν πειραζει μην στεναχωριεσαι το επομενο θα ειναι κοριτσι!!) χαχαχαχα!!απιστευτο!

συμφωνω με την μαντυ για θεμα της αυστηροτητας.στο μητερα που γεννησα εγω,ηταν πολυ λασκα.ενα σας λεω,ζητησα μια μερα να μου αφησουν την μικρη για 10 λεπτα παραπανω,γιατι σχολασε ο αντρας μου στις 9 κ ηθελα να την δει ,μου την αφησαν κ την ξεχασαν για κανα δίωρο κ τους πηρα τηλ 5-6 φορες για να την παρουν.ασε που επειδη ορισμενοι συγγενεις δεν καταλαβαινουν οτι τα μωρα τις πρωτες μερες ειναι πολυ ευαισθητα,κ τα ζουλανε,τα φιλανε,κτλ.τα ειδα κ αυτα,ευτυχως οχι απο τους δικους μας,κ φυσικα κανενας δεν εχει μυαλο να βγει απο το δωματιο οταν η γυναικα θυλαζει...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

tο πειραξα λιγο γιατι πητ εχω 17

καλως ηρθες marant κ με το καλο το αγορακι σου!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

marant Καλώς ήρθες!!!

Άντε βρε και έκλαιγα και έλεγα ότι μόνη μου θα γεννάω τέλος του μήνα και θα με έχετε ξεχάσει:tongue:

Τελικά τον κόσμο δε τον πιάνεις πουθενά... ο προβληματικός είναι προβλημτικός ΤΕΛΟΣ!!!

Όσο για το Δημόσιο ή ιδιωτικό, έχει καθαρά να κάνει με το που είναι ο γιατρός σου και τι βολεύει εσένα...

Άσε τους άλλους να αναρωτιούνται!

Ρηνιώ πες στο φιλαράκο, το εξυπνοπούλι, ότι σε προσέχουν πάνω απ'όλα όπου έχεις γνωστό... άσχετα αν είναι δημόσιο ή ιδιωτικό! Και στην τελική στην μισή τιμή δωματίου του ιδιωτικού μπορείς με "δωράκια" σε μαίες και νοσοκόμες να τις έχεις όλες από πάνω σου και στο Δημόσιο και να σου λένε και χίλια ευχαριστώ!;)

Όλα τα υπόλοιπα άκουγέ τα βερεσέ!

KATRINDM περιμένουμε νέααααα

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εμ πες τα βρε Καραμελένια μου!!και τον γιατρό έπιασε η γνωστή μας αλλά και είναι τραυματιοφορέας στη γυναικολογική..ε,τι άλλο να θέλω;;να γεννήσω με το καλό,3-4 μερούλες είναι να πάω σπίτι μου μετά!

Το μόνο που σκέφτομαι είναι τις συγακτοίκους μου,διότι έχω και μεγάλο σόι εγω και μου φαίνεται στο σαλονάκι θα τη βγάλω κι αν δε μ'αρέσει το φαι θα λέω και στην πεθερά να φτιάξει κάτι!!

Manti εμάς στην τελευταία επίσκεψη μας ανακοίνωσε τι θέλει,το ήξερα απο πριν βέβαια και εν γνώση μου θα δωθεί-είμαι παντελως αντίθετη αλλά ανάγκα και ιδεολογιστές πείθονται!!

Κατερινάκι καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Όλα καλά στο β' επιπέδου!!Η μπουμπου είναι μια χαρά!!!570 γρ. την βγάζει!!!τροφαντη τροφαντή!!!ΧΑΧΑ

Και εγώ 17/10 έχω ΠΗΤ!!!

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εμ πες τα βρε Καραμελένια μου!!και τον γιατρό έπιασε η γνωστή μας αλλά και είναι τραυματιοφορέας στη γυναικολογική..ε,τι άλλο να θέλω;;να γεννήσω με το καλό,3-4 μερούλες είναι να πάω σπίτι μου μετά!

Το μόνο που σκέφτομαι είναι τις συγακτοίκους μου,διότι έχω και μεγάλο σόι εγω και μου φαίνεται στο σαλονάκι θα τη βγάλω κι αν δε μ'αρέσει το φαι θα λέω και στην πεθερά να φτιάξει κάτι!!

Manti εμάς στην τελευταία επίσκεψη μας ανακοίνωσε τι θέλει,το ήξερα απο πριν βέβαια και εν γνώση μου θα δωθεί-είμαι παντελως αντίθετη αλλά ανάγκα και ιδεολογιστές πείθονται!!

Κατερινάκι καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

Κοίτα Ρινιώ και εμείς που πάμε τώρα σε ιδιωτικό πάμε γιατί ο γιατρός είναι πελάτης του άντρα μου και η τιμή που μας κάνει δεν είχε μεγάλη διαφορά με το Δημόσιο . Διαφορετικά κακά τα ψέμματα σε Δημόσιο θα πήγαινα.

Όσο για το που είναι ο γιατρός σου δεν συμφωνώ. Εμέναμ ο γιατρός μου ήταν στο Λητω και μου ζήτησε τα μαλλικέφαλα μου . Τον άλλαξα στα γρήγορα.Δεν ξεγεννάει μόνο αυτός και όπως έμεινα ευχαριστημένη με αύτον θα μείνω και με κάποιον άλλον. Το έψαξα αρκετά και κατέληξα. Εγώ πλέον τους αλλάζω σαν τα πουκάμισα. :D Δεν αφήνω πια ο κάθε μ@λ@κ@ς να εκμεταλεύεται μια απο τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Όλα καλά στο β' επιπέδου!!Η μπουμπου είναι μια χαρά!!!570 γρ. την βγάζει!!!τροφαντη τροφαντή!!!ΧΑΧΑ

Και εγώ 17/10 έχω ΠΗΤ!!!

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

μπράβο κοριτσάρα!!!το τρώτε το φαί σας βλέπω!!χαχαχα!!!

Manti κι εγω αν είχα πάει ξεκάρωτα θα τον άλλαζα....πιο συστημένη δεν πήγαινα!!!εχεις απόλυτο δίκιο όμως..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...