Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μόνο που θα φυτρώσει είναι ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του,που θα του το έχω φυτέψει ΕΓΩ!!!!:tongue:

Το είδα κι εγω το άρθρο με το μωρό στην Ινδία..παιδιά μη νομίζετε οτι δεν γίνονται κι εδω..εγω αλήθεια το πιστεύω οτι σε τίποτα κατσιχώρια στην επαρχία,απομακρυσμένα σίγουρα θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα πολλές μανούλες..

Κι αυτό πια το "δεν πειράζει"...ε,έχει αρχίσει και μου τη βαράει!:evil::evil:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Το μόνο που θα φυτρώσει είναι ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του,που θα του το έχω φυτέψει ΕΓΩ!!!!:tongue:

Το είδα κι εγω το άρθρο με το μωρό στην Ινδία..παιδιά μη νομίζετε οτι δεν γίνονται κι εδω..εγω αλήθεια το πιστεύω οτι σε τίποτα κατσιχώρια στην επαρχία,απομακρυσμένα σίγουρα θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα πολλές μανούλες..

Κι αυτό πια το "δεν πειράζει"...ε,έχει αρχίσει και μου τη βαράει!:evil::evil:

εχεις να το ακουσεις πολλες φορες ακομα..ασε,δεν πιανονται πουθενα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

τέτοια λέγε μου να ετοιμάζω δολοφονικές ατάκες!!

σε γνωστό που ρώτησε που θα γεννήσω και είπαμε ΑΤΤΙΚΟ και είπε διάφορα περί του οικονομικού του είπα είμαστε φτωχοί,γι'αυτό!:cool:

στην κυριολεξία πάω με τα πόδια στο ΑΤΤΙΚΟ δεν βρίσκω τον λόγο να πάω να γεννήσω αλλού..ασε που έχουμε και μια ξαδέρφη της πεθεράς μου μέσα οπότε είναι κι αλλιώς τα πράγματα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

τέτοια λέγε μου να ετοιμάζω δολοφονικές ατάκες!!

σε γνωστό που ρώτησε που θα γεννήσω και είπαμε ΑΤΤΙΚΟ και είπε διάφορα περί του οικονομικού του είπα είμαστε φτωχοί,γι'αυτό!:cool:

στην κυριολεξία πάω με τα πόδια στο ΑΤΤΙΚΟ δεν βρίσκω τον λόγο να πάω να γεννήσω αλλού..ασε που έχουμε και μια ξαδέρφη της πεθεράς μου μέσα οπότε είναι κι αλλιώς τα πράγματα..

καλα τι τους ενδιαφερει που θα γεννησεις?δεν το καταλαβαινω..θα λες οτι θα γεννησεις σπιτι σου,σε μπανιερα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλα τι τους ενδιαφερει που θα γεννησεις?δεν το καταλαβαινω..θα λες οτι θα γεννησεις σπιτι σου,σε μπανιερα..

χαρακτηριστικά Άννα μου,είπε στον Νίκο (συναδελφός του είναι) οτι "γιατί ρε δε την πας τη γυναίκα σου στο ιδιωτικό να την προσέξουν..." ε τι να του έλεγα;οτι είμαστε φτωχοί του είπα πως ν'αντικρούσεις τέτοιο επιχείρημα;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαρακτηριστικά Άννα μου,είπε στον Νίκο (συναδελφός του είναι) οτι "γιατί ρε δε την πας τη γυναίκα σου στο ιδιωτικό να την προσέξουν..." ε τι να του έλεγα;οτι είμαστε φτωχοί του είπα πως ν'αντικρούσεις τέτοιο επιχείρημα;;

ας μην ερθει απο κει να σε δει οταν γεννησεις..αντε.

S4iNp3.png

BU56p3.png

ας μην ερθει απο κει να σε δει οταν γεννησεις..αντε.

σκέψου να μάθει οτι όλη την προίκα της μπέμπας την έχω "μαζέψει" απο τα σόγια μας!!!!!!

Δεν δίνω σημασία σε όλα αυτά μακάρι να έπαιρνε ο Νίκος τα χρήματα που του αναλογούν πραγματικά στη δουλειά,γιατί τους έκοψαν αρκετά,για να είμαστε πιο άνετα αλλά απο κει και πέρα δε με απασχολούσε ποτέ να γεννήσω ΙΑΣΩ ή ΑΤΤΙΚΟ...απλώς είναι κοντά στο σπίτι και βρήκα γιατρό σε συννενόηση με την ξαδέρφη της πεθεράς μου που δουλεύει μέσα..αυτό!

Τελοσπάντων καλά τα είπατε...ακούσαμε κι έχουμε ακόμα ν'ακούσουμε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου marant καλωσήρθες στην παρέα!!!Πότε έχεις ΠΗΤ??? Σας έχουν πει φύλο???

Ρινιώ μην δίνεις σημασία!!!Ο καθένας έχει να πει κάτι !!! Και σε ιδιωτικό να πήγαινες πάλι κάτι θα λέγανε!!! Ακουμε που σου λέω!! Εμένα μου λένε ακριβώς το αντίθετο !!! Γιατι πας σε ιδιωτικό και θα σκάσεις ένα σωρό λεφτά και δεν πας σε ένα δημόσιο!!!Αστα σου λέω ποουθενά δεν τους πιάνεις!!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Αχ δεν περνάνε οι ώρες για να πάω για β' επιπέδου!!!5 ωρίτσες μείνανε!!!ΧΑΧΑ

χαχαχαχααχα!!!!

άγχος και ζέστη είναι κακός συνδυασμός!!!

πάντως δίκιο έχεις...όπου και να έλεγα οτι θα γεννήσω θα τάκουγα απο κάπου..όλοι έχουν να πουν κάτι..υποθέτω κι εγω θα το κάνω,ασυναίσθητα ή συνειδητά (σε ορισμένες περιπτώσεις)...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σου Katrindm! ΠΗΤ έχουμε τέλος τέλος οκτωβρίου, 30! Μας έχου πει ότι είναι αγοράκι απο την αυχενική, αλλά και στους υπόλοιπους υπέρηχους! Ρο αστείο είναι ότι σε εμάς έχει συμβεί το αντίθετο : σε όποιον λέμε ότι είναι αγόρι μας κοιτάει με συμπόνοια και λέει - έ δεν πειράζει, το επόμενο θα είναι κορίτσι!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Υπομονή για το β' επιπέδου είσαι τυχερή!εγώ έχω άλλες 2,5 εβδομάδες:(

Βέβαια θα πάρω μία μικρή χαρά σήμερα μιας και έχω ραντεβού στη γιατρό μου!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...