Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Απαπα σύγχιση που έφαγα στη βάφτιση που πήγαμε προχθές... με βλέπουν 2 γιαγιάδες

"Αγόρι είναι ε???"

-"όχι κορίτσι!" λέω κι εγώ με καμάρι:cool:

- "ε δεν πειράζει...":shock:

:evil: ...βρε που να σου μπίπ το ταμ τιριρίμ!!!!

αχαχαχαχαχχαχα κουράγιο. Εμένα με τρελαίνει που λένε : Τρίτο ε?? Πας για την κόρη. Όχι βρε βλάκα για τρίτο παιδί πάω και ναι χαίρομαι που είναι κόρη αλλά δεν κάνω τρίτο παιδί για αύτο. Θα χαιρόμουν το ίδιο αν ήταν αγόρι. Περναώ υπέροχα με τους άντρες μου. Τους λατρεύω και δεν τους αλλάζω με 1000 κόρες.:evil::evil::evil:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχαχαχχαχα κουράγιο. Εμένα με τρελαίνει που λένε : Τρίτο ε?? Πας για την κόρη. Όχι βρε βλάκα για τρίτο παιδί πάω και ναι χαίρομαι που είναι κόρη αλλά δεν κάνω τρίτο παιδί για αύτο. Θα χαιρόμουν το ίδιο αν ήταν αγόρι. Περναώ υπέροχα με τους άντρες μου. Τους λατρεύω και δεν τους αλλάζω με 1000 κόρες.:evil::evil::evil:

Τελικά όποιο και να είναι το φύλο του παιδιού οι προβληματικοί παραμένουν προβληματικοί!!!!:tongue:

Πως δεν είπες, κάνω διαγωνισμό με μια φίλη ποιά θα κάνει τα πιο πολλά :P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Elvina μην ανησυχείς.. όντως αν ήταν σοβαρό θα σε είχε στείλει ήδη για άμνιο χωρίς καθυστέρηση.

3d δε νομίζω ότι θέλω να σας πω την αλήθεια, 1ον η δικιά μας είναι ζόρικη και δεν της αρέσουν οι φωτό και 2ον δε μου κάνει κούκου το 3d και όταν έδειξα και στον άντρα τι εστί 3d δεν τρελλάθηκε τόσο!

Εν τέλει του έδωσαν και την άδεια από τη δουλειά του οπότε θα πάμε μαζί στις 22 για τη β' επιπέδου, άντε γιατί με τις ορμόνες μου στα ύψη θα πήγαινα από κει και θα τους το έκανα καλοκαιρινό!!!!! :tongue:

Απαπα σύγχιση που έφαγα στη βάφτιση που πήγαμε προχθές... με βλέπουν 2 γιαγιάδες

"Αγόρι είναι ε???"

-"όχι κορίτσι!" λέω κι εγώ με καμάρι:cool:

- "ε δεν πειράζει...":shock:

:evil: ...βρε που να σου μπίπ το ταμ τιριρίμ!!!!

Να με συγχωρνάνε οι αγορομανούλες αλλά αυτές οι ατάκες τύπου "έχω 2 παιδιά και 1 κορίτσι" μου γυρίζουν το μάτι!!!!!!!

Καλά αποτελέσματα σε όλες!!!

xaxaxa..το ιδιο μου ειχαν πει κ μενα οταν ημουν εγκυος στην κορη μου.ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια φραση.μηπως γνωριζονται με την ΚΥΡΙΑ που μου το ειπε εμενα?γουρουνες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σόρι δεν μπηκα πιο νωρίς αλλά ο συνδυασμός μεσημεριανού ήλιου και μεσημεριανού φαγητό με οδήγησε στο κρεβάτι απευθείας!!

Λοιπόν μαμά και κόρη χαίρουμε άκρας υγείας!!Η μικρούλα μας είναι ζωηρή-ζωηρή και καταπώς φαίνεται φέρνει του μπαμπά-προς μεγάλη μου απογοητευση...:tongue::tongue: Η εμβρυολόγος μας είπε οτι όλα είναι καλά κι οτι πάμε μια χαρά!

Miss Caramel κι εγω το άκουσα αυτό!!!Τώρα το ποιόν πειράζει που το δικό ΜΟΥ το παιδί είναι κορίτσι και ποιόν όχι σίγουρα δεν αφορά καμιά γιαγιά!!!Σε μια τελική δεν ήταν και μπροστά στην πράξη για να μας πει τί λάθος κάναμε!!;);););)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σόρι δεν μπηκα πιο νωρίς αλλά ο συνδυασμός μεσημεριανού ήλιου και μεσημεριανού φαγητό με οδήγησε στο κρεβάτι απευθείας!!

Λοιπόν μαμά και κόρη χαίρουμε άκρας υγείας!!Η μικρούλα μας είναι ζωηρή-ζωηρή και καταπώς φαίνεται φέρνει του μπαμπά-προς μεγάλη μου απογοητευση...:tongue::tongue: Η εμβρυολόγος μας είπε οτι όλα είναι καλά κι οτι πάμε μια χαρά!

Miss Caramel κι εγω το άκουσα αυτό!!!Τώρα το ποιόν πειράζει που το δικό ΜΟΥ το παιδί είναι κορίτσι και ποιόν όχι σίγουρα δεν αφορά καμιά γιαγιά!!!Σε μια τελική δεν ήταν και μπροστά στην πράξη για να μας πει τί λάθος κάναμε!!;);););)

μπραβοοοοο!!ολα καλα!!!!!τι ωραια!!κορακλα ε?ποιος την χαρη του αντρα σου?θα τον τρελανει!!!!!!χαχαχαχα!!!παντως οταν γεννησα την κορη μου ηταν φωτοτυπια του αντρα μου,τωρα μοιαζει σε μενα..αρα μην ανησυχεις!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

μπραβοοοοο!!ολα καλα!!!!!τι ωραια!!κορακλα ε?ποιος την χαρη του αντρα σου?θα τον τρελανει!!!!!!χαχαχαχα!!!παντως οταν γεννησα την κορη μου ηταν φωτοτυπια του αντρα μου,τωρα μοιαζει σε μενα..αρα μην ανησυχεις!!!!

αχ βρε Άννα μου..μην με παρηγορείς!!!!δικιά του θα είναι όπως και να έχει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Mπράβο riniw όλα καλά με την κοράκλα. Τη μεγαλύτερη σημασία πάντως έχει το ότι είναι υγιής, το φύλο είναι δευτερεύον. Τόσα ακούμε και βλέπουμε. Εγώ ακόμη είμαι μουδιασμένη ψυχολογικά από χθες.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Mπράβο riniw όλα καλά με την κοράκλα. Τη μεγαλύτερη σημασία πάντως έχει το ότι είναι ένα υγιής, το φύλο είναι δευτερεύον. Τόσα ακούμε και βλέπουμε. Εγώ ακόμη είμαι μουδιασμένη ψυχολογικά από χθες.

καλη μου,να χαλαρωσεις πρωτα απόλα,να χαλαρωσει κ το μωρακι κ ολα θα πανε καλα!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εύη μου σαφώς κι είναι δευτερεύον το φύλο!το οτι μας είπε οτι όλα είναι καλά παίζει το μεγαλύτερο και πρωταρχικό ρόλο!Και μην ανησυχείς..δεν τρέχει τίποτα με το μωρό σου και θα το δεις σε λίγες εβδομάδες!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Update στη λίστα μας:

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 18/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 18/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

Πάντως είμαστε λίγες σε σχέση με άλλους μήνες. Ο Δεκέμβριος για παράδειγμα που έβλεπα και είναι μήνας με παραδοσιακά λιγότερες γεννήσεις από τους άλλους έχει πολύ περισσότερες μαμάδες!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέραααααααααααααα

Κάναμε και το β επιπέδου όλα τέλεια, κορίτσαρος 500γρ παρακαλώ.:D

Να πω στην Ελβινα κάτι. Ρώτησα τον γιατρό μου ελβινάκι για το θέμα σου.

Μιλούσαμε και μου είπε ότι στην εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο έβρημα που να μειώνει την πιθανότητα για σύνδρομο down. Εκεί ανέφερα ότι στο πρώτο μου παιδί έιχε βρεθεί κάτι. Με ρώτησε τι ήταν αυτο και απάντησα golf ball, εκίνη την στιγμη μου ήρθες στο μυαλό και έιπα και υδρωνέφρωση. Η απάντηση ήταν : ΄΄Ααααα τίποτα δηλαδή. Αδιάφορο΄΄. Και συνέχισε την κουβέντα του κανονικά.

Στο λέω για να μην ανυσηχείς.:D

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Manti τελικά σε πήγε τόσο αργά όσο φοβόσουν;

Κι εμένα 467 gr μου είπε οτι είναι η μικρή,άρα αφαίρεσα και μισό κιλό απο τα 8 που έχω πάρει (:tongue:)!!Και μάλλον θα είναι κεφαλού όπως ο μπαμπάς!

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια;Κάτι δείκτες στις εμβρυικές μετρήσεις ξέρετε τί είναι;

CM

TCD

Va/H

Vp/H

BPD/OFD

HC/AC

BPD/FL

Κι επίσης δε ρώτησα το μήκος :evil::evil: μπορώ να το βγάλω συνδυαστικά;;

Τι θα κάνετε σήμερα;;;;αναμένεται να ψηθούμε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...