Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! ελβινα μου,να μην ανησυχεις,καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα,αλλα αν υπηρχε προβλημα,θα στο λεγαν απο την αυχενικη..εξαλλου απ'οτι καταλαβα δεν ειναι τιποτα σταθερο σε εγκυμοσυνη.σημερα το εχει ,αυριο που θα μεγαλωσει το μωρακι,δεν θα το εχει.κ οπως μου ειπε κ ο γιατρος μου,η αμνιο καλυπτει ΜΟΝΟ συνδρομα κ οχι χιλιες δυο αλλα προβληματα που μπορει να εχει ενα μωρο.

ολα καλα θα πανε,κ σε 1,5 μηνα θα μας πεις τα ευχαριστα!!

καλα αποτελεσματα κ σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου τι κανουν οι κοιλιτσες???

miss caramel δε ρωτησα να σου πω την αληθεια με ποιον θα τη κανω παντος εγω εχω ραντεωου στις 27 120 εχει κανονικα και 140 me 3d

αυριο εχω γιατρο να δω το σπορακκι μου

οσο για κιλα ξεκινησα 54 και ειμαι 58 και στο πρωτο ειχα παρει 30 ευτυχως καταφερα να τα χασω ολα ελπιζω μονο να μην παρω παλι τοσα γιατι τα προηγουμενα εκανα 2 χρονια να τα χασω τελειως

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Elvina είδες που ΟΛΕΣ σου λέμε τα ίδια;;ΜΗΝ αγχώνεσαι!!

Manti κι εγω σήμερα έχω τη Β' στις 13:00 στο ΠΡΟΓΕΝΕΣΙΣ..κι εμένα μου είπε 130e. κι οτι ο 3D συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αρκεί το μοντέλο να κάτσει!!:D:D:D

Ελπίζω σε καλά αποτελέσματα κι επιτέλους να ξεκαθαρίσουμε το φύλο-ο Νίκος και το πρωι πριν φύγει μου είπε "αγόρι έχουμε" κι εγω γέλαγα!!!!Ας κάνει την κοράκλα να σου πω εγω...εμένα θα με ξεχάσει μετά!!!!

Κι απορώ μέσα σε όλα πως θα τρέχω στην Αθήνα ντάλα μεσημέρι με 36-37 βαθμούς...αν πάω γυμνή θα με συλλάβουν λέτε;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλά αποτελέσματα κορίτσια σήμερα στην Β' επιπέδου!!!

Πάντως ρινιώ αν σου έχουν πει κορίτσι δύσκολα γίνεται αγόρι!!Το αγόρι πιο εύκολα γίνεται κορίτσι γιατί πολλοί μπερδεύονται με το λώρο και νομίζουν ότι είναι αγόρι!!!ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλά αποτελέσματα κορίτσια σήμερα στην Β' επιπέδου!!!

Πάντως ρινιώ αν σου έχουν πει κορίτσι δύσκολα γίνεται αγόρι!!Το αγόρι πιο εύκολα γίνεται κορίτσι γιατί πολλοί μπερδεύονται με το λώρο και νομίζουν ότι είναι αγόρι!!!ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ!!![/QUOTE]

αυτό ακριβώς!!!!προσπαθώ να του το εξηγήσω γιατί ως τώρα αγόρι μας λέγανε αλλά δεν το καταλαβαίνει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σας έχουν πει αγόρι με επιφύλαξη?? Δεν θυμάμαι Ρινιώ μου!!!

Αχ έχω αρχίσει και ξεχνάω γενικά κορίτσια !!Το έχετε πάθει και εσείς??Τώρα με την εγκυμοσύνη αλτσχαιμερ εντελώς!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Manti κι εγω σήμερα έχω τη Β' στις 13:00 στο ΠΡΟΓΕΝΕΣΙΣ..κι εμένα μου είπε 130e. κι οτι ο 3D συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αρκεί το μοντέλο να κάτσει!!:D:D:D

Ελπίζω σε καλά αποτελέσματα κι επιτέλους να ξεκαθαρίσουμε το φύλο-ο Νίκος και το πρωι πριν φύγει μου είπε "αγόρι έχουμε" κι εγω γέλαγα!!!!Ας κάνει την κοράκλα να σου πω εγω...εμένα θα με ξεχάσει μετά!!!!

Κι απορώ μέσα σε όλα πως θα τρέχω στην Αθήνα ντάλα μεσημέρι με 36-37 βαθμούς...αν πάω γυμνή θα με συλλάβουν λέτε;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!!βρε κοριτσια εγω εδωσα 100 με 3d.νομιζω ηταν καλα.σαν να ριξανε λιγο τις τιμες η ειναι η ιδεα μου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

μμμμ....σχετικά με σιγουριά...κανείς νομίζω δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν το παιδί δεν είναι σε σωστή θέση και όπως πιστεύω εγω σε μεγάλο μήνα.

Να ξεχνάω,όχι..αλλά με γενική βαρεμάρα την έχω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγώ που έχω στις 8.30 που σημαίνει 9.30 που σημαινει μιαμιση ωρα εξεταση και θα βγω μεσα στην Αθηνα στις 11.00 το βράδυ? Θα μου πεις θα έχει δροσούλα αλλά θα έχει περισσότερες ωραίες φάτσες τέτοια ώρα και θα πρέπει να πάω με αυτοκίνητο. Αντε να παρκάρεις κον΄τα στην Μεσογείων να δείς τι ωραία που είναι. 150ε ο δικός μου αλλά θα έιναι ο τελευταίος υπέρηχος εκέι γιατι δεν παλεύεται να θέλω κάθε φορά 4 ώρες . Έχω πρόβλημα με τα μικρά.Μετα σε απλό διαγνωστικό και τέλος. Αν του αρέσει. :cool:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Σας έχουν πει αγόρι με επιφύλαξη?? Δεν θυμάμαι Ρινιώ μου!!!

Αχ έχω αρχίσει και ξεχνάω γενικά κορίτσια !!Το έχετε πάθει και εσείς??Τώρα με την εγκυμοσύνη αλτσχαιμερ εντελώς!!!

κ εγω το εχω αυτο...κ σε μεγαλο βαθμο!!!

ρινιω μου,κατσε να δεις αν ερθει η κορη,μετα δεν θα θελει υιο.θα τον τρελανει.ο δικος μου κοβει φλεβες οταν του ''φωναζει αγαπη μου ελα''

S4iNp3.png

BU56p3.png

Elvina μην ανησυχείς.. όντως αν ήταν σοβαρό θα σε είχε στείλει ήδη για άμνιο χωρίς καθυστέρηση.

3d δε νομίζω ότι θέλω να σας πω την αλήθεια, 1ον η δικιά μας είναι ζόρικη και δεν της αρέσουν οι φωτό και 2ον δε μου κάνει κούκου το 3d και όταν έδειξα και στον άντρα τι εστί 3d δεν τρελλάθηκε τόσο!

Εν τέλει του έδωσαν και την άδεια από τη δουλειά του οπότε θα πάμε μαζί στις 22 για τη β' επιπέδου, άντε γιατί με τις ορμόνες μου στα ύψη θα πήγαινα από κει και θα τους το έκανα καλοκαιρινό!!!!! :tongue:

Απαπα σύγχιση που έφαγα στη βάφτιση που πήγαμε προχθές... με βλέπουν 2 γιαγιάδες

"Αγόρι είναι ε???"

-"όχι κορίτσι!" λέω κι εγώ με καμάρι:cool:

- "ε δεν πειράζει...":shock:

:evil: ...βρε που να σου μπίπ το ταμ τιριρίμ!!!!

Να με συγχωρνάνε οι αγορομανούλες αλλά αυτές οι ατάκες τύπου "έχω 2 παιδιά και 1 κορίτσι" μου γυρίζουν το μάτι!!!!!!!

Καλά αποτελέσματα σε όλες!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...