Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Koρίτσια καλησπέρα. Έκανα σήμερα το β επιπέδου και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ καλά. Ο μπέμπης έχει ήπια υδρονέφρωση στον ένα νεφρό και επιπλέον μια υπερηχογενή εστία στην αριστερή κοιλία της καρδιάς (golf ball), ευρήματα που σε συνδυασμό αυξάνουν τον κίνδυνο για σύνδρομο Down. Η γιατρός μου είπε να σκεφτώ το σενάριο για αμνιοπαρακέντηση αν θέλω να αποκλείσω όλα τα ενδεχόμενα. Ούτως ή άλλως χρειάζεται υπερηχογραφικός επανέλεγχος στις 30 εβδομάδες. Είμαι χάλια ψυχολογικά...

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι ο άντρας διαβητικός KATRINDM οπότε πέρα από τον καφέ μου που τον πίνω με μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη, γλυκά και φαγητά είναι στα πλαίσια του συζύγου, Light όσο γίνεται και ασπαρτάμη ή στέβια σαν γλυκαντικά, λίγα μακαρόνια, πατάτες και σχεδόν καθόλου ρύζι τα τελευταία 3 χρόνια!

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κακό μιας και από όλα τα υπόλοιπα παίρνουμε τα σάκχαρα που χρειάζεται ο οργανισμός οπότε δε χρειάζεται να φτιάχνω 2 φαγητά!

Τελικά β επιπέδου έχω στις 22.... να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει άδεια ο άντρας μου ή θα κατεβάζουμε καντήλια!:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Koρίτσια καλησπέρα. Έκανα σήμερα το β επιπέδου και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ καλά. Ο μπέμπης έχει ήπια υδρονέφρωση στον ένα νεφρό και επιπλέον μια υπερηχογενή εστία στην αριστερή κοιλία της καρδιάς (golf ball), ευρήματα που σε συνδυασμό αυξάνουν τον κίνδυνο για σύνδρομο Down. Η γιατρός μου είπε να σκεφτώ το σενάριο για αμνιοπαρακέντηση αν θέλω να αποκλείσω όλα τα ενδεχόμενα. Ούτως ή άλλως χρειάζεται υπερηχογραφικός επανέλεγχος στις 30 εβδομάδες. Είμαι χάλια ψυχολογικά...

ωχ!τί λες βρε Ευάκι;άμνιο;;;μπορείς να περιμένεις πρώτα τον επανέλεγχο για να την κάνεις;Στην αυχενική τί αποτελέσματα σου είχε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άστα Annast ήδη όταν ξεκίνησε η εγκυμονύνη ήμουν 64 ενώ το κανονικό μου ήταν 54-56, το οποίο σημαίνει ότι ότι και να κάνω με την εγκυμοσύνη για να επανέλθω εκεί που θέλω θα χρειαστεί να χάσω, +10 περίπου...

Δεν έχω αυταπάτες βέβαια και ξέρω ότι θα χρειαστώ αρκετούς μήνες....

Ουφφφφ κορίτσια μου, άλλες 20 εβδομάδες μου μένουν!

Σήμερα είμαι ακριβώς στη μέση ;)

στη μέση...αχ...σε άλλο τόσο καιρό θα τα κρατάμε τα μωρά μας...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Θα περιμένω τον επανέλεγχο. Δεν θέλω να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Η αυχενική ήταν καλή. Η παράλειψή μου ήταν ότι δεν έκανα το PAPPA αλλά το τριπλό τεστ(κακώς) που μου έβγαζε πιθανότητα 1/600

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελβίνα τι να πω??? Εγω θα την έκανα την άμνιο για να ήμουν 100% σίγουρη!!! Γιατί καμιά φορά και τα υπερηχοργραφήματα κάνουν λάθη!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Είναι ο άντρας διαβητικός KATRINDM οπότε πέρα από τον καφέ μου που τον πίνω με μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη, γλυκά και φαγητά είναι στα πλαίσια του συζύγου, Light όσο γίνεται και ασπαρτάμη ή στέβια σαν γλυκαντικά, λίγα μακαρόνια, πατάτες και σχεδόν καθόλου ρύζι τα τελευταία 3 χρόνια!

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κακό μιας και από όλα τα υπόλοιπα παίρνουμε τα σάκχαρα που χρειάζεται ο οργανισμός οπότε δε χρειάζεται να φτιάχνω 2 φαγητά!

Τελικά β επιπέδου έχω στις 22.... να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει άδεια ο άντρας μου ή θα κατεβάζουμε καντήλια!:evil:

ααααα!!!Εγώ παρουσιασα διαβήτη κύησης από την αρχή και κάνω δίαιτα για διαβήτη!! Ζάχαρη , μέλι και όλα τα συναφή τα είχα κόψει 2 μήνες πριν την εγκυμοσύνη!!Οπότε δεν με πείραξε πολύ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Θα περιμένω τον επανέλεγχο. Δεν θέλω να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Η αυχενική ήταν καλή. Η παράλειψή μου ήταν ότι δεν έκανα το PAPPA αλλά το τριπλό τεστ(κακώς) που μου έβγαζε πιθανότητα 1/600

ωραία τότε περίμενε τον επανέλεγχο..μωρε μην αγχώνεσαι καμια φορά μπορεί να είναι και τυχαία τα γεγονότα να μην είναι αλληλένδετα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ωραία τότε περίμενε τον επανέλεγχο..μωρε μην αγχώνεσαι καμια φορά μπορεί να είναι και τυχαία τα γεγονότα να μην είναι αλληλένδετα..

Αυτό ακριβώς μου είπε και ο γυναικολόγος μου. Και ο άντρας μου που είναι κι αυτός ιατρός είναι άνετος. Μόνο εγώ αγχώνομαι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι αισθάνομαι καλύτερα πάντως. Θα τα παρακολουθήσω και θα προσπαθήσω να είμαι αισιόδοξη.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Ελβίνα Από το λίγο που διάβασα .... πολύ συχνά παρουσιάζονται τα παραπάνω ευρύματα στο β' επιπέδου και μέχρι την γέννα έχουν εξαλειφθεί!!! Μην αγχώνεσαι άδικα !!! Κάνε τον επανέλεγχό σου!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ελβίνα Από το λίγο που διάβασα .... πολύ συχνά παρουσιάζονται τα παραπάνω ευρύματα στο β' επιπέδου και μέχρι την γέννα έχουν εξαλειφθεί!!! Μην αγχώνεσαι άδικα !!! Κάνε τον επανέλεγχό σου!!

Ναι, όντως έτσι είναι. Θα περιμένω τον επανέλεγχο. Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

τα ίδια δε μου λέγανε κι εμένα μωρέ με την καρδιά του παιδιού;απλώς τώρα τα μηχανήματα είναι τόσο πολύ λεπτομεριακά που κάνουν την τρίχα τριχιά,εντάξει οχι οτι σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει λογος αλλά αγχώνονται οι μανούλες άδικα...

Μην ανησυχείς Εύη....μέχρι τον επανέλεγχο να δεις όλα μια χαρά θα σου πούνε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

δεν σας εχω διαβασει αλλα τρεχω σαν τον βεγγο ειλικρινα.

ευχομαι ολες να ειστε καλα

εκανα σημερα την β επιπεδου

ολα δοξα το Θεο καλα !!!!!!!!!!!

περιμενουμε κορουλα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

πολλές καλημέρες.

Ελβίνα μου το ίδιο είχε διαγνωστεί στο πρώτο μου παιδί. Το είχα ανφέρει όταν είχε πει η Ρινιώ για πρόβλημα στην καρδούλα του μωρού. Ειχε golf ball . και μιας φίλης έιχε και υδρονέφρωση. Όλα καλά όμως και εκεί.

Αυτά νομίζω ότι έιναι σύνηθες όμως ευρήματα και όχι τόσο ανυσηχητικα. Η δική μου γνώμη έιναι ότι : ¨οταν ένα παιδάκι είναι άρρωστο απο τους πρώτους υπαρήχους υπάρχουν κάποιες ενδείξεις. Θα έλεγα μην στενοχωριέσαι. Εσύ ως παιδίατρος θα έπρεπε να είσαι πιο ψύχραιμη αλλά μάλλον για τα δικά μας παιδάκια δεν ισχύει αυτο και το καταλαβαίνω απόλυτα.

Ριτάκι με το καλό η κορούλα σου.

Εγώ σήμερα έχω β επιπέδου και η 3d είναι μέσα στην τιμή. Την δίνει ούτως ή άλλως. Απο θέμα κιλών .....έχω πάρει 9 κιλάκια ,δεν με απασχολεί καθόλου μιας και ξεκίνησα εγκυμοσύνη με 50 κιλα:D:D Δεν μου έχει μείνει ποτέ κιλό απο εγκυμοσύνες και το σώμα μου αλλα και το δέρμα μου δεν έχει χαλάσει στο παραμικρό.:P:p

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...