Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είσαι καλά;;;;;Π.Φάληρο έμενα εγω εκεί είναι το πατρικό μου...απλώς ο Νίκος έχει το σπίτι εδω..Εντάξει κι απο δω πας Ελευσίνα αλλά δε συγκρίνεται,κακά τα ψέμματα,κι ας με συγχωρησουν οι όποιες φίλες ελευσίνιες μας διαβάζουν!!

Πρόπερσι θυμάμαι κατεβαίναμε κάθε βράδυ στο Φλοίσβο για περπάτημα...μα κάθε βράδυ!!ήταν η αδερφή μου σπίτι γιατί ανακαινίζανε το δικό τους και για 2 μήνες μέναμε μαζί...κι εμένα μου έχουν λέιψει αυτές οι βολτούλες...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ρινιώ εγώ που ρώτησα τον γιατρό για μπάνιο στην θάλασσα μου είπε σε καθαρή και ζεστή!!!Αντε βρες την!!!

Ρινιώ που θα την κάνεις την εξέταση???

Αννα δεν ξέρω αν δίνουν στο Ιασώ 3D θα ρωτήσω!!Που πήγατε για μπάνιο???

Πήγαμε χθες μια βόλτα στον Άλιμο το βραδάκι και δροσιστήκαμε!!!

οταν εκανα στην κορη μου,ειχα παει στο μητερα κ εκανε αν θυμαμαι καλα 15 ευρω παραπανω.κ σου λενε,αν φαινεται καλα..αλλα εξαρταται καθαρα απο τον γιατρο που σου κανει την εξεταση,αν εχει ορεξη κ ,μπρουμητα να ειναι το παιδι,μια φωτο,θα στην βγαλει.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Και μπρούμητα;αλήθεια;Ο Νίκος περιμένει οτι θα μας πούνε γι αγόρι.........ΑΚΟΜΑ!!!!!μεταξύ μας διατηρώ κι εγω μια επιφύλαξη απο την εκτίμηση του γιατρού αλλά δε του το λέω μη πάρει αέρα..

Ρε κορίτσια..ζυγίστηκα πριν..68 κιλά...έφριξα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε?

εγω τι τεταρτη θα παω στο γιατρο να δω το μικρο μου φασολακι και στις 27 θα παω για β επιπεδου ρωτησα και εγω στο ρεα για 3d και ειναι 20 ευρω παραπανω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Και μπρούμητα;αλήθεια;Ο Νίκος περιμένει οτι θα μας πούνε γι αγόρι.........ΑΚΟΜΑ!!!!!μεταξύ μας διατηρώ κι εγω μια επιφύλαξη απο την εκτίμηση του γιατρού αλλά δε του το λέω μη πάρει αέρα..

Ρε κορίτσια..ζυγίστηκα πριν..68 κιλά...έφριξα!

κ εγω εχω παρει 5 ΚΙΛΑ.αισχος!σε λιγο θα σκασω

S4iNp3.png

BU56p3.png

Είσαι καλά;;;;;Π.Φάληρο έμενα εγω εκεί είναι το πατρικό μου...απλώς ο Νίκος έχει το σπίτι εδω..Εντάξει κι απο δω πας Ελευσίνα αλλά δε συγκρίνεται,κακά τα ψέμματα,κι ας με συγχωρησουν οι όποιες φίλες ελευσίνιες μας διαβάζουν!!

Πρόπερσι θυμάμαι κατεβαίναμε κάθε βράδυ στο Φλοίσβο για περπάτημα...μα κάθε βράδυ!!ήταν η αδερφή μου σπίτι γιατί ανακαινίζανε το δικό τους και για 2 μήνες μέναμε μαζί...κι εμένα μου έχουν λέιψει αυτές οι βολτούλες...

Αχ μεγάλη διαφορά!!!ΚΑι εγώ πριν έμενα Αγ. ΠΑρασκευή και με κλάμματα ήρθα Ίλιον λόγω δουλειάς!!!

κ εγω εχω παρει 5 ΚΙΛΑ.αισχος!σε λιγο θα σκασω

Εγώ έχω πάρει 6 κιλά και με διατροφή λόγω διαβήτη , ο γιατρός έφριξε!!Φαντάσου να έτρωγα κανονικά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρε καθάρματα του ελέους... εγώ είμαι η τελευταία και καταιδρωμένη για να γεννήσω αλλά στα κιλά σας τρώω λάχανοοοο!!! Προσπαθώ να συγκρατηθώ... πεινάω το έρμο για να μπορέσω να διατηρηθώ στα +6... μόνο!!! Κλάψ λέμε :tongue:

KATRINDM μην ανησυχείς παχαίνεις και αν τρως απλά πολύ... τουλάχιστον με τη δίαιτα διαβήτη, που έτσι και αλλιώς κάνουμε εδωμέσα, τα κιλά που παίρνεις δεν είναι τόσο πολύ λίπος (αρκεί να προσέχεις και λίγο τα λιπαρά) και το έμβρυο μπορεί να αναπτύσσεται φυσιολογικά.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στο γιατρό να μου γράψει τα σίδηρα και λοιπά... ας ελπίζουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ με τα φαρμακεία θα τα έχουν βρεί μεταξύ τους!!!

Έφτιαξα http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto-gia-diabitikous.html Βγήκε λίγο σκληρό (με την κατάψυξη στους -18 βέβαια) αλλά χωρίς ζάχαρη, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για να γίνει μαλακό!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

αχ βρε κορίτσια...εγω τρώω...δε λέω!ούτε και περίμενα να είμαι έγκυος και να μην πάρω κιλά αλλά ψιλοαπογοητεύτηκα απο τον εαυτό μου...την προηγούμενη κυριακή ζυγίστηκα και ήμουν 66,7..μα 1.300 σε μια εβδομάδα πολύ δεν είναι;

Εμένα μου είπε οτι για 3d δεν είναι παραπάνω χρήματα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ βρε κορίτσια...εγω τρώω...δε λέω!ούτε και περίμενα να είμαι έγκυος και να μην πάρω κιλά αλλά ψιλοαπογοητεύτηκα απο τον εαυτό μου...την προηγούμενη κυριακή ζυγίστηκα και ήμουν 66,7..μα 1.300 σε μια εβδομάδα πολύ δεν είναι;

Εμένα μου είπε οτι για 3d δεν είναι παραπάνω χρήματα

Καλά εδώ μιλάμε για 2-3 κιλά το μήνα μέχρι τώρα... και μου μιλάς για 1300... τώρα!!!

Αν δεν πεινάω, παίρνω! έκοψα το βραδυνό και τρώω σαν το πουλάκι...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλά εδώ μιλάμε για 2-3 κιλά το μήνα μέχρι τώρα... και μου μιλάς για 1300... τώρα!!!

Αν δεν πεινάω, παίρνω! έκοψα το βραδυνό και τρώω σαν το πουλάκι...

Εγω φοβάμαι μην πάρω όσα πήρα στην κόρη μου. 20 ήταν τα άτιμα κ όλα δικα μου...απο τα οποία 15 έχασα κατευθείαν κ μετα πήρα +5, Άρα αυτήν την εγκυμοσύνη την Ξεκίνησα +10 κιλά απο την Προηγούμενη.που σημαίνει Ότι αυτήν την φορα δεν με παίρνει να πάρω πάλι 20 Γιατί θα πρέπει να χάσω 30.. Ωχχχχ...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άστα Annast ήδη όταν ξεκίνησε η εγκυμονύνη ήμουν 64 ενώ το κανονικό μου ήταν 54-56, το οποίο σημαίνει ότι ότι και να κάνω με την εγκυμοσύνη για να επανέλθω εκεί που θέλω θα χρειαστεί να χάσω, +10 περίπου...

Δεν έχω αυταπάτες βέβαια και ξέρω ότι θα χρειαστώ αρκετούς μήνες....

Ουφφφφ κορίτσια μου, άλλες 20 εβδομάδες μου μένουν!

Σήμερα είμαι ακριβώς στη μέση ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε?

εγω τι τεταρτη θα παω στο γιατρο να δω το μικρο μου φασολακι και στις 27 θα παω για β επιπεδου ρωτησα και εγω στο ρεα για 3d και ειναι 20 ευρω παραπανω

Εγώ δεν ξέρω αν θέλω 3d, ο άντρας μου πάλι μάλλον θα ενθουσιαστεί!

Με ποιόν θα κάνεις τη β' επιπέδου στο ΡΕΑ?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρε καθάρματα του ελέους... εγώ είμαι η τελευταία και καταιδρωμένη για να γεννήσω αλλά στα κιλά σας τρώω λάχανοοοο!!! Προσπαθώ να συγκρατηθώ... πεινάω το έρμο για να μπορέσω να διατηρηθώ στα +6... μόνο!!! Κλάψ λέμε :tongue:

KATRINDM μην ανησυχείς παχαίνεις και αν τρως απλά πολύ... τουλάχιστον με τη δίαιτα διαβήτη, που έτσι και αλλιώς κάνουμε εδωμέσα, τα κιλά που παίρνεις δεν είναι τόσο πολύ λίπος (αρκεί να προσέχεις και λίγο τα λιπαρά) και το έμβρυο μπορεί να αναπτύσσεται φυσιολογικά.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στο γιατρό να μου γράψει τα σίδηρα και λοιπά... ας ελπίζουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ με τα φαρμακεία θα τα έχουν βρεί μεταξύ τους!!!

Έφτιαξα http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto-gia-diabitikous.html Βγήκε λίγο σκληρό (με την κατάψυξη στους -18 βέβαια) αλλά χωρίς ζάχαρη, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για να γίνει μαλακό!!!

Το μωράκι μέχρι στιγμής μεγαλώνει φυσιολογικά, όπως λέει ο γιατρός!!! Θα το δούμε και στο β' επιπέδου βέβαια!!! Αλλά από αρχές Μαίου παίρνω σταθερά 800 γρ. την εβδομάδα, το οποίο είναι πολύ!!! !!! Κάνεις και εσύ διάιτα για διαβήτη ??? Για ποιο λόγο???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...