Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Πολλές καλημέρες κι απο δω!!

Εγώ μένω Χαιδάρι και ΔΕΝ οδηγώ!!Οπότε αν κανονισουμε για καφέ κάπου κεντρικά πλιζ!

Εγώ πάλι Καραμελένια μου με τον ύπνο έχω το εξης...αν...ΑΝ..με ξυπνήσει κάτι ή για κάποιο λόγο ξυπνήσω μπορεί και να κάνω ώρα να ξανακοιμηθώ ή να μην ξανακοιμηθώ καθόλου...γυμναστήρια,σου λέει,για μετά που θα γεννήσεις!!

Εμένα πάλι χτες,πείραζα την κοιλιά και έβλεπα μετά καρουμπαλάκια χαχαχαχααχα!!!!!Είχα πεθάνει στο γέλιο!!!!!!ο άντρας μου μου έλεγε να μην πειράζω το μωρό μην πάθει τίποτα!Ρε κορίτσια "έσπρωχνα" την κοιλιά προς τ'αριστερά-μιας κι ο Κασιδιάρης κάθεται όλο δεξιά :evil:!!!!!!!-και μόλις πήγαινε πάλι προς τ'αριστερά έβλεπα τα καρουμπαλάκια..έκανα βλακεία;Λέτε να έκανα τίποτα;Δε πιστεύω αλλά με τρόμαξε ο άλλος γιατί εγω το έβρισκα εξαιρετικά αστείο και θέλω να το ξανακάνω!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλές καλημέρες κι απο δω!!

Εγώ μένω Χαιδάρι και ΔΕΝ οδηγώ!!Οπότε αν κανονισουμε για καφέ κάπου κεντρικά πλιζ!

Εγώ πάλι Καραμελένια μου με τον ύπνο έχω το εξης...αν...ΑΝ..με ξυπνήσει κάτι ή για κάποιο λόγο ξυπνήσω μπορεί και να κάνω ώρα να ξανακοιμηθώ ή να μην ξανακοιμηθώ καθόλου...γυμναστήρια,σου λέει,για μετά που θα γεννήσεις!!

Εμένα πάλι χτες,πείραζα την κοιλιά και έβλεπα μετά καρουμπαλάκια χαχαχαχααχα!!!!!Είχα πεθάνει στο γέλιο!!!!!!ο άντρας μου μου έλεγε να μην πειράζω το μωρό μην πάθει τίποτα!Ρε κορίτσια "έσπρωχνα" την κοιλιά προς τ'αριστερά-μιας κι ο Κασιδιάρης κάθεται όλο δεξιά :evil:!!!!!!!-και μόλις πήγαινε πάλι προς τ'αριστερά έβλεπα τα καρουμπαλάκια..έκανα βλακεία;Λέτε να έκανα τίποτα;Δε πιστεύω αλλά με τρόμαξε ο άλλος γιατί εγω το έβρισκα εξαιρετικά αστείο και θέλω να το ξανακάνω!!!!!!

καλημερα κοριτσια! ρινιω μου δεν παθαινει τιποτα τοσο ευκολα το παιδι,αν εβλεπες πως μου την ζουλαγαν την κοιλια θα παθαινες σοκ.αλλα μοπυ ειχαν πει οτι μπορουν να ζουλανε μονο απο τον πωπο κ οχι εκει που ειναι το κεφαλι.

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσια! ρινιω μου δεν παθαινει τιποτα τοσο ευκολα το παιδι,αν εβλεπες πως μου την ζουλαγαν την κοιλια θα παθαινες σοκ.αλλα μοπυ ειχαν πει οτι μπορουν να ζουλανε μονο απο τον πωπο κ οχι εκει που ειναι το κεφαλι.

εμ και που να ήξερα πού τη ζούλαγα;δε θα το ξανακάνω!γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω...όπως πιάνω την κοιλιά αντιλαμβάνομαιέναν όγκο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εμ και που να ήξερα πού τη ζούλαγα;δε θα το ξανακάνω!γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω...όπως πιάνω την κοιλιά αντιλαμβάνομαιέναν όγκο...

η πωπος θα ειναι η κεφαλι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρααα!!!!

Εγώ ξυπνάω κάθε νύχτα στις 5 για πιπι και μετά δεν μπορεί να με πάρει ο υπνος!!Κοιμάμαι μετά από ώρα για λίγο και μετά σηκώνομαι!!!

Ρινιώ εμένα με κλώτσαγε μια μέρα , τοζούλαγα εγώ ελαφρά ξανακλώτσαγε στο σημείο που ζούλαγα ΄!!!!έχει πολύ πλάκα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

η πωπος θα ειναι η κεφαλι!!!

πάντως δε το ξανακάνω..γιατί καλά να είναι πωπός...αν είναι κεφάλι;πάντως "δίνει" απο χτες δόξα τω Θεω..με άγχωσες τώρα..βρε λες να του έκανα τίποτα του παιδιού;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρααα!!!!

Εγώ ξυπνάω κάθε νύχτα στις 5 για πιπι και μετά δεν μπορεί να με πάρει ο υπνος!!Κοιμάμαι μετά από ώρα για λίγο και μετά σηκώνομαι!!!

Ρινιώ εμένα με κλώτσαγε μια μέρα , τοζούλαγα εγώ ελαφρά ξανακλώτσαγε στο σημείο που ζούλαγα ΄!!!!έχει πολύ πλάκα!!!

εγω σήμερα το καταλάβαινα χαμηλά αλλά επιδή κρατούσα και τη μικρή δεν ζούληξα!!αλλά αν είναι θα το τσεκάρω!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πάντως δε το ξανακάνω..γιατί καλά να είναι πωπός...αν είναι κεφάλι;πάντως "δίνει" απο χτες δόξα τω Θεω..με άγχωσες τώρα..βρε λες να του έκανα τίποτα του παιδιού;

οχι βρε,κ αν το εκανες μαλακά,τι να παθει..εγω σου λεω με ζουλαγανε πολυ,μονο μελανιες δεν μου αφησανε κ μου ειπε η γιατρος,θα το κανω στον πωπο,γιατι πανω ειναι το κεφαλι.μην αγχωνεσαι,δεν ειναι κ τοσο ευαισθητο το μωρακι,αντεχει κ πολυ χειροτερα.η μανα μου ειχε πεσει εγκυος στην αδελφη μου στον 7 μηνα απο ενα υψωμα κ εσπασε κ το ποδι της,κ δεν επαθε τιποτα το μωρο. ειναι μεσα στον σακο κ δεν καταλαβαινουν τιποτα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρααα!!!!

καλα αυτο με το πιπι,μην μου τα λες εγω το βραδυ σηκωνομαι τουλαχιστον 4-5φορες,κ αν υπολογισεις οτι κοιμαμαι περιπου στις 2,καθε μια ωρα δηλαδη,αυτη η φουσκα δεν χωραει τιποτα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Πωπω Άννα είναι λίγο ταλαιπωρία να σηκώνεσαι συνέχεια !!!Εγώ μια φορά σηκώνομαι και εκνευρίζομαι!!!ΜΟυ χαλάει τον ύπνο!!!

κοιτα επειδη δεν εχω προβλημα να ξανακοιμηθω αμεσως,δεν με ενοχλει τοσο πολυ το να ξυπναω,οσο το να σηκωνομαι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

εμένα παιδιά η βραδυνή συχνοουρία με πιάνει το πρωι!!μόλις πάω τουαλέτα τέλος!!!!μετά ανα δυο λεπτά πάω!!!

Βρε Άννα πως να στο πω..."πήγαινα" την κοιλιά απο δεξιά προς τ'αριστερά..."έσπρωχνα" δηλαδή προς τ'αριστερά...επίσης είναι δυνατόν να αντιλαμβάνομαι και το μήκος του;;μπα,ε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εμένα παιδιά η βραδυνή συχνοουρία με πιάνει το πρωι!!μόλις πάω τουαλέτα τέλος!!!!μετά ανα δυο λεπτά πάω!!!

Βρε Άννα πως να στο πω..."πήγαινα" την κοιλιά απο δεξιά προς τ'αριστερά..."έσπρωχνα" δηλαδή προς τ'αριστερά...επίσης είναι δυνατόν να αντιλαμβάνομαι και το μήκος του;;μπα,ε;

δεν νομιζω. εγω αν δεν μου λεγαν οτι πανω ειναι το κεφαλι κ κατω δεξια ο πωπος,δεν ηξερα τι μου γινεται,αν κ υποψιαζομουνα γιατι τις κλωτσιες τις τρωω κατω χαμηλα..τωρα που ειπα τρωω....πηρα 5 κιλα συνολο..πωπω,που θα φτασω?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Και πανο να ειναι τωρα το κεφαλι σε μισο λεπτο μπορει να ειναι κατο! Ετυχε να δω κολοτουμπα στον υπερηχο στη μικρη και η αισθηση ηταν τελειος διαφορετικη απ τις κλοτσιες! Την ξαναενιωσα χθες μαλον! Αλλο αστειο παιχνιδακι με την κοιλια (χωρις επαφη) ειναι οταν αρχισει να πηγενει προς μια μερια να βαλετε καποιον που του μιλαει συχνα να αλλαζει μερια μιλοντας, εχει απιστευτο γελιο να βλεπεις οοολη την κοιλια να μετατοπιζετε! Αυτο μαλον θελει λιγο καιρο ακομα (που θα ακουν καλυτερα)! Παντος σιγα σιγα θα την καταλαβενουμε τη δυσφορια του αν κανουμε κατι λαθος! Μου ετυχε στη μικρη και ακομα τιψεις εχουμε! Ειχα μια πλαστικη καρεκλα στο πισι με πηρακια για να κρατανε τα διαφορα κομματια στη θεση της, αυτα φευγαν με τον καιρο και καθε 2 μηνες ειχαμε καρφωμα για να μη βγουν. Ερχετε ο αντρας μου ενω καθομουν (τελη 6ου πρεπει να ημουν) και αφου με προηδοποιησε αρχισε να καρφωνει. Το ειχαμε κανει πολλες φορες και δεν με ενοχλησε ποτε! Με το πρωτο ντουκ η κοιλια αρχισε να τρεμει και εγω να νιωθω μια απιστευτη δυσφορια! Ετρεμε μεχρι που την αγγαλιασε ο μπαμπας και της μιλαγε ποση ωρα γλυκα! Σοκαριστικαμε απιστευτα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...