Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Φυσικά κ θα είχα. Για αυτο ο γιατρός μου μου είπε να μην δίνω σημασία κ να μην αγχωνομαι.. Πρόωρο τοκετο δεν θα έχω....9/7 έχω ραντεβού με τον γιατρο μου κ λογικά θα δει αν ο πλακουντας θα ανεβεί πιο ψηλά κ βλέπουμε τι θα μας πει για μετα.. Η λογική λέει λέει Ότι θα θέλει κρεβάτι κ ξεκούραση. Άρα θα δείξει. Πάντως κ εγω δεν το πολυπιστευω για πρόωρο..

μα γι'αυτό μου κάνει εντύπωση...κι εγω τον γιατρό μου εμπιστεύομαι απλώς φοβάμαι επειδή συνεργάζεται μ'αυτούς,κατάλαβες;έχει αρχίσει και πηγαίνει το μυαλό μου και αλλού..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα γι'αυτό μου κάνει εντύπωση...κι εγω τον γιατρό μου εμπιστεύομαι απλώς φοβάμαι επειδή συνεργάζεται μ'αυτούς,κατάλαβες;έχει αρχίσει και πηγαίνει το μυαλό μου και αλλού..

παντως εγω πιο πολυ εμπιστευομαι τον δικο μου γιατρο,παρα τον αλλον που με ειδε μονο μια φορα.μπορει να εχω κ αδικο,αλλα σιγουρα ο δικος μου με ξερει καλυτερα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ο γιατρός που κάνει έναν υπέρηχο βλέπει τη εγκυμοσύνη ως μια στιγμή...

εκείνη τη στιγμή!

Είναι εκεί για να σου πει συγκεκριμένα πράγματα και στην τελική είναι υποχρεωμένος να σου αναφέρει και τα "ψιλά γράμματα" εφόσον θέλει να είναι τυπικός για να μη γυρίσει και η κάθε έγκυος να πεί "..μα δε μου είπε ότι υπάρχει και τέτοια πιθανότητα!"

Φυσικά ακολουθούμε αυτά που λέει ο γιατρός που μας παρακολουθεί από την αρχή και έχει πιο σφαιρική αντίληψη της κατάστασης.

Μη ξεχνάμε ότι είναι αρκετές γυναίκες που μπορεί να μην έχουν "καλό" γυναικολόγο ή να μην έχουν ένα σταθερό γυναικολόγο και να έχουν αλλάξει 2-3. Άρα τι να κάνει και ο εξεταστής, προσπαθεί να "καλυφθεί"

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Miss caramel συμφωνω απολυτα!

Εγω ξεκινησα με χαμιλα τον πλακουντα και στα 2! Ειπα στη γυναικολογο τι εγινε στην πρωτη και σταματησε να ανυσιχει! Στη μικρη πηγε στη σωστη θεση λιγες μερες πριν τον 7ο και γεννησα 1 μερα πριν την ΠΗΤ, ηθελε να ειναι το δωρακι μου για χρηστουγεννα! Και στα 2 στο πρωτο 3μηνο την περασα λιγο-πολυ ξαπλα απο αποκολησεις λογο θεσης πλακουντα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κι εγώ είχα χαμηλή πρόσφυση πλακούντα στην 1η εγκυμοσύνη μέχρι τον 6ο περίπου. Μετά ανέβηκε. Και σ' αυτή την εγκυμοσύνη ο γυναικολόγος μου είπε για χαμηλό πλακούντα στην αυχενική διαφάνεια και μάλιστα μου συνέστησε να μην πάω ξανά στη δουλειά αλλά εγώ δεν τον άκουσα. Στους μετέπειτα υπερήχους όμως δεν μου είπε ξανά τίποτα. Να δούμε και το β επιπέδου τώρα. Δυστυχώς το αναβάλλαμε από Παρασκευή σε Δευτέρα και πρέπει να περιμένω να περάσει το ΣΚ, γκρρ.

Πάντως Άννα μια χαρά κατά τα άλλα τα αποτελέσματά σου. Ας ελπίσουμε και οι υπόλοιπες να έχουμε καλό β επιπέδου.

Άσχετο αλλά τι ήταν αυτό που έγινε σήμερα με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη? Έπαθα πλάκα.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ Β' την Τρίτη Elvina..κι εγω περιμένω πως και πως...ο τελευταίος μεγάλος υπέρηχος είναι το dοppler?Σε ποιά εβδομάδα περίπου;

Μη μου μιλάς για Κασιδιάρη και Κανέλλη...δίπλα γίνεται χαμός και μερικοί fb φίλοι υπερασπίζονται τον μπιμπ!!!Εγώ φοβάμαι οτι τώρα χρυσαυγίτες και αριστεροι θα πλακώνονται όπου βρουν και θα θρηνησουμε θύματα...καλά να πάθουμε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγώ Β' την Τρίτη Elvina..κι εγω περιμένω πως και πως...ο τελευταίος μεγάλος υπέρηχος είναι το dοppler?Σε ποιά εβδομάδα περίπου;

Μη μου μιλάς για Κασιδιάρη και Κανέλλη...δίπλα γίνεται χαμός και μερικοί fb φίλοι υπερασπίζονται τον μπιμπ!!!Εγώ φοβάμαι οτι τώρα χρυσαυγίτες και αριστεροι θα πλακώνονται όπου βρουν και θα θρηνησουμε θύματα...καλά να πάθουμε...

το doppler γινεται 32-34 εβδ.κ ειναι τελευταιος υπερηχος!

παντως οταν ειπα στον αντρα μου ''κ αν'' κ ''αν'',μονο που δεν με εβρισε..με το ζορι να βγαλεις το παιδι οτι εχει προβλημα λεει..τα ακουσα σας λεω...

S4iNp3.png

BU56p3.png

χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Άννα...θες να του δώσεις το τηλ. του Νίκου να τα πουνε;;;;;ο οποίος ακόμα να δεχτεί το φύλο του παιδιού μέχρι και τώρα νομίζει οτι θα του πουν αγόρι!!Μόνο χτες έλεγε στον κουμπάρο μας οτι ο,τι και να είναι θα το παίρνει μαζί στο φορτηγό!!!!

Ελβίνα σου έστειλα κι εγω για το φατσοβιβλίο!!

Ξέρετε μετρώντας τις εβδομάδες για τον έναν υπέρηχο και τον επόμενο δεν καταλαβαίνω πότε πέρασε ο καιρός...γι'αυτό ρώτησα για τον doppler.....δηλαδή στην πιο τελική ευθεία,ε;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Άννα...θες να του δώσεις το τηλ. του Νίκου να τα πουνε;;;;;ο οποίος ακόμα να δεχτεί το φύλο του παιδιού μέχρι και τώρα νομίζει οτι θα του πουν αγόρι!!Μόνο χτες έλεγε στον κουμπάρο μας οτι ο,τι και να είναι θα το παίρνει μαζί στο φορτηγό!!!!

Ελβίνα σου έστειλα κι εγω για το φατσοβιβλίο!!

Ξέρετε μετρώντας τις εβδομάδες για τον έναν υπέρηχο και τον επόμενο δεν καταλαβαίνω πότε πέρασε ο καιρός...γι'αυτό ρώτησα για τον doppler.....δηλαδή στην πιο τελική ευθεία,ε;;;;;;

xaxaxa...καλα,μην γελας καθολου.κ ο δικος μου πατερας με επαιρνε στο φορτηγο..γιατι ο πεθερος μου που ελεγε παλια οτι θα παιρνει την μικρη για χορτα?μολις περπατησει ελεγε..χαχαχα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa...καλα,μην γελας καθολου.κ ο δικος μου πατερας με επαιρνε στο φορτηγο..γιατι ο πεθερος μου που ελεγε παλια οτι θα παιρνει την μικρη για χορτα?μολις περπατησει ελεγε..χαχαχα..

καταλαβαίνεις οτι δε με νοιάζει...αρκεί να το δεχτεί οτι έχει κόρη!!αλλά που βρε μες στα πετρέλαια θ'αφήνω να παίρνει το παιδί;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγω πιτσιρικι σε καθε ευκαιρια στο παπι του πατερα μου ειμουν... Ο δικος μου πεθερος μας απαγορεψε να παμε με την μικρη στα κτηματα γιατι φοβατε! Κι εγω την τρεχω στις εξοχες χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να συναντηθούμε γιατί έχουμε πιάσει όλο το λεκανοπέδιο :tongue: και θα πιούμε και για σένα ότι θες!!!!

Πάλι τελευταία και καταϊδρωμένη θα είμαι με τη β' επιπέδου που ακόμα περιμένω να μου κλείσει ο γιατρός... το σίγουρο είναι ότι με αυτή θα κλείσω το μήνα :P

Ας ελπίσουμε να είναι όλα καλά με τα μωράκια όλων μας :D

Ξύπνησα νωρίς και πολλές φορές σήμερα.... περίεργο:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...