Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εγώ Αννα έιχα πάει με την κοιλιά σε παλαιότερες εκλογές και μόλις με είδαν με έδιωξαν. Ούτε χαρτιά ούτε διαδικασία.

το σκεφτομαι σοβαρα να μην παω καθολου πουθενα,να τελειωνουμε..

ναι κοριτσια σημερα ειναι η β,στις 5.αχχχχχχχχ....προσπαθω να ειμαι χαλαρα,αλλα οπως καταλαβαινετε.λιγο δυσολο.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε Annast και καλά αποτελέσματα. Όσο για την εφορευτική επιτροπή... μιλάμε για μεγάλη τύχη :tongue:

riniw δε την ξέρεις καλά τη γειτονιά σου νομίζω... το θέμα είναι αν έχεις χαθεί να μη πανικοβάλεσαι. Όπως μου έλεγε πάντα η μαμά μου, ρωτώντας πας στην πόλη!

Μου αρέσει να χάνομαι, μαθαίνω καινούριους δρόμους!:cool:

Τι θα γίνει, θα κανονίσουμε κανά καφέ??? Να οργανωθούμε:D

Δε θυμάμαι και που μένετε... μνήμη χρυσόψαρου!

Τώρα για το που δεν ξέρω που θα είναι αλλά θα μου άρεσε να είναι κοντά σε μετρό/ηλεκτρικό γιατί τουτού γιοκ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

αφήστε ρε κορίτσια!!!!που να ήξερα η χριστιανή βέρα χαιδαριώτισσα είμαι;;;;;

Άννα μου καλά αποτελέσματα και να μας πεις σε ποιόν μοιάζει το παιδί!!

Εγώ έβλεπα στον ύπνο μου οτι πήγα να κάνω την Β' δεν είχα λεφτά μαζί μου και δε μου έδιναν την 3D φωτογραφία και το μόνο που θυμάμαι είναι οτι είδα το παιδί (:shock::shock::shock::shock::shock:-βιονικό το μάτι) το οποίο ήταν κοριτσάκι με αντρικό πρόσωπο!!!!!!!!!!!είχε και μακρύ μαλλί και γαλανά μάτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΛΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΕΜΑΙ!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αφήστε ρε κορίτσια!!!!που να ήξερα η χριστιανή βέρα χαιδαριώτισσα είμαι;;;;;

Άννα μου καλά αποτελέσματα και να μας πεις σε ποιόν μοιάζει το παιδί!!

Εγώ έβλεπα στον ύπνο μου οτι πήγα να κάνω την Β' δεν είχα λεφτά μαζί μου και δε μου έδιναν την 3D φωτογραφία και το μόνο που θυμάμαι είναι οτι είδα το παιδί (:shock::shock::shock::shock::shock:-βιονικό το μάτι) το οποίο ήταν κοριτσάκι με αντρικό πρόσωπο!!!!!!!!!!!είχε και μακρύ μαλλί και γαλανά μάτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΛΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΕΜΑΙ!!!!!

Το θέμα είναι αν φορούσε φούστα η παντελόνι..... Βρε Κορίτσια εγω σπάνια θυμάμαι όνειρα, Αλλά βγαίνουν.στο μωρο που χάσαμε, είχα δει Ότι ήταν αγόρι, κ αγόρι ήταν... Κ μόλις εμεινα έγκυος πάλι βλέπω αγόρι.. Κ τσουπ να τος ο κουκλος μου...τι να πω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Βρε Κορίτσια, όταν βλέπω το τικερακι μου δεν το πιστεύω Ότι έχουν μείνει 18 εβδ. Λιγότερες απο μισές..

Για καφε είμαι μέσα, Αλλά πως θα γίνει δεν έχω σκεφτεί..με παιδια κ με κοιλιές.. Εγω πάντως μένω Νεο Ηράκλειο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Ουφ ανανεωμένη και φρέσκια φρέσκια. Έβαψα μαλλί .αποτρίχωση , Μανικιού πεντικιούρ και φυσάω η έγκυα. Ψώνισα και κάτι κρεμούλες και καλλύντικα και αννανεώθηκα η δόλια μάνα. :wink::wink::wink::wink::wink:

Αννούλα περιμένουμε αποτελέσματα απο τον υπέρηχο.

Ρινιώ υπάρχουν και χειρότερα πίστεψε με. Να χαθείς 1 το βράδυ, με 2 μωρά (το ένα νεογέννητο) μόνη σου, μέσα στο αυτοκίνητο στα στενα της Ομόνοιας, γεμάτο πρεζάκια και περίεργες φάτσες, να έχεις λίγο βενζίνη και χωρίς μονάδες στο κινητό.:shock::shock::shock:Σε έφαγα??????:lol::lol::lol::lol:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Ουφ ανανεωμένη και φρέσκια φρέσκια. Έβαψα μαλλί .αποτρίχωση , Μανικιού πεντικιούρ και φυσάω η έγκυα. Ψώνισα και κάτι κρεμούλες και καλλύντικα και αννανεώθηκα η δόλια μάνα. :wink::wink::wink::wink::wink:

Αννούλα περιμένουμε αποτελέσματα απο τον υπέρηχο.

Ρινιώ υπάρχουν και χειρότερα πίστεψε με. Να χαθείς 1 το βράδυ, με 2 μωρά (το ένα νεογέννητο) μόνη σου, μέσα στο αυτοκίνητο στα στενα της Ομόνοιας, γεμάτο πρεζάκια και περίεργες φάτσες, να έχεις λίγο βενζίνη και χωρίς μονάδες στο κινητό.:shock::shock::shock:Σε έφαγα??????:lol::lol::lol::lol:

α πα-πα!!!εγώ Χιτσκοκ ούτε βλέπω ούτε μ'αρέσει ν'αναπαριστώ!!!!!!χαχαχα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

manti ok σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!!!!

Αχ riniw με τα όνειρά σου!!! Εγώ πέρα από κάτι ξε-αγχωτικά που είδα στην αρχή, τώρα η πρώτη μου δουλειά όταν ανοίξω τα μάτια είναι να πιάσω την κοιλούμπα να σιγουρευτώ ότι δεν ονειρεύομαι:tongue:

Annast.... τα νέα περιμένουμεεεεε!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα !!!!

Τι κάνουμε???Χθες με τάραξε στις κλωτσιες το μπεμπε!!!Σήμερα μέχρι στιγμής είναι ήρεμο!!!!

Άννα πως πήγε η εξέταση???

Και εγώ είμαι μέσα για καφεδάκι , αλλά όπως βλέπω έχουμε πιάσει όλα τα προάστια της Αττικής!!Εγώ μένω Ίλιον!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κοριτσιαααααα!!!!! Λοιπόν,όλα Καλα με το μπεμπακι μου.. Ολες οι μετρήσεις πολυ καλές.. Κ μετα άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα τύπου Ότι ο πλακουντας είναι χαμηλός, κ έχει κάτι μικρές αιμορραγίες κ μπορει να έχω πρόωρο τοκετο.. Εν τω μεταξύ όταν τα Είπα αυτα στον δικο μου, μου είπε Ότι είναι χαζομαρες κ ο πλακουντας θα ανεβεί πιο ψηλά.κ να μην φοβάμαι προωρους δοξασίες κ τέτοια.α μου είπε ο άλλος Ότι Καλο είναι να κάνουμε έναν υπερηχο γύρω στις 30 εβδ. Κ 32 το Doppler. Ο δικός μου είπε Ότι δεν χρειάζεται να κάνω κανέναν υπερηχο πριν το Doppler. Άρα συμπεράσματα δικα σας.. Μάλλον ήθελε κ Άλλη επίσκεψη.. Αυτα Κορίτσια μου.

Κ κάτι άλλο,το μπεμπακι μου καθόταν Φυσικά κ μπρουμητα.. Κ δεν μας βοήθησε καθόλου. Παρόλα αυτα μας έβγαλε πολλές φωτο κ 3d κ μας τα έδωσε σε DVD.. Περιττό να σας πω Ότι μοιάζει σε μένα Φυσικά!!!! Χαχαχα!!!! Κουκλος σαν την Μαμα του με κάτι χειλακια ζουμερα για φιλημα... Μίλησε η κουκουβαγια μάνα!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααα!!!!! Λοιπόν,όλα Καλα με το μπεμπακι μου.. Ολες οι μετρήσεις πολυ καλές.. Κ μετα άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα τύπου Ότι ο πλακουντας είναι χαμηλός, κ έχει κάτι μικρές αιμορραγίες κ μπορει να έχω πρόωρο τοκετο.. Εν τω μεταξύ όταν τα Είπα αυτα στον δικο μου, μου είπε Ότι είναι χαζομαρες κ ο πλακουντας θα ανεβεί πιο ψηλά.κ να μην φοβάμαι προωρους δοξασίες κ τέτοια.α μου είπε ο άλλος Ότι Καλο είναι να κάνουμε έναν υπερηχο γύρω στις 30 εβδ. Κ 32 το Doppler. Ο δικός μου είπε Ότι δεν χρειάζεται να κάνω κανέναν υπερηχο πριν το Doppler. Άρα συμπεράσματα δικα σας.. Μάλλον ήθελε κ Άλλη επίσκεψη.. Αυτα Κορίτσια μου.

Κ κάτι άλλο,το μπεμπακι μου καθόταν Φυσικά κ μπρουμητα.. Κ δεν μας βοήθησε καθόλου. Παρόλα αυτα μας έβγαλε πολλές φωτο κ 3d κ μας τα έδωσε σε DVD.. Περιττό να σας πω Ότι μοιάζει σε μένα Φυσικά!!!! Χαχαχα!!!! Κουκλος σαν την Μαμα του με κάτι χειλακια ζουμερα για φιλημα... Μίλησε η κουκουβαγια μάνα!!!!!

Να διορθωσω.. Νς μην φοβάμαι προωρους τοκετους κ Όχι δοξασίες που έγραψε το παλιολεξικο στο κινητο μου...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Miss Caramel κι εγω ώρε και φορές απορώ...όνειρα;σενάρια;μήπως ο Θεός μου δείχνει τον δρόμο να πλουτίσω κι εγω το απαρνιέμαι;;;;;:D:D

KATRINDM εμένα με ταράζει κατά το δοκούν...διαολεμένο πείσμα σαν της μάνας του;);)

Άννα αν ήσουν για πρόωρο τοκετό δε θα είχες κι άλλα σημάδια απο πλακούντα;Άλλες αιμορραγίες;Ενοχλήσεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Miss Caramel κι εγω ώρε και φορές απορώ...όνειρα;σενάρια;μήπως ο Θεός μου δείχνει τον δρόμο να πλουτίσω κι εγω το απαρνιέμαι;;;;;:D:D

KATRINDM εμένα με ταράζει κατά το δοκούν...διαολεμένο πείσμα σαν της μάνας του;);)

Άννα αν ήσουν για πρόωρο τοκετό δε θα είχες κι άλλα σημάδια απο πλακούντα;Άλλες αιμορραγίες;Ενοχλήσεις;

Φυσικά κ θα είχα. Για αυτο ο γιατρός μου μου είπε να μην δίνω σημασία κ να μην αγχωνομαι.. Πρόωρο τοκετο δεν θα έχω....9/7 έχω ραντεβού με τον γιατρο μου κ λογικά θα δει αν ο πλακουντας θα ανεβεί πιο ψηλά κ βλέπουμε τι θα μας πει για μετα.. Η λογική λέει λέει Ότι θα θέλει κρεβάτι κ ξεκούραση. Άρα θα δείξει. Πάντως κ εγω δεν το πολυπιστευω για πρόωρο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...