Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ΑΝ πάω τοπλες με το βυζί που έχω κάνει πίστεψέ με όλη η παραλία θα το "guyρίσει"!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:χαχαχαχαχαχαχα!!!!!Αφού προχθές η φίλη μου η Μαρία που της τα έδιχνα κοκάλωσε!!!!!οπότε δεν το αποτολμάω για το καλό της Ελλάδας!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!μην ανέβει κι άλλο η υπογεννητικότητα!!!!!!!!

Γιατί να μην κάνετε την βάφτιση;;φοβάσαι μη σε πετάξει το μωρό μες στην κολυμπήθρα;;;;χαχαχα!!!

Αν κρινω απο μενα και τις αντιδρασεις του αντρα μου μαλον το αντιθετο θα εχεις! Στην μικρη απο 0,5 νουμερο πηγα 3,5 :shock:, στητο απ το γαλα και τις ορμονες! Παμελα με φωναζαν σπιτι χαχχαχα! Αλλο ενα καλο με το θηλασμο ειναι οτι δεν αδειαζει αποτομα οσο με το χαπι και επανερχετε χωρις να πεσει! Μετα το θηλασμο πηγα στο 1 γεματο, τωρα να δουμε! Για πανω εχω τριγωνακι που πριν την εγκυνοσυνη ηταν σουρωμενο καθετα (ετσι ειναι το σχεδιο) οποτε τωρα θα το ανοιξω-απλωσω στα πλαγια, οπως το πρωτο καλοκαιρι με τη μικρη και μια σεξοβομβα με κοιλια μπαλα, θα αλωνισει τις παραλιες ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

εμεις ειχαμε παει το σκ τηνο και ειδα και πολλους γνωστουςαφου σκορδα-λιαγκας βαφτηζαν το μπεμπε τους εκει πολλες διασημοτητες το σταρ εκει και δε συμαζευετε ωραια περασαμε καναμε και τα μπανακια μας ειχα και φιλοξενουμενους τους κουμπαρους μου που μενουν μακρια και ηρθαν και αυτη μαζι μας και εκατσαν και τη δευτερα και ετσι καναμε και τη δευτερα μπανακι και απο σημερα τα κεφαλια μεσα δουλεια και πισω στα παλια καλα ηταν περασανε και οι μερες εντωμεταξυ και δε το καταλαβαμε αντε τωρα να περιμενουμε το δεκαπενταυγουστο

εγω δεν δουλεύω εδω και 2 χρόνια...παρακαλάω να κάτσει λίγο ο Νικόλας να ξεκουραστεί εκείνος,εγω δε νιώθω κούραση...

Μπράβο καλά σε είδα στα πλάνα του STAR!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Πλάκα-πλάκα αν έχεις σπίτι κι είναι και κοντά δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω...εγω είμαι απο Κρήτη ο σύζευξ μισός Σάμος μισός Αγρίνιο οπότε...σε κάνα μήνα θα πάω σε μια ξαδέρφη στην Ερμιόνη,με 3 παιδιά αυτή,να κάτσω καμια 10αριά μέρες 15...θα δούμε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημεριζω την παρεα κ τις κοιλιτσες!

σας διαβαζω κυριως τα βραδια κ τωρα δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω . συνχωρεστε με !

ιμαι ομως μοη χωρις τον συζηγο (λειπει εξωτερικο) κ μου εχουν πεσει πολλα.ειμαστε καλα κ γω κ η κοιλιτσα κ ο γιοκας μου που εχει γινει τρομερα ζωηρος κ γιαυτο τον εχω απο κοντα.

την δευτερα εχω β επιπεδου κ ανυπομονω να το δω παλι α το ακουσω κ ναι επτελους να μαθω φυλο !

σας φιλω γλυκα!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

εγω δεν δουλεύω εδω και 2 χρόνια...παρακαλάω να κάτσει λίγο ο Νικόλας να ξεκουραστεί εκείνος,εγω δε νιώθω κούραση...

Μπράβο καλά σε είδα στα πλάνα του STAR!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Πλάκα-πλάκα αν έχεις σπίτι κι είναι και κοντά δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω...εγω είμαι απο Κρήτη ο σύζευξ μισός Σάμος μισός Αγρίνιο οπότε...σε κάνα μήνα θα πάω σε μια ξαδέρφη στην Ερμιόνη,με 3 παιδιά αυτή,να κάτσω καμια 10αριά μέρες 15...θα δούμε...

εγω ευτυχως μενω 5 λεπτα απο τη θαλασσα και ειναι για το μονο πραγμα που χαιρομαι που ζω στη αθηνα δλδ αν τυχει και σχολασει ο αντρας μου νωρις παμε και μεσοβδομαδα πιο πολυ ωρα κανουμε να ετοιμαστουμε παρα να παμε στη θαλασσα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εγω ευτυχως μενω 5 λεπτα απο τη θαλασσα και ειναι για το μονο πραγμα που χαιρομαι που ζω στη αθηνα δλδ αν τυχει και σχολασει ο αντρας μου νωρις παμε και μεσοβδομαδα πιο πολυ ωρα κανουμε να ετοιμαστουμε παρα να παμε στη θαλασσα

χαρα μου,ξερεις απο τηνο?θα σε χρειαστω για τις πληροφοριες που θα χρειαστω,γιατι θα κανουμε εκει την βαπτιση με το καλο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Αν κρινω απο μενα και τις αντιδρασεις του αντρα μου μαλον το αντιθετο θα εχεις! Στην μικρη απο 0,5 νουμερο πηγα 3,5 :shock:, στητο απ το γαλα και τις ορμονες! Παμελα με φωναζαν σπιτι χαχχαχα! Αλλο ενα καλο με το θηλασμο ειναι οτι δεν αδειαζει αποτομα οσο με το χαπι και επανερχετε χωρις να πεσει! Μετα το θηλασμο πηγα στο 1 γεματο, τωρα να δουμε! Για πανω εχω τριγωνακι που πριν την εγκυνοσυνη ηταν σουρωμενο καθετα (ετσι ειναι το σχεδιο) οποτε τωρα θα το ανοιξω-απλωσω στα πλαγια, οπως το πρωτο καλοκαιρι με τη μικρη και μια σεξοβομβα με κοιλια μπαλα, θα αλωνισει τις παραλιες ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....................

ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....................

3άρι φόραγα πριν μείνω έγκυος.......άστο σου λέω................πουθενά δεν χωράνε..........................

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....................

ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....................

3άρι φόραγα πριν μείνω έγκυος.......άστο σου λέω................πουθενά δεν χωράνε..........................

πειτε μου κοριτσια ποσες πιθανότητες υπαρχουν,να συναντηθουμε σε ενα μαγαζι 4 επι 4,

3 εγκυες?

S4iNp3.png

BU56p3.png

πειτε μου κοριτσια ποσες πιθανότητες υπαρχουν,να συναντηθουμε σε ενα μαγαζι 4 επι 4,

3 εγκυες?[/quote

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!πλάκα κάνεις;;;;;;;;;η πυροσβεστική σας ξεσφήνωσε;;;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

3 εγκυες?[/quote

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!πλάκα κάνεις;;;;;;;;;η πυροσβεστική σας ξεσφήνωσε;;;;;;;;

Όπως είπε ο άντρας μου πως δεν τσουγκρισατε λέει..... Χαχαχα....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς πήγαμε θάλασσα αλλά εγω μπάνιο δεν έκανα. Ήδη έχω αρκετούμυκητες με την εγκυμοσύνη και είμαι με θεραπεία:evil:

Αννα και εγώ βάφτιση στην Τήνο έκανα και ήταν υπέροχα. Αυτό με το καλό θα το βαφτίσω σε μοναστήρι όπως και το πρώτο.

Εγώ απο κολιά ,......τώρα έχει αρ΄χισει να φαίνεται και αυτο επειδή είναι καλοκαίρι και φοράω στενά μπλουζάκια αλλίως όχι. Αν και εγώ έχω δει διαφορά απο την αρχη της εγκυμοσύνης αλλάο όχι και οι υπόλοιποι.

Λοιπόν έκλεισα ταξιδάκι 4ημέρο για Πάρο με προσφορά του groupon. Τσάμπα κορίτσια αξίζει να το δείτε.

Έφυγα πάω για σίδερο γιατι μέτα έχω πολύ δουλεία να βγάλω για αυτόν τον μήνα που δεν βλέπω να προλαβάινω. :cool:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Άννα..σύγκρουση γιγάντων;;;;;;χαχαχαχαχα!!!!

Μάντυ θες το πιστεύεις θες οχι,ούτε αγορές κάνω μέσω διαδυκτίου ούτε και μπαίνω και ψάχνω προσφορές...εκτός απο το skroutz.gr που ξέρω οτι βρίσκεις ο,τι πιο φτηνό (που και πάλι δεν αγοράζω τιμές συγκρίνω) ουδεμία σχέση!!!Δεν έχω ασχοληθεί επαρκώς και δεν...Πάρος,ε;;είχα πάει με το σχολείο....ο Νικόλας λέει για του χρόνου Σάμο,αλλά τόσες ώρες με πλοίο και μωρό γίνεται;;Θα σας πω του χρόνου!!

Να σας πω τώρα τί έπαθα εγω χτες να κρατάτε τις κοιλιές σας απο τα γέλια!!!!!!!!Ξεκινάω για περπάτημα 7:30 το απογευματάκι μόνη μιας και είχε έρθει η συμπεθέρα κι η συννυφάδα δε μπορούσε...Χαιδάρι τώρα,έτσι;;Βγαίνω στην Καραισκάκη,περνάω όλες τις καφετέριες με τ'ακουστικά του κινητού στ'αυτιά ν'ακούω ράδιο προχώραγα-προχώραγα τελειώνω την Καραισκ'ακη βγαίνω Ιερά Οδό,στο Δρομοκα¨ί¨τειο,λέω οκ μωρέ ας περπατήσω και κάπου θα στρίψω αριστερά θα ξαναβγώ Καραισκάκη...ΑΜ ΔΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είχα ήδη μπει Αιγάλεω......:D:D:D να στρίβω δεξιά,να στρίβω αριστερά να μη βρίκσω γνωστό σημείο πουθενά...εντωμεταξύ ούτε κάρτα στο κινητό ούτε πολύ μπαταρία...να βγαίνω απο δω,να βγαίνω απο κει,να στρίβω κάποια στιγμή αρχίζει και με πιάνει ψιλοπανικός τελικώς βρίσκω κάποιο σημείο που περνάω με το λωφορείο γυρίζωντας Χαιδάρι απο μετρό Αιγάλεω λέω εντάξει γνωστό σημείο κάπου θα βγούμε...η ώρα έχει φτάσει 9 με παίρνει ο Νίκος εδω κοντά είμαι του λέω,έρχομαι....αμ δε,ξανά!!!!!!!Ν πηγαίνω πάλι εκεί που νόμιζα οτι πάω καλά να χάνομαι πάλι!!!!!Τελικά ρωτάω μια γυναίκα με βγάζει σε μια στάση παίρνω το λεωφορείο κατεβαίνω πάλι Καραισκάκη και πέφτει η μπαταρία...το κόβω ποδαράτο να πάω σπίτι (είναι περίπου 10 λεπτά απο κει που με άφησε το λεωφορείο) πάω σπίτι..ο Νίκος άφαντος κι η πεθερά μου σαν τρελλή!!!!!!!Βγήκε μου λέει και σε ψάχνει με τ'αμάξι!!!!!Τα έκανε πάνω του,μου λέει,που σ'επαιρνε κι είχες κλειστό τηλ!!!Τον πήρα μετά ήρθε σπίτι....

Ηθικόν δίδαγμα...οπως λέει κι η παροιμία:Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,ΕΊΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!

Άννα..σύγκρουση γιγάντων;;;;;;χαχαχαχαχα!!!!

Μάντυ θες το πιστεύεις θες οχι,ούτε αγορές κάνω μέσω διαδυκτίου ούτε και μπαίνω και ψάχνω προσφορές...εκτός απο το skroutz.gr που ξέρω οτι βρίσκεις ο,τι πιο φτηνό (που και πάλι δεν αγοράζω τιμές συγκρίνω) ουδεμία σχέση!!!Δεν έχω ασχοληθεί επαρκώς και δεν...Πάρος,ε;;είχα πάει με το σχολείο....ο Νικόλας λέει για του χρόνου Σάμο,αλλά τόσες ώρες με πλοίο και μωρό γίνεται;;Θα σας πω του χρόνου!!

Να σας πω τώρα τί έπαθα εγω χτες να κρατάτε τις κοιλιές σας απο τα γέλια!!!!!!!!Ξεκινάω για περπάτημα 7:30 το απογευματάκι μόνη μιας και είχε έρθει η συμπεθέρα κι η συννυφάδα δε μπορούσε...Χαιδάρι τώρα,έτσι;;Βγαίνω στην Καραισκάκη,περνάω όλες τις καφετέριες με τ'ακουστικά του κινητού στ'αυτιά ν'ακούω ράδιο προχώραγα-προχώραγα τελειώνω την Καραισκ'ακη βγαίνω Ιερά Οδό,στο Δρομοκα¨ί¨τειο,λέω οκ μωρέ ας περπατήσω και κάπου θα στρίψω αριστερά θα ξαναβγώ Καραισκάκη...ΑΜ ΔΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είχα ήδη μπει Αιγάλεω......:D:D:D να στρίβω δεξιά,να στρίβω αριστερά να μη βρίκσω γνωστό σημείο πουθενά...εντωμεταξύ ούτε κάρτα στο κινητό ούτε πολύ μπαταρία...να βγαίνω απο δω,να βγαίνω απο κει,να στρίβω κάποια στιγμή αρχίζει και με πιάνει ψιλοπανικός τελικώς βρίσκω κάποιο σημείο που περνάω με το λωφορείο γυρίζωντας Χαιδάρι απο μετρό Αιγάλεω λέω εντάξει γνωστό σημείο κάπου θα βγούμε...η ώρα έχει φτάσει 9 με παίρνει ο Νίκος εδω κοντά είμαι του λέω,έρχομαι....αμ δε,ξανά!!!!!!!Ν πηγαίνω πάλι εκεί που νόμιζα οτι πάω καλά να χάνομαι πάλι!!!!!Τελικά ρωτάω μια γυναίκα με βγάζει σε μια στάση παίρνω το λεωφορείο κατεβαίνω πάλι Καραισκάκη και πέφτει η μπαταρία...το κόβω ποδαράτο να πάω σπίτι (είναι περίπου 10 λεπτά απο κει που με άφησε το λεωφορείο) πάω σπίτι..ο Νίκος άφαντος κι η πεθερά μου σαν τρελλή!!!!!!!Βγήκε μου λέει και σε ψάχνει με τ'αμάξι!!!!!Τα έκανε πάνω του,μου λέει,που σ'επαιρνε κι είχες κλειστό τηλ!!!Τον πήρα μετά ήρθε σπίτι....

Ηθικόν δίδαγμα...οπως λέει κι η παροιμία:Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,ΕΊΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε συ,τι επαθες....αλλη φορα να προσεχεις..

μαντεψτε τι επαθα εγω..μου ηρθε κληση για εφορευτικη επιτροπη.ειπατε τιποτα?ειναι δευτερη φορα,αλλους δεν βρισκουν?την προηγουμενη φορα δεν πηγα καν.τωρα μου ειπαν καποιος να παει τα χαρτια του γιατρου στα δικαστηρια ευελπιδων,τα εχω παρει...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Αχ ρε ρινιώ τι έπαθες??? Πωπω θα είχα τρελαθεί εγώ αν ήμουν στην θέση σου!!!

Άννα τι κάνεις?? έχεις το β' επιπέδου σήμερα?? όλα καλά να πάνε!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???

άρχισαν για τα καλά οι ζέστες!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Γιατι να μην γίνεται καλέ ταξίδι με πλοίο και μωρό?:shock::shock:

Μια χαρα γίνεται και με 2 μωρά σε πληροφορώ και μόνη σου ακόμα. ειδικα αν είναι και με΄χρι ένος έτους που κοιμούνται όλη την ώρα και κάθονται καρότσι ....πανευκολάκι. Μετά τα 2-3 έιναι λίγο ζόρι αλλα και πάλι γίνεται.

Εγώ δεν ήμουν ποτε με αγορές μέσω ιντερνετ αλλά τελικά βλέπω ότι γλειτώνω πολλά λεφτά και κάνω πολλές δουλειές και μάλιστα καθημερινές χωρίς να σηκωθώ απο το γραφείο μου. Με 2 μωρά ειναι απαραίτητο να γλειτώσεις καποια πράγματα αν μπορέις. Οπως σούπερ μάρκετ και πληρωμές σε τράπεζες κλπ. Σωτήριο σου λέω. αλλά μην θεώρείς ότι ξέρω και πολλά απο διαδυκτύο. Τα βασικά αυτα που μου λείνουν τα χέρια μόνο:D:D

βρε συ,τι επαθες....αλλη φορα να προσεχεις..

μαντεψτε τι επαθα εγω..μου ηρθε κληση για εφορευτικη επιτροπη.ειπατε τιποτα?ειναι δευτερη φορα,αλλους δεν βρισκουν?την προηγουμενη φορα δεν πηγα καν.τωρα μου ειπαν καποιος να παει τα χαρτια του γιατρου στα δικαστηρια ευελπιδων,τα εχω παρει...

Εγώ Αννα έιχα πάει με την κοιλιά σε παλαιότερες εκλογές και μόλις με είδαν με έδιωξαν. Ούτε χαρτιά ούτε διαδικασία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...