Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κι εγώ ήμουν διαολάκι και τους έπρηζα και ήθελα όλα να τα μαθαίνω (μου έχει μείνει αυτό... μπορώ να βλέπω ντοκυμαντέρ συνέχεια)

Αλλά είχα και τους δικούς μου που με πήγαιναν βόλτες και στις κούνιες και έβγαζα την ενέργειά μου.

Σίγουρα δεν ξέρω από παιδιά και μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά και ο σκύλος μου ιδίως σε νεαρότερη ηλικία, αν δεν έβγαινε μεγάλες βόλτες, δεν παίζαμε αρκετά και δεν είχε τα παιχνίδια του θα είχε διαλύσει το σπίτι και με το δίκιο του!!!!

Πόσες φορές έχετε ακούσει να λένε πήρα ένα σκυλί και μου έκανε το σπίτι *%Υ%^#^$ λες και φταίει το ζωντανό! Όταν ακόμα και ένας σκύλος μπορεί να μάθει τα όρια, εφόσον το αφεντικό ασχοληθεί όσο χρειάζεται δε μπορώ να πιστέψω ότι ένα παιδί δε μπορεί να τα μάθει:rolleyes:

Οι έμπειρες μανούλες σίγουρα ξέρουν καλύτερα... η λογική πάντως, αυτό μου λέει!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ακριβος το ιδιο ελεγα παντα και στην αρχη ο αντρας μου θημωνε, αλλα στην πορεια, οποτε ελεγε καποιος τι καλα που μεγαλωνει η μικρη απαντουσε "μπορει η μαμα να μην ηξερε απο παιδια αλλα απο σκυλια εχει μεγαλη πειρα". Ακομα και οταν κυνδινευει και πρεπει να σταματισει ΤΩΡΑ αυτο που κανει της μιλαω κοφτα και απο πολυ μικρη καταλαβενε αμεσως και σταματουσε! Για μενα τα παιδια θελουν οτι και τα σκυλια! Σταθεροτητα και φυσικα καλιμενες ολες τις αναγγες με πολυ βασικη να μπορουν να ξεδωσουν και οσο ποιο πολυ ασχολισε τοσο ποιο γρηγορα μαθενουν και τα ορια αλλα και νεα πραγματα! Ο μπαμπας μας ηταν μια ναι μια οχι και η μικρη τον εκανε οτι ηθελε! Οταν αποφασισε τι θελει αυτος και τι επιτρεπει αρχισε και η μικρη να τον ακουσει! Κατι που με βοηθησε με τη μικρη ηταν οτι δεν εκανα σα παλαβη οταν πηγενε να πονεσει με αποτελεσμα να μαθει και να φυλαγετε (χωρις σοβαρα ατυχιματα) αλλα και να μην κλαιει αν χτυπισει λιγο!

Που ειπες για περιεργια... Σημερα μου ελεγε δε θελω να γινω μαμα και τι να κανει για να μη γινει :?! Αν αρχισουμε απο τωρα για αντισυληψη θα παω τρελαδικο ε?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, το σαββατο έτυχε να βγούμε πάλι βόλτα μαζι, κατα τύχη, βρεθήκαμε με τα ξαδερφια τους στην ίδια καφετέρια,τα οποία είχαν δυο παιδια 4-5 χρόνων. Σας πληροφορώ, τα παρατησαν στο τραπέζι μας κ μας ποδοπατησανε. Ξεφτίλα γίναμε.. Φανταστείτε τι γινόταν στο τραπέζι μα 3 διαολοπαιδα + η δικιά μου, η οποία κακομοίρα τρομοκρατηθηκε τόσο πολυ που εκλαιγε κ ζητάγε να πάμε Σπιτι..εγω έχω πάθει σοκ.. Κ χθες το βράδυ που καθομασταν στο μπαλκόνι η δικιά μου μου έλεγε πάμε να φύγουμε, της λεω αγαπη μου που θα πάμε είμαστε Σπιτι, κ λέει πάμε αλλου.. Φανταστείτε.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κορίτσια, το σαββατο έτυχε να βγούμε πάλι βόλτα μαζι, κατα τύχη, βρεθήκαμε με τα ξαδερφια τους στην ίδια καφετέρια,τα οποία είχαν δυο παιδια 4-5 χρόνων. Σας πληροφορώ, τα παρατησαν στο τραπέζι μας κ μας ποδοπατησανε. Ξεφτίλα γίναμε.. Φανταστείτε τι γινόταν στο τραπέζι μα 3 διαολοπαιδα + η δικιά μου, η οποία κακομοίρα τρομοκρατηθηκε τόσο πολυ που εκλαιγε κ ζητάγε να πάμε Σπιτι..εγω έχω πάθει σοκ.. Κ χθες το βράδυ που καθομασταν στο μπαλκόνι η δικιά μου μου έλεγε πάμε να φύγουμε, της λεω αγαπη μου που θα πάμε είμαστε Σπιτι, κ λέει πάμε αλλου.. Φανταστείτε.

Κριμα μωρε την τρελαναν! Επρεπε να εχεις τη δικια μου να τους λεει οτι ειναι κακο αυτο που κανουν να τα ξευτιλισει η τσαμπουκαλου μου! Θα αρχιζε "μα καλα, λιγο ησιχια? πιητε το χυμο και παιξτε ησιχα να μη μου κουρασετε και τη μαμα μου!"

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σημερα ο μικρος ειχε κεφια πριν απο λιγο! Δηλαδη ο μπαμπας ειναι και σπιτι και ξυπνιος και επιτελους ειδε και την κοιλια να κουνιετε! Ηθελα να τη δει και πριν φυγω, το ειχα ανχος :P:p:p

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

τατουμ τέλεια η μικρή σου!!!

Τι κάνετε μανούλες???

Άννα τελικά βούτηξες??

Καλημέρα!!!!!Όχι Κορίτσια δεν είχα κ σκοπό να βουτηξω,απλά πήγα για παρέα.. Ασε που ήταν κρύα η Θάλασσα, Αλλά κ ζέστη να ήταν δεν θα εμπαινα. Ασε που με έπιασε ένας πόνος στη μέση που δεν Μπορούσα να κινηθώ πόσο μάλλον να σηκωθω. Πως με σήκωσε ο άντρας μου μην με ρωτήσετε.. Με κλαμματα σηκωθηκα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast τους ζήλευα όλους αυτό το 3ήμερο που πήγαν για μπανάκι... που θα πάει θα βουτήξω κι εγώ ;)

Όσο για το θηριοτροφείο.... όσο και να θες να βγείς με παρέα αν είναι να γίνουν τα νεύρα όλης της οικογένειας κρόσσια... εχμμμμ, μακρυά!!!!

tatum η μικρή σου δεν παίζεται με τίποτα αχαχαχαχα :D

Νομίζω τελικά ότι την καταλαβαίνω τη μικρή μου να κλωτσάει ολίγον... ακόμα βέβαια έχω αμφιβολίες αν είναι το bebe ή όχι.... :?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

τι κάνετε κορίτσια;;;;

Annast και μόνο που πήγες φτάνει!!Έχεις πρόβλημα στη μέση και σ'επιασε;;

Tatum εμενα η κοιλιά δεν κουνιέται διότι το μωρό κάθεται μόνο ΔΕΞΙΑ!!!!κι όταν γυρίζει προς τα πίσω ή προς τ'αριστερά δεν προλαβαίνω να το δω...άστα...κάθομαι με τις ώρες στο κρεβάτι μπας και πετύχω κίνηση αλλά δε μου έχει κάνει τη χάρη!!

Miss Caramel κι εγω λαχταράω τη βουτίτσα μου...χτες νομίζω βούτηξε η πλειοψηφία..εγω σε αναμονή..αφού ούτε το μαγιω δεν μου μπαίνει τι να πάω τοπλες;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Annast τους ζήλευα όλους αυτό το 3ήμερο που πήγαν για μπανάκι... που θα πάει θα βουτήξω κι εγώ ;)

Όσο για το θηριοτροφείο.... όσο και να θες να βγείς με παρέα αν είναι να γίνουν τα νεύρα όλης της οικογένειας κρόσσια... εχμμμμ, μακρυά!!!!

tatum η μικρή σου δεν παίζεται με τίποτα αχαχαχαχα :D

Νομίζω τελικά ότι την καταλαβαίνω τη μικρή μου να κλωτσάει ολίγον... ακόμα βέβαια έχω αμφιβολίες αν είναι το bebe ή όχι.... :?

Ε τι άλλο να είναι;;;;; Η μπουμπού σου είναι!!! Σου δείχνει την παρουσία της!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κορίτσια το νερό ήταν πολυ κρύο, εγω που έβρεξα τα πόδια μου, μαλανιασα..

Ρινιω μου αν οας τοπλες,θα χαρούν πολλοί, Αλλά Όχι ο άντρας σου!!! Χαχαχα!!!!

Αχ Κορίτσια ξέχασα να σας πω,Ότι το ζευγάρι με το τερατοπαιδο, μας πρότειναν να βαφτισουμε την μικρη τους.. Τους είπαμε Όχι ΦΥΣΙΚΆ!!!!μακριά τέτοια άτομα...

Με τη μέση μου έχω ένα ψιλοπροβληματακια..Αλλά το χθεσινό ήταν το αποκορύφωμα.. Νόμιζα θα με πάρουν σηκωτη απο κει, Γιατί να κουνισω δεν Μπορούσα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κορίτσια το νερό ήταν πολυ κρύο, εγω που έβρεξα τα πόδια μου, μαλανιασα..

Ρινιω μου αν οας τοπλες,θα χαρούν πολλοί, Αλλά Όχι ο άντρας σου!!! Χαχαχα!!!!

Αχ Κορίτσια ξέχασα να σας πω,Ότι το ζευγάρι με το τερατοπαιδο, μας πρότειναν να βαφτισουμε την μικρη τους.. Τους είπαμε Όχι ΦΥΣΙΚΆ!!!!μακριά τέτοια άτομα...

Με τη μέση μου έχω ένα ψιλοπροβληματακια..Αλλά το χθεσινό ήταν το αποκορύφωμα.. Νόμιζα θα με πάρουν σηκωτη απο κει, Γιατί να κουνισω δεν Μπορούσα..

Καλος ηρθες στον κοσμο της προβληματικης μεσης με εγκυμοσυνη σνιφ! Οσο βαρενεις τοσο θα δυσκολευουν τα πραγματα οποτε, ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ απο τωρα να μην υποφερεις τζαμπα! Μπορει να τα ξερεις βεβαια αλλα για παν ενδεχομενο τα γραφω. Μαξιλαρι κατω απ τα γονατα οταν εισαι ανασκελα και αναμεσα οταν εισαι ξαπλα πλαγια, βοηθαει πολυ το λεγομενο μπιγκ-ου, μαξιλαρι εγκυμοσυνης σα σκουλικι μακρυ 1,5 μετρο νομιζω. Αν μπορεις και οσο μπορεις απεφευγε σκουπισμα σφουγγαρισμα, που ειναι οι "δολοφονοι" της μεσης.

Μη γελατε ή μαλον γελαστε ελευθερα! Ακομα και η μαμα μου λεει οτι θελω επισκευη και πεταμα, γιατι ετσι ουτε στα σκουπιδια δε με παιρνουν! Πληροφοριες για ορθοπαιδικα, ανχος και οτι αλλο μπορει να φερει η τρελα, η απροσεξια και η κληρονομηκοτητα (πηρα τα στραβα και απ τους 2 γονεις) ΕΔΩ! ΧΑΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

ΑΝ πάω τοπλες με το βυζί που έχω κάνει πίστεψέ με όλη η παραλία θα το "guyρίσει"!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:χαχαχαχαχαχαχα!!!!!Αφού προχθές η φίλη μου η Μαρία που της τα έδιχνα κοκάλωσε!!!!!οπότε δεν το αποτολμάω για το καλό της Ελλάδας!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!μην ανέβει κι άλλο η υπογεννητικότητα!!!!!!!!

Γιατί να μην κάνετε την βάφτιση;;φοβάσαι μη σε πετάξει το μωρό μες στην κολυμπήθρα;;;;χαχαχα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

εμεις ειχαμε παει το σκ τηνο και ειδα και πολλους γνωστουςαφου σκορδα-λιαγκας βαφτηζαν το μπεμπε τους εκει πολλες διασημοτητες το σταρ εκει και δε συμαζευετε ωραια περασαμε καναμε και τα μπανακια μας ειχα και φιλοξενουμενους τους κουμπαρους μου που μενουν μακρια και ηρθαν και αυτη μαζι μας και εκατσαν και τη δευτερα και ετσι καναμε και τη δευτερα μπανακι και απο σημερα τα κεφαλια μεσα δουλεια και πισω στα παλια καλα ηταν περασανε και οι μερες εντωμεταξυ και δε το καταλαβαμε αντε τωρα να περιμενουμε το δεκαπενταυγουστο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...