Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Άννα εδω!!!δεν δουλεύω αλλά καλλιεργώ το πνέυμα μου!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!ονειρεύομαι θάλασσες....παραλίες....αχχχ.....άστα...

Τπ μωρούλι μου τ'ομορφο μάλλον θα γίνει Κουστω!!!

xaxaxa...εμεις ειχαμε τραπεζι χθες κ σημερα ειμαι πτωμα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά κι εμείς χτες πήγαμε στη νονά του παιδιού γυρίσαμε 4:30 μη νομίζεις...και 8 ήρθε ο αδερφός μου να κάνει τα γκρεμίσματα που θέλει η γκαρσονιέρα κάτω...αστα...το μάτι είναι μάτι πρεζακίου!!!!!

Τραπέζι,ε;Πολλά άτομα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλά κι εμείς χτες πήγαμε στη νονά του παιδιού γυρίσαμε 4:30 μη νομίζεις...και 8 ήρθε ο αδερφός μου να κάνει τα γκρεμίσματα που θέλει η γκαρσονιέρα κάτω...αστα...το μάτι είναι μάτι πρεζακίου!!!!!

Τραπέζι,ε;Πολλά άτομα;

οχι πολλα λογω τριημερου,αλλα ενα ζευγαρι ηρθε με το παιδι τους που ειναι ταλιμπαν,κ εκανε για 10 ακομα.εκανε ζημιες στο σπιτι,κ ειπαμε τελευταια φορα τους καλεσαμε..φυγανε κ δεν το πιστευα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

οχι πολλα λογω τριημερου,αλλα ενα ζευγαρι ηρθε με το παιδι τους που ειναι ταλιμπαν,κ εκανε για 10 ακομα.εκανε ζημιες στο σπιτι,κ ειπαμε τελευταια φορα τους καλεσαμε..φυγανε κ δεν το πιστευα..

χαχαχαχα!!!ε,ρε Άννα κοίτα μη τα λουστούμε εμείς σε λίγα χρόνια!!!!!!

Χοντρές ζημιές;Μεγάλο παιδάκι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχαχα!!!ε,ρε Άννα κοίτα μη τα λουστούμε εμείς σε λίγα χρόνια!!!!!!

Χοντρές ζημιές;Μεγάλο παιδάκι;

2χρονων,αλλα αν κανει το παιδι μου ετσι,θα το πεταξω απο το παραθυρο..sorry κιολας..οταν εφυγε αισθανομουν λες κ με πατησε τρενο..κ επειδη η κορη μου δεν εχει κανει ουτε μια ζημια μου κακοφανηκε πολυ..ασε που εγω πιστευω οτι τα παντα ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης,κ οταν δεν υπαρχει στο σπιτι αστα να πανε..ενα σου λεω,πηρε ενα σιδερο της μικρης,κ αρχισε να βαραει στο τραπεζακι του σαλονιου..κ εσπασε κ ενα κεραμικο τζακιου που το ειχαμε παρει 150ευρω..φωναζε,πεταξε απο κατω πιχνιδια της μικρης,πηγα να κοιμησω την δικια μου,κ δεν βγηκα μεχρι να φυγουν.ξερω οτι ειναι γαιδουρια,αλλα δεν την παλευα αλλο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλα και οι γονεις του τι καναν? Γιατι και η δικια μου διαολος ειναι αλλα δεν την αφηνω απ τα ματια μου και αν δεν παιζει κανεις αλλος μαζι της παιζω εγω ή ο αντρας μου κι ας χανω το χαβαλε των... μεγαλων!

2 φορες εχει κανει ζημια σε ξενα σπιτια και ειναι 3,5. Τη μια με το που μπηκαμε ετρεξε στο μπανιο και ανοιξε το μπιντε (λες και δεν εχουμε σπιτι μας) και γεμισε νερα το μπανιο (σε δευτερολεπτα ειμασταν εκει), οσο ακομα ειμασταν στις αγγαλιες οι μεγαλοι και μια που ο πεθερος εκοβε σαλατα και η μικρη του τραβιξε το μπολ και πηγε ολη η σαλατα στο πατωμα! Επεμενε να ξεκουραστω και ελεγε οτι τα εβγαζε περα με 2 γιους, με τη δικια μου θα κολαγε ΧΑΧΑΧΑ που να ξερε...

Δεν το καταλαβενω αυτο βρε κοριτσια! Ελλαδα βλεπω σινεχια γονεις με παιδια που ουτε μη χτηπισουν κοιτανε! Ποσο μαλον να κανουν ζημια! Δηλαδη για αυτα τα παιδια και τις πραξεις τους δεν ειναι κανεις υπευθηνος???

Για να μην παρεξηγιθω εδω τα κηνιγανε οι ντανταδες και φενετε παραξενο σε ολους που εγω δεν εχω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

2χρονων,αλλα αν κανει το παιδι μου ετσι,θα το πεταξω απο το παραθυρο..sorry κιολας..οταν εφυγε αισθανομουν λες κ με πατησε τρενο..κ επειδη η κορη μου δεν εχει κανει ουτε μια ζημια μου κακοφανηκε πολυ..ασε που εγω πιστευω οτι τα παντα ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης,κ οταν δεν υπαρχει στο σπιτι αστα να πανε..ενα σου λεω,πηρε ενα σιδερο της μικρης,κ αρχισε να βαραει στο τραπεζακι του σαλονιου..κ εσπασε κ ενα κεραμικο τζακιου που το ειχαμε παρει 150ευρω..φωναζε,πεταξε απο κατω πιχνιδια της μικρης,πηγα να κοιμησω την δικια μου,κ δεν βγηκα μεχρι να φυγουν.ξερω οτι ειναι γαιδουρια,αλλα δεν την παλευα αλλο..

οι γονείς καλέ τί έκαναν;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλά TRAGIC όχι το παιδάκι αλλά οι γονείς!

Πραγματικά σα γονιός πρέπει να έχεις το νου σου και φυσικά να έχεις μάθει στο παιδί "ΟΡΙΑ"

Τα βασικά... το δωμάτιό σου γκρέμισέ το, στο σπίτι αν θες να είσαι πιο χαλαρό παιδάκι, στους ξένους όμως σε θέλω σούζα και διαγωγή κοσμιοτάτη!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλά TRAGIC όχι το παιδάκι αλλά οι γονείς!

Πραγματικά σα γονιός πρέπει να έχεις το νου σου και φυσικά να έχεις μάθει στο παιδί "ΟΡΙΑ"

Τα βασικά... το δωμάτιό σου γκρέμισέ το, στο σπίτι αν θες να είσαι πιο χαλαρό παιδάκι, στους ξένους όμως σε θέλω σούζα και διαγωγή κοσμιοτάτη!

my point exactly!!!!!

μήπως στο σπίτι δεν το αφήνουν και ξεσπάει στα υπόλοιπα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλα και οι γονεις του τι καναν? Γιατι και η δικια μου διαολος ειναι αλλα δεν την αφηνω απ τα ματια μου και αν δεν παιζει κανεις αλλος μαζι της παιζω εγω ή ο αντρας μου κι ας χανω το χαβαλε των... μεγαλων!

2 φορες εχει κανει ζημια σε ξενα σπιτια και ειναι 3,5. Τη μια με το που μπηκαμε ετρεξε στο μπανιο και ανοιξε το μπιντε (λες και δεν εχουμε σπιτι μας) και γεμισε νερα το μπανιο (σε δευτερολεπτα ειμασταν εκει), οσο ακομα ειμασταν στις αγγαλιες οι μεγαλοι και μια που ο πεθερος εκοβε σαλατα και η μικρη του τραβιξε το μπολ και πηγε ολη η σαλατα στο πατωμα! Επεμενε να ξεκουραστω και ελεγε οτι τα εβγαζε περα με 2 γιους, με τη δικια μου θα κολαγε ΧΑΧΑΧΑ που να ξερε...

Δεν το καταλαβενω αυτο βρε κοριτσια! Ελλαδα βλεπω σινεχια γονεις με παιδια που ουτε μη χτηπισουν κοιτανε! Ποσο μαλον να κανουν ζημια! Δηλαδη για αυτα τα παιδια και τις πραξεις τους δεν ειναι κανεις υπευθηνος???

Για να μην παρεξηγιθω εδω τα κηνιγανε οι ντανταδες και φενετε παραξενο σε ολους που εγω δεν εχω!

που ηταν?στην κοσμαρα τους..σημασια δεν εδιναν..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

my point exactly!!!!!

μήπως στο σπίτι δεν το αφήνουν και ξεσπάει στα υπόλοιπα;

καλα αν βλεπατε τι κανει στο δικο τους σπιτι....για πολλα χαστουκια..κ οι γονεις κ τα παιδια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Στον 3ο μου μηνα ηρθε η μαμα μου και εμηνε σε μας 1 μηνα και τα παιξε με το ποσο ζωηρη ειναι η μικρη! Ολοι εξω λενε οτι τζαμπα λεω οτι με κουραζει γιατι ειναι διαολος! Παιδια ειναι... και διαολιες θα κανουν και τα παντα αλλα δεν φταινε τα ξενα σπιτια, ποσο μαλον αν υπαρχει εγκυος, που θα πρεπει να τα μαζεψει μετα! Κι εμας ειχαν ερθει μια γνωστη με τα 2 αγορια της και ενω ειχαμε ενα σορο παιχνιδια και τους εφτιαξα και μπαλονια ζωακια να εχουν κατι παραπανω να κανουν, ο ενας προσπαθουμε να σπασει το σπιτακι της μικρης και ο αλλος ανεβενε στα τραπεζια! Σπιτι τους που πηγα δεν τα καναν... Εχουμε και αυτοκινητακια που παιζουν σπιτι τους, δεν ειναι οτι δεν εχουμε αγοριστικα παιχνιδια! Η μαμα φυσικα στον καναπε με το καφεδακι και να φωναζει "ΜΗ". Το σπιτακι το μαζεψα αλλιος θα το σπαγαν σιγουρα και μετα επρεπε να εξηγω στη μικρη μου οτι αυτα που καναν δεν ηταν σωστα! Δεν εχω φιλους εδω και παλι σπιτι μου δεν ξαναμπηκαν και δεν ξαναβγηκαμε μαζι, καλυτερα μονη! Βγηκαμε μαζι και για φαι και τα δικα της ξεσηκωσαν ολο το μαγαζι (5 και 7 χρονων) και φαγαν με φωνες λιγοτερα απ τη μικρη μου που μετα με ρωταγε τι επαθαν! Εμας τρωει μονη της και αν θελει και κατι απ τα πιατα μας το ζηταει. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι της ηλικιας... ΟΡΙΑ Miss caramel ειναι οντος μια μαγικη λεξη! Αυτη τα εχει μονο για το δικο της! Οσο για το οτι πηγες σε αλλο δωματιο, πολυ καλα εκανες! Να μηνεις εκει να τρελαθεις τζαμπα? Ειχες και δικαιολογια...

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλα αν βλεπατε τι κανει στο δικο τους σπιτι....για πολλα χαστουκια..κ οι γονεις κ τα παιδια..

Το σπιτι τους ας το γκρεμισει, δικο τους ειναι, αυτοι πληρωνουν, αυτοι μαζευουν-καθαριζουν!!! ΕΣΥ τι εφταιγες??? Τελειος γαιδουρια!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Η συμπεριφορά του παιδιού είναι βασικά θέμα διαπαιδαγώγησης απο τους γονείς εκτός αν πάσχει από διαταραχές συμπεριφοράς, όπως είναι το σύνδρομο διάσπασης προσοχής και υπερκινητικότητας. Πάντως όποτε έχω δει τέτοια παιδιά είναι επειδή οι γονείς είναι στην κοσμάρα τους.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Κι εγώ ήμουν διαολάκι και τους έπρηζα και ήθελα όλα να τα μαθαίνω (μου έχει μείνει αυτό... μπορώ να βλέπω ντοκυμαντέρ συνέχεια)

Αλλά είχα και τους δικούς μου που με πήγαιναν βόλτες και στις κούνιες και έβγαζα την ενέργειά μου.

Σίγουρα δεν ξέρω από παιδιά και μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά και ο σκύλος μου ιδίως σε νεαρότερη ηλικία, αν δεν έβγαινε μεγάλες βόλτες, δεν παίζαμε αρκετά και δεν είχε τα παιχνίδια του θα είχε διαλύσει το σπίτι και με το δίκιο του!!!!

Πόσες φορές έχετε ακούσει να λένε πήρα ένα σκυλί και μου έκανε το σπίτι *%Υ%^#^$ λες και φταίει το ζωντανό! Όταν ακόμα και ένας σκύλος μπορεί να μάθει τα όρια, εφόσον το αφεντικό ασχοληθεί όσο χρειάζεται δε μπορώ να πιστέψω ότι ένα παιδί δε μπορεί να τα μάθει:rolleyes:

Οι έμπειρες μανούλες σίγουρα ξέρουν καλύτερα... η λογική πάντως, αυτό μου λέει!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...