Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ααααα μη μου μιλάτε για σχέσεις και άντρες... έχω πολλές φορές σκεφτεί να τον σκοτώσω, να τον τυλίξω στα χαλιά και να τα πετάξω στο βουνό :tongue:

Ε δε γίνεται να είναι όλα ρόδινα, ιδίως τώρα με τα οικονομικά που σφίγγουν οι πισινοί!

Ο καθένας παντρεύεται για τους δικούς του λόγους, αν δεν υπάρχει θέμα βίας λεκτικής ή σωματικής όλα τα υπόλοιπα κανονίζονται. Δεν έχει να κάνει με το σ'αγαπώ/ μ'αγαπάς, είναι πράγματα πρακτικά/ συγκατοίκησης/ κατανόησης κλπ.

Μετά τις σκέψεις που κάνω για το φόνο και πως θα γίνει, όταν ηρεμώ απλά καταλήγω στο εξής απλό, ε ναί, δε μπορείς να τα έχεις όλα και δε μπορούν όλοι να λειτουργούν όπως εσύ, προσαρμόσου και πάμε παρακάτω!

Τριημεράκι??? Τι λες καλέ? Να επαναλάβω "σφίγγουν οι πισινοί!"

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πειν την κριση αν ακουγα να μου λενε για τελειους γαμους γελουσα και δεν πιστευα λεξη! Ποσο μαλον με την κριση! Οτι και να γινει δεν νομιζω οτι υπαρχουν 2 ανθρωποι που να μοιραζοντε ζωη (και πορτοφολι) και να συμφωνουν σε ολα! Εμας μας βοηθησε που μοιρασαμε που θα κανει ο καθενας κουμαντο πχ στη μικρη εχω εγω την τελευταια λεξη! Αλλα και παλι αρπαζομαστε σαν τα σκηλια και εχω κανει κι εγω βαλιστες μερικες φορες... Για μενα ειναι το πως νιωθουμε αφου φυγουν τα νευρα και λυθουν οι οποιες παρεξιγησεις (οταν υπαρχουν) και πως νιωθουμε αν παθει κατι ο αλλος! Δεν ζουμε σε παραμυθια!!!

Σορυ για το ξεσπαθωμα, αλλα μου εγραφε μια φιλη οτι ΟΛΑ ειναι τελεια (ενω ξερω οτι εχουν προβληματα οπως ολοι) και οτι ΕΜΕΙΣ δεν επρεπε να κανουμε 2ο αφου εχουμε τα καυγαδακια μας και εγινα τουρκος!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλησπέρα σε όλες! Εγώ κάνω τριήμερο στην πόλη. Γκρρ!

Χθες έκανα τον μηνιαίο υπέρηχο στον γυναικολόγο μου. Ο μπέμπης αναπτύσσεται μια χαρά. 440 gr!

Την Παρασκευή έχω το β επιπέδου και αγωνιώ να είναι όλα καλά.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Miss Caramel γιατί δε λες σφίγγουν οι κ&λοι;;;;ντρέπεσαι;;;:tongue:

Η αλήθεια είναι οτι σε αρκετους καβγάδες μας όταν βλέπω τα πράγματα μετά με ήρεμη ματιά τις περισσότερες υποχωρήσεις τις έχει κάνει εκείνος.Με αγαπάει και το ξέρω απλώς μερικές φορές θέλω να τον πληγώσω και να τον πονέσω αλήθεια!!!Να τον πλακώσω αλήθεια στο ξύλο!!!:evil::evil::evil: Και ας το ξέρω οτι λιώνει για μένα..παιδιά με "κυνήγαγε" σχεδόν 8 χρόνια μέχρι να τα φτιάξουμε!!!Αλλά όπως λέει ο λαός αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα....!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα καλησπέρα!!!

Άννα Χρόνια σου πολλά !!Να χαίρεσαι την κόρη και με το καλό ο μπέμπης!!!

Δυστυχώς όλες οι σχέσεις - φιλικες, ερωτικές, οικογενειακές - είναι δύσκολες!!! Δεν νομίζω να υπάρχει τέλεια σχέση!!Το σημαντικό είναι να υπάρχει κατανόηση!!!

Ελβίνα μια χαρά ο μπεμπης σου!!440 γρ. εε?? όλα καλά στο β' επιπέδου!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Elvina εμείς είμαστε μαζί!!!Εγώ την Β' την έχω την άλλη βδομάδα...εγω σας είπα την τελευταία φορά ξέχασα να ρωτήσω ύψος και βάρος με τις βλακείες του Νικολάκη!!

Άννα πολύχρονη!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Miss Caramel γιατί δε λες σφίγγουν οι κ&λοι;;;;ντρέπεσαι;;;:tongue:

Η αλήθεια είναι οτι σε αρκετους καβγάδες μας όταν βλέπω τα πράγματα μετά με ήρεμη ματιά τις περισσότερες υποχωρήσεις τις έχει κάνει εκείνος.Με αγαπάει και το ξέρω απλώς μερικές φορές θέλω να τον πληγώσω και να τον πονέσω αλήθεια!!!Να τον πλακώσω αλήθεια στο ξύλο!!!:evil::evil::evil: Και ας το ξέρω οτι λιώνει για μένα..παιδιά με "κυνήγαγε" σχεδόν 8 χρόνια μέχρι να τα φτιάξουμε!!!Αλλά όπως λέει ο λαός αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα....!!!!

Ναί ρε είμαι από αυτές που ντρέπονται :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχα... άστα όλους αυτή η ζωή μας πάει "γάστρο-κώλονο" που λέει μια φίλη,

Το θέμα είναι αν θα αποφασίσεις να το απολαύσεις ή όχι:P

Εγώ πάλι δε μπορώ φωνές οπότε είμαι αυτή που υποχωρεί.... μέχρι να σκάσει τίποτα πολύ σημαντικό που η λύση είπαμε... είναι ο φόνος!! Ότιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Σας Ευχαριστω πολυ Κορίτσια!! Κ Εσείς Ότι επιθυμείτε!!!!κ με ένα πόνο!!! Που αγω προτιμώ να λεω με κανένα πόνο!!! Χαχαχα!!!

Εγω τι να πω που δεν έχω τριήμερο, δουλεύω κανονικά την Δευτέρα!!!! :-( τι να κάνουμε όμως, δεν είμαστε του πνεύματος!!!

Κορίτσια εγω για να πω την αλήθεια στα 10 Χρονια που είμαστε μαζι με τον άντρα μου να έχουμε μαλωσει 5 φορές;;;κ δουλεύουμε κ μαζι. Είμαστε 24 ώρες το 24 ωρο μαζι. Κ όσες φορές μαλωσαμε ήταν για τους τρίτους, κ συνήθως γονείς...κλασσικά!!!

Εγω έχω πιο νωρίς απ΄ολεσ την β;;Τετάρτη εγω...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Σας Ευχαριστω πολυ Κορίτσια!! Κ Εσείς Ότι επιθυμείτε!!!!κ με ένα πόνο!!! Που αγω προτιμώ να λεω με κανένα πόνο!!! Χαχαχα!!!

Εγω τι να πω που δεν έχω τριήμερο, δουλεύω κανονικά την Δευτέρα!!!! :-( τι να κάνουμε όμως, δεν είμαστε του πνεύματος!!!

Κορίτσια εγω για να πω την αλήθεια στα 10 Χρονια που είμαστε μαζι με τον άντρα μου να έχουμε μαλωσει 5 φορές;;;κ δουλεύουμε κ μαζι. Είμαστε 24 ώρες το 24 ωρο μαζι. Κ όσες φορές μαλωσαμε ήταν για τους τρίτους, κ συνήθως γονείς...κλασσικά!!!

Εγω έχω πιο νωρίς απ΄ολεσ την β;;Τετάρτη εγω...

Αργισα αλλα χροννια πολλα και απο μενα!

Εμεις οσο δουλευαμε μαζι 1 φορα μαλωσαμε και οταν μας... χωρισαν αρχισαμε ΧΧΑΧΑΧΑ! Η νεα διευθυνση θεωρουσε οτι δημιουργει προβληματα στο χωρο εργασιας να δουλεβουν μαζι ζευγαρια! Ηταν κριμα γιατι και ΠΟΛΥ καλα συνεργαζομασταν, αφου ξεραμε ο ενας τα ορια του αλλου και οταν ελεγα πχ το ξερω ετσι ειναι και ηξερε οτι δεν χριαζοταν να το ψαξει και δεν το επαιζα... και καταλαβεναμε ο ενας την κουραση του αλλου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Νομίζω μύρισε καλοκαίρι πια,ε;;;Όλα καλά;

Άννα νομίζω προπορεύεσαι γι'αυτό είσαι η πρώτη στην Β'!!Θυμάμαι που είχα πάει με τη συννυφάδα μου πέρυσι για Β' κι είχαμε δει τη μικρή σε 3D και της είχα πει απο τότε οτι μοιάζει στον ΄κουνιάδο μου κι όντως παιδιά έτσι ήταν!!!!!Βγήκε καρμπον η μπέμπα!!!Βέβαια είχε πολύ καθαρή εικόνα δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο η θέση του παιδιού ή το μηχάνημα..

Αφήστε κορίτσια...απο την Παρασκευή που τσακωθήκαμε και τον δεύτερο γύρο που είχαμε χτες πλάκωσα τα τσιγάρα απο τα νεύρα μου-μη φανταστείτε 5 τσιγάρα έκανα-και μου έχει πιαστεί η αναπνοή..τώρα καταλαβαίνω τι βλακεία έκανα αλλά με θολωμένο μάτι είδηση δεν πήρα..Το μωρό πάντως οκ!Χτες το βράδυ ξαπλώσαμε κι έκανε σβούρες

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Νομίζω μύρισε καλοκαίρι πια,ε;;;Όλα καλά;

Άννα νομίζω προπορεύεσαι γι'αυτό είσαι η πρώτη στην Β'!!Θυμάμαι που είχα πάει με τη συννυφάδα μου πέρυσι για Β' κι είχαμε δει τη μικρή σε 3D και της είχα πει απο τότε οτι μοιάζει στον ΄κουνιάδο μου κι όντως παιδιά έτσι ήταν!!!!!Βγήκε καρμπον η μπέμπα!!!Βέβαια είχε πολύ καθαρή εικόνα δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο η θέση του παιδιού ή το μηχάνημα..

Αφήστε κορίτσια...απο την Παρασκευή που τσακωθήκαμε και τον δεύτερο γύρο που είχαμε χτες πλάκωσα τα τσιγάρα απο τα νεύρα μου-μη φανταστείτε 5 τσιγάρα έκανα-και μου έχει πιαστεί η αναπνοή..τώρα καταλαβαίνω τι βλακεία έκανα αλλά με θολωμένο μάτι είδηση δεν πήρα..Το μωρό πάντως οκ!Χτες το βράδυ ξαπλώσαμε κι έκανε σβούρες

Να σου πω... είναι και οι ορμόνες... όχι μόνο οι δικές σου!!!!

Βάλτε και οι δύο λίγο νερό στο κρασί σας και αφήστε τους γύρους για άλλη στιγμή!

Μαλακία αυτό με τα τσιγάρα, το ξέρεις... κατά βάθος δε χρειαζόταν! Ξέδωσε περπατώντας λίγο έξω.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεσπάσεις αν δε μπορείς να το αποφύγεις ;)

Τα τσιγάρα άστα ως τελευταία λύση γιατί όσες κωλοτούμπες και να κάνει το παιδί το άγχος, νεύρα μειώνει την παροχή οξυγόνου λίγο στο παιδί, αν βάλεις μετά και το τσιγάρο εεε....

Μπορεί να είμαι λίγο αυστηρή με αυτό και σόρρυ, δεν το κάνω από κακία (ήμουν καπνίστρια και δεν θέλω να κάνω με το ζόρι τους πάντες να το κόψουν) , απλά πριν χρόνια όταν η ξαδέρφη μου για δικούς της λόγους κάπνιζε στην εγκυμοσύνη (το είχε μειώσει πολύ φυσικά) το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να έχει άσθμα :? Κρίμα είναι...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Να σου πω... είναι και οι ορμόνες... όχι μόνο οι δικές σου!!!!

Βάλτε και οι δύο λίγο νερό στο κρασί σας και αφήστε τους γύρους για άλλη στιγμή!

Μαλακία αυτό με τα τσιγάρα, το ξέρεις... κατά βάθος δε χρειαζόταν! Ξέδωσε περπατώντας λίγο έξω.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεσπάσεις αν δε μπορείς να το αποφύγεις ;)

Τα τσιγάρα άστα ως τελευταία λύση γιατί όσες κωλοτούμπες και να κάνει το παιδί το άγχος, νεύρα μειώνει την παροχή οξυγόνου λίγο στο παιδί, αν βάλεις μετά και το τσιγάρο εεε....

Μπορεί να είμαι λίγο αυστηρή με αυτό και σόρρυ, δεν το κάνω από κακία (ήμουν καπνίστρια και δεν θέλω να κάνω με το ζόρι τους πάντες να το κόψουν) , απλά πριν χρόνια όταν η ξαδέρφη μου για δικούς της λόγους κάπνιζε στην εγκυμοσύνη (το είχε μειώσει πολύ φυσικά) το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να έχει άσθμα :? Κρίμα είναι...

εμ δεν το ξέρω!!εδω σου λέω πιάστηκε η δικιά μου ανάσα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!!

Άννα εδω!!!δεν δουλεύω αλλά καλλιεργώ το πνέυμα μου!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!ονειρεύομαι θάλασσες....παραλίες....αχχχ.....άστα...

Τπ μωρούλι μου τ'ομορφο μάλλον θα γίνει Κουστω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...