Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβασα δίπλα την ιστορία μιας κοπέλας στο μήνα μας που στη Β' της είπαν το παιδί έχει πρόβλημα και προχώρησε σε διακοπή...ε,μου έχει κολλήσει στο κεφάλι μάλλον επειδή πλησιάζει η δική μου Β' επιπέδου...Τί κάνεις αν σου πουν κάτι άσχημο;Το έχετε σκεφτεί;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβασα δίπλα την ιστορία μιας κοπέλας στο μήνα μας που στη Β' της είπαν το παιδί έχει πρόβλημα και προχώρησε σε διακοπή...ε,μου έχει κολλήσει στο κεφάλι μάλλον επειδή πλησιάζει η δική μου Β' επιπέδου...Τί κάνεις αν σου πουν κάτι άσχημο;Το έχετε σκεφτεί;

riniw μου καλημερα..εγω μεχρι χθες μονο αυτο σκεφτομουν..κανονικα θα υπηρχαν συμπτωματα απο πριν,κατι θα βλεπαν οι γιατροι..μια πρωτη ξαδελφη του αντρα μου,το ιδιο επαθε,αλλα το ηξερε απο την αυχενικη οτι κατι δεν παει καλα,απλα περιμεναν την β για να επιβεβαιωσουν.να μην το σκεφτεσαι καν..σου λεω κ εγω αυτο σκεφτομουν ενα μηνα τωρα,κ πιο πολυ τι θα ελεγα στην κορη μου..η καρδιολογος μου ειπε οτι αν εχεις αγχος κ στην β,μπορει να δειξει παλι καποιο προβλημα με την καρδια,γιατι αναστατωνεται το μωρο..αρα COOL!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άννα δίκιο έχεις...αλλά γι'αυτό σκέφτομαι καμια φορά να ξυπνήσω αύριο και να μπαίνω στο μήνα μου να περιμένω απλώς να γεννήσω..

Εχτές,δε,έβλεπα στον ύπνο μου (οχι δηλαδή πείτε μου για όνειρο!!!!!!!) οτι είχα γεννήσει κοριτσάκι το οποίο κρατούσε ο Νικολάκης στη ροζ κουβερτούλα κι εγω ήθελα να φύγω απο το νοσοκομείο κι έλεγα στις νοσοκόμες οτι παρ'ολο που γεννήθηκε 2 βδομάδες πιο νωρίς είναι 2.800 kgr αλλά πολύ ψωμωμένο,δεν το βλέπετε;να μ'αφήσετε να πάω σπίτι μου!!!!!!Σαν να μου φαίνεται οτι θα βγάλω το λάδι σε πολύ κόσμο!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννα δίκιο έχεις...αλλά γι'αυτό σκέφτομαι καμια φορά να ξυπνήσω αύριο και να μπαίνω στο μήνα μου να περιμένω απλώς να γεννήσω..

Εχτές,δε,έβλεπα στον ύπνο μου (οχι δηλαδή πείτε μου για όνειρο!!!!!!!) οτι είχα γεννήσει κοριτσάκι το οποίο κρατούσε ο Νικολάκης στη ροζ κουβερτούλα κι εγω ήθελα να φύγω απο το νοσοκομείο κι έλεγα στις νοσοκόμες οτι παρ'ολο που γεννήθηκε 2 βδομάδες πιο νωρίς είναι 2.800 kgr αλλά πολύ ψωμωμένο,δεν το βλέπετε;να μ'αφήσετε να πάω σπίτι μου!!!!!!Σαν να μου φαίνεται οτι θα βγάλω το λάδι σε πολύ κόσμο!!!!!

μακαρι να γινοταν αυτο..αλλα ετσι θα χαναμε την ομορφια της εγκυμοσυνης..κ δεν θα παιρναμε κιλα!! χαχαχα!!! αυτο σιγουρα θα το εκτιμουσα!!εγω τι να πω που μου ειπε οτι θα γεννησω κ αυτο 4 κιλα,οσο κ την κορη μου??

S4iNp3.png

BU56p3.png

μακαρι να γινοταν αυτο..αλλα ετσι θα χαναμε την ομορφια της εγκυμοσυνης..κ δεν θα παιρναμε κιλα!! χαχαχα!!! αυτο σιγουρα θα το εκτιμουσα!!εγω τι να πω που μου ειπε οτι θα γεννησω κ αυτο 4 κιλα,οσο κ την κορη μου??

καλέ Άννα εσυ διμηνήτικο γέννησες απευθείας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλέ Άννα εσυ διμηνήτικο γέννησες απευθείας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

αυτο σιγουρα!!!αφου δεν της φορεσα ποτε ρουχα 0,απο 3 μηνων ξεκινησα..κ ακομα κ τωρα ειναι πολυ ψηλή για την ηλικια της..περναει ολα τα παιδακια της ηλικιας της ενα κεφαλι!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Τώρα παίζεις με τον πόνο μου!!!!!Ο Νικόλας είναι μετρίου αναστήματος απο την άλλη οι δικοί μου όλοι (οι αρσενικοί) είναι απο 1,83 και πάνω και τό χω καημό απο την πρώτη στιγμή...να πάρει απο το σόι μου να βγει ψηλό!!!!χαχαχαχα!!!!Μα τι χαζή είμαι ώρες-ώρες!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εξαιρετικά αφιερωμένο. Περιμένω τις διορθώσεις σας και όσες δεν είναι στη λίστα να μου πουν να τις προσθέσω.

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12

rita_ki 18/10/12

ΚΑΤRINDM 18/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

miss caramel 28/10/12

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12

rita_ki 18/10/12

withu 23/10/12 αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12

rita_ki 18/10/12

withu 23/10/12 αγοράκι

Πω πω τι τέλεια λίστα!!!!!!!! Με το Καλο να έρθουν όλα τα μωρακια μας!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Ωραία η λίστα τέλεια!!Δεν είχαμε...Εlvina περιμένεις την Β' να μου βάλεις φύλο;;;;;;;χαχαχαχαχα!!!!!

Πως μ'επιασε βρε κορίτσια χτες και κοίταγα τις πρώτες σελίδες...απίστευτο,ε;;Πως πέρασε ο καιρός κι έχουμε ακόμα...Θυμήθηκα και το marialenaki άραγε μπαίνει και διαβάζει ή της είναι πολύ δύσκολο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12

rita_ki 18/10/12

χαρα25 20/10/12

withu 23/10/12 αγοράκι

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ωραία η λίστα τέλεια!!Δεν είχαμε...Εlvina περιμένεις την Β' να μου βάλεις φύλο;;;;;;;χαχαχαχαχα!!!!!

Πως μ'επιασε βρε κορίτσια χτες και κοίταγα τις πρώτες σελίδες...απίστευτο,ε;;Πως πέρασε ο καιρός κι έχουμε ακόμα...Θυμήθηκα και το marialenaki άραγε μπαίνει και διαβάζει ή της είναι πολύ δύσκολο;

μιλαω εγω με την μαριαλενα..μεσω facebook,ειναι σχετικα καλα,αλλα με την σχεση της ειναι δυσκολα τα πραγματα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άννα πίστεψέ με κανενός ή μάλλον καμιανής ο γάμος δεν είναι ο ιδανικός...εγω εδω κι ενα χρόνο δεν περνάει μήνας να μην πλακωθούμε για κάτι..θες τα νεύρα λόγω οικονομικών;λόγω των γονιών μας;λόγω και των δυο παραπάνω;λόγω του οτι είμαστε κι οι δυο ισχυροί χαρακτήρες και συγκρουόμαστε;Ειλικρινά όσο και να αγαπώ το Νικόλα σκέφτομαι ώρες και φορές οτι αν είχα δουλειά στα χέρια μου σίγουρα δε θα ανεχόμουν κι ενδεχομένως και να είχα φύγει...θα μου πεις σκέψεις είναι πάνε κι έρχονται αλλά η πραγματικότητα δυστυχώς δαγκώνει!!!!

Τελοσπάντων....πού είναι τα κορίτσια;;;;;;;;;τριημεράκι;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...