Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

εχω ακουσει οτι κανει 80 στο ιασω,αλλα σε μικρα μικροβιολογικα απο 15-45.εγω δεν πληρωνω καμια εξεταση που κανω,γιατι εχω μια φιλη που δουλευει σε ενα μικροβιολογικο κ με εξυπηρετει..
Και εγώ αυτό ξέρω .Την πληρώνεις σαν γενική αίματος.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καμπυλη ζακχαρου εκανα στην μικρη μου 2 φορες, σε διαφορετικες πολεις και την πρωτη μου διαλυσαν τη γλυκοζη σε λεμονι και ηταν αρκετα οκ! Τη 2η που τη διαλησαν σε νερο ηταν οντος αηδια!!! Αν μου πουν να κανω και τωρα θα στηψω 1-2 λεμονια στο σπιτι και θα τα παρω μαζι μου μηπος δεχτουν να το κανουμε ετσι! Σπαει πολυ την αηδιαστικη γλυκα που σε αναγουλιαζει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Kαλησπέρα. Τι κάνετε? Έγω τρέχω πολύ τελευταία και είμαι πολύ κουρασμένη. Με το ζόρι μπαίνω λίγο τα βράδια και σας διαβάζω. Η καμπύλη σακχάρου γίνεται την 24η-28η εβδομάδα.

Αnnast ελπίζω και πιστεύω ότι είχες καλά αποτελέσματα σήμερα. Περιμένουμε τα νέα σου.

riniw όσον αφορά την κρέμα για ραγάδες που έλεγες τις προηγούμενες μέρες εγώ πήρα την Εlancyl για ραγάδες, η οποία δεν περιέχει paraben και έχει και πολύ ωραία υφή. Κι εγώ με το θέμα των paraben είμαι πολύ ψείρα.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Γυρίσαμε από το γιατρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι :D

Το μωρό μας αναπτύσσεται κανονικά άσχετα με μένα που έχω γίνει τοφαλοβούβαλο... 70 κιλά ήμουν σήμερα:?

Το μωρό πάλι περίπου 200γρ :tongue:

Δεν ξεχωρίσαμε κάτι να εξέχει ανάμεσα στα μπούτια του, όσο μας άφηνε και ο ομφάλιος λώρος να δούμε, άρα μάλλον κοριτσάκι!

Τον επόμενο μήνα στη β' επιπέδου θα ξέρουμε σίγουρα;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα κοριτσια!ολα καλα,δεν βρηκε τιποτα με την καρδουλα του η γιατρος,βεβαια μας ταλαιπωρησε απο την αρχη,καθοταν μπρουμητα κ δεν μας αφηνε να το δουμε.μετα απο τοσο ζουλιγμα που εφαγα,κοντευα να κανω εμετο..ασε που ηταν τοσο ψηλα,κατω απο το κοκκαλο της καρδιας,που δεν εφτανε εκει ο υπερηχος...αλλα καποια στιγμη γυρισε κ την ειδαμε.μου ειπε επισης οτι αυτην την ανεπαρκεια μπορει να την εδειξε λογω αγχους που ειχα,η αν ειχε πεσει ο αιματοκρητης.ηταν να παω να κανω σημερα να δω που βρισκεται,αλλα η φιλη μου δεν δουλευει σημερα το πρωι,αρα απο δευτερα..α κ μας ειπε οτι ειναι πολυ μεγαλο το μωρο για την ηλικια του κ εχει μεγαλη αναπτηξη,κ επισης οτι ειναι αγοραρος!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα άννα!!!

Μια χαρά όλα !!! Μπράβο!!!Αγόράκι εε/??? Μια χαρά ένα και ένα!!!ΤΙ λέει η μικρή???Της το έχετε πει??

το ξερει καιρο τωρα,τον λεει κ Μανωλιω!!σκεφτομουν πως να της το αλλαξουμε αν μας λεγαν οτι ειναι κοριτσι..χαχαχα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ΧΑΧΑ τέλεια η μικρή!!!

Περιμένω να περάσουν οι μέρες να γίνει το β' επιπέδου να μου φύγει ένα άγχος!!Μου είπε ο γιατρός ότι μαζί με το β' επιπέδου θα κάνω και εγώ εξέταση στην καρδιά προληπτικά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Άννα μου μπράβο!!!!Είδες που στο είπα;;;;;;άντε να σου φύγει το άγχος!!!!Πόσο πλήρωσες τελικά;(έτσι πληροφοριακά αυτό!!!!!!)

Miss Caramel μπράβο!!!την επόμενη Μις Κόσμος έκανες εσυ;;;;;;Εμάς μας είχε πει κανονική ανάπτυξη τώρα βέβαια στην Β' θα τα έχω και γραμμένα..Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω και καμια 3D φωτό (και παρακαλάω μην πάρει το παιδί τη μυτη του Νικόλα!!!!)

Elvina την πάτησα γιατί έβαλα κάναδυο φορές μέχρι να δω οτι έχει paraben απλως θα την τελειώσω και θα αγοράσω άλλη ή θα ψάξω να βρω κερι να φτιάξω την κρέμα που πρότεινε η Manti..το bay oil η αλήθεια είναι οτι αργει ν'απορροφηθει και δεν το καλοθέλω..

Σήμερα ξύπνησα με μια ενόχληση στις θηλές...σαν να τις έτριβα όλο το βράδυ..σας έχει τύχει;πέρασε μετά απο λίγη ώρα βέβαια αλλά ήταν σαν τσιμπιά...σαν τράβηγμα...δεν ξέρω πως ακριβως να το περιγράψω..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Άννα μου μπράβο!!!!Είδες που στο είπα;;;;;;άντε να σου φύγει το άγχος!!!!Πόσο πλήρωσες τελικά;(έτσι πληροφοριακά αυτό!!!!!!)

Miss Caramel μπράβο!!!την επόμενη Μις Κόσμος έκανες εσυ;;;;;;Εμάς μας είχε πει κανονική ανάπτυξη τώρα βέβαια στην Β' θα τα έχω και γραμμένα..Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω και καμια 3D φωτό (και παρακαλάω μην πάρει το παιδί τη μυτη του Νικόλα!!!!)

Elvina την πάτησα γιατί έβαλα κάναδυο φορές μέχρι να δω οτι έχει paraben απλως θα την τελειώσω και θα αγοράσω άλλη ή θα ψάξω να βρω κερι να φτιάξω την κρέμα που πρότεινε η Manti..το bay oil η αλήθεια είναι οτι αργει ν'απορροφηθει και δεν το καλοθέλω..

Σήμερα ξύπνησα με μια ενόχληση στις θηλές...σαν να τις έτριβα όλο το βράδυ..σας έχει τύχει;πέρασε μετά απο λίγη ώρα βέβαια αλλά ήταν σαν τσιμπιά...σαν τράβηγμα...δεν ξέρω πως ακριβως να το περιγράψω..

μας πηρε 150 κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη.με ειχε 1 ωρα για να τα δει ολα αναλυτικα..κ δοξα τω θεο ολα καλα με τον κουκλο μου.

ρινιω μου εγω ειχα κανει 3d κ στην αυχενικη.η καλυτερη φωτο παντως ειναι στο doppler,εκει φαινεται κ σε ποιον μοιαζει το μωρακι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Annast είδες όλα καλά πήγαν ;) Τον αιματοκρίτη σου μη τον αφήνεις καθόλου στην τύχη!

Εγώ που έχω και το θέμα με το θυρεοειδή να φανταστείς όταν δεν αισθάνομαι πολύ καλά είμαι με το ένα πόδι στο μικροβιολογικό... νορμαλ η κούραση αλλά αν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά για 2-3 μέρες μη το αφήνεις είτε μθιλάμε για εγκυμοσύνη είτε όχι.

riniw Ναί όπως λέει και ένας φίλος μας που έχει 2 κόρες ήδη, θα ομορφύνουμε τον κόσμο!

Έλεγε χθες ο άντρας μου "Αρκεί να μη μοιάσει σε μένα" "Σώπα μωρέ" του λέω "Αρκεί να μη πάρει το μούσι σου!" :tongue:

Είδα τις πρώτες υποψίες ραγάδων σήμερα.... άρα διπλασιάζουμε τις δόσεις τις κρέμας... άντε να δούμε!:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Miss Caramel και πολύ νερό να πίνεις..κι όσα περισσότερα λαχανικά μπορείς για να ενυδατωνεσαι κι εσωτερικα...

Εγώ πάντως άλλο που παρατήρησα είναι οτι με το κόψιμο του τσιγάρου και την μείωση του καφέ + την αύξηση των λαχανικών και του νερού μειώνεται η κυτταρίτιδα!!!!Μη φανταστείτε θαύματα αλλά εγω το καταλαβαίνω....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ευτυχώς έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και 1 χρόνο περίπου, όσο για τα νερά πίνω πολλά... λαχανικά και φρούτα δυστυχώς λίγα... όσο αντέχει το έντερό μου :(

Με το που έκοψα το κάπνισμα πέρασα ένα χειμώνα που είχα μόνο 1 μικροκρυολόγημα σε αντίθεση με τις 4-5 φορές που αρρώσταινα και ήμουν χάλια παλιότερα... υπάρχουν διαφορές πολλές!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χλωμό riniw... το ξέρω από μένα που το είχα κόψει πολλές φορές (για 1-3 μήνες) και το είχα μειώσει πάμπολλες, μόνο για να επανέλθω στη συνηθισμένη κατανάλωση λίγο καιρό αργότερα.

Εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα να μη καπνίσω... φαντάζομαι ότι θα βοήθησε το γεγονός ότι 1-2 μέες πριν επιβεβαίωσα ότι έχω hpv! Ήταν το πιο εύκολο κόψιμο όμως, ούτε τσίχλες ήθελα για βοήθεια, ούτε τζούρες ούτε τίποτα και ας είχα το άντρα μου να καπνίζει στο σπίτι, καθόλου δε με ένοιαζε!

Ο καθένας χρειάζεται το δικό του κίνητρο...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...