Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Γι'αυτό Manti και Tatum θα βρω ΌΛΑ τα λάθη σας και θα σας βάλω να τα γράψετε απο 100 φορές το καθένα!!!!χαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue:

Άννα μην αγχώνεσαι..έτσι κι εγω θυμάσαι πριν λίγο καιρό;όλα καλά θα πάνε και το πιτσιρίκι μια χαρά είναι!!

Ρε παιδιά αυτός ο Αρνιακός λέει τον καιρό κι όλα ανάποδα τα λέει...συννεφιές έλεγε,εγω βλέπω έξω μέρα χαρά Θεού....

καλημερα κοριτσια!!τι λαθη κ βλακειες,εγω καθε φορα τα ακουω απο τον αντρα μου οταν δεν ξεκιναω την προταση με κεφαλαια..χαχαχα..σιγα του λεω,δεν θα δωσω κ εξετασεις..τα εχουμε περασει αυτα!!

αντε,εφτασε η μερα κοριτσια!τετοιο αγχος ουτε στην γεννα δεν ειχα..αλλα ο θεουλης ειναι μεγαλος κ δεν θα αφησει το μπεμπακι μου!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!τι λαθη κ βλακειες,εγω καθε φορα τα ακουω απο τον αντρα μου οταν δεν ξεκιναω την προταση με κεφαλαια..χαχαχα..σιγα του λεω,δεν θα δωσω κ εξετασεις..τα εχουμε περασει αυτα!!

αντε,εφτασε η μερα κοριτσια!τετοιο αγχος ουτε στην γεννα δεν ειχα..αλλα ο θεουλης ειναι μεγαλος κ δεν θα αφησει το μπεμπακι μου!

Άννα μην αγχώνεσαι σου λέω!!!!όλα καλά είναι!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αννα μου καλα αποτελεσματα γλυκια μου ολα καλα θα πανε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις γιατι το αχος κανει κακο και στο μπεμπακι σου

καλημερα τις υπολοιπες τσουπρες τι κανετε???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια μηπως θυμαστε ποτε κανουμε αυτην την απαισια εξεταση που ειναι για το σακχαρο που πινουμε γλυκοζη??

6-7 μηνων αν θυμαμαι καλα..αν κ δεν ειμαι σιγουρη..γιατι ηθελα να το ξεχασω...

σ'ευχαριστω για τις ευχες σου χαρα μου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

αυτη την εξεταση δε την αντεχω καθολου μονο που το σκεφτομαι παλι ανακατευομαι απο τωρα

googlara κ βρηκα οτι γινεται στην 28 εβδ.φαντασου εγω που επινα κ τον καφε μου σκετο..μπιαχ.

S4iNp3.png

BU56p3.png

κι αυτή την κάνεις πάλι ιδωτικά;είναι ακριβη;

εχω ακουσει οτι κανει 80 στο ιασω,αλλα σε μικρα μικροβιολογικα απο 15-45.εγω δεν πληρωνω καμια εξεταση που κανω,γιατι εχω μια φιλη που δουλευει σε ενα μικροβιολογικο κ με εξυπηρετει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Γειά σας μανούλες.

Εγω καμπύλη ζακχάρου με γλυκόζη στο δευτερο δεν έκανα ποτέ:P:p έκανα στο πρώτο:cool:

Αντί αυτής έκανα μια αλλη εξέταση . Αίμα το πρώι χωρις να έχω φάει, μετά ετρωγα ενα τοστ και μια πορτοκαλάδα και αφου περάσουν 2 ώρες απο την 1η αιμοληψία έκανα τήν δεύτερη. Στα διαγνωστικά κέντρα νομίζω ότι δεν έιιναι τόσο ακριβή.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...