Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

150 euro με αποδειξη μου ζήτησαν εμένα!

α οκ,γιατι καπου ειχα διαβασει 250,για αυτο ρωτησα,βεβαια ηταν παλια δημοσιευση,ισως να εριξαν τις τιμες..ευχαριστω...

S4iNp3.png

BU56p3.png

ααααα...όχι αλλού θα πας...

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω,αλήθεια τότε γιατί εμένα μου έκλεισαν ραντεβού απο το κέντρο που έκανα την αυχενική απευθείας και μου είπαν την τιμή....Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου Άννα μου αλλά τόσα μου είπαν εμένα τότε απο το κέντρο αλλά αν είναι αλλού μπορεί να είναι και παραπάνω

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω,αλήθεια τότε γιατί εμένα μου έκλεισαν ραντεβού απο το κέντρο που έκανα την αυχενική απευθείας και μου είπαν την τιμή....Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου Άννα μου αλλά τόσα μου είπαν εμένα τότε απο το κέντρο αλλά αν είναι αλλού μπορεί να είναι και παραπάνω

καλα,ετσι κ αλλιως θα κρατουσα λεφτα μαζι μου για καθε ενδεχομενο..μπορει να ειναι το δικο της ιατρειο τοτε..θα δουμε αυριο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μόλις έκλεισα ραντεβούγια β επιπέδου στις 12-6 στις 9.00 το βραδυ:shock::shock:Που σημαίνει θα περάσω 10 και θα τελειώσω τουλάχιστον 11. Τι θα τα κάνω τα παιδιά?????:confused::confused::confused:

Άννα καλά αποτελέσματα .:P

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Γιατί θα πέρνουν μια μικρή προμήθεια για αύτο.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

γιατί ο γιατρός μου δεν παίρνει;;)

Αυτό ακριβώς εννοούσα. Και έγραψα το ΄΄παίρνω΄΄ σαν το περνάω. :D:DΤούβλο:D:D:D

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς εννοούσα. Και έγραψα το ΄΄παίρνω΄΄ σαν το περνάω. :D:DΤούβλο:D:D:D

Γλυκια μου 1 λαθος στο τοσο δεν λεγετε τουβλο, εγκυμοσυνη λεγετε! Και μην μου πεις οτι δεν ξεχνας αλλα πραγματα τωρα με την κοιλιτσα! Τον εαυτο μου στο θεμα ορθογραφια τον βγαζω απ εξω γιατι απλα ΕΙΜΑΙ ανορθογραφη!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Γλυκια μου 1 λαθος στο τοσο δεν λεγετε τουβλο, εγκυμοσυνη λεγετε! Και μην μου πεις οτι δεν ξεχνας αλλα πραγματα τωρα με την κοιλιτσα! Τον εαυτο μου στο θεμα ορθογραφια τον βγαζω απ εξω γιατι απλα ΕΙΜΑΙ ανορθογραφη!!!

Από πρίν ξέχναγα και τώρα ακόμα περισσότερο. Μπορεί να βάλω κάπου το πορτοφόλι μου και σε δευτερόλεπτα να μην θυμάμαι που το έβαλα.

Για την ορθογραφία ,και έγω είμαι λίγο ανορθόγραφη:oops: και λόγω δυσλεξίας, αλλά είναι διαφορετικό να γράφεις σε πληκτρολόγιο και διαφορετικό σε χαρτι που το χέρι πάει μηχανικά. Για να πω την αλήθεια τα πολύ τρανταχτά λάθη, αυτά που βγάζουν μάτι, με ενοχλούν στο διάβασμα κάποιες φορές.:cool::cool:

Καλημέρα!!!

Γι'αυτό Manti και Tatum θα βρω ΌΛΑ τα λάθη σας και θα σας βάλω να τα γράψετε απο 100 φορές το καθένα!!!!χαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue:

Άννα μην αγχώνεσαι..έτσι κι εγω θυμάσαι πριν λίγο καιρό;όλα καλά θα πάνε και το πιτσιρίκι μια χαρά είναι!!

Ρε παιδιά αυτός ο Αρνιακός λέει τον καιρό κι όλα ανάποδα τα λέει...συννεφιές έλεγε,εγω βλέπω έξω μέρα χαρά Θεού....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...