-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:
Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!
Εγω μενω σε ενα απομονωμενο χωριο της Καλαματας. Δεν εχω βοηθεια δυστυχως και ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες. Δεν με βοηθαει κανεις κι ουτε ερχεται κανεις σπιτι.. γτ εχω και σκυλους. Ωστοσο δυσκολευτηκα αρκετα με τον γιο μου ο οποιος ειναι τωρα 2 χρονων.. αλλα κι ακομα περισσοτερο δυσκολευτηκα να παρω την αποφαση για 2η εμβρυομεταφορα. Ενα μωρο.. ξερω οτι θα με εξοντωσει.. αλλα θα κανω υπομονη γτ αξιζει τον κοπο. Με διδυμα ομως.. απλα δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω. Δεν πιστευω οτι θα πιασω και τα 2 βεβαια. Γι αυτο και αποφασισαμε να μην βαζουμε ενα ενα. Δεν μας παιρνει και οικονομικα..
Κι εμείς δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας το σενάριο διδυμα... ειχα μεταφέρει τόσα έμβρυα που ειπα θα ειναι η τελευταία προσπάθεια κι αυτό επειδή είδα τη Παναγιά στον ύπνο μου!
Όταν στη ζωή σου έρχεται κάτι μ ένα μαγικό τρόπο πιστεύω ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις... επίσης να σχολιάσω ότι στο πρωτοτοκκο ένιωθα περισσότερο κουρασμένη, μάλλον συνήθισα και τα ξενύχτια και όλα...
Εμένα ήταν 4 ότι γέννησα κι έτσι έχει κατανόηση κλπ αλλά είχαμε βρει τρόπους στην εγκυμοσύνη να κάνουμε αρκετά πράγματα... στην αναμονή της χοριακης δε δούλευα κανονικά στο παιδικο σταθμο και σηκώνω τα 2χρονα να τα αλλάξω...
Εύχομαι να σας έρθει το αδερφακι-ια και να γεμίσει ευχάριστα το σπιτι και τη ζωή σας!!!
-
ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????
-
Θέματα
-
- 5.722 απαντήσεις
- 790.892 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.126.191 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.131 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.741 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.101 εμφανίσεις
-
-
-
- 824 απαντήσεις
- 77.768 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 766 εμφανίσεις
-
- 5.722 απαντήσεις
- 790.892 εμφανίσεις
-
- 1.638 απαντήσεις
- 201.056 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 1.782 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 313 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 2.470 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 649 απαντήσεις
- 28.151 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 52 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 1.806 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα