Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα Ρινιώ!!

Εσείς μια χαρά είσαστε από πραγματάκια!!!Εμείς θα πρέπει να τα αγοράσουμε όλα από την αρχή!!!

Σας είπα???Έχω αρχίσει και βγάζω υγρό από το στήθος!!ΤΟ έχετε και εσείς???

Άννα αύριο πας καρδιολόγο???

ναι καλη μου,αυριο το απογευμα,κ εχω τρομερο αγχος γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα χρειαστει να κανουμε αμνιο.

εγω μονο κουνια θα χρειαστω που την εχω βρει ηδη,αν τελικα ειναι αγορακι κ ρουχαλακια,κατα τα αλλα τα εχω ολα απο αποστειρωτηρες μεχρι κ πιπιλες,που δεν εχω σκοπο να το μαθω να παιρνει πιπιλα,γιατι ουτε η κορη μου πηρε..καροτσι ειναι αθικτο γιατι μολις περπατησε 1 ετους η κορη μου,δεν εχει ξαναμπει στο καροτσι.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άννα όλα καλά θα πάνε κι εμένα τσάμπα με αγχώσανε μου φαίνεται...η Τσαπάκη-αν πας εκεί τελικά-είναι πολύ καλή και επεξηγηματική..σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα..

KATRINDM υγρό απο το στήθος οχι ακόμα δεν έχει τύχει να βγάλω ή να νομίζω οτι βγάζω ή να δω κάτι να με υποψιάσει..

Η αλήθεια είναι οτι είμαι τυχερή..αυτά είναι,άμα ανήκεις σε πολυμελή οικογένεια (είμαστε 10 αδέρφια) μαζεύεις απο παντού γιατί όλοι και απο κάτι θα κρατήσουν!!

Απλώς κι εγω περιμένω να μας επιβεβαι'ωσει η Β' επιπέδου το φύλο για να δω απο ποιόν θα μαζέψω τί!!χαχαχαχα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννα όλα καλά θα πάνε κι εμένα τσάμπα με αγχώσανε μου φαίνεται...η Τσαπάκη-αν πας εκεί τελικά-είναι πολύ καλή και επεξηγηματική..σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα..

KATRINDM υγρό απο το στήθος οχι ακόμα δεν έχει τύχει να βγάλω ή να νομίζω οτι βγάζω ή να δω κάτι να με υποψιάσει..

Η αλήθεια είναι οτι είμαι τυχερή..αυτά είναι,άμα ανήκεις σε πολυμελή οικογένεια (είμαστε 10 αδέρφια) μαζεύεις απο παντού γιατί όλοι και απο κάτι θα κρατήσουν!!

Απλώς κι εγω περιμένω να μας επιβεβαι'ωσει η Β' επιπέδου το φύλο για να δω απο ποιόν θα μαζέψω τί!!χαχαχαχα!!!!

Κ ΕΣΥ στην τσαπακη έκανες;;;; Σε αυτήν θα παω

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΝΟΥΛΑ Κουραγιο! Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να μην ανχονεσε! Λιγες ωρες μηναν ομως και μετα τερμα το ανχος! Υπομονη και ολα θα πανε καλα!!!

Σας είπα???Έχω αρχίσει και βγάζω υγρό από το στήθος!!ΤΟ έχετε και εσείς???

Εχω εδω και 1 μηνα, οπως και στη μικρη! Ευτιχος λιγο αυτη τη φορα γιατι στη μικρη στον 7ο αρχισα επιθεματα αλλιος πλυμηριζα!

@ΟΛΕΣ Σας διαβαζω καθε μερα κοριτσια αλλα εχω μια... μικρη δυσκολια να φτασω το πληκτρολογιο λογο στασης (ποναειιιι).

Ue8pp3.pngI307p3.png

Άννα μην ανησυχείς για τίποτα!

Εγώ σε λίγο θα ξεκινήσω για το μικροβιολογικό να πάρω πίσω τα αποτελέσματα των εξετάσεων... έχει κωλόκαιρο πάλι πφφφφ!!!

Να δω τι θα φορέσω!

Υγρό από το στήθος εγώ μπάάάά... έχει σχέση με το μέγεθος του στήθους??

Πριν λίγο έβαλα ένα μπολ με κεράσια και τα έτρωγα με μανία... αισθάνθηκα κάτι χαμηλά στην κοιλιά... δεν ξέρω αν χάρηκε το μωρό ή το έντερό μου!!! Χαχαχαχα:-P Είμαι θεόξανθη τελικά!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Διαβάζω για ψώνια και αγορές και πραγματικά τις πρωτομανούλες σας ζηλεύω. Είναι υπέροχη διαδικασία. Εμείς το μόνο που θα πάρουμε είναι 2-3 ρουχαλάκια μια και θα φέρουν στο μαιευτήριο πολλά .Είναι το τρίτο και έχω τα πάντα μόνο μάρσιπους θα πάρω που τους χρησιμοποιω πολύ.

Προσπαθω να κλέισω ραντεβού για β επιπέδου με Κούρτη και δεν μπόρω να πιάσω γραμμή:evil::evil:

Ρινιώ γιατί δεν κοιτάς μια κρέμα 100%φυσική αφού δεν θές να έχει paraden? Ψάξε για πληροφορίες στο νετ σχεικά με τις κρέμες απο φυσικο κερί μέλλισσας τις λεγόμενες κεραλοιφές.Μπορείς ακόμα να φτιάξεις και μόνη σου . Περιέχουν μόνο κερί μέλισσας , ελαιόλαδο και νερό και είναι πράγματι θαυματουργές και για εγκυμοσύνη, εγκαύματα ,συγγάματα κλπ. Τις βρίσκεις εκεί που πουλάνε φυσικά προιόντα ή ακόμα και τρόφιμα που έχουν μέλι. Έχω δει ακόμα και στην λαική απο μελισσοπαραγωγούς.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Διαβάζω για ψώνια και αγορές και πραγματικά τις πρωτομανούλες σας ζηλεύω. Είναι υπέροχη διαδικασία. Εμείς το μόνο που θα πάρουμε είναι 2-3 ρουχαλάκια μια και θα φέρουν στο μαιευτήριο πολλά .Είναι το τρίτο και έχω τα πάντα μόνο μάρσιπους θα πάρω που τους χρησιμοποιω πολύ.

Προσπαθω να κλέισω ραντεβού για β επιπέδου με Κούρτη και δεν μπόρω να πιάσω γραμμή:evil::evil:

Ρινιώ γιατί δεν κοιτάς μια κρέμα 100%φυσική αφού δεν θές να έχει paraden? Ψάξε για πληροφορίες στο νετ σχεικά με τις κρέμες απο φυσικο κερί μέλλισσας τις λεγόμενες κεραλοιφές.Μπορείς ακόμα να φτιάξεις και μόνη σου . Περιέχουν μόνο κερί μέλισσας , ελαιόλαδο και νερό και είναι πράγματι θαυματουργές και για εγκυμοσύνη, εγκαύματα ,συγγάματα κλπ. Τις βρίσκεις εκεί που πουλάνε φυσικά προιόντα ή ακόμα και τρόφιμα που έχουν μέλι. Έχω δει ακόμα και στην λαική απο μελισσοπαραγωγούς.

Manti σ'ευχαριστώ.Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί...θα ψάξω να βρω μαγαζί με παραδοσιακά προιοντα εδω κοντά να φτιάξω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κ ΕΣΥ στην τσαπακη έκανες;;;; Σε αυτήν θα παω

ναι πρέπει να είναι κορυφή στον τομέα της...μπορεί να σου φανεί λίγο απότομη αλλά εγω νομίζω οτι τελικλα οφειλόταν στο άγχος μου!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Manti σ'ευχαριστώ.Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί...θα ψάξω να βρω μαγαζί με παραδοσιακά προιοντα εδω κοντά να φτιάξω.

Αν δε βγάλεις άκρη με τα παραδοσιακά δες και αυτή που είναι φυτική http://www.pharmacy4u.gr/mustela-vergetures-double-action-150ml-p-14980.html

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αν δε βγάλεις άκρη με τα παραδοσιακά δες και αυτή που είναι φυτική http://www.pharmacy4u.gr/mustela-vergetures-double-action-150ml-p-14980.html

μμμ....μια τέτοια έχω για τις θηλές!!!Μου την έδωσε η συννυφάδα γιατί θήλασε μόνο 3 μήνες και δε χρειάστηκε το άλλο σωληνάριο και μου είπε οτι είναι για τον τελευταίο μήνα να σκληρήνουν οι θηλές να είναι έτοιμες για θηλασμό αλλά και για όλη τη διάρκεια του θηλασμού...Η εταιρία πρέπει να είναι αρκετά καλή.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ναι πρέπει να είναι κορυφή στον τομέα της...μπορεί να σου φανεί λίγο απότομη αλλά εγω νομίζω οτι τελικλα οφειλόταν στο άγχος μου!

αποτομη δεν με νοιαζει να ειναι,να μου πει ευχαριστα θελω..να σου πω ποσο κοστισε η εξεταση?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...