Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εγώ πάλι η ανάποδη είμαι μια χαρά... duracel βέβαια βοηθάει το γεγονός ότι κοιμάμαι και σα βόδι. Όσες μέρες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ αρκετά οκ αισθανόμουν κουρασμένη.

Ρίχνω πολύ περπάτημα και έχω και τις βόλτες του σκύλου, δεν εργάζομαι, ούτε έχω παιδί οπότε χαλαρά την περνάω τώρα!

riniw το κλάμα το έχω κι εγώ πολύ εύκολο... συγκινούμαι με τα πάντα!

Τη μία ονειρεύομαι το παιδικό δωμάτιο, την άλλη βλέπω τοκετούς ή θυμάμαι τη μανούλα μου... χάλιαααααααα!!!

Όσο για το αν θα καλοκαιριάσει... εχμμμμ δεν έχω ιδέα! Ο καιρός είναι Ότιναναι!!!!

tatum θηρίοοοοο! Δε μασάς πουθενά, ούτε εσύ ούτε το μωρό;)

Annast εις δεί τον αιματοκρίτη σου πρόσφατα?? Εγώ είμαι τσίου τσίου τρα λαλα με 42 ε... μη ξεχνιόμαστε!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημερα!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Αχ αυτος ο σκ@τόκαιρος μας τα έχει χαλάσει!!!Αντε να καλοκαιριάσει!!Δεν μ'αρέσει αυτό το μια ζέστη μια κρύο!!!Και εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά το βράδυ!!όλο γυρνάω !!! όλο ξυπνάω!!Χάλια!! Και το πρωί δεν έχω καθόλου όρεξη για τίποτα!!!

Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να χωνέψω κιόλας το φαγητό !!!ΕΡΕΙΠΙΟ!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εγώ πάλι η ανάποδη είμαι μια χαρά... duracel βέβαια βοηθάει το γεγονός ότι κοιμάμαι και σα βόδι. Όσες μέρες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ αρκετά οκ αισθανόμουν κουρασμένη.

Ρίχνω πολύ περπάτημα και έχω και τις βόλτες του σκύλου, δεν εργάζομαι, ούτε έχω παιδί οπότε χαλαρά την περνάω τώρα!

riniw το κλάμα το έχω κι εγώ πολύ εύκολο... συγκινούμαι με τα πάντα!

Τη μία ονειρεύομαι το παιδικό δωμάτιο, την άλλη βλέπω τοκετούς ή θυμάμαι τη μανούλα μου... χάλιαααααααα!!!

Όσο για το αν θα καλοκαιριάσει... εχμμμμ δεν έχω ιδέα! Ο καιρός είναι Ότιναναι!!!!

tatum θηρίοοοοο! Δε μασάς πουθενά, ούτε εσύ ούτε το μωρό;)

Annast εις δεί τον αιματοκρίτη σου πρόσφατα?? Εγώ είμαι τσίου τσίου τρα λαλα με 42 ε... μη ξεχνιόμαστε!

καλημερα κοριτσια!!!!μαντεψτε!! ειμαι με 3 ωρες υπνο...ματιαστηκα μονη μου κ δεν μπορουσα να κοιμηθω χθες με τιποτα.κ τωρα......αστα να πανε..

miss caramelenia μου,δεν εχω κοιταξει για αιματοκρητη,αλλα επειδη ειχα θεμα απο παλια,αισθανομαι οτι εχει πεσει..:-(

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσια μου

αχχχ μη λετε για αιματοκριτη πονεμενη ιστορια μεσα σε 20 μερες μου επεσε απο 34,5 στο 31 τη τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο τωρα θα ξανακανω την αλλη εβδομαδα πριν παω γιατρο να δουμε θα εχει ανεβει καθολου? θα κανω και τοξοπλασμα επειδη ειμαι αρνητικη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Βρε κορίτσια εγω δεν έχω ξανακάνει αιματολογικές πέραν της πρώτης..ούτε και ξέρω πόσο αιματοκρίτη έχω τώρα!!Βέβαια δεν έχω ούτε ζαλάδες ούτε ιλίγγους ούτε τίποτα..

Για τα paraben στις κρέμες για ραγάδες δεν ξέρετς τίποτα,ε;Υποθέτω οτι αν ήταν σε υψηλή περιεκτικότητα θα είχαν αποσυρθεί...

Προχθές μιώντας με μια ξαδέρφη του Νίκου για τα αντι-ηλιακά μου είπε πως δεν είναι ανάγκη να πάρω του φαρμακείου αλλά και του εμπορίου μια χαρά είναι...τί λέτε εσείς;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εγω δεν έχω ξανακάνει αιματολογικές πέραν της πρώτης..ούτε και ξέρω πόσο αιματοκρίτη έχω τώρα!!Βέβαια δεν έχω ούτε ζαλάδες ούτε ιλίγγους ούτε τίποτα..

Για τα paraben στις κρέμες για ραγάδες δεν ξέρετς τίποτα,ε;Υποθέτω οτι αν ήταν σε υψηλή περιεκτικότητα θα είχαν αποσυρθεί...

Προχθές μιώντας με μια ξαδέρφη του Νίκου για τα αντι-ηλιακά μου είπε πως δεν είναι ανάγκη να πάρω του φαρμακείου αλλά και του εμπορίου μια χαρά είναι...τί λέτε εσείς;

riniw δεν ξερω να σου πω,εγω δεν εχω σκοπο να κανω μπανιο,στον ηλιο δεν κυκλοφορω,κ οταν παω στη θαλασσα με την μικρη πηγαινουμε μετα τις 6 το απογευμα.εχω ενα 50 spf της μικρης κ ΑΝ χρειαστει θα βαλω εκεινο....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εγώ πήγα σήμερα για τις εξετάσεις μου! Να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!

Ήρθε η ώρα να δούμε και το θυρεοειδή μας και το αν θα αλλάξουμε τη δόση! Θα πάω να παω αυριο το απόγευμα τις εξετάσεις και στα καπάκια θα κλείσω τα ραντεβού μου με την ενδοκρινολόγο και το γυναικολόγο.

Ίσως ο δικός μου με στέλνει για εξετάσεις κάθε μήνα, πέρα από το τυπικό της υπόθεσης, γιατί πάω και τις κάνω μέσω ΕΟΠΥΥ οπότε και δε σκάω μια περιουσία.

Μη φανταστείτε, γενική αίματος, γλυκοζυλιωμένη, ουρία και γενική ούρων... δεν είναι κανένα κατεβατό!

KATRINDM Ααααααχ το βράδυ υποφέρω με το στομάχι, κοιμάμαι και ξυπνάω για να ρευτώ σα το ζώο.... δυσπεψία του κερατά! Τι και αν πέφτω για νάνι 2-3 ώρες μετά το φαγητό.... πφφφφ!

riniw αν γενικά προσέχεις τι βάζεις στην κοιλιά σου (για ραγάδες ή μη) τότε δεν πας να πάρεις του εμπορίου αντηλιακό. Εγώ επέλεξα της Avene γιατί είδα ότι με την εγκυμοσύνη έχει αλλάξει και το δέρμα μου στο λίγο πιο ξηρό και ευαίσθητο.

Annast αφού ξέρεις ότι έχεις θέμα μη περιμένεις το γιατρό! Πήγαινε μόνη σου και κάνε μια γενική... μη κάθεσαι να ταλειπωρείσαι τσάμπα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εγώ πήγα σήμερα για τις εξετάσεις μου! Να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!

Ήρθε η ώρα να δούμε και το θυρεοειδή μας και το αν θα αλλάξουμε τη δόση! Θα πάω να παω αυριο το απόγευμα τις εξετάσεις και στα καπάκια θα κλείσω τα ραντεβού μου με την ενδοκρινολόγο και το γυναικολόγο.

Ίσως ο δικός μου με στέλνει για εξετάσεις κάθε μήνα, πέρα από το τυπικό της υπόθεσης, γιατί πάω και τις κάνω μέσω ΕΟΠΥΥ οπότε και δε σκάω μια περιουσία.

Μη φανταστείτε, γενική αίματος, γλυκοζυλιωμένη, ουρία και γενική ούρων... δεν είναι κανένα κατεβατό!

KATRINDM Ααααααχ το βράδυ υποφέρω με το στομάχι, κοιμάμαι και ξυπνάω για να ρευτώ σα το ζώο.... δυσπεψία του κερατά! Τι και αν πέφτω για νάνι 2-3 ώρες μετά το φαγητό.... πφφφφ!

riniw αν γενικά προσέχεις τι βάζεις στην κοιλιά σου (για ραγάδες ή μη) τότε δεν πας να πάρεις του εμπορίου αντηλιακό. Εγώ επέλεξα της Avene γιατί είδα ότι με την εγκυμοσύνη έχει αλλάξει και το δέρμα μου στο λίγο πιο ξηρό και ευαίσθητο.

Annast αφού ξέρεις ότι έχεις θέμα μη περιμένεις το γιατρό! Πήγαινε μόνη σου και κάνε μια γενική... μη κάθεσαι να ταλειπωρείσαι τσάμπα!

Ούτως ή άλλως ο γιατρός μου είπε στην κοιλιά να ΜΗ βάλω αντι-ηλιακό οπότε ο,τι και να πάρω τελικά δε θα μπει εκεί!!Κοίτα γενικώς απο πριν καθημερινά έβαζα ενυδατική σε όλο το σώμα,απλώς μετά που έμαθα για την εγκυμοσύνη μ'επιασε να χρησιμοποιώ προιόντα χωρίς paraben ειδικά στην κοιλιά.Τον γιατρό αλήθεια δεν τον ρώτησα για κρέμα για ραγάδες να μου προτείνει κάποια.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρινιώ μου και εγώ δεν ξέρω , πάντως όλες οι εγκυμονούσες χρησιμοποιούν από αυτες τις κρέμες!!Ακόμα και η prevenstria που θεωρείτε η καλύτερη κρέμα για ραγάδες έχει Paraben Μέσα!!!Αν υπήρχε πρόβλημα εδεν θα τις είχαν αποισύρει???Μην σε πιάνει πανικός!!Αν δεν θες τέτοιες κρέμες χρησιμοποίησε ένα λαδάκι!!!Έχω καταληξει ότι αν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις και την πιο ακριβή κρέμα να πάρεις!!!:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Πως παμε;;;;

Το παιδάκι μας πια κάνει αισθητή την παρουσία του και δια της αφής!!Σας το είπα;;Ένα καρουμπαλάκι που αρέσκεται συνήθως να κάθεται δεξιά αν κι όχι για πολύ ώρα!!Ο μπαμπάς έβαλε το χέρι του αλλά το έβγαλε γρήγορα φοβούμενος οτι ενοχλεί!!!:D:D:D

Έχετε αρχίσει να κοιτάτε για το δωμάτιο;Εγώ έχω την κούνια απο τον αδερφό μου και καλαθούνα-ριλάξ-πορτ μπεμπε απο την κουμπάρα μου...ρούχα,κουβερτούλες τα έχω απο τις αδερφές μου (έχω και των δυο φύλων) και περιμένω να πάει κι η πεθερά μου κάτω στην γκαρσονιέρα να φέρουμε κι εμείς τα πράγματά μας να μαζέψω κι ολα τα μωρουδιακά απο γύρω-γύρω να δω και τι μου λείπει και τι άλλο χρειάζομαι να δω ποιοί φίλοι-συγγενείς θα πάρουν τί..προτιμω όταν θα με ρωτάνε να τους λέω τι θέλω παρά να μαζέψω ενα σωρό απο ίδια (που θα μαζέψω αλλά οτι γλυτώσω καλό είναι) Προς το παρόν έχω σταμπάρει ring sling και σίγουρα θα χρειαστούμε καρότσι.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα Ρινιώ!!

Εσείς μια χαρά είσαστε από πραγματάκια!!!Εμείς θα πρέπει να τα αγοράσουμε όλα από την αρχή!!!

Σας είπα???Έχω αρχίσει και βγάζω υγρό από το στήθος!!ΤΟ έχετε και εσείς???

Άννα αύριο πας καρδιολόγο???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλά Άννα μου!!!

Έφαγα κάτι δυνατές κλωτσίτσες χθες το βράδυ και ήρθα στα ίσια μου!!!ΧΑΧΑ

χαχαχα..ημερα ηταν χθες γιατι κ εγω κοντευα να κανω μελανιες απο κλωτσιες χθες...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...