Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Να μαι κι εγω!!! 24 ωρες παρακολουθηση (τουλαχιστον) απαιτει η μολυνση στο νεφρο και με ειχαν 2 νυχτες μεσα! Πονος αρκετος, αλλα δεν πηρα παυσιπονα, αφου μπορουσα να σηκωνωμαι, το πριξιμο στο νεφρο, μου ειπαν, δεν θα σταματισει μεχρι να γεννησω, οποτε θελει πολυ προσοχη με τα υγρα γιατι το πιεζει και λιγο η μητρα, οποτε μπορεο να μπλοκαρει και πιο ευκολα ακομα και αν δεν εχω αφυδατωση απο δω και περα και να εχω παλι τα ιδια!

Ποναω ακομα και θα περνω για μια βδομαδα αντιβιοση, αλλα δεν ειναι πια τραγικα!

Χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας! Τις διαβαζα στο νοσοκομειο και επερνα κουραγιο! Δεν μπορεσα να στειλω μνμ με το αριστερο γιατι το τηλ μου ειναι αφης και παταγα οτι να ναι! Στον δεξι καρπο ειχα ορο και πολυ συχνα, αντιβιοση (και το πρωτο βραδυ αντιπυρετικο) η οποια μου ψιλομουδιαζε το χερι. Ευτυχος ομως μου τον βαλαν εκει, γιατι ουτε προβλημα στον υπνο μου εκανε, ουτε μελανιες και εκλισε σε 2 (!) λεπτα απ τη στιγμη που μου βγαλαν τον ορο, αντιθετα με το ζορι απ οταν μου ειχαν βαλει ελλαδα στο εσωτερικο του αγκωνα!

Τα καλα τωρα! Το νοσοκομειο 5αστερο με συντριβανια και μεχρι και δεντρα στην εισοδο (κλειστη φυσικα απο παντου)! Μονοκλινα μονο, με δικια τους τουαλετα (μεχρι και αφρο και ξυραφακια ειχε), τηλεοραση και ψυγειο (με 5 μικρα νερα και 3 χυμους τη μερα). Ντιβανι για συνοδο, ελευθερο επισκεπτιριο (τη νυχτα εστελνα τον μπαμπα σπιτι με τη μικρη, πηρε φυσικα αδεια για να την προσεχει) και νοσοκομες που ερχονταν για πλακα! Διαλεγες φαγιτο απο μενου μεχρι σολωμο ειχε(!) και ετρωγαν 1,5 ατομα! Με 10 ευρω επερνες αλλα τοσα για το συνοδο! Με 2 νυχτες, 2 πρωινα και μεσημεριανα και 1 βραδυνο συν φαρμακα και... Β επιπεδου(!) μας βγηκε 700 ευρω... Μας δωσαν και το ντιβιντι με το Β επιπεδου για τον γιατρο μας ελλαδα και αν το δεχτει (εδω το κανουν 18-22βδομαδων) δεν θα χριαστει να ταξιδεψω για να το ξανακανω οποτε μου εφυγε ενα ανχος! Αν δεν πονουσα, θα ηταν σαν διακοπες με μονιμη καμαριερα!!! Με επιασε μια ψιλοκρηση κλαματος το 2ο βραδυ και ειχα τη νοσοκομα 1 ωρα διπλα μου να προσπαθει να με χαλαρωσει, ασε που οι νυχτερινες βαριοταν και οποτε ερχοταν να μου δωσουν φαρμακα ή να τσεκαρουν πιεση, θερμοκρασια και οξυγονο στο αιμα, πιαναμε κουβεντουλα!

Τελος καλο, ολα καλα λοιπον με την ευχη να μην το ξαναπαθω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγω!!! 24 ωρες παρακολουθηση (τουλαχιστον) απαιτει η μολυνση στο νεφρο και με ειχαν 2 νυχτες μεσα! Πονος αρκετος, αλλα δεν πηρα παυσιπονα, αφου μπορουσα να σηκωνωμαι, το πριξιμο στο νεφρο, μου ειπαν, δεν θα σταματισει μεχρι να γεννησω, οποτε θελει πολυ προσοχη με τα υγρα γιατι το πιεζει και λιγο η μητρα, οποτε μπορεο να μπλοκαρει και πιο ευκολα ακομα και αν δεν εχω αφυδατωση απο δω και περα και να εχω παλι τα ιδια!

Χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας! Τις διαβαζα στο νοσοκομειο και επερνα κουραγιο! Δεν μπορεσα να στειλω μνμ με το αριστερο γιατι το τηλ μου ειναι αφης και παταγα οτι να ναι! Στον δεξι καρπο ειχα ορο και πολυ συχνα, αντιβιοση (και το πρωτο βραδυ αντιπυρετικο) η οποια μου ψιλομουδιαζε το χερι. Ευτυχος ομως μου τον βαλαν εκει, γιατι ουτε προβλημα στον υπνο μου εκανε, ουτε μελανιες και εκλισε σε 2 (!) λεπτα απ τη στιγμη που μου βγαλαν τον ορο, αντιθετα με το ζορι απ οταν μου ειχαν βαλει ελλαδα στο εσωτερικο του αγκωνα!

Τα καλα τωρα! Το νοσοκομειο 5αστερο με συντριβανια και μεχρι και δεντρα στην εισοδο (κλειστη φυσικα απο παντου)! Μονοκλινα μονο, με δικια τους τουαλετα (μεχρι και αφρο και ξυραφακια ειχε), τηλεοραση και ψυγειο (με 5 μικρα νερα και 3 χυμους τη μερα). Ντιβανι για συνοδο, ελευθερο επισκεπτιριο (τη νυχτα εστελνα τον μπαμπα σπιτι με τη μικρη, πηρε φυσικα αδεια για να την προσεχει) και νοσοκομες που ερχονταν για πλακα! Διαλεγες φαγιτο απο μενου μεχρι σολωμο ειχε(!) και ετρωγαν 1,5 ατομα! Με 10 ευρω επερνες αλλα τοσα για το συνοδο! Με 2 νυχτες, 2 πρωινα και μεσημεριανα και 1 βραδυνο συν φαρμακα και... Β επιπεδου(!) μας βγηκε 700 ευρω... Μας δωσαν και το ντιβιντι με το Β επιπεδου για τον γιατρο μας ελλαδα και αν το δεχτει (εδω το κανουν 18-22βδομαδων) δεν θα χριαστει να ταξιδεψω για να το ξανακανω οποτε μου εφυγε ενα ανχος! Αν δεν πονουσα, θα ηταν σαν διακοπες με μονιμη καμαριερα!!! Με επιασε μια ψιλοκρηση κλαματος το 2ο βραδυ και ειχα τη νοσοκομα 1 ωρα διπλα μου να προσπαθει να με χαλαρωσει, ασε που οι νυχτερινες βαριοταν και οποτε ερχοταν να μου δωσουν φαρμακα ή να τσεκαρουν πιεση, θερμοκρασια και οξυγονο στο αιμα, πιαναμε κουβεντουλα!

περαστικα tatum!!τωρα να προσεχεις κ ολα θα πανε καλα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

σιδερένια!!!!!!

εγώ έναν κολικό είχα πάθει πριν καμια 10αριά χρόνια κι ακόμα το σκέφτομαι!!!!!!!θα ταξιδέψεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο μας. Εχθές πήγα τελικά στον γιατρό και όλα καλά. Εμας είναι κορίτσι σταθερό και σίγουρο. 13-6 β επιπέδου ,να φύγει και αυτός ο βραχνάς.

Ρινιώ στο πρώτο παιδάκι μου όταν έμαθα ότι είναι αγόρι έκλαιγα κανονικά. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανα αγόρι. Το πήρα τόσο πολύ απόφαση μετά που αν μου έλεγαν ότι είναι κορίτσι θα ξίνιζα σίγουρα:tongue::tongue:Δεν βγήκε με κανένα πρόβλημα;) Εδώ εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο απο εσένα αλλά έξω δεν ξέρω τι κάνεις. Δεν χρειάζεται όμως να δείχνεις τα πάντα ειδικά στους συγγενείς.;);) Τωρα το ότι κλαίς ....δεν πειράζει θα σου περάσει.:tongue:

tatum περαστικα εύχομαι και να προσέχεις. Τόσο νωρίς έκανες Β επιπέδου?

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Tatum καλώς μας επέστρεψες.... άντε προσοχή τώρα και καλή συνέχεια. Θα ταξιδέψεις τελικά???

Όσο για τις ραγάδες έχω ξεκινήσει από τώρα με τις φαγούρες με την mustela που μου πρότεινε ο ψείρας ο γιατρός μου... φυτική κατά βάση και δεν έχει paraben και διάφορα άλλα "τζίζ" από ότι είδα :D

Ελαιόλαδο έχω πολύ και δικής μου παραγωγής αλλά δε με βοηθάει τόσο πολύ με τις φαγούρες που με πιάνουν... εδώ δε με έπιανε πια και η βεζελίνη που με συνόδεψε άξια το 1ο τρίμηνο!

Πήγα σήμερα στον doc να μου γράψει τις μηνιαίες εξετάσεις είχε κεφάκια, με ξε-άγχωσε κιόλας που δεν αίσθάνομαι ακόμα το μωρό (με έπιασε μια φρίκη χθες, γιατί μου τα έχουν πρήξει όλοι αν το καταλαβαίνω και τέτοια) μου είπε ότι μέχρι να οστεοποιηθεί και να βαράει με πάθος (από την 20 εβ και μετά) ζήτημα να το αισθανθώ και να το καταλάβω.

Τελικώς θα κάνουμε μπανάκι φέτος... μίνιμουμ γαλάζια σημαία στην παραλία, σκιά, ντουζάκι αμέσως μετά και αλλαγή το μαγιώ! Οκ θα την παλέψουμε μια χαρά!

Τον κερατά τον doc... με το που σηκώθηκα να φύγω "Πάχυνες!?" μου λέει! "Μπά όχι ιδιαίτερα... ίσως ένα κιλάκι" του απαντάω "Το τζήν θα φταίει ε?" μου κάνει αχαχαχαχα :D έλιωσα στο γέλιο!!!

Τι μάτι έχει πιά, ζυγίστηκα σήμερα και έχω πάρει σχεδόν 2 κιλά!!!! Από βδομάδα που θα με ζυγίσει να δούμε πως θα τη γλιτώσουμε :tongue: Ας είναι τουλάχιστον οι εξετάσεις καλές.... Ουφφφφφ

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Tatum καλώς μας επέστρεψες.... άντε προσοχή τώρα και καλή συνέχεια. Θα ταξιδέψεις τελικά???

Όσο για τις ραγάδες έχω ξεκινήσει από τώρα με τις φαγούρες με την mustela που μου πρότεινε ο ψείρας ο γιατρός μου... φυτική κατά βάση και δεν έχει paraben και διάφορα άλλα "τζίζ" από ότι είδα :D

Ελαιόλαδο έχω πολύ και δικής μου παραγωγής αλλά δε με βοηθάει τόσο πολύ με τις φαγούρες που με πιάνουν... εδώ δε με έπιανε πια και η βεζελίνη που με συνόδεψε άξια το 1ο τρίμηνο!

Πήγα σήμερα στον doc να μου γράψει τις μηνιαίες εξετάσεις είχε κεφάκια, με ξε-άγχωσε κιόλας που δεν αίσθάνομαι ακόμα το μωρό (με έπιασε μια φρίκη χθες, γιατί μου τα έχουν πρήξει όλοι αν το καταλαβαίνω και τέτοια) μου είπε ότι μέχρι να οστεοποιηθεί και να βαράει με πάθος (από την 20 εβ και μετά) ζήτημα να το αισθανθώ και να το καταλάβω.

Τελικώς θα κάνουμε μπανάκι φέτος... μίνιμουμ γαλάζια σημαία στην παραλία, σκιά, ντουζάκι αμέσως μετά και αλλαγή το μαγιώ! Οκ θα την παλέψουμε μια χαρά!

Τον κερατά τον doc... με το που σηκώθηκα να φύγω "Πάχυνες!?" μου λέει! "Μπά όχι ιδιαίτερα... ίσως ένα κιλάκι" του απαντάω "Το τζήν θα φταίει ε?" μου κάνει αχαχαχαχα :D έλιωσα στο γέλιο!!!

Τι μάτι έχει πιά, ζυγίστηκα σήμερα και έχω πάρει σχεδόν 2 κιλά!!!! Από βδομάδα που θα με ζυγίσει να δούμε πως θα τη γλιτώσουμε :tongue: Ας είναι τουλάχιστον οι εξετάσεις καλές.... Ουφφφφφ

/συγνώμη 2 κιλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης????????:shock::shock::shock::shock: 8 κιλά έχω πάρει η γομάρα:oops::oops::oops:

/συγνώμη 2 κιλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης????????:shock::shock::shock::shock: 8 κιλά έχω πάρει η γομάρα:oops::oops::oops:

...όχι καλή μου... 2 κιλά από τον προηγούμενο μήνα που με ζύγισε... εχμμμ

Ξεκίνησα 64 και φλερτάρω με τα 69!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

...όχι καλή μου... 2 κιλά από τον προηγούμενο μήνα που με ζύγισε... εχμμμ

Ξεκίνησα 64 και φλερτάρω με τα 69!

Ε....και πάλι γομάρα είμαι:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ακυρωσα το εισητηριο και μαλον θα το βαλω την αλλη βδομαδα...

Να στε καλα που ειπατε για κιλα! Θημιθηκα και ζηγιστηκα που ηθελα να δω διαφορα μετα την αναγγαστικη ενυδατωση στην κληνικη! 2,5 κιλα σε 2 μερες πηρα! Οποτε ειμαστε στο +1,5 (67,5), ο αντρας μου το πρωι γελουσε και μου ελεγε οτι μεχρι και τα χιλια μου φουσκωσαν και ξαναπηραν χρωμα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Tatum περαστικά σου! Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου! Η πυελονεφρίτιδα εν μέσω εγκυμοσύνης είναι δύσκολη αλλά φυσικά ξεπερνιέται. Σιδερένια! Όλα καλά με το β επιπέδου?

riniw της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι, που λέει κι ο λαός. Στο λέω από προσωπική πείρα. Θα δεις που σε λίγο θα τα ξεχάσεις όλα σχετικά με το φύλο και θα αγαπάς το παιδί σου όσο τίποτα στον κόσμο.

Εγώ έχω β επιπέδου στις 8/6 και ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Tatum περαστικά σου! Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου! Η πυελονεφρίτιδα εν μέσω εγκυμοσύνης είναι δύσκολη αλλά φυσικά ξεπερνιέται. Σιδερένια! Όλα καλά με το β επιπέδου?

Το Β ολα καλα! Του ειπαμε οτι δεν εγινε σωστα η αυχενικη και τον ελενξε σε ολα του ξανα! Απ οτι μας ειπε και το υγρο που μετρανε κανονικα στον αυχενα ειναι πολυ λιγο για να ανησυχουμε!!! Ευτιχος δεν ειναι μακροταλος σαν την μικρη, που μας ειχε ανχωσει λιγακι! Το μονο στραβο με την ολη υποθεση ειναι οτι δεν προλαβα να ρωτησω τη γιατρο τι πρεπει να προσεχω και δεν εχω καταλαβει και πολλα... Θα το γκουγκλαρω ομως! Αν δεν ηταν η αδυναμια που μου αφησε δεν θα με ενιαζε ο πονος! Μονο στον υπνο εχω λιγο ζορι! Κατα τα αλλα ολα μια χαρουλα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα κοριτσακια!χαιρομαι tatum που εισαι καλυτερα,θα προσεχεις τωρα κ ολα θα πανε καλα απο δω κ περα..εγω βρε παιδια σερνομαι,τι θα γινει με αυτο το θεμα????δεν εχω δυναμη για τιποτα,θελω να κοιμαμαι,να κοιμαμαι κ παλι να κοιμαμαι...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Annast εγω πάλι υπνηλία οχι δεν μπορώ να πω οτι έχω το αντίθετο μάλιστα...αυτό όμως που παρατηρώ είναι οτι το νεύρο που είχα πριν κάνωντας δουλειές χάθηκε...τώρα τα κάνω όλα με το πάσο μου...

Κατά τ'αλλα όλα καλά..

Manti το κλάμμα μάλλον τελευταίως το έχω πολύ εύκολο...bloody fucking hormones!!!!!όπως μιλάω με εσας μιλάω κι εξω...

Τι θα γίνει ρε κορίτσια;;θα καλοκαιριάσει επιτέλους;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...