Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Περαστικά!!!!!να δώσεις τις ευχές μας!

Κι εμείς εχτές γιατρό rita_ki....!!!όλα καλά ξέχασα να ρωτήσω το βάρος και δεν μας έδωσε και πάλι φωτογραφία του υπερήχου:mad::mad: και ξέχασα να τη ζητήσω κι αυτή....

Μας είπε κοριτσάκι χτες ο ντόκτορ!!Ο Νίκος του είπε "σίγουρα;θα περιμένω και τον άλλο μήνα γιατρέ" και απο τα γέλα που με πιάσανε ξέχασα να τα ρωτήσω όλα....Οκ μου έχει έρθει κάπως γιατί ήθελα αγοράκι και τα είχα φανταστεί ολα μπλε αλλά έχουμε ένα γερό παιδάκι που ακούγεται και κάνει πια αισθητή την παρουσία του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ'ολα!!Ελπίζω βέβαια στις 12/6 στην Β' επιπέδου να συγκλίνουν οι εκτιμήσεις!!Αλλά 5 μηνών να γελαστεί κοτζάμ γιατρός;;;;;

Αυτό που μ'εχει στεναχωρήσει είναι σχόλιο συγγενικού προσώπου,κοντινού όταν το κουβεντιάσαμε σήμερα το πρωι...οτι το έχω γλωσσοφάει το παιδί επειδή το ήθελα αγόρι κι είναι κορίτσι...:evil::evil::evil: μήπως έδωσα την εντύπωση οτι αν κάνω κορίτσι θα το δώσω σε κάνα ίδρυμα;Ξέρω γω βρε κορίτσια μαζί μιλάμε τόσο καιρό μοιραζόμαστε πολλά και θα ήθελα να ξέρω...μπορεί να το πέρασα αυτό και θα ήθελα να το ξέρω αν έχει συμβεί...απο το πρωι κλαίω όταν το σκέφτομαι..λέτε να το γλωσσοτρώω το παιδί και να βγει με κάνα πρόβλημα;

ρινιω μου μην ακουω χαζομαρες..γιατι θα ερθω απο κει να σε μαλωσω..τι ειναι αυτα που λες?κ στο καλοπροαιρετο συγγενικο προσωπο να πεις να κοιταει την δουλεια της κ να μην ανακατευετε στια δικα σου..ειναι δυνατον να μην θελεις το παιδι σου αν ειναι κοριτσι?οταν ημουν εγκυος στην κορη μου,απο την αρχη ειχα την εντυπωση οτι ειναι αγορι,το ειχα δεσει κομπο που λενε,κ οταν ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι κοριτσι επαθα ενα σοκ,δεν μπορουσα να το πιστεψω..τωρα?δεν αλλαζω με τιποτα τις στιγμες που ζω με την ζουζουνα..καταλαβαινω τον λογω που θα θελατε να ειναι αγορι,αλλα να μην σκεφτεσαι αυτα,αν δεν ειναι αυτο,θα ειναι το δευτερο παιδακι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Βιολογία/Γενετική 101... ο άντρας αποφασίζει το φύλο!

Όπότε αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ξέρουμε ποιός φταίει και ποιόν να βρίζουμε!!!:tongue:

Εμένα μου λένε όλοι κοριτσάκι... με είδε και η πεθερά μου σε όνειρο... βλέπω να πηγαίνω στο γιατρό και να μου λέει αγόρι και να έχει και ένα παλαμάρι ΝΑ! για να μην υπάρχει αμφιβολία:P

Ναί οκ, μπορεί να θέλω πολύ να δώσω το όνομα της μαμάς μου (και της πεθεράς μου εχμμμ οκ) αλλά και αγοράκι να είναι ...κάποιο όνομα θα βρούμε να δώσουμε χαχαχαχα!

Πάντα καταλήγουμε στο "γερό να είναι"

Ότι φύλο και να είναι σημασία έχει πως θα το μεγαλώσεις και προσωπικά δε σκοπεύω να έχω διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στο παιδί λόγω φύλου...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κάπως έτσι κι εγω Miss Caramel.....είχα τη λαχτάρα μου για τ'ονομα...αυτό όλο και τίποτ'αλλο..κι άμα βγει σε 2 χρόνια θ'αλλάξει κάτι;Είναι δυνατόν να μη θέλω το παιδί μου να είναι καλά;Γερό;Πού λαχταρούσα 1,5 χρόνο μέχρι να συλλάβω και νόμιζα ότι είχα πρόβλημα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!

Παρόλο που ξεκίνησε με βροχή-έστω και ελάχιστη- τώρα βγήκε ο ήλιος και φαίνεται υπέροχη!

Βρε κορίτσια το πρωι όπως ήμουν ξαπλωμένη,στη φάση που έχεις ξυπνήσει αλλά δεν έχεις σηκωθεί,κι ενω εχεις τα μάτια κλειστά αντιλαμβάνεσαι όλους τους ήχους και όλο το περιβάλλον βάζω το χέρι στην κοιλιά (ήμουν ανάσκελα) όπου αντιλαμβάνομαι στ'αριστερά δίπλα απ'τον αφαλό ένα σκληρό σημείο το οποίο στα δεξιά ήταν ναι μεν σκληρό αλλά όχι τόσο πολύ...ήταν το μωρό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Παρόλο που ξεκίνησε με βροχή-έστω και ελάχιστη- τώρα βγήκε ο ήλιος και φαίνεται υπέροχη!

Βρε κορίτσια το πρωι όπως ήμουν ξαπλωμένη,στη φάση που έχεις ξυπνήσει αλλά δεν έχεις σηκωθεί,κι ενω εχεις τα μάτια κλειστά αντιλαμβάνεσαι όλους τους ήχους και όλο το περιβάλλον βάζω το χέρι στην κοιλιά (ήμουν ανάσκελα) όπου αντιλαμβάνομαι στ'αριστερά δίπλα απ'τον αφαλό ένα σκληρό σημείο το οποίο στα δεξιά ήταν ναι μεν σκληρό αλλά όχι τόσο πολύ...ήταν το μωρό;

μωρακι ηταν!!!! χαχαχα!!δεν σου ειπα,κ εμενα τα ιδια εκανε χθες!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

μωρακι ηταν!!!! χαχαχα!!δεν σου ειπα,κ εμενα τα ιδια εκανε χθες!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τη χαζή......δεν έβαλα και το χέρι του μπαμπά να το καταλάβει κι εκείνος ο καημένος..αισθάνεται λίγο ρηγμένος...ωραία τώρα...150 ώρες πάλι θα κάθομαι σαν ηλίθια με τα χέρια στην κοιλιά!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια μου...χτες πάω στο φαρμακείο..ήθελα σίδηρο και ασβέστιο και κρέμα σώματος..παίρνω της Bepanthol..και κουβεντιάζοντας με τη φαρμακοποιό για τις ραγάδες μου δίνει μια κρέμα Fissan Mama..και βλέπω μετά οτι έχει μέσα 2 paraben..τί γίνεται βρε κορίτσια;;Να βάζω στην κοιλιά αυτή την κρέμα;Ή λόγω της υπερ/παρά-πληροφόρησης έχω λωλέψει;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

τη χαζή......δεν έβαλα και το χέρι του μπαμπά να το καταλάβει κι εκείνος ο καημένος..αισθάνεται λίγο ρηγμένος...ωραία τώρα...150 ώρες πάλι θα κάθομαι σαν ηλίθια με τα χέρια στην κοιλιά!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια μου...χτες πάω στο φαρμακείο..ήθελα σίδηρο και ασβέστιο και κρέμα σώματος..παίρνω της Bepanthol..και κουβεντιάζοντας με τη φαρμακοποιό για τις ραγάδες μου δίνει μια κρέμα Fissan Mama..και βλέπω μετά οτι έχει μέσα 2 paraben..τί γίνεται βρε κορίτσια;;Να βάζω στην κοιλιά αυτή την κρέμα;Ή λόγω της υπερ/παρά-πληροφόρησης έχω λωλέψει;;;

δεν ξερω για το fissan,εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη,εβαζα το simulsium gel,καπως ετσι γραφεται..αλλα τωρα δεν την βαζω,βαζω λαδακι στην κοιλια..γιατι στο θυλασμο που πληγωνονται οι θυλες,εβαζα του κοσμου τις κρεμες κ καμια δεν μου εκανε καλο,μονο οταν εβαλα ελαιολαδο ησυχασα,κ ειπα να βαζω λαδακι κ στην κοιλια..ειναι κ διαβασμενο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

δεν ξερω αν θα καταλαβαινε ο αντρας σου..κ εμενα ακομα δεν καταλαβαινει τις κλωτσιες,μονο οταν φαινεται να κουναει η κοιλια,το βλεπει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

σε αυτην την εγκυμοσυνη βαζω αμυγδαλελαιο κ ο θεος βοηθος!

αν εναι στο δερμα σου να κανεις ραγαδες δεν ξεφευγεις με τιποτα οτι κ να βαλεις οσο ακιβη κρεμα κ αν ειναι ............ειμαι αυτης την θεωριας

88M1p3.pngycQap3.png

Ναι βλακεία μου κι εμένα που δεν πήρα αμυγδαλέλαιο..και ούτε να τη γυρίσω μπορώ γιατί την είχα ήδη ανοίξει και χρησιμοποιήσει όταν διάβασα τα συστατικά...

Κλωτσια κατάλαβε 1 φορά πού τον είχα βάλει να κάτσει με το χέρι για καμιά ώρα..κι αυτό τον ξάφνιασε τόσο πολύ πού κόλλησε και μετά δεν ήθελε να το ξαναβάλει!!!!!Απλώς τώρα όσο μεγαλώνουμε σε μήνες θα το κάνουμε το χατήρι του μπαμπά νομίζω και θα κλωτσάμε α λα Ροναλντίνιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μολις εκλεισα ραντεβου για β επιπεδου

11 του μηνα με τον γιατρο μου !

την αυχενικη την ειχα κανει αλλου κ δεν μου γεμισε το ματι ο αλλος κ δεν εκανε κ προσπαθεια να δει κ το φυλο ............ αντε να περασουν οι μερες !!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε??

εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε και φουσκωνουμε

εγω για τη κοιλιτσα εχω να πω οτι στη πρωτη εγκυμοσυνη δεν εβαζα τιποτα μια βδομαδα πριν γεννησω εβγαλα ραγαδες διπλα στον ομφαλο αλλα με το καιρο φυγανε τωρα που φουσκωνω εχουν αρχισει αυτες η ιδιες να ψιλοφαινονται νομιζω και εγω οτι ειναι στο δερμα γιατι εγω δεν εβαζα και τιποτα ειχα παρει δηλαδη αλλα τα ξεχναω κατι τετοια στο στηθος δεν ειχα βγαλει καθολου ευτυχως το μονο κακο ηταν οτι ειχε πεσει και ηταν χαλια τωρα που γεμιζει παλι εχει ερθει στα ισια του μακαρι να μπορουσα να το κρατησω ετσι αλλα δυστυχως παλι σα της γριας θα γινουνε χαχαχχααχ και που λετε εγω που παλι εχω γιο ( απ οτι μου ειπα θα περιμενω να επιβεβαιωσω στη β επιπεδου) θα πρεπει να κανω και τριτο και αν και τριτο ειναι αγορι θα κανω και τεταρτο που θα παει θα την πετυχω τη κορη ετσι οπως εχει γινει και η ελλαδα σε λιγο δε θα βλεπουμε ουτε τηλεοραση θα γυρισουμε στα παλια- στο να κανουμε παιδια χαχχαχαχαχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...