Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

να σας πω κ κατι αλλο κοριτσια?πες οτι παιρνω το σλινγκ,τι θα γινει με την μεγαλη?ηδη μου μπεμπεκιζει,αν το χω το μωρο μεσα,μου φαινεται θα θελει κ εκεινη,κ να δω πως θα γινει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Annast Ξεκίνα τα "Πωπω το καημένο το μωρό που δε μπορεί και πρέπει να το κουβαλάμε.... ενώ εσύ κοτζάμ κοπέλα"

Τι να σου πω....:D

KATRINDM κι εγώ είχα υγρά στην αρχή και μετά, αναλόγως τη μέρα και τα κέφια! Αν η υφή η μυρωδιά και το χρώμα είναι κανονική δε θα έπρεπε να ανησυχείς... έκανες επανέλεγχο της εξέτασης μετά τη θεραπεία?

Καλά με τα sling και λοιπα δεν είχα ιδέα... έπιασα το google βραδιάτικο να μάθω τι είναι αυτές οι άγνωστες λέξεις:tongue:

Ενθουσιάστηκα... ο άντρας μου πάλι άρχισε τη γκρίνια:evil:

Τέλοσπάντων ίσως κάποια άλλη στιγμή ή σε κάποια άλλη ζωή ΓΚΡΡΡΡΡΡ!:mad:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλά με τα sling και λοιπα δεν είχα ιδέα... έπιασα το google βραδιάτικο να μάθω τι είναι αυτές οι άγνωστες λέξεις:tongue:

καλα και μενα οταν στο πρωτο ειχα παρει μαρσιπο γιατι δεν ηξερα για σλινγκ και τετοια γκρινιαζε και με κοροιδευε ομως οταν βγαιναμε εξω μια χαρα το φοραγε και καμαρωνε με το γιο του

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλος τα δεχτικα! Απ τη διαρια που περασα αφυδατωθηκα, περισσοτερο απ οσο νομιζαμε και επαθα μοληνση στο δεξι νεφρο! 3 μερες πονουσα και αφου κλοτσαγε ο μικρος δεν εδηνα συμασια! Σημερα πηγα και σε λιγο θα παω στο νοσνοκομειο, για εισαγωγη για 1-2 24ωρα για ορο και αντιβιοση! Η γιατρος ηθελε να μου κανει παυσιπονη αλλα δεν τη αφησα, λογο μωρου. Μου ειπε κι ολας οτι ειναι απ τους πιο δυνατους πονους χαχαχα, να με δω αν τελικα θα ταξιδεψω κυριακη γκρρρρ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλος τα δεχτικα! Απ τη διαρια που περασα αφυδατωθηκα, περισσοτερο απ οσο νομιζαμε και επαθα μοληνση στο δεξι νεφρο! 3 μερες πονουσα και αφου κλοτσαγε ο μικρος δεν εδηνα συμασια! Σημερα πηγα και σε λιγο θα παω στο νοσνοκομειο, για εισαγωγη για 1-2 24ωρα για ορο και αντιβιοση! Η γιατρος ηθελε να μου κανει παυσιπονη αλλα δεν τη αφησα, λογο μωρου. Μου ειπε κι ολας οτι ειναι απ τους πιο δυνατους πονους χαχαχα, να με δω αν τελικα θα ταξιδεψω κυριακη γκρρρρ

Ωχ, Περαστικα σου Καλή μου.. Όλα να πανε Καλα.. Όταν με το Καλο θα βγεις να μας πεις πως είσαι... Κ την κόρη σου ποιος θα την κρατήσει;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Annast Ξεκίνα τα "Πωπω το καημένο το μωρό που δε μπορεί και πρέπει να το κουβαλάμε.... ενώ εσύ κοτζάμ κοπέλα"

Τι να σου πω....:D

KATRINDM κι εγώ είχα υγρά στην αρχή και μετά, αναλόγως τη μέρα και τα κέφια! Αν η υφή η μυρωδιά και το χρώμα είναι κανονική δε θα έπρεπε να ανησυχείς... έκανες επανέλεγχο της εξέτασης μετά τη θεραπεία?

Αυτα της λεω Αλλά όταν βλέπει μωρο λέει: είμαι κ εγω μωρακι κ αρχίζει τα μπεμπεκιστικα, της λεω Ότι τα μωρα Ούτε κουνιες πανε Ούτε γλυκα τρώνε, Ούτε μιλάνε, Αλλά Αυτή εκει... Είμαι μωρακι είμαι μωρακι.. Να δούμε τι θα γίνει μετα.

Πάντως όταν ανέφερα κ εγω για σλινγκ στον άντρα μου, μου είπε παρ το αν θες Αλλά εγω δεν το φοραω έξω.. Όχι Ότι φορούσε το μαρσιπο... Χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Γειά σας κοριτσια, ειμαι αυτος που θα κρατήσει την κόρη της tatun για όσο μείνει νοσοκομείο (κοινώς ο μπαμπάς). Η tatun είναι σε καλά χέρια με μια νοσοκόμα πάνω από το κεφάλι της. Την αφήσαμε να ηρεμήσει πρίν απο λίγο με τη μικρή και γυρίσαμε σπίτι.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Γειά σας κοριτσια, ειμαι αυτος που θα κρατήσει την κόρη της tatun για όσο μείνει νοσοκομείο (κοινώς ο μπαμπάς). Η tatun είναι σε καλά χέρια με μια νοσοκόμα πάνω από το κεφάλι της. Την αφήσαμε να ηρεμήσει πρίν απο λίγο με τη μικρή και γυρίσαμε σπίτι.

Περαστικάάάά!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

περαστικα ,σιδερενια κ γρηγορα σπιτακι σου !

εχτες ολα καλα με τον γιατρο , μονο που παλι μου βαλανε ξερετε αυτο το μηχανημα που ακους το μωρο δεν το βλεπεις ....... κ παλι αργησαν να το βρουν . οχι πολυ βεβαια κανενα 5λεπτο κανανε. δεν δεχτηκα φυσικα να το κανει ειδικευομενη .μαια ηταν . να ανησυχω ρε κοριτσια? ειμαι υπερβολικη η ειναι τυχαιο?

εβαλε στην αρχη τον υπερυχο χαμηλα στην κοιλια (Αριστερα κ δεξια), δεν το ακουγαμε κ με ρωτησε σε ποια βδομαδα ειμαι ειπα 19η κ ανεβηκε κοντα στον αφαλο κ το ακουσαμε αμεσως .

τελος παντων , ολα καλα. για τον αιματοκριτη που ειναι χαμηλος κ για το σακχαρο μου ειπε καλυτερη διατροφη (φρουτα κτλ) κ μου αλλαξε τον σιδηρο .

11 περιπου του μηνα θα κανουμε την β επιπεδου κ ευχομαι εκτος απτο φυλο που θα ακουσουμε (επιτελους) να ειναι κ καταγερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολες καλα?????????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

περαστικα ,σιδερενια κ γρηγορα σπιτακι σου !

εχτες ολα καλα με τον γιατρο , μονο που παλι μου βαλανε ξερετε αυτο το μηχανημα που ακους το μωρο δεν το βλεπεις ....... κ παλι αργησαν να το βρουν . οχι πολυ βεβαια κανενα 5λεπτο κανανε. δεν δεχτηκα φυσικα να το κανει ειδικευομενη .μαια ηταν . να ανησυχω ρε κοριτσια? ειμαι υπερβολικη η ειναι τυχαιο?

εβαλε στην αρχη τον υπερυχο χαμηλα στην κοιλια (Αριστερα κ δεξια), δεν το ακουγαμε κ με ρωτησε σε ποια βδομαδα ειμαι ειπα 19η κ ανεβηκε κοντα στον αφαλο κ το ακουσαμε αμεσως .

τελος παντων , ολα καλα. για τον αιματοκριτη που ειναι χαμηλος κ για το σακχαρο μου ειπε καλυτερη διατροφη (φρουτα κτλ) κ μου αλλαξε τον σιδηρο .

11 περιπου του μηνα θα κανουμε την β επιπεδου κ ευχομαι εκτος απτο φυλο που θα ακουσουμε (επιτελους) να ειναι κ καταγερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολες καλα?????????????

αντε μπραβο ριτακι,μην ανησυχεις που δεν το βλεπαν,ειναι πιο πανω τωρα..αντε κ στην β θα καταχαλαρωσεις...

εγω να δειτε τι επαθα χθες..ειχα ξαπλωσει κ ξαφνηκα αισθανθηκα μια πιεση στην κοιλια κ περιεργη αισθηση σαν τραβηγμα..σηκωνω την πιτζαμα κ τι να δω?το μπεμπε μου μαλλον τεντωνοταν κ ειχε παει μπροστα στην κοιλια κ κοιλια μου εγινε τριγωνικη κ σκληρη σαν πετρα,το εξυσα το σημειο κ εφυγε..χαχαχα,ειχε πολυ πλακα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Περαστικά!!!!!να δώσεις τις ευχές μας!

Κι εμείς εχτές γιατρό rita_ki....!!!όλα καλά ξέχασα να ρωτήσω το βάρος και δεν μας έδωσε και πάλι φωτογραφία του υπερήχου:mad::mad: και ξέχασα να τη ζητήσω κι αυτή....

Μας είπε κοριτσάκι χτες ο ντόκτορ!!Ο Νίκος του είπε "σίγουρα;θα περιμένω και τον άλλο μήνα γιατρέ" και απο τα γέλα που με πιάσανε ξέχασα να τα ρωτήσω όλα....Οκ μου έχει έρθει κάπως γιατί ήθελα αγοράκι και τα είχα φανταστεί ολα μπλε αλλά έχουμε ένα γερό παιδάκι που ακούγεται και κάνει πια αισθητή την παρουσία του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ'ολα!!Ελπίζω βέβαια στις 12/6 στην Β' επιπέδου να συγκλίνουν οι εκτιμήσεις!!Αλλά 5 μηνών να γελαστεί κοτζάμ γιατρός;;;;;

Αυτό που μ'εχει στεναχωρήσει είναι σχόλιο συγγενικού προσώπου,κοντινού όταν το κουβεντιάσαμε σήμερα το πρωι...οτι το έχω γλωσσοφάει το παιδί επειδή το ήθελα αγόρι κι είναι κορίτσι...:evil::evil::evil: μήπως έδωσα την εντύπωση οτι αν κάνω κορίτσι θα το δώσω σε κάνα ίδρυμα;Ξέρω γω βρε κορίτσια μαζί μιλάμε τόσο καιρό μοιραζόμαστε πολλά και θα ήθελα να ξέρω...μπορεί να το πέρασα αυτό και θα ήθελα να το ξέρω αν έχει συμβεί...απο το πρωι κλαίω όταν το σκέφτομαι..λέτε να το γλωσσοτρώω το παιδί και να βγει με κάνα πρόβλημα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Περαστικά!!!!!να δώσεις τις ευχές μας!

Κι εμείς εχτές γιατρό rita_ki....!!!όλα καλά ξέχασα να ρωτήσω το βάρος και δεν μας έδωσε και πάλι φωτογραφία του υπερήχου:mad::mad: και ξέχασα να τη ζητήσω κι αυτή....

Μας είπε κοριτσάκι χτες ο ντόκτορ!!Ο Νίκος του είπε "σίγουρα;θα περιμένω και τον άλλο μήνα γιατρέ" και απο τα γέλα που με πιάσανε ξέχασα να τα ρωτήσω όλα....Οκ μου έχει έρθει κάπως γιατί ήθελα αγοράκι και τα είχα φανταστεί ολα μπλε αλλά έχουμε ένα γερό παιδάκι που ακούγεται και κάνει πια αισθητή την παρουσία του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ'ολα!!Ελπίζω βέβαια στις 12/6 στην Β' επιπέδου να συγκλίνουν οι εκτιμήσεις!!Αλλά 5 μηνών να γελαστεί κοτζάμ γιατρός;;;;;

Αυτό που μ'εχει στεναχωρήσει είναι σχόλιο συγγενικού προσώπου,κοντινού όταν το κουβεντιάσαμε σήμερα το πρωι...οτι το έχω γλωσσοφάει το παιδί επειδή το ήθελα αγόρι κι είναι κορίτσι...:evil::evil::evil: μήπως έδωσα την εντύπωση οτι αν κάνω κορίτσι θα το δώσω σε κάνα ίδρυμα;Ξέρω γω βρε κορίτσια μαζί μιλάμε τόσο καιρό μοιραζόμαστε πολλά και θα ήθελα να ξέρω...μπορεί να το πέρασα αυτό και θα ήθελα να το ξέρω αν έχει συμβεί...απο το πρωι κλαίω όταν το σκέφτομαι..λέτε να το γλωσσοτρώω το παιδί και να βγει με κάνα πρόβλημα;

εσυ εισαι σα να σκεφτομαι εγω οταν στην αυχενικη μου ειπε οτι ειναι αγορι του ειπα του γιατρο να σας το δωσω να μου δωσετε ενα αλλο και ο γιατρος μου επαθε σοκ που ηταν μπροστα τεσπα το ξεπερασα αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τα ιδια με σενα επειδη ηθελα απεγνωσμενα μια κορη (εχω γιο βλεπεις) μηπως θελεις να ανταλλαξουμε παρεα χαχχαχαχαχα:D:D:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εσυ εισαι σα να σκεφτομαι εγω οταν στην αυχενικη μου ειπε οτι ειναι αγορι του ειπα του γιατρο να σας το δωσω να μου δωσετε ενα αλλο και ο γιατρος μου επαθε σοκ που ηταν μπροστα τεσπα το ξεπερασα αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τα ιδια με σενα επειδη ηθελα απεγνωσμενα μια κορη (εχω γιο βλεπεις) μηπως θελεις να ανταλλαξουμε παρεα χαχχαχαχαχα:D:D:D

:D:D:D:D:D:D

να σαι καλά!!!μ'εκανες κι έσκασε το χειλάκι μου!!!

μα λέγονται τέτοια πράγματα;πραγματικά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...