Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

σκεφτομαι να παρω απο το αστερακι το σλινγκ με τα ελληνικα σαιτ δεν εχω προβλημα με τα ξενα κολλειομαι λιγο

εμενα ο μικρος ειναι 2,5 σκεφτηκα να τον παω παιδικο αλλα τελικα δε θα το κανω γιατι θα κολλαει το νεογεννητο ισως μετα απο 5-6 αφου μεγαλωσει το μωρο τωρα να μου πεις αλλιως στη πραξη και αλλιως στα λογια ας γεννηθει με το καλο και βλεπομαι το πολυ πολυ να παρω καμια γυναικα να ερχετε για λιγες ωρες οσο για σενα κουραγιο εντωμεταξυ εχω μπερδευτει πας για το τριτο ή για το τεταρτο??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σκεφτόμουν να τα ζητήσω ως δώρο αν με ρωτήσουν φίλοι γνωστοί συγγενείς γι'αυτό ρώτησα για κόστος..μη ξεπαραδιασω και κανένα!!τα είχα δει και μου άρεσαν η συννυφάδα μου έχει 5 μηνών μωρό αλλά δεν έχει μάρσιπο ούτε sling και δεν ξέρω καν αν ήθελε ή αν ρώτησε για να πάρει...αλλά εγω σκεφτόμουν οτι και μέχρι το σ/μ να πας ή για κάνα καφέ το έχεις το παιδί και αν θηλάζεις ειδικά είναι εξυπηρετικό...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

σκεφτομαι να παρω απο το αστερακι το σλινγκ με τα ελληνικα σαιτ δεν εχω προβλημα με τα ξενα κολλειομαι λιγο

εμενα ο μικρος ειναι 2,5 σκεφτηκα να τον παω παιδικο αλλα τελικα δε θα το κανω γιατι θα κολλαει το νεογεννητο ισως μετα απο 5-6 αφου μεγαλωσει το μωρο τωρα να μου πεις αλλιως στη πραξη και αλλιως στα λογια ας γεννηθει με το καλο και βλεπομαι το πολυ πολυ να παρω καμια γυναικα να ερχετε για λιγες ωρες οσο για σενα κουραγιο εντωμεταξυ εχω μπερδευτει πας για το τριτο ή για το τεταρτο??

Έχω πάρει μάρσιπους απο το αστεράκι και είναι πράγματι πάρα πολυ καλοί. Αυτη τη φορά δεν πέρνω για 2 λόγους: Πρώτον βαρέθηκα τα σχέδια μιας και έχω πάρει 5-6 και 2ον που ειναι σημαντικό για εμένα είναι οτι δεν κόβει αποδείξεις (νόμιμα μεν άν και δεν ξέρω το κάτα πόσο ευσταθεί)και επειδη θελω να πάρω 3-4 κομμάτια θα ήθελα να τις έχω για να τις περάσω στις αποδείξεις μου αλλά δεν θέλω και να στηρίζω αγορές χωρίς απόδειξη;).

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

εγω παλι σκεφτομουνα οτι επειδη του μικρου του αρεσει πολυ το καροτσι αν χρειαστει να παω καπου θα εχω το ενα στο καροτσι και το αλλο στο σλινγκ και φυσικα οπως ειπες πολυ εξυπηρετικο για το θηλασμο νομιζω ειναι μια καλη αγορα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Έχω πάρει μάρσιπους απο το αστεράκι και είναι πράγματι πάρα πολυ καλοί. Αυτη τη φορά δεν πέρνω για 2 λόγους: Πρώτον βαρέθηκα τα σχέδια μιας και έχω πάρει 5-6 και 2ον που ειναι σημαντικό για εμένα είναι οτι δεν κόβει αποδείξεις (νόμιμα μεν άν και δεν ξέρω το κάτα πόσο ευσταθεί)και επειδη θελω να πάρω 3-4 κομμάτια θα ήθελα να τις έχω για να τις περάσω στις αποδείξεις μου αλλά δεν θέλω και να στηρίζω αγορές χωρίς απόδειξη;).

αχ ναι πολυ χαιρομαι για πες δεν ειχες κανενα προβλημα με τι παραδοση και τα λειπα και απο ποιοτητα ολα καλα??σ εχω ζαλισει συγνωμη:D:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

αχ ναι πολυ χαιρομαι για πες δεν ειχες κανενα προβλημα με τι παραδοση και τα λειπα και απο ποιοτητα ολα καλα??σ εχω ζαλισει συγνωμη:D:D
Ναι απο αυτό είναι εξαιρετική και ότι απορία έχεις σου την λύνει αμέσως. Ποιότητα: έχει χοντρα υφάσματα ειδικα στα mei tai δηλαδή όπως πρέπει να είναι. Χρησιμοποειεί πολλά απο τα υφάσματα του ικέα που έιναι ανθεκτικά. Και τα sling της είναι πάρα πολυ καλά. Αλλα σου έιπα όταν είναι το τρίτο θές και κάτι διαφορετικό;);););) συν οτι λατρευυυυυυυυυω τις αγορές απο το ιντέρνετ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααααα απο παράδοση δεν ξέρω γιατι έγω τα έπερνα απο εκεί μιας και έμενε εκει κοντά η κολλητή μου και ήταν ό δρόμος μου πολλές φορές.

γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι στα καλυτερα τους και φοβαμαι μη κανω καμια πατατα και τραβαω τα μαλλια μου

α και κατι αλλο γλυφαδα ειναι?? γιατι αν ναι ειμαι κοντα οποτε θα μπορω να παω απο κει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι στα καλυτερα τους και φοβαμαι μη κανω καμια πατατα και τραβαω τα μαλλια μου

α και κατι αλλο γλυφαδα ειναι?? γιατι αν ναι ειμαι κοντα οποτε θα μπορω να παω απο κει

Ναι στην Γλυφάδα είναι. Θα σου πρότεινα να πας για να σου δείξει και πως να το χρησιμοποιήσεις.

Διαφημίσεις

α ωραια θα μπω στο σαιτ να βρω τηλεφωνα και διευθυνση. πρεπει να κλεισω ραντεβου?

Ριξε και μια ματιά εδώ http://pantoumazi.blogspot.com/p/ring-sling.html έχει όμορφα σχέδια για sling αλλα στα mei tai ψηφίζω αστεράκι δαγκωτό.

λοιπον κ γω στον γιο μου ειχα αγορασει απτην στελλα(αστερακι) ενα σλινγκ κ ενα μει τει αργοτερα .

το σλινγκ το εδωσα σε μια φιλη κ τωρα ντρεπομαι να το ζητησω πισω , οποτε θα αγορασω αλλο ενα παλι απτην στελλα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέραααα!!!

Και εγώ θα ήθελα να πάρω ένα να το έχω πάντα μαζί το παιδί!!!ΑΛλά είμαι άσχετη από αυτά πρέπει να αρχίσω να τα κοιτάω!!!Πρώτη φορά ακουσα για σλινγκ και μει ται!!!ΧΑΧΑ

Τι είναι καλύτερο για πρωτομανούλα???

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο!!Έχετε καθόλου κολπικά υγρά???Έχω από την αρχή την εγκυμοσύνης υγρά , έκανα καλλιεργεια κολπικου υγρου και βρέθηκαν κάτι μύκητες , έκανα θεραπεία αλλά τα υγρά εξακολουθούν!!Είναι πολύ εκνευριστικό γιατί είναι σαν νερό και φοβάμαι μήπως είναι τίποτα άλλο!!!Θα τον ζαλίσω πάλι τον γιατρό!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέραααα!!!

Και εγώ θα ήθελα να πάρω ένα να το έχω πάντα μαζί το παιδί!!!ΑΛλά είμαι άσχετη από αυτά πρέπει να αρχίσω να τα κοιτάω!!!Πρώτη φορά ακουσα για σλινγκ και μει ται!!!ΧΑΧΑ

Τι είναι καλύτερο για πρωτομανούλα???

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο!!Έχετε καθόλου κολπικά υγρά???Έχω από την αρχή την εγκυμοσύνης υγρά , έκανα καλλιεργεια κολπικου υγρου και βρέθηκαν κάτι μύκητες , έκανα θεραπεία αλλά τα υγρά εξακολουθούν!!Είναι πολύ εκνευριστικό γιατί είναι σαν νερό και φοβάμαι μήπως είναι τίποτα άλλο!!!Θα τον ζαλίσω πάλι τον γιατρό!!

καλημερααααα!!!!!

katrindm ειναι φυσιολογικο να εχεις τα υγρα,αλλα αν σε ανησυχει κατι να παρεις σιγουρα τον γιατρο σου,να μην κολλας,δουλεια του ειναι μερα νυχτα να σηκωνει τα τηλ.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...