Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια το νερό που έχω πιει και τη σαλατα που εχω φαει στη ζωη μου δεν υπάρχουν!!Αν δε με πείραζε και το μαρούλι τόσο πολύ θα έτρωγα πρωι βραδυ!!Κράμπες προς το παρον οχι

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια το νερό που έχω πιει και τη σαλατα που εχω φαει στη ζωη μου δεν υπάρχουν!!Αν δε με πείραζε και το μαρούλι τόσο πολύ θα έτρωγα πρωι βραδυ!!Κράμπες προς το παρον οχι

εγω απο σαλατες μονο ντοματα-αγγουρι,κανα λαχανο.κ οχι μαρουλι,γιατι δεν εχω αντισωματα για τοξοπλασμα κ πρεπει να προσεχω πολυ.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Σκεφτομαι να δοκιμασω να φτιαξω μονη μου ring sling... Θα διξει! Τα mei tai δεν μου πολυαρεσουν γιατι θελω να μπορω να τον κανω... πασα χαχαχα

εμενα δεν με βολευουν αυτα,γιατι εχω θεμα με την μεση,κ μολις βαρυνει λιγο το μωρο,δεν την παλευω με τιποτα,ειχα παρει στην κορη μου εναν μάρσιπο,με σταθερη μεση κ αυτο θα χρησιμοποιησω κ τωρα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

εμενα δεν με βολευουν αυτα,γιατι εχω θεμα με την μεση,κ μολις βαρυνει λιγο το μωρο,δεν την παλευω με τιποτα,ειχα παρει στην κορη μου εναν μάρσιπο,με σταθερη μεση κ αυτο θα χρησιμοποιησω κ τωρα.

Εγω γι αυτο θα τον φτιαξω μονη, να μην ξοδεψω του κοσμου τα λεφτα και τελικα δεν το χρησιμοποιησω λογο μεσης! Θελω ομως να δοκιμασω και ενα σλιγγακι :tongue:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

οι μάρσιποι αυτού του τύπου δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κυκλοφορού στο εμπόριο. το μωρό δεν κρέμεται απο επάνω σου ώστε να σε πιέζει κάπου αλλα είναι δεμένο επάνω σου και δεν αισθάνεσαι τόσο πολύ το βάρος.Και δέυτερον και σημαντικότερον το rig sling το θεωρώ απαραίτητο εργαλείο για μαμάδες που έχουν και άλλο παιδάκι ειδικά στο θέμα του θηλασμού και σε αλλες δραστηριότητες του μεγαλύτερου παιδιού ακόμα και μέσα στο σπίτι. Εγώ πάντως στο δεύτερο είχα φτάσει σε σημείο να τον φοράω στην πλάτη και νακάνω δουλειές ή να πετιέμαι σε κοντινες αποστάσεις που ήταν μανίκι να κατεβάζω και να ανεβάζω το καρότσι 5-6 φορές την ημέρα .

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Εγω γι αυτο θα τον φτιαξω μονη, να μην ξοδεψω του κοσμου τα λεφτα και τελικα δεν το χρησιμοποιησω λογο μεσης! Θελω ομως να δοκιμασω και ενα σλιγγακι :tongue:

Δεν είναι καθόλου ακριβοί. Μπορω να σου πω οτι για να παργγείλεις κρίκους ειδικους για sling συνήθως απο Αγλία ή Αμερική ,να πάρεις υφασμα ,να το στριφώσεις θα σου στοιχισει σχεδον το ίδιο. κανουν 45ε οι απλοί που τους θεωρώ και τους καλύτερους.;)Μια και έχεις δεέυτερο παιδι θα σε βολέψει ειδικά στον θηλασμό ή στο τάισμα γενικότερα. Ταίζεις και έχεις τα χεράκια σου ελύθερα να παίζεις με την μικρη, να της βάλεις νερό που θα θέλει εκείνη την ώρα.....................;);););)

επισης περνω μαγνησιο και μπανανες τρωω οχι καθε μερα αλλα τρωω αρκετα συχνα επισης και εγω τη σαλατα και το νερο που πινω αυτο το καιρο πραγματικα σε ολη μου τι ζωη απλοκλειετε να τα εχω φαει-πιει εντωμεταξυ εμενα δε μου κανουν αισθηση και τα φαγητα προτιμω τα ελαφρια και σαλατες πολυ σαλατα με παξιμαδι πιστευω αν το εκανα επιτηδς δε θα το ειχα καταφερει τοσο πολυ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

aaaaaaa και εγω σκεφτομαι να παρω σλινγκ η μαλλον δε σκεφτομαι θα το παρω σιγουρα

Κοιτα και στο ebay ειδικά τα mεi tai τα έχει πολύ φθηνά.

Διαφημίσεις

δε τα παω καλα με τις αγορες στο ιντερνετ δε το εχω καθολου αλλα δε θελω μει ται θελω σλινγκ αλλα δε με πειραζει και η τιμη ιδιαιτερα με 40-45 ευρω μπορεις να βρεις πολυ ωραιους.. αληθεια για πες μας πως ειναι οταν το 1 γινονται 2 γιατι εγω εχω πολυ πολυ αγχος στο πρωτο δεν ειχα καθολου το ενιωθα οτι θα τα καταφερω και οτι ολα θα ειναι οκ αλλα τωρα φοβαμαι πολυ δε ξερω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

επισης περνω μαγνησιο και μπανανες τρωω οχι καθε μερα αλλα τρωω αρκετα συχνα επισης και εγω τη σαλατα και το νερο που πινω αυτο το καιρο πραγματικα σε ολη μου τι ζωη απλοκλειετε να τα εχω φαει-πιει εντωμεταξυ εμενα δε μου κανουν αισθηση και τα φαγητα προτιμω τα ελαφρια και σαλατες πολυ σαλατα με παξιμαδι πιστευω αν το εκανα επιτηδς δε θα το ειχα καταφερει τοσο πολυ
και εγώ σε κάθε παιδί με ΄΄τράβαγε΄΄ να φάω και κάτι που δεν έτρωγα ή έπινα ποτέ. Εγώ δεν πίνω καθόλου γάλα και δεν έπινα ούτε στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες μου σε αυτό πίνω 3-4 ποτήρια την ημέρα και πολλά φρούτα. Απο σαλάτες πολυ συγκεκριμένα πράγματα πρέπει να την ανακατέψω με φρούτο για να την φαω.:?

Υποφέρω.... ααααχ ότι έφαγα έφαγα όσα κιλά πήρα πήρα... τέλος τώρα!:(

Η δυσπεψία με πεθαίνει καθημερινά ότι και αν φάω όσο λίγο ή πολύ κι αν είναι... και δώστου τάση για εμετό.... απαπαπα!

Κι έλεγα... δε θα με ενοχλήσει το προβληματικό μου στομαχάκι??? Δε μπορείίίίίί!!!:?

Όσο για τα νερά, κατεβάζω πολλά νερά έτσι και αλλιώς, σηκώνομαι 2-3 φορές το βράδυ για τουαλέτα και κοιμάμαι σαν βόδι 8-10ωρο κλασσικά!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

δε τα παω καλα με τις αγορες στο ιντερνετ δε το εχω καθολου αλλα δε θελω μει ται θελω σλινγκ αλλα δε με πειραζει και η τιμη ιδιαιτερα με 40-45 ευρω μπορεις να βρεις πολυ ωραιους.. αληθεια για πες μας πως ειναι οταν το 1 γινονται 2 γιατι εγω εχω πολυ πολυ αγχος στο πρωτο δεν ειχα καθολου το ενιωθα οτι θα τα καταφερω και οτι ολα θα ειναι οκ αλλα τωρα φοβαμαι πολυ δε ξερω

Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις ring sling στα μαγαζιά.

Τώρα έχει μια δυσκολία απο το 1 στα 2 . παίζει και ρόλο η ηλικία του πρώτου και πόση βοήθεια έχεις. Εγώ δυσκολεύτηκα αρχικά γιατι όταν γεννήθηκε το μικρό ο μεγάλος πήγε σχολείο. Που σημαίνει ότι έβγαινα με νεογέννητο τον χειμώνα έξω 4-5 φορές την ημέρα αν υπολογίσεις και τις δραστηριότητες του και τις εξωτερικές δουλειές που έπρεπε να κάνω μιας και δεν έχω κάποιον δικό μου κοντά. Άλλό θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα να ασχοληθώ με ένα μωρό όπως ασχολήθηκα με το πρώτο γιατι δεν προλάβαινα. Σιγά σιγά όμως βρίσκεις τους ρυθμούς σου και τα καταφέρνεις. Τώρα που θα κουβαλάω τρια σε σχολεία και δραστηριότητες να δείς τι ωραία που θα είναι.:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...