Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Κι εγώ αυτό ήξερα για τον προεμφυτευτικο. Εν τω μεταξύ είναι φοβερό, να βρεις υγιή έμβρυα στον προεμφυτευτικο και να μην είναι σίγουρη η εγκυμοσύνη.... εκεί να το χάσεις τελείως. 

Εγω που λες έχω χάσει πολλές στιγμές από το γιο μου όχι μόνο στις ωοληψίες και στις εμβρυομεταφορες αλλά όλη μέρα να με βλέπει να ψάχνω στο διαδίκτυο, να πέφτω ψυχολογικά και να μην έχω όρεξη να παίξω μαζί του, να πέφτω σε κατάθλιψη μετά από κάθε αποτυχία. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε :μαμά, δε θέλω αδερφάκι, είμαι καλά μόνος μου. Όλα τα καταλαβαίνει... είναι 7,5 ετων πλέον. Έκανα μια κουβέντα αυτή τη φορά μαζί του και ειλικρινά νομίζω ότι πλέον δε θέλει. Πλέον είναι το δικό μου άγχος μη μείνει μόνος στη ζωή, να έχει παρέα. Όμως με μεγάλη διαφορά ηλικίας τι παρέα να κάνουν? Ή ποιος σου λέει ότι θα ταιριάζουν? Υπάρχουν αδέρφια που δε μιλιούνται.... Εμείς προσπαθούμε να τα προστατευσουμε από τα πάντα όμως όπως βλέπεις στη ζωή δεν είναι όλα στο χέρι μας. Τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου το θέλω και για μένα.... όμως το απογοητευτικό είναι ότι είμαι πολύ επιβαρυμενη πλέον ψυχολογικά και σωματικά και νιώθω ότι δεν έχω κουράγιο και μετά από αυτό να μεγαλώσω παιδί... 

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα !!!

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό!!Όλα καλά το μπεμπέ μεγαλώνει!!320 γρ. έφθασε!!!:D:D Για άλλη μια φορά μου είπε ότι είναι κόρη!!!!:-)Για το β' επιπέδου θα το κάνω μάλλον την βδομάδα 11-15 Ιουνίου!!! Και θα κάνω και ένα υπέρηχο καρδιάς!!Προληπτικά επειδή είχα 2 αποβολές!!!Τι νέα σας στέλνω πμ για το φεις!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !!!

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό!!Όλα καλά το μπεμπέ μεγαλώνει!!320 γρ. έφθασε!!!:D:D Για άλλη μια φορά μου είπε ότι είναι κόρη!!!!:-)Για το β' επιπέδου θα το κάνω μάλλον την βδομάδα 11-15 Ιουνίου!!! Και θα κάνω και ένα υπέρηχο καρδιάς!!Προληπτικά επειδή είχα 2 αποβολές!!!Τι νέα σας στέλνω πμ για το φεις!!!

αχ τι ωραια!!!κ εγω η χαζη,ξεχασα να ρωτησω το βαρος μονο ποντους ρωτησα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Οι αυπνίες ξαναγύρισαν!!!!περίπου 5-7 το μάτι γαρίδα!!και δε με νοιάζει τίποτα άλλο ο άλλος ο κακομοίρης που δε μπορούσε να υσηχάσει επειδή εγω σβουρίζω στο κρεβατι!

Σε καταλαβαινω απολυτα! Κ εγ τωρα τελευταια εχω αυπνιες.Μολις σηκωθω για τουαλετα,μετα γυρναω στο κρεβατι κ με πιανει αλλεργικη ρινιτιδα.Μπουκωνω κ δεν μπορω να ξανακοιμηθω για πανω απο μια ωρα.

Β επιπεδου θα κανονισω γυρω στις 10-17 Ιουνιου.:rolleyes:

Κορίτσια εγω αύριο εχω γιατρό το βραδάκι.Για το μόνο που αγχώνομαι είναι για τα κιλά θα μου την πει πάλι αλλά βαρέθηκα τρώω μια χαρά δεν τρώω τηγανητά,απ''εξω μια στο τοσο (προς μεγάλη λύπη του συζύγου),τα παγωτά τα εξαφανίσαμε απο το σπίτι ε,τί άλλο να κάνω πια;;;;;;;;Να δω και πόσο είναι το μωρό,βάρος ύψος κ.λ.π. και αν θα μας πει και σίγουρα τί είναι επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τη Β' επιπέδου την έχω στις 12/6 σε 3 εβδομάδες απο τώρα δηλαδή.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι Annast αντί για βράδυ η συχνοουρία με πιάνει το πρωι..ανάποδη εγω ανάποδο και το τέκνο...ε,δεν περίμενα κάτι άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουρλοκρητικάτσι θα το κάνω!! προς απογοήτευση του βλάχου μπαμπά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας κουκλες τι μου κανετε?

miss caramel εμεις οι δυο παμε πακετο και εγω β επιπεδου σε 4-5 εβδομαδες εχω δε θυμασαι και αυχενικη μαζι καναμε

και εγω κοριτσια το βραδυ δε κοιμαμαι και πολυ καλα ξυπναω δε βολευομαι γυρναω γυρω γυρω και με πιανουν και τα νευρα μου γιατι ενω νυσταζω δε μπορω να κ ο ι μ η θ ω και εγω και τρομερες κραμπες και ολο τιναζοναι τα ποδια μου αχ μηπως ξερετε τιποτα για τις κραμπες τι να κανω?

οποια θελει ας μου στειλει και μενα πμ να γινουμε και φιλες στο φεις

αννα μου το πηρα το αιτημα σου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ωραία νέα διαβάζω. Μπράβο!!!:D:D

Εγώ μάλλον αύριο πάω στον γιατρό και σήμερα άρχισα να χαζεύω για τα πρώτα μου ψώνια. Ψάχνω για ring sling και mei tai. Είναι πολύ βολικά ,τα είχα βολευτεί απίστευτα στα προηγούμενα 2 αλλά τώρα θέλω κάτι σε πιο κοριτσίστικο.;);)Μαλλόν θα είναι η πρώτη και σχεδόν η τελευταία μας αγορά:(

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

γεια σας κουκλες τι μου κανετε?

miss caramel εμεις οι δυο παμε πακετο και εγω β επιπεδου σε 4-5 εβδομαδες εχω δε θυμασαι και αυχενικη μαζι καναμε

και εγω κοριτσια το βραδυ δε κοιμαμαι και πολυ καλα ξυπναω δε βολευομαι γυρναω γυρω γυρω και με πιανουν και τα νευρα μου γιατι ενω νυσταζω δε μπορω να κ ο ι μ η θ ω και εγω και τρομερες κραμπες και ολο τιναζοναι τα ποδια μου αχ μηπως ξερετε τιποτα για τις κραμπες τι να κανω?

χαρα μου ειχα ακουσει οτι βοηθαει μπανανα,δεν ξερω αν ισχυει..εγω δοξα τω θεο,κοιμαμαι σαν πουλακι,αλλα αργα.ισως για αυτο..καλα ειμαι κ υπναρου,κ πρεπει να κοιμαμαι για να κοιμαται αργοτερα το παιδι μου..χαχαχα.ετσι λεω,για παρηγορια στον αρρωστο.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Αν τιναζοντε, ειναι συχνα απο ανχος και βοηθαει το... περπατημα. Αν ειναι κραμπες, ελιψη μαγνισιου αρα χαπακια ή καλητερα μπανανες οπως ειπε και η Αννα! Αν εισαι εστω και λιγο αφυδατομενη στην εγκυμοσυνη φερνει κραμπες οποτε πολυυυυυ νερα! Τσεκαρε το χρωμα απ τα πιπι για να το καταλαβεις αυτο ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αν τιναζοντε, ειναι συχνα απο ανχος και βοηθαει το... περπατημα. Αν ειναι κραμπες, ελιψη μαγνισιου αρα χαπακια ή καλητερα μπανανες οπως ειπε και η Αννα! Αν εισαι εστω και λιγο αφυδατομενη στην εγκυμοσυνη φερνει κραμπες οποτε πολυυυυυ νερα! Τσεκαρε το χρωμα απ τα πιπι για να το καταλαβεις αυτο ;)

εγω κοριτσια πολυυυυυυυ νερο,ποτε στην ζωη μου δεν επινα τοσο..κ τωρα μπουκαλια!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εγώ μάλλον αύριο πάω στον γιατρό και σήμερα άρχισα να χαζεύω για τα πρώτα μου ψώνια. Ψάχνω για ring sling και mei tai. Είναι πολύ βολικά ,τα είχα βολευτεί απίστευτα στα προηγούμενα 2 αλλά τώρα θέλω κάτι σε πιο κοριτσίστικο.;);)Μαλλόν θα είναι η πρώτη και σχεδόν η τελευταία μας αγορά:(

Σκεφτομαι να δοκιμασω να φτιαξω μονη μου ring sling... Θα διξει! Τα mei tai δεν μου πολυαρεσουν γιατι θελω να μπορω να τον κανω... πασα χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

εγω κοριτσια πολυυυυυυυ νερο,ποτε στην ζωη μου δεν επινα τοσο..κ τωρα μπουκαλια!

Σε ζηλευω! Εγω με ενα νεροποτιρο ανακατευομαι... βγαλε ακρη! Αντε να παει 27 ο μηνας να ερθω ελλαδα να γλιτωσω απ τις ζεστες εδω... Θα πρεπε να πηνω πολυ παραπανω απο 2 λιτρα κι εγω καταφερνω με το ζορι 1,5 :? και αυτο γουλιτσες γουλιτσες οοοολη μερα....

Ue8pp3.pngI307p3.png

βρε Manti ξέρεις για τί κόστος μιλάμε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...