Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

tatum,miss caramel,αργησα αλλα σας εκανα..χιχιχχι.. χαρα μου,εσενα δεν ξερω αν σε εκανα..δες αν οχι σου στελνω πμ

Ελήφθη Όβερ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι επειδή έχω μεγάλο μονό κρεββάτι και αρκετό αποθηκευτικό χώρο στο δωμάτιο μάλλον θα πάω σε μια πολύ απλή κούνια... βλέπε IKEA!

Το μόνο που σίγουρα θα χρειαστώ είναι ένα καινούριο στρώμα όταν το παιδί μεγαλώσει λίγο :D

Συρταριέρα-αλλαξιέρα σίγουρα δε θέλω άσε που σύμφωνα με τα πλάνα μου στην αρχή το μονό κρεβάτι θα μείνει στο παιδικό οπότε θα βολεύομαι έτσι, καθιστή και ωραία. Δεν έχω καμία προϋπηρεσία βέβαια και μπορεί να αλλάξω άποψη στην πορεία....

Το σίγουρο είναι ότι επειδή θα προετοιμαστούμε για το χειμώνα και το σπίτι είναι σχετικά κρύο, ένα σώμα λαδιού σίγουρα θα το πάρουμε!

Εννοείται ότι οι αγορές αυτές θα γίνουν μετά τη β' επιπέδου, για να μη πω Σεπτέμβρη:rolleyes:

Δεν θα σου πω να παρεις αλλαξιερες και τετια, μονο αν δεις οτι δεν την παλευει η μεση σου, να προσεξεις!

Ξανθη τη μικρη την μπανιαριζα- αλλαζα στο τραπεζι της κουζινας (οταν πηγεναμε) και Πυλο που ζουσαμε (τα 2 πρωτα χρονια της) στην αλλαξιερα του παρκοκρεβατου, που λειτουργουσε σαν αποθηκευτικος χωρος κατα τα αλλα (δωρο με το ζορι της πεθερας). Η μικρη θα "μετακομισει" σε μονο κρεβατι (που εχω ηδη) και το μικρο, οσο χωραει στο πορτ μπεμπε του καροτσιου διπλα στο κρεβατι μου (με στρωμα κοκοματ που της εφτιαξε φιλη, αν και μαλον θα το αλλαξω) και μετα στην κουνια-κρεβατι της μικρης, αν χωρεσουν στο δωματιο φυσικα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Με βλεπω να περνουμε κουκετα και να βαζω καγκελακι! Η μικρη ειναι χωρις καγκελα απο πριν χρονισει και δεν με βλεπω να ξανακανω το κρεβατακι κουνια! Αρχισε να προσπαθει να την γκρεμισει και δεν κοιμοταν για 15(!) μερες σχεδον καθολου μεχρι που της βγαλαμε τα καγκελα! Απο επιπλα μονο μπανακι με αλλαξιερα θα παρω ή μαλον θα μου... χαρισουν χιχι! Ρουχαλακια του πηρα ηδη μερικα, σε πολυ καλες τιμες απο εδω αφου 27 πεταωωωωωω για ελλαδα και δεν ξερω ποτε και αν θα γυρισω! Εχω και τη μαμα μου που ηδη πλεκει και επηδη συχενομαι το ροζ εχω πολλα της μικρη που θα του κανουν!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα κοριτσια μου

εγω ειχα παρει κουνια στο γιο μου που ειναι με αλλαξιερα πανω και μια χαρα μας εχει βολεψει τωρα πια εχω βγαλει τα καγκετα και το εχω κανει κρεββατι την αλλαξιερα την εχω ακομα πανω και αργοτερα αμα θελω μπορω να τη βγαλω να αλλαξω στρωμα και να γινει μονο κρεββατι. παντως και εγω που κοιταξα για κουνια σε μεγαλο πολυκαταστημα βρηκα κουνια και αλλαξιερα 290 ευρω και μαλλον αυτη θα παρω γιατι δε θελω και ακριβει κουνια εχω στο μυαλο μου αν τελικα ειναι αγορι 100% αργοτερα να τους παρω κουκετα οταν και το μικρο θα παει 2 οπτε λεω να μη πεταξω τζαμπα λεφτα εγω δυστυχωες θα χρειαστω και καροτσι γιατι ο μικρος το χρησιμοποιηει ακομα κια τωρα και εχει βγει λιγο οφ δεν ηταν και κανενα καλο οποτε θα πρεπει να παρω αλλο τωρα

Υπαρχουν καροτσακια που γινοντε και διπλα και μονα με απλες κινησεις και ειναι καταλληλα και για βρεφοι! Λογικα κοστιζουν λιγο παραπανω αλλα μαλον θα σε βολευε ενα τετιο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλησπέρα!!!

Συνειδητοποιείτε οτι έχουμε 1 εβδομάδα πάνω-κάτω όλες μας (εντάξει άλλες λίγο περισσότερο άλλες λίγο λιγότερο) για να φτάσουμε ακριβώς στα μισά της εγκυμοσύνης μας;;:shock::shock::shock: Απορώ...καθόμουν και μέτραγα σήμερα και τρελλάθηκα!!!

Το μωράκι μου κλωτσάει...μας κατάλαβε επιτέλους και ο μπαμπάς μας..αν και ανυπόμονος και βαριέται να περιμένει με το χέρι στην κοιλιά..ψιλοκόλλησε βέβαια αλλά εγω τώρα κάθομαι με τις ώρες!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p Την Τετάρτη το βραδάκι έχουμε γιατρό..άντε να πάμε να δούμε το μικρό μπας και ξεκαθαρίσουμε επιτέλους και το φύλο άντε γιατί έχουν αρχίσει και μου σπάνε τα νεύρα!!!!!! (η ανυπόμονη που λέγαμε στα προηγούμενα μηνύματα.......)

Άλλο τώρα....μένουμε με την πεθερά μου,οκ?Είναι για λίγο κι αν δεν σας το χω πει δε με νοιάζει,τα πάμε μια χαρά με προσέχει και μοιραζόμαστε κιόλας τις δουλειές κι είμαστε όλοι μια χαρά...το θέμα;έρχονται για επίσκεψη στο σπίτι οι δικοί της..δεκτον και σεβαστόν..μια θεία όμως-που σημειωτέον είναι ψυχούλα και πολύ την γουστάρω-έχει το συνηθειο όποτε με βλέπει να μου πιάνει την κοιλιά...το οποίο στην αρχή ήταν τρυφερό αλλά τώρα μ'εκνευρίζει...περιμένω πως και πως να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του να ηρεμήσω!!!!

Κατά τ'αλλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Συνειδητοποιείτε οτι έχουμε 1 εβδομάδα πάνω-κάτω όλες μας (εντάξει άλλες λίγο περισσότερο άλλες λίγο λιγότερο) για να φτάσουμε ακριβώς στα μισά της εγκυμοσύνης μας;;:shock::shock::shock: Απορώ...καθόμουν και μέτραγα σήμερα και τρελλάθηκα!!!

Το μωράκι μου κλωτσάει...μας κατάλαβε επιτέλους και ο μπαμπάς μας..αν και ανυπόμονος και βαριέται να περιμένει με το χέρι στην κοιλιά..ψιλοκόλλησε βέβαια αλλά εγω τώρα κάθομαι με τις ώρες!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p Την Τετάρτη το βραδάκι έχουμε γιατρό..άντε να πάμε να δούμε το μικρό μπας και ξεκαθαρίσουμε επιτέλους και το φύλο άντε γιατί έχουν αρχίσει και μου σπάνε τα νεύρα!!!!!! (η ανυπόμονη που λέγαμε στα προηγούμενα μηνύματα.......)

Άλλο τώρα....μένουμε με την πεθερά μου,οκ?Είναι για λίγο κι αν δεν σας το χω πει δε με νοιάζει,τα πάμε μια χαρά με προσέχει και μοιραζόμαστε κιόλας τις δουλειές κι είμαστε όλοι μια χαρά...το θέμα;έρχονται για επίσκεψη στο σπίτι οι δικοί της..δεκτον και σεβαστόν..μια θεία όμως-που σημειωτέον είναι ψυχούλα και πολύ την γουστάρω-έχει το συνηθειο όποτε με βλέπει να μου πιάνει την κοιλιά...το οποίο στην αρχή ήταν τρυφερό αλλά τώρα μ'εκνευρίζει...περιμένω πως και πως να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του να ηρεμήσω!!!!

Κατά τ'αλλα;

Μπας και σε χαλαρωσω λιγακι μεχρι τη μετακομηση! Στην Ιταλια λενε οτι φερνει τυχη, κιριος στη μαμα και το μωρακι και μετα σε οποιον την ακουμπαει! Κατι σαν να σου δινουν την ευχη τους! Ολοι τωρα που ειμαι εγκυος ετσι κλεινουν τα μηνυματα τους και τα τηλ! Εμενα με πειραζει οταν δεν ρωτανε και το κανουν!

Εγω αρχισα παλι συσπασουλες με τα μαζεματα για το μεγαλο ταξιδι... Τα νευρα μου! Η μεση τα εχει παιξει (εχω προβημα χρονια) και μαζεψα πολυ λιγα! Επρεπε να κανω κατι ψωνια σημερα, αλλα μαλον θα πρεπει να παει ο μπαμπας με τη μικρη να χαλαρωσω λιγο, μην εχουμε καμια εκπληξη πριν το ταξιδι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum με το μαλακό... είπαμε δεν είσαι πρωτάρα αλλά μη το παρακάνεις με τις δουλειές!

Όσο για το άπλωμα του χεριού, την πρώτη φορά έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν και από άσχετο άτομο αλλά καλόκαρδο, μετά συνήθισα... (Το σοκ της πρωτάρας :tongue::tongue::tongue::tongue:)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καταλαβαίνω γιατί το κάνουν...συνήθως δε μ'ενοχλεί αλλά η θεία αυτή έρχεται σχεδόν μέρα παρά μέρα...το λατρεύω βέβαια όταν μου το κάνουν παιδάκια...την Παρασκευή πήγαμε σε φιλικό ζευγάρι με 2 κοριτσάκια 5 και 11 ετών κι έιχαν κάτσει και τα δυο πάνω στην κοιλιά μου με τα χεράκια και τ'αυτάκια!!!!!ήταν πολύ γλυκό!!!!!

Τώρα όσον αφορά το δωμάτιο...την κούνια την έχω...τα υπόλοιπα τα μαζεύω απο τ'αδέρφια μου..το κρεβάτι κι η βιβλιοθήκη του Νίκου είναι καινούργια,τ'αλλαξε το δωμάτιο πριν 5 χρόνια σχεδόν οπότε θα το κρατήσω όπως είναι..το κρεβάτι είναι γερό και το στρώμα καινούργιο.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

tatum με το μαλακό... είπαμε δεν είσαι πρωτάρα αλλά μη το παρακάνεις με τις δουλειές!

Δεν εκανα και τιποτα... η μικρη εβαλε τα ρουχα που της εδιξα σε λεκανη και την εσπρωξε μεχρι το πληντιριο, εβαλε τα μισα ρουχα, βαρεθικε, εφυγε, απο κει και περα συνεχισα εγω... Χθες μου βαλε ο μπαμπας την βαλιτσα στο περισιο κρεβατι που εχουμε και απλα εβαλα ρουχα μεσα... Εχω ακομα να βαλω πολλαααααα. Ακομα και γαλα και χυμους σε μισολιτρα τα περνουμε γιατι δεν μ αφηνουν να σηκωνω παραπανω... Φαι εκανα ευκολο. Ακομα και το ντους της μικρης στην ντουζιερα το καναμε, δεν την συκωνω καθολου! Μονο τα ρουχα στη βαλιτσα, ηταν αλλαγη... Τα νευρα μουυυυυυ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Όσο για το άπλωμα του χεριού, την πρώτη φορά έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν και από άσχετο άτομο αλλά καλόκαρδο, μετά συνήθισα... (Το σοκ της πρωτάρας :tongue::tongue::tongue::tongue:)

Να δεις στον 7ο και οσο θα εχει χωρο που θα χορευει η κοιλια οποτε καθεσε τι βλεματα και χαδακια θα εχεις! Με τη μικρη ριχναμε απιστευτο γελιο, καθομουν σε καρεκλα οταν επερνε ο μπαμπας τηλ, εβαζα ανοιχτη ακροαση και οπου πηγενα το κινητο (απο μακρια παντα) εκει πηγενε και οοοολη η κοιλια! Η παρεα μαζευοταν λιγο πριν σχολασει ο μπαμπας και μας παρει τηλ να δει το... θεαμα χαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Να δεις στον 7ο και οσο θα εχει χωρο που θα χορευει η κοιλια οποτε καθεσε τι βλεματα και χαδακια θα εχεις! Με τη μικρη ριχναμε απιστευτο γελιο, καθομουν σε καρεκλα οταν επερνε ο μπαμπας τηλ, εβαζα ανοιχτη ακροαση και οπου πηγενα το κινητο (απο μακρια παντα) εκει πηγενε και οοοολη η κοιλια! Η παρεα μαζευοταν λιγο πριν σχολασει ο μπαμπας και μας παρει τηλ να δει το... θεαμα χαχαχαχα

καλημερα κοριτσακια!!!!!τι κανετε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Οι αυπνίες ξαναγύρισαν!!!!περίπου 5-7 το μάτι γαρίδα!!και δε με νοιάζει τίποτα άλλο ο άλλος ο κακομοίρης που δε μπορούσε να υσηχάσει επειδή εγω σβουρίζω στο κρεβατι!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kαλημερουδια!

πως ειστε κοιλουμπιτσες ????

εγω λεω καλα αν κ τρεχω σαν τον π....στη συνεχεια!

μου λειπει κ ο αντρας μου κ εχω λιγο φρικαρει αλλα μονο υπομονη μπορω να κανω.

πηρα τις εξετασεις αιματος-ουρων κ εφτασα 32 αιματοκριτη κ εχω κ υπογλυκαιμια! καλο ε??????αυριο εχω γιατρο να δει τις εξετασεις να ακουσουμε το μωρο κ να μου δωσει το επομενο πακετο εξετασεων.

για πειτε , εκλεισε καμια ραντεβου γα β επιπεδου?

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρααααα!

Εμένα από χθες το βράδυ το στομαχικο-εντερικό μου είναι... εχμμμ Σκατά!

Θα περάσει και αυτό... που θα πάει!

Όσο για β' επιπέδου έχω 1 μήνα ακόμα... είμαι άλλωστε η τελευταία και καταϊδρωμένη του Οκτωβρίου:tongue:

tatum το παιδί είχε δείξει τις προθέσεις του από πριν βγεί χεχεχεχε το απίθανο κάθαρμα:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

kαλημερουδια!

πως ειστε κοιλουμπιτσες ????

εγω λεω καλα αν κ τρεχω σαν τον π....στη συνεχεια!

μου λειπει κ ο αντρας μου κ εχω λιγο φρικαρει αλλα μονο υπομονη μπορω να κανω.

πηρα τις εξετασεις αιματος-ουρων κ εφτασα 32 αιματοκριτη κ εχω κ υπογλυκαιμια! καλο ε??????αυριο εχω γιατρο να δει τις εξετασεις να ακουσουμε το μωρο κ να μου δωσει το επομενο πακετο εξετασεων.

για πειτε , εκλεισε καμια ραντεβου γα β επιπεδου?

εκλεισα εγω ριτακι,στις 6/6.κ την αλλη τεταρτη εχω καρδιολογο.να δει την καρδουλα του μωρου!εσυ πως εισαι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...