Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Όντως η μέτρηση μπέρδεμα!!!!μέτρα ανάποδα απο την πτ για να βρεις το μήνα σου!!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγω η πείεργη....βλέπετε περίεργα..αγχωτικά όνειρα;σχετικά και με σας αλλά και με το μωρό;

Σημερα, με το που ξηπνισα μου λεει ο αντρας μου "παλι εφιαλτη εβλεπες" ακι δεν θημομουν τιποτα! Τις πιο πολλες φορες ομως ξηπναω και παραλογα πραγματα, απ το ονειρο, ειναι σαν κολιμενα στο μυαλο μου! Αντε ξανακοιμησου μετα... :?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω να αγκαλιάσω τον άντρα μου και χώνεται και ο ζηλιάρης σκύλος για χαδάκια... όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό... ευτυχώς που έχω 2 χέρια!!!!:tongue:

Αν και ο δικός μου είναι πολύ ήσυχος και βολικός, προβλέπω μεγάλες αγάπες με το μωρό!

Τώρα κοιμάται δίπλα στο κρεββάτι μας ή από κάτω, μετά βλέπω να το παίζει προστάτης κάτω από την κούνια του μωρού!!!;)

Όσο για τα όνειρα, μόνο κάτι καθησυχαστικά στις αρχές που ξαφνηκά δεν είχα κανένα σύμπτωμα... τώρα τίποτα, κοιμάμαι σα βόδι!

manti περαστικά σας!

Annast το μικρό σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Έλιωσα :D περιμένει πως και πως παρέα ε?

Έτσι λέει ακομα, κ να την ακουγατε τι λέει όταν την ρωτάμε πως θα είναι το μωρο... Λέει δεν θα έχει μαλλιά Ούτε δόντια, χάλια θα είναι λέει,κακά θα Κάνει, τσισα.. κ το λέει με μια αηδία... Χαχαχα... Πολυ γέλιο πέφτει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

manti περαστικά!!!

αχ τι γλυκοοοοοο!!!εμενα χθες μιλαγε στην κοιλια μου κ ελεγε,ελα Μανωλακη,ειμαι η αδελδουλα σου,βγες να παιξουμε..ξεραθηκα..

Αχ τι γλυκό κοριτσάκι έχεις Άννα!!!

αχ το μωρό μου!!!είδες μωρέ τι προστατευτικά πού είναι;;;εμένα η ανηψιά του Νίκου θα είναι 9,5-10 μηνών όταν θα γεννηθεί το μωρό..νομίζω θα είναι πολύ μικρή για να αντιληφθεί και να ζηλέψει..υποψιάζομαι οτι πιο πολύ σαν αδέρφια θα μεγαλώνουν μιας και θα μένουμε όλοι μαζί πάνω-κάτω...

Annast κι εγω βλέπω και τρομάζω γι'αυτό ρώτησα..και σκέφτομαι αν βλέπω τέτοια τώρα μετά που θα γεννήσω τί θα βλέπω;ολόκληρα θρίλερ στον ύπνο μου;;λόγω ορμονών είναι αυτά ή άγχους;

ρινιώ μου λόγω ορμονών είναι!!Και εγώ στο 1ο τρίμηνο είχα κάτι περίεργα όνειρα!!Τώρα δεν έχω , δεν θυμάμαι αν βλέπω καν όνειρα!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εμείς έιμαστε άρρωστοι με ίωση γαστρεντερίτιδας.

Περαστικουλια σας οικογενιακα! Ελπιζω να εχεις βοηθεια απο καπου!

Εμενα το περασαν (την Καταριανη εκδοση) ο μπαμπας, η μικρη και η μαμα μου, που ειχε ερθει να βοηθησει με τις αποκολησεις μου, στον 3ο μηνα (που επρεπε να ειμαι ξαπλα). Απ το πρωτο 8ωρο ειχαν αφυδατοθει τοσο που θελαν βοηθεια να πανε τουαλετα... Κι εγω δεν ξερω πως καταφερα να φτασω στο φαρμακιο (με τη μικρη στο καροτσι και με πανα και εγω να κοντεβω να λυποθημισω) να παρω φαρμακα και δυαλημα για την αφυδατωση! Τελικα το περασα λαιτ πριν ενα μηνα, μονο διαρρια γκρρρρ! Τελος καλο, ολα καλα.

Ξανα περαστικα, καλο κουραγιο και καλη υπομονη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Περαστικουλια σας οικογενιακα! Ελπιζω να εχεις βοηθεια απο καπου!

Εμενα το περασαν (την Καταριανη εκδοση) ο μπαμπας, η μικρη και η μαμα μου, που ειχε ερθει να βοηθησει με τις αποκολησεις μου, στον 3ο μηνα (που επρεπε να ειμαι ξαπλα). Απ το πρωτο 8ωρο ειχαν αφυδατοθει τοσο που θελαν βοηθεια να πανε τουαλετα... Κι εγω δεν ξερω πως καταφερα να φτασω στο φαρμακιο (με τη μικρη στο καροτσι και με πανα και εγω να κοντεβω να λυποθημισω) να παρω φαρμακα και δυαλημα για την αφυδατωση! Τελικα το περασα λαιτ πριν ενα μηνα, μονο διαρρια γκρρρρ! Τελος καλο, ολα καλα.

Ξανα περαστικα, καλο κουραγιο και καλη υπομονη!

Άστα... μου θυμίζεις το ταξίδι μας στη Μαδαγασκάρη (ο άντρας για δουλειά κι εγώ βολόδερνα στο ξενοδοχείο) Μπορεί να μην ήταν λόγω ίωσης ακριβώς αλλά περάσαμε 10 από τις 15 μέρες αγκαλιά με την τουαλέτα και ο καλύτερός μας φίλος ήταν τα immodium!!! Φρίκη!!!! Βάλε και τα χάπια που παίρναμε για τη μαλάρια που προκαλούσαν στομαχικές διαταραχές και παραισθήσεις... αχαχαχαχα... τσακίρ κέφι!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Εγώ τις τελευταίες μέρες πηγαίνω σε μαγαζιά μπεμπέ και χαζεύω διάφορα. Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη φυσικά γιατί είναι πολύ νωρίς. Εξάλλου έχω και πράγματα από την κόρη μου, απλά το βρίσκω πολύ ευχάριστο να βλέπω τα μπεμπέ.Καμιά από σας έχει αρχίσει παρόμοιες εξορμήσεις?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

αχ τι γλυκοοοοοο!!!εμενα χθες μιλαγε στην κοιλια μου κ ελεγε,ελα Μανωλακη,ειμαι η αδελδουλα σου,βγες να παιξουμε..ξεραθηκα..

αχχχ..έλιωσα.....

Μανωλάκης κι ο δικός σου,ε;;;κι εμένα Μανωλάκης (προς το παρον) το μωράκι μου...λαχταράω να βγει να δω αν θα μου μοιάζει!!!

Γεια σας κορίτσια!Εγώ τις τελευταίες μέρες πηγαίνω σε μαγαζιά μπεμπέ και χαζεύω διάφορα. Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη φυσικά γιατί είναι πολύ νωρίς. Εξάλλου έχω και πράγματα από την κόρη μου, απλά το βρίσκω πολύ ευχάριστο να βλέπω τα μπεμπέ.Καμιά από σας έχει αρχίσει παρόμοιες εξορμήσεις?

μμμμ.όχι ακριβώς...αλλά επειδή πάει η συννυφάδα μου γιατί τώρα φτιάχνει το δωμάτιο της μικρής πάω κι εγω μαζί όπου μπορώ και χαζεύω...

Ούτως ή άλλως κούνιες κ.λ.π. τα έχω απο τ'αδέρφια μου-είδες η πολυμελείς οικογένειες;;;;;-πιο πολύ κοίταζω για τα επιμέρους..περιμένω να τα συγκεντρώσω όλα για να δω τί μου λείπει να πάω να αγοράσω.Ευτυχώς η συννυφάδα θα τα έχει πρόσφατα οπότε ελπίζω να με αποτρεψει απο τα περιττά!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Να ρωτησω κοριτσια, απο πρωτογαλα πως πατε?

Ξερω οτι ειμαι περιπτοσαρα αλλα εδω και ενα μηνα εχω στις θηλες, στις τρυπουλες μονο, λευκη κρεμουλα, που μετα απο δοκιμη του μπαμπα, ειναι γαλατακι... Μαλον φταιει η ελαφρια αφηδατωση που εχω μονιμα εδω :?

Στην μικρη μου ειχα σταγονιτσες και ειχα τρομοκρατιθει, νομιζα οτι ειναι καρκινος και ευτιχος μολις το ειδα πηρα τη μαμα μου, που ηταν με μια φιλη της, που και αυτη ειχε γαλα απ τον τεταρτο και ηρεμισα λιγο, μεχρι να το δει γιατρος και να το επιβεβαιωσει! Μου ειχε πει και ο γιατρος οτι συμβενει σε καποιες γυναικες αλλα ακομα ειμαι με την απορια ποσο συχνο ή σπανιο ειναι.

Εχει καμια σας, παρομια εμπιρια?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Να ρωτησω κοριτσια, απο πρωτογαλα πως πατε?

Ξερω οτι ειμαι περιπτοσαρα αλλα εδω και ενα μηνα εχω στις θηλες, στις τρυπουλες μονο, λευκη κρεμουλα, που μετα απο δοκιμη του μπαμπα, ειναι γαλατακι... Μαλον φταιει η ελαφρια αφηδατωση που εχω μονιμα εδω :?

Στην μικρη μου ειχα σταγονιτσες και ειχα τρομοκρατιθει, νομιζα οτι ειναι καρκινος και ευτιχος μολις το ειδα πηρα τη μαμα μου, που ηταν με μια φιλη της, που και αυτη ειχε γαλα απ τον τεταρτο και ηρεμισα λιγο, μεχρι να το δει γιατρος και να το επιβεβαιωσει! Μου ειχε πει και ο γιατρος οτι συμβενει σε καποιες γυναικες αλλα ακομα ειμαι με την απορια ποσο συχνο ή σπανιο ειναι.

Εχει καμια σας, παρομια εμπιρια?

Eγώ τώρα δεν έχω τίποτα προς το παρόν αλλά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα λίγο πρωτόγαλα αν θυμάμαι καλά από τον 7ο-8ο μήνα.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Πως πάτε?? Εγώ νομίζω έχω αρχίσει και το αισθάνομαι το μπεμπάκι , αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!!Έχω σήμερα γιατρό να δούμε τι θα μου πει!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

tatum εγω ακομα τιποτα,αλλα κ στην κορη μου ειχα αφου γεννησα,πριν τιποτα απολυτως!

katrindm,αν ειναι το μωρακι αυτο που αισθανεσαι,που φυσικα δεν αποκλειεται,θα δεις καθε μερα θα ειναι κ πιο δυνατες κλωτσιες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλή αποτελέσματα KATRINDM στον υπέρηχο. Εγώ είμαι μια χαρά, δεύτερο τρίμηνο γαρ-η πιο εύκολη περίοδος σε μια εγκυμοσύνη. Μετά που θα βαρύνουμε θα αρχίσουν και πάλι τα δύσκολα. Εγώ έχω μόνο το άγχος να είναι όλα καλά στο β επιπέδου που πρέπει να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Δεν έχω κλείσει ακόμη. Εσείς έχετε κλείσει ραντεβού για β επιπέδου?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Αχ σας ευχαριστω κορίτσια!!!Αυτό πρέπει να είναι!!Προχθές είχα το χέρι μου στην κοιλιά και ενιωσα κάτι σαν κλωτσίτσα, αλλά επειδή δεν το περίμενα Τρόμαξα!!ΧΑΑΧΑΧΑ

Αχ και εγώ το έχω το άγχος του β' επιπέδου!!Να ναι υγιή τα μωράκια μας!!Τίποτα άλλο!!

21η-23η δεν γίνεται???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλή αποτελέσματα KATRINDM στον υπέρηχο. Εγώ είμαι μια χαρά, δεύτερο τρίμηνο γαρ-η πιο εύκολη περίοδος σε μια εγκυμοσύνη. Μετά που θα βαρύνουμε θα αρχίσουν και πάλι τα δύσκολα. Εγώ έχω μόνο το άγχος να είναι όλα καλά στο β επιπέδου που πρέπει να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Δεν έχω κλείσει ακόμη. Εσείς έχετε κλείσει ραντεβού για β επιπέδου?

ελβινα,εγω εχω την β επιπεδου στις 6/6.κ εγω πολυ αγχος. κοιτα,αυτο που λες ισχυει,ειδικα οταν μπεις στον μηνα σου,αλλα εγω καποιες μερες αισθανομαι ποοοοοοοολυυυυ βαρια,δεν μπορω να κουνησω τα ποδια μου.καλα,μου λειπει βεβαια κ ο υπνος.καθε μερα κοιμαμαι στις 2,αν δεν συμπληρωνα κ το μεσημερακι 1-1,5ωριτσα,δεν θα αντεχα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αχ σας ευχαριστω κορίτσια!!!Αυτό πρέπει να είναι!!Προχθές είχα το χέρι μου στην κοιλιά και ενιωσα κάτι σαν κλωτσίτσα, αλλά επειδή δεν το περίμενα Τρόμαξα!!ΧΑΑΧΑΧΑ

Αχ και εγώ το έχω το άγχος του β' επιπέδου!!Να ναι υγιή τα μωράκια μας!!Τίποτα άλλο!!

21η-23η δεν γίνεται???

ναι..εγω θα ειμαι ακριβως 22εβδ.αντε να πεις πεις τα νεα κ σημερα απο τον γιατρο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...