Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Αυτό και αν ήταν έκπληξη....

Εγώ πάλι νομίζω ότι έχω κορίτσι... για ένα πολύ χαζό λόγο! Πλησιάζω και δεν παθαίνω αναφυλαξία με τα "ροζουλιά" είμαι κοντά στο να τα συμπαθήσω :|

Δεν το είχα ποτέ με τα πολύ κοριτσίστικα πραγματάκια και χρωματάκια... μια ζωή αγοροκόριτσο :rolleyes:

Μετά έχουμε το όνειρο που είδε μια γνωστή μου και άρχισα να ψυλλιάζομαι ότι είμαι έγκυος (με είχε δει χέρι με χέρι με ένα κοριτσάκι)

Καλά... για τα έμπειρα μάτια της πεθεράς και άλλης μιας κυριούλας δε το συζητώ!!!! Χαχαχαχαχα

Με λίγα λόγια... τελικά όλοι τη Β' επιπέδου περιμένουμε ;)

Όπως και να'χει είμαι οπαδός των ουδέτερων χρωμάτων (ίσως επειδή έτσι μεγάλωσα) οπότε ότι και να είναι το μωρό, ας είναι γερό και έξυπνο διαολάκι πάνω απ'όλα :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην αρχη θημωσε που το "διαλεξε" η γυναικολογος και μετα γιατι λεει "τα αγορια δεν ξερουν ποδοσφαιρο"!!! Της εξιγησαμε οτι τιποτα απο τα 2 δεν ισχιει και σιγα σιγα το δεχετε ολο και πιο πολυ!

XAXA tatum σωστή η μικρή!!!

Όταν έκανα αυχενικη, μου έδειξε ανεπάρκεια τριγλωχινας βαλβιδας, που όπως είπε μπορει να είναι ένα απλο φύσημα η σύμπτωμα για σύνδρομο down, κοντευα να τρελαθω,κ ξαναεκανα αυχενικη μετα απο 2 μέρες σε άλλο μαιευτήριο,η οποία δεν έδειξε τίποτα.. Ο γιατρός μου μου είπε Ότι μπορούμε να κάνουμε αμνιοπαρακεντηση για να σιγουρευτουμε,Αλλά για να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις, να κάνουμε Πρώτα καρδιογραφημα κ ΑΝ δείξει κάτι, θα προχωρήσουμε σε αμνιοπαρακεντηση.. Γενικά είναι καθησυχαστικος, Αλλά είπαμε να μην ρισκαρουμε, κ να κάνουμε Ότι χρειάζεται για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο..Γιατί ολες οι άλλες μετρήσεις ήταν καλές.

Αχχ Αννα μου μακάρι να πάνε όλα καλά!!!Καμιά φορά και οι υπέρηχοι κάνουν λάθος και αυτό που έδειξε να μην είναι τίποτα!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Πηρα ταξι με τη μικρη και εκει που πηγεναμε βλεπω εναν τρελο να κοβει αριστερα να αλλαξει λοριδα πανω μας... Φρενα ο ταξιτζης, να κραταω εγω με το ενα χερι τη μικρη και με το αλλο τη ζωνη μην πιεσει πολυ το μωρο στην κοιλια! Ευτιχος πηγεναμε αργα και απλα γρατζουνιστικαν στα πλαγια και τα 2 αυτοκινητα μονο, γιατι καθομουν και στην αριστερη μερια, να με κοντα στο πεζοδρομιο για ασφαλια οταν σταματουσαμε (τρομαρα μου).

Ειμαι που ειμαι νευροσπασμα, εχω και τις αυπνιες και το "απαγορευτικο", μονο αυτο μου ελιπε... Γυρισαμε με τον αντρα μου και οτι αυτοκινητο ηταν κοντα μας κοιτουσα τον οδηγο να τον σφαξω σε ολη την επιστροφη...

Δεν ξερω αν το γνωριζεις.Υπαρχει μια ζωνη εγκυμοσυνης που περνας μεσα απο αυτη τη ζωνη του αυτοκινητου κ δεν πιεζεται το μωρο σε περιπτωση φρεναρισματος.Εγω την αγορασα την προηγουμενη βδομαδα.

Πριν απο αυτο ,οταν εμπαινα στο αυτοκινητο ειχα συνεχως το νου μου στη ζωνη,με ενοχλουσε κ ολο προσπαθουσα να τη χαλαρωνω.ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ.;)

Καλά και σ'ενα ξάδερφο του Νίκου λέγανε μέχρι τον 7ο κορίτσι...μετά τσουπ!!είδανε την τσουτσού του παιδιού!!!!!!Εγώ νομίζω οτι η παιδοκαρδιολόγος πάντως λόγω των χτύπων του παιδιού μου είπε αγόρι..εμπειρικά τα κορίτσια έχουν πιο γρήγορους χτύπους..εμάς το μωρό μας είχε 147 χτύπους..αλλά κι εγω που τον έχω τον καημό η αγορομάνα πραγματικά δε με νοιάζει.

όσο για τα όνειρα,όπως είπε η Miss Caramel, εγω παιδιά 2 φορές έχει τύχει να ονειρευτώ το παιδί (θολά όνειρα,μη φανταστείτε) και τις 2 το είδα στα μπλε..τώρα ή που θα είναι αγόρι ή που θα είναι κορίτσι και θα μας σκάσει καμια ώρα ζευγάρι με την κολλητή!!!!!χαχαχαχαχα!!!!φαντάζεστε;;;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

riniw πολλοί γιατροί το λένε αυτό με τους χτύπους αλλά δεν έχω βρεί τελικά να αποδεικνύεται επιστημονικώς (έτσι επειδή όλα τα ψάχνω και τα σκαλίζω να βρώ τη μια και μοναδική επιστημονική αλήθεια... το έχω απο μικρή αυτό... έχω δεί τα άπειρα ντοκυμαντέρ, αυτό θα φταίει)

Εμάς 157 χτύπους είχε στην αυχενική κάτι λιγότερο από το Μ.Ο αλλά ένδειξη φύλου, 0!!!

Η μαμά μου που δεν ήθελε να ξέρει φύλο νόμιζε ότι θα έχει αγόρι... εεε της βγήκα αγοροκόριτσο :tongue:

Δεν έπεσε πολύ έξω χαχαχαχαχα!!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Η μαμά μου που δεν ήθελε να ξέρει φύλο νόμιζε ότι θα έχει αγόρι... εεε της βγήκα αγοροκόριτσο :tongue:

Δεν έπεσε πολύ έξω χαχαχαχαχα!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα Ακριβος το ιδιο με μενα! Δεν εκανε υπερηχο αλλα απο παλμους, μεγεθος κοιλιας και ολα τα αλλα που λεγαν οι γιατροι τοτε, της ειχαν πει αγορι. Οι φιλοι που μαντευαν ΟΛΟΙ αγορι... και βγηκε το πιο αγοροκοριτσο που εχει βγει ποτε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα μανουλες τι μου κανετε??? εμεις ολα μια χαρα να καλοσωρισω και εγω τα καινουργια κοριτσια

εμεις πηγαμε τη δευτερα στο γιατρο ημουν 15+3 οποτε οπου να ναι κλεινω τον 4ο ετσι νομιζω και εγω μπερδευομαι με αυτα το μωρακι μας ολα καλα στην αυχενικη μου ειχα πει αγορι ο γιατρος μου παλι τη δευτερα αγορι μου ειπε τι να πω δε ξερω παντος παρατηρησα οτι χτυπουμε πολυ γρηγορα και εντονα η καρδουλα του δε ξερω τι σημαινει αυτο (στο αν ειναι αγορι ή κοριτσι)ημασταν 156 ολοκληρα γραμμαρια και θα παω ξανα σε ενα μηνα να μου πει ποτε θα κανω β επιπεδου

οσο για το φικι φικι ουτε εμεις εχουμε απαγορευτικο οποτε 4 φορες την εβδομαδα ειναι σιγουρα και αυτο γιατι εγω φοβαμαι και λιγο

ο μικρος παντως καθε φορα που βλεπει τον υπερηχο φωναζει νινι, μαμα νινι οοοοοοο το νινι χαχαχ καλα τα παει τωρα να δω αμα βγει τι θα γινει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα μανουλες τι μου κανετε??? εμεις ολα μια χαρα να καλοσωρισω και εγω τα καινουργια κοριτσια

εμεις πηγαμε τη δευτερα στο γιατρο ημουν 15+3 οποτε οπου να ναι κλεινω τον 4ο ετσι νομιζω και εγω μπερδευομαι με αυτα το μωρακι μας ολα καλα στην αυχενικη μου ειχα πει αγορι ο γιατρος μου παλι τη δευτερα αγορι μου ειπε τι να πω δε ξερω παντος παρατηρησα οτι χτυπουμε πολυ γρηγορα και εντονα η καρδουλα του δε ξερω τι σημαινει αυτο (στο αν ειναι αγορι ή κοριτσι)ημασταν 156 ολοκληρα γραμμαρια και θα παω ξανα σε ενα μηνα να μου πει ποτε θα κανω β επιπεδου

οσο για το φικι φικι ουτε εμεις εχουμε απαγορευτικο οποτε 4 φορες την εβδομαδα ειναι σιγουρα και αυτο γιατι εγω φοβαμαι και λιγο

ο μικρος παντως καθε φορα που βλεπει τον υπερηχο φωναζει νινι, μαμα νινι οοοοοοο το νινι χαχαχ καλα τα παει τωρα να δω αμα βγει τι θα γινει

μας ελειψες χαρα!!!χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!αντε με το καλο κ η β..

αχ αυτο που λες με τον μεγαλο,σκεφτομαι κ εγω τι θα γινει με την δικια μου οταν ερθει με το καλο το μωρο,θα εχουμε ζηλιες........

S4iNp3.png

BU56p3.png

Όντως η μέτρηση μπέρδεμα!!!!μέτρα ανάποδα απο την πτ για να βρεις το μήνα σου!!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγω η πείεργη....βλέπετε περίεργα..αγχωτικά όνειρα;σχετικά και με σας αλλά και με το μωρό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια. Τι βρόχη και η σημερινή? Εμείς έιμαστε άρρωστοι με ίωση γαστρεντερίτιδας.

Για την ζήλεια που λέτε έγω πάντως τράβηξα και τραβάω ακόμα μεγάλο λούκι. Ο μεγάλος αν και δεν έβγαζε την ζήλεια του στον μικρό, την έβγαζε όλη σε εμένα. Νεύρα ,θυμός ..... όταν με έβλεπε να θηλάζω θυμόταν εκέινη την ώρα τα πάντα και ήθελε να του κάνω πράγματα που απο καιρο τα έκανε μόνος του.

Μέχρι σήμερα που έχουν περάσει 3 χρόνια έχει ακόμα πρόβλημα στο να πάει κάπου μόνος του. Δηλαδή για τις δραστηριότητες του ένω του αρέσει να κάνει πράγματα αγχωνεται που εγώ είμαι μόνη με το μικρό. Που πάμε, τι κάναμε, αν διαβάσαμε παραμύθι ,αν παίξαμε................... Αλλά παρόλα αυτά αγαπιούνται απίστευτα και όταν μαλώνω το μικρο , και τον παρηγορεί και τα χώνει σε εμένα ότι έιναι μικρός και δεν καταλαβαίνει:D:D

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Kαλημέρα κορίτσια. Τι βρόχη και η σημερινή? Εμείς έιμαστε άρρωστοι με ίωση γαστρεντερίτιδας.

Για την ζήλεια που λέτε έγω πάντως τράβηξα και τραβάω ακόμα μεγάλο λούκι. Ο μεγάλος αν και δεν έβγαζε την ζήλεια του στον μικρό, την έβγαζε όλη σε εμένα. Νεύρα ,θυμός ..... όταν με έβλεπε να θηλάζω θυμόταν εκέινη την ώρα τα πάντα και ήθελε να του κάνω πράγματα που απο καιρο τα έκανε μόνος του.

Μέχρι σήμερα που έχουν περάσει 3 χρόνια έχει ακόμα πρόβλημα στο να πάει κάπου μόνος του. Δηλαδή για τις δραστηριότητες του ένω του αρέσει να κάνει πράγματα αγχωνεται που εγώ είμαι μόνη με το μικρό. Που πάμε, τι κάναμε, αν διαβάσαμε παραμύθι ,αν παίξαμε................... Αλλά παρόλα αυτά αγαπιούνται απίστευτα και όταν μαλώνω το μικρο , και τον παρηγορεί και τα χώνει σε εμένα ότι έιναι μικρός και δεν καταλαβαίνει:D:D

αχ τι γλυκοοοοοο!!!εμενα χθες μιλαγε στην κοιλια μου κ ελεγε,ελα Μανωλακη,ειμαι η αδελδουλα σου,βγες να παιξουμε..ξεραθηκα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Όντως η μέτρηση μπέρδεμα!!!!μέτρα ανάποδα απο την πτ για να βρεις το μήνα σου!!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγω η πείεργη....βλέπετε περίεργα..αγχωτικά όνειρα;σχετικά και με σας αλλά και με το μωρό;

κ εγω βλεπω εφιαλτες ρινιω μου..κ πριν εβλεπα,κ οταν γεννησα την κορη μου κ ενα βραδυ που δεν ξυπνησε να φαει,εβλεπα ασχημα πραγματα,κ πεταχτηκα να δω αν ανασαινει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

αχ το μωρό μου!!!είδες μωρέ τι προστατευτικά πού είναι;;;εμένα η ανηψιά του Νίκου θα είναι 9,5-10 μηνών όταν θα γεννηθεί το μωρό..νομίζω θα είναι πολύ μικρή για να αντιληφθεί και να ζηλέψει..υποψιάζομαι οτι πιο πολύ σαν αδέρφια θα μεγαλώνουν μιας και θα μένουμε όλοι μαζί πάνω-κάτω...

Annast κι εγω βλέπω και τρομάζω γι'αυτό ρώτησα..και σκέφτομαι αν βλέπω τέτοια τώρα μετά που θα γεννήσω τί θα βλέπω;ολόκληρα θρίλερ στον ύπνο μου;;λόγω ορμονών είναι αυτά ή άγχους;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πάω να αγκαλιάσω τον άντρα μου και χώνεται και ο ζηλιάρης σκύλος για χαδάκια... όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό... ευτυχώς που έχω 2 χέρια!!!!:tongue:

Αν και ο δικός μου είναι πολύ ήσυχος και βολικός, προβλέπω μεγάλες αγάπες με το μωρό!

Τώρα κοιμάται δίπλα στο κρεββάτι μας ή από κάτω, μετά βλέπω να το παίζει προστάτης κάτω από την κούνια του μωρού!!!;)

Όσο για τα όνειρα, μόνο κάτι καθησυχαστικά στις αρχές που ξαφνηκά δεν είχα κανένα σύμπτωμα... τώρα τίποτα, κοιμάμαι σα βόδι!

manti περαστικά σας!

Annast το μικρό σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Έλιωσα :D περιμένει πως και πως παρέα ε?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...