Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρες κορίτσια!!

Εγώ σεξ όσο συχνότερα μπορώ!:oops::oops::oops::oops: Κι αν δεν μ'επιανε αυτή η υπνηλία της γκαστρωμένης θα το έκανα όπως πριν,καθημερινά!!!:cool::cool::cool:σε ζηλεβω!

Στον γιατρό πάω μια φορά το μήνα.Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να πάω συχνότερα..ευτυχώς γιατί υποθέτω οτι συχνές επισκέψεις στο μήνα μας μάλλον δεν είναι καλό σημάδι,ε;Κάνω λάθος;

Αν δεν υπαρχει κατι που να θελει παρακολουθηση! Εμεις πηγαμε την 6η βδομαδα και την 8η γιατι με το... ψαζομηχανιμα της (ειχε χαλασει :?) φοβοταν για παλυνδρομηση! Τζαμπα ανχος και δακρια! Μετα καθε μηνα υποτιθετε... εκτος απο 2 φορες που πηγα, 1 για αιμα (αποκοληση) και μια για διαρρια, που πηγα σε παθολογο και με παρεπεμψε στη γυναικολογο (εφτυχος ειναι στην ιδια κλινικη). Οποτε αν με ρωτησεις... Ειναι πολυ ψηχοφθορο...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ με το καλό να ναι τατουμ!!Να ναι γερό και δυνατό!!!ΧΑΧΑ!! θα θελε κοριτσάκι η κόρη σου για να παίζει το γλυκό μου!!!!

Στην αρχη θημωσε που το "διαλεξε" η γυναικολογος και μετα γιατι λεει "τα αγορια δεν ξερουν ποδοσφαιρο"!!! Της εξιγησαμε οτι τιποτα απο τα 2 δεν ισχιει και σιγα σιγα το δεχετε ολο και πιο πολυ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Άννα γιατί έχετε ραντεβού με καρδιολόγο???

Έμας μας το είχε απαγορέψει το 1ο τρίμηνο!!!Τώρα μου φαίνεται σιγά σιγά πρέπει και εμείς να το βάλουμε στο πρόγραμμα!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έμας μας έχει ραντεβού 2 φορές το μήνα και σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή!!!Βέβαια έχω και τον διαβήτη και πρέπει να παρακολουθούμε το μωράκι πως αναπτύσσεται!!Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά!!!Δεν φαίνεται να το έχει επηρεάσει !!Βέβαια προσέχω πολύ την διατροφή μου!!Δεν έχω ξεφύγει !!!

Φύλο έχετε δει???!!Εμείς μάλλον κόρη!!!:D:D

Όταν έκανα αυχενικη, μου έδειξε ανεπάρκεια τριγλωχινας βαλβιδας, που όπως είπε μπορει να είναι ένα απλο φύσημα η σύμπτωμα για σύνδρομο down, κοντευα να τρελαθω,κ ξαναεκανα αυχενικη μετα απο 2 μέρες σε άλλο μαιευτήριο,η οποία δεν έδειξε τίποτα.. Ο γιατρός μου μου είπε Ότι μπορούμε να κάνουμε αμνιοπαρακεντηση για να σιγουρευτουμε,Αλλά για να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις, να κάνουμε Πρώτα καρδιογραφημα κ ΑΝ δείξει κάτι, θα προχωρήσουμε σε αμνιοπαρακεντηση.. Γενικά είναι καθησυχαστικος, Αλλά είπαμε να μην ρισκαρουμε, κ να κάνουμε Ότι χρειάζεται για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο..Γιατί ολες οι άλλες μετρήσεις ήταν καλές.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Όταν έκανα αυχενικη, μου έδειξε ανεπάρκεια τριγλωχινας βαλβιδας, που όπως είπε μπορει να είναι ένα απλο φύσημα η σύμπτωμα για σύνδρομο down, κοντευα να τρελαθω,κ ξαναεκανα αυχενικη μετα απο 2 μέρες σε άλλο μαιευτήριο,η οποία δεν έδειξε τίποτα.. Ο γιατρός μου μου είπε Ότι μπορούμε να κάνουμε αμνιοπαρακεντηση για να σιγουρευτουμε,Αλλά για να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις, να κάνουμε Πρώτα καρδιογραφημα κ ΑΝ δείξει κάτι, θα προχωρήσουμε σε αμνιοπαρακεντηση.. Γενικά είναι καθησυχαστικος, Αλλά είπαμε να μην ρισκαρουμε, κ να κάνουμε Ότι χρειάζεται για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο..Γιατί ολες οι άλλες μετρήσεις ήταν καλές.

Θα κάνεις και β επιπέδου και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά. Η αμνιοπαρακέντηση έχει επιπλοκές όπως η πιθανότητα αποβολής. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς την προτείνουν κάποιοι τόσο εύκολα.

Φύλο έχετε δει???!!Εμείς μάλλον κόρη!!!:-D:grin:

Εμείς από την αυχενική διαφάνεια και έκτοτε που κάναμε άλλους δύο υπερήχους 17 και 18 εβδομάδων, βλέπουμε πάντα πεντακάθαρα ότι είναι αγόρι. :P

8dkvp3.png

VcWhp3.png

hhhhhheeeeeeeeelllllllllllllooooooooooo εγκυουλες μου !

σημερα ειχα ικα κ οαεδ (επιδομα ανεργιας) κ δοξα το θεο δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου .....περιεργο μου φανηκε :rolleyes:

αυριο εχω γενικες αιματος ουρων κτλ κ απο βδομαδα γιατρουλη (1 φορα τον μηνα παω για οποια ρωτησε)

ζυγιστηκα στο φαρμακειο που πηρα τον σιδηρο μου k ειμαι 60-61 κιλα .περιεργο μου φαινεται ρε κοριτσια . στον γιο μου ειχα παρει 15-17 κιλα κ δουλευα κιολας δηλαδη μεγαλυτερη οσο ναναι ασκηση. ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 59 κιλα .

τρωω κανονικα αλλα ισως πιο σωστα ? τι να πω ???? αρχιζω να ανησυχω για το μωρο .....χεχεεχεχ κατι να βρω να ανχωθω !

88M1p3.pngycQap3.png

Νια νια νια νια νια νια <- ΓΚΡΙΝΙΑ... εμείς δεν ξέρουμε φύλο!

Ίσως μάθουμε τέλος του μήνα που θα πάμε για το κλασσικό μηνιαίο μας έλεγχο...

Elvina αν πρέπει να γίνει αμνιοπαρακέντηση πρέπει να γίνει ΤΕΛΟΣ!

Από την άλλη η πιθανότητα αποβολής είναι μικρή κάτω του 1% και είναι μια εξέταση επεμβατική μεν αλλά γίνεται πολλά χρόνια πλέον!

Στο κάτω κάτω της γραφής εξαρτάται από τους γονείς το αν θα γίνει ή όχι και τι ρίσκα έχει η κάθε επιλογή.

KATRINDM κι εμείς είχαμε απαγορευτικό στο 1ο τρίμηνο... με το που κάναμε όμως την αυχενική θα έσκαγα αν δεν τον ρωτούσα να άρουμε το εμπάργκο:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Elvina αν πρέπει να γίνει αμνιοπαρακέντηση πρέπει να γίνει ΤΕΛΟΣ!

Από την άλλη η πιθανότητα αποβολής είναι μικρή κάτω του 1% και είναι μια εξέταση επεμβατική μεν αλλά γίνεται πολλά χρόνια πλέον!

Στο κάτω κάτω της γραφής εξαρτάται από τους γονείς το αν θα γίνει ή όχι και τι ρίσκα έχει η κάθε επιλογή.

Σίγουρα εξαρτάται από τους γονείς αν θα κάνουν αμνιοπαρακέντηση. Για μένα λογικό είναι να γίνεται όταν ο κίνδυνος για τρισωμία είναι μεγαλύτερος από τον ενδεχόμενο κίνδυνο αποβολής από την πράξη. Από την άλλη αν δεν θέλεις να κάνεις διακοπή κύησης επουδενί δεν θεωρώ σκόπιμο να γίνεται. Είμαι πάντως λίγο προκατειλημμένη για τη σκοπιμότητά της και ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω δει 2 αποβολές στο περιβάλλον μου και 2 πολύ πρόωρους τοκετούς μετά από αμνιοπαρακέντηση, όταν δούλευα σε μονάδα νεογνών στα πλαίσια της ειδικότητάς μου.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα εξαρτάται από τους γονείς αν θα κάνουν αμνιοπαρακέντηση. Για μένα λογικό είναι να γίνεται όταν ο κίνδυνος για τρισωμία είναι μεγαλύτερος από τον ενδεχόμενο κίνδυνο αποβολής από την πράξη. Από την άλλη αν δεν θέλεις να κάνεις διακοπή κύησης επουδενί δεν θεωρώ σκόπιμο να γίνεται. Είμαι πάντως λίγο προκατειλημμένη για τη σκοπιμότητά της και ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω δει 2 αποβολές στο περιβάλλον μου και 2 πολύ πρόωρους τοκετούς μετά από αμνιοπαρακέντηση, όταν δούλευα σε μονάδα νεογνών στα πλαίσια της ειδικότητάς μου.

Ελβινα, δεν το προτεινε ο γιατρός μου. το αντίθετο... Μου είπε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο κ αν δείξει κάτι το καρδιογραφημα τότε αν θέλω εγω κ μόνο εγω θα κάνουμε αμνιο..το άφησε πάνω μου.. Άρα περιμένουμε το καρδιογραφημα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Νια νια νια νια νια νια <- ΓΚΡΙΝΙΑ... εμείς δεν ξέρουμε φύλο!

Ίσως μάθουμε τέλος του μήνα που θα πάμε για το κλασσικό μηνιαίο μας έλεγχο...

κουραγιο μανα ! ουτε εγω ξερω φυλο ........ ggggggggggggrrrrrrrrrrrr περιμενω την β επιπεδου ομως

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα!!

Το φύλο μας μπέρδεψε κι εμάς!!!!Στην αυχενική μου είπε 60-40 αγόρι..στην επανεξέταση μετά απο 3 εβδ. μου είπε μάλλον κορίτσι..την άλλη μέρα ο γιατρός μου είπε αγόρι...τη Δευτέρα η παιδοκαρδιολόγος με ρώτησε αν έχω αγόρι,της είπα οτι οι απόψεις είναι διφορούμενες μου είπε να το δούμε στο τέλος αλλά είχε κλειστά ποδαράκια το παιδάκι μου!!Ελπίζω την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε...αλλιώς 12/6 στην Β'επιπέδου!!Εγώ πάντως νιώθω οτι έχω αγόρι...αυθόρμητα μου βγαίνει να λέω ο μπέμπης κι ο μπέμπης...λέτε να γελιέμαι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!

Το φύλο μας μπέρδεψε κι εμάς!!!!Στην αυχενική μου είπε 60-40 αγόρι..στην επανεξέταση μετά απο 3 εβδ. μου είπε μάλλον κορίτσι..την άλλη μέρα ο γιατρός μου είπε αγόρι...τη Δευτέρα η παιδοκαρδιολόγος με ρώτησε αν έχω αγόρι,της είπα οτι οι απόψεις είναι διφορούμενες μου είπε να το δούμε στο τέλος αλλά είχε κλειστά ποδαράκια το παιδάκι μου!!Ελπίζω την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε...αλλιώς 12/6 στην Β'επιπέδου!!Εγώ πάντως νιώθω οτι έχω αγόρι...αυθόρμητα μου βγαίνει να λέω ο μπέμπης κι ο μπέμπης...λέτε να γελιέμαι;

δεν βγαζεις ακρη..κ εμενα μου ειπαν αγορι στην αυχενικη,κ ο γιατρος μου μου ειπε να μην το δεσω κομπο,κ δεν το σιγουρεψε..αρα περιμενω κ εγω την β.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...