Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κι εγω μπερδευομε ακομα με τους μηνες και αποφασισα νε μετραω με βδομαδες (να καταλαβαινω και τον γιατρο) και αν επιμενει καποιος να μετραω αναποδα απ την ΠΗΤ. Μαλον ειναι τοσο μπερδεμα γιατι δεν ειναι 9 μηνες... Τοσα χρονια ετσι νομιζα :?

Βασικά όπως διάβασα σ'ενα site είναι 9 σεληνιακοί μήνες..σκεψου λοιπόν οτι καθε μήνας εκτός απ'τον κουτσοφλέβαρο αποτελείται απο 4,5 εβδομάδες περίπου (4εβδ.*7ημ=28+2-3 ημ.=ΜΗΝΑΣ)..εξ' ου και το μπέρδεμα..βασικά μου έρχεται πιο έυκολα να μετράω σε εβδομάδες..λέω πάει πέρασε κι αυτή.πόσες μένουν;;τόσες...

Τα βιβλία λένε ότι η ιδανική αύξηση βάρους μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης είναι 9-12 κιλά. Βέβαια αυτό εξατομικεύεται σε κάθε γυναίκα ανάλογα και με το ΒΜΙ της πριν μείνει έγκυος. Πάντως τα κιλά μπαίνουν πολύ εύκολα στην εγκυμοσύνη και χάνονται εύκολα στη λοχεία. Εγώ μέχρι στιγμής με προσεκτική διατροφή έχω βάλει 4. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα βάλει 12 συνολικά, έχασα τα 7 με το που γέννησα και τα άλλα 5 μέχρι τους 2 μήνες. Στον 1 χρόνο έγινα και πιο αδύνατη από πριν μείνω έγκυος. Πάντως κατά τη γνώμη το πολύ άγχος για τα κιλά και το καθημερινό ζύγισμα δημιουργούν κακή ψυχολογία που μπορεί να επηρεάσει και το έμβρυο. Ας ζυγιζόμαστε μια φορά το μήνα πια. Εγκυμοσύνη είναι, δεν γίνεται να μείνουμε συλφίδες, θα τα χάσουμε έτσι κι αλλιώς μετά.

ααααχχχχ...........εμένα ο γιατρός απο την αρχή μου είπε για τα κιλά..να προσέχω...οι άλλες (κι οχι ο άντρας μου) γιατί σκάνε;;

Ρινιωωωωωωωωωω Πήρα 28 κιλά στο πρώτο και 23 στο δεύτερο και μέχρι τώρα 7 κιλά στο τρίτο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Δεν μου έμεινε ούτε μισό κιλό αλλά και να μου έμενε σκασίλα μου. Ευχαριστήθηκα τις εγκυμοσύνες μου και όλα καλά. Μην ακούς τίποτα. Και στο κάτω κάτω μόλις γεννήσεις μην κάνεις γυμνή φωτογράφηση αμέσως. Κρατήσου μέχρι να τα χάσεις:lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα!!!!!γιατί;;;;η Demi Moore ΔΗΛΑΔΗ καλύτερη απο μένα είναι;;;;;;;;;;;!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας ευχαριστώ κορίτσια,για την συμπαράσταση...σε τρελλαίνουν μωρέ κι αυτοί οι γιατροί..και τώρα όσο πιο εξελιγμένα είναι τα μηχανήματα τόσο πιο λεπτομέρειες θα δείχνουν...απλώς στο μυαλό μας φαντάζουν όλα τέρατα...

Κατά τ'αλλα;

Κορίτσια...αν δεν κοιμηθώ μεσημέρι τουλάχιστον 1 ωρα..το βράδυ απο τις 10:30-11..όπου βρεθώ...με παίρνει ο ύπνος!!!κουτουλάω όρθια!!!:D:D:D

εχτές ο καημένος ο Νικόλας έβλεπε ταινία στο σαλόνι..πήγα κι εγω...ξάπλαρα στον καναπέ...και γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!με σήκωσε μετά να με πάει στο κρεβάτι!!!:P:p:p:p:p:p...και φυσικά για σεξ ούτε λόγος!!!!ροχάλιζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μ'αρέσει που του δίνω και υποσχέσεις και κάνω και βαρύγδουπες δηλώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εσείς πως πάτε;;απο επαφές;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tatum να σου ζησει η κουκλιτσα κ με το καλο το μωρακι σου!

Reniw εμεις απο οταν μαθαμε για την εγκυμοσυνη τις εχουμε ξεχασει τις επαφες λογω ναυτιας στην αρχη κ φοβου μην κανουμε κακο στο μωρο μετα.

καλημερουδια!

τρεχω κ δεν φτανω γιατι το σαββατο εχουμε τα δευτερα γενεθλια μας!

καλωσοριζω κ γω με την σειρα μου τις καινουργιες κοπελες της παρεας μας κ τα σπορακια τους!!!!!!!!

tatum κουκλαρα η κορη σου ! συγγνωμη κανει κομπους????ειδα καλα??:shock::tongue:

riniw συνχαρητηρια για ωραια νεακια!

αυριο εχω ικα για να μου γραψουν εξετασεις κ φαρμακα κ απο βδομαδα γιατρουλη να ακουσω το σπορι !!!!

Να τον χερεσε, χρονια πολλα και καλα!!!

Μια φορα ζητησε η ταζμανιτσα να της δειξω και ενα μηνα μετα μου λεει "μαμα κανω κομπους" μεχρι να την δω δεν το πιστευα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εμείς ομολογώ ότι αφού πήραμε το οκ κάνουμε ένα σεξ "συντήρησης" ανά 15θήμερο.

Αν δεν πέσει σε μέρες που έχω "χαζοπονάκια" είναι καλά αλλιώς πφφφ, δε μπορώ που δε μπορώ να κάνω τα "αεροπλανικά" μου....:tongue:

Τι περπάτημα έριξα πάλι σήμερα! Έπρεπε να πάω ΟΑΕΔ να ανανεώσω την κάρτα ανεργίας και πήγα με συγκοινωνία! Έλιωσα από τη ζέστη και περπάτησα 2 χιλιόμετρα μέσα στον ήλιο ψάχνοντας για εισητήριο λεωφορείου. Βρήκα ένα για να πάω αλλά σε 3 περίπτερα που ρώτησα κανείς δεν είχε για να γυρίσω...

Άσε που πρέπει να πας αυτοπροσώπως μπορείς δε μπορείς... Να δω όταν γεννήσω πως θα γίνει να πάω:evil:

Όσο για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... 280 μέρες είναι!!!! Φτάνει όχι άλλους υπολογισμούς!:D

tatum προκομένο παιδί, πιάνουν τα χέρια του... άντε και στις χειροτεχνίες και τις καλλιτεχίες!!!

rita__ki Να το χαίρεσαι το κουτσούνι:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εμείς ομολογώ ότι αφού πήραμε το οκ κάνουμε ένα σεξ "συντήρησης" ανά 15θήμερο.

Αν δεν πέσει σε μέρες που έχω "χαζοπονάκια" είναι καλά αλλιώς πφφφ, δε μπορώ που δε μπορώ να κάνω τα "αεροπλανικά" μου....:tongue:

Τι περπάτημα έριξα πάλι σήμερα! Έπρεπε να πάω ΟΑΕΔ να ανανεώσω την κάρτα ανεργίας και πήγα με συγκοινωνία! Έλιωσα από τη ζέστη και περπάτησα 2 χιλιόμετρα μέσα στον ήλιο ψάχνοντας για εισητήριο λεωφορείου. Βρήκα ένα για να πάω αλλά σε 3 περίπτερα που ρώτησα κανείς δεν είχε για να γυρίσω...

Άσε που πρέπει να πας αυτοπροσώπως μπορείς δε μπορείς... Να δω όταν γεννήσω πως θα γίνει να πάω:evil:

Χαζοπονακια 10 μερες εχω 1 δεν εχω γκρρρ φαγαμε και... απαγορευτικο αποπλου (μ αρεσει που καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι σαν την προηγουμενη) και ειμαι και απ αυτο το θεμα... νευρα στο κοκκινο... Τωρα απο ογδοο (μαλον) και μετα, αν συνεχισουμε ετσι. Καταλαβα για τα καλα γιατι αν καποια εχει νευρα, τη λενε κακο$@$@$@. Πηγαμε να κανουμε πηραμα με... χειροκηνιτο τροπο και τσακισα στους πονους!

Κι ελεγα οτι εγω ειχα δυσκολη μερα που τρακαρε το ταξι με μας μεσα! Ευτιχος δεν παθαμε τιποτα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Χαζοπονακια 10 μερες εχω 1 δεν εχω γκρρρ φαγαμε και... απαγορευτικο αποπλου (μ αρεσει που καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι σαν την προηγουμενη) και ειμαι και απ αυτο το θεμα... νευρα στο κοκκινο... Τωρα απο ογδοο (μαλον) και μετα, αν συνεχισουμε ετσι. Καταλαβα για τα καλα γιατι αν καποια εχει νευρα, τη λενε κακο$@$@$@. Πηγαμε να κανουμε πηραμα με... χειροκηνιτο τροπο και τσακισα στους πονους!

Κι ελεγα οτι εγω ειχα δυσκολη μερα που τρακαρε το ταξι με μας μεσα! Ευτιχος δεν παθαμε τιποτα!

Άστα... χωρίς φίκι φίκι τα νεύρα μου είναι τσίτα από φυσικού τους πόσο μάλλον με το ορμονικό χάος.

Άσε που θέλει τόσο απαλά και μαλακά λες και βλέπεις ρομαντική τσοντό-αμερικανιά... (Πάνε τα "κοπάνα με σα χταπόδι και γούλισέ με στον τοίχο")

Ταξί, αυτοκίνητο... τράκαρε???? Τι έγινε καλέ??? Είχες που είχες τα νεύρα σου έσκασε και αυτό ε?? Τουλάχιστον είστε καλά!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ταξί, αυτοκίνητο... τράκαρε???? Τι έγινε καλέ??? Είχες που είχες τα νεύρα σου έσκασε και αυτό ε?? Τουλάχιστον είστε καλά!

Πηρα ταξι με τη μικρη και εκει που πηγεναμε βλεπω εναν τρελο να κοβει αριστερα να αλλαξει λοριδα πανω μας... Φρενα ο ταξιτζης, να κραταω εγω με το ενα χερι τη μικρη και με το αλλο τη ζωνη μην πιεσει πολυ το μωρο στην κοιλια! Ευτιχος πηγεναμε αργα και απλα γρατζουνιστικαν στα πλαγια και τα 2 αυτοκινητα μονο, γιατι καθομουν και στην αριστερη μερια, να με κοντα στο πεζοδρομιο για ασφαλια οταν σταματουσαμε (τρομαρα μου).

Ειμαι που ειμαι νευροσπασμα, εχω και τις αυπνιες και το "απαγορευτικο", μονο αυτο μου ελιπε... Γυρισαμε με τον αντρα μου και οτι αυτοκινητο ηταν κοντα μας κοιτουσα τον οδηγο να τον σφαξω σε ολη την επιστροφη...

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα κοριτσια!!!κ εμεις στην συντηρηση ειμαστε...δεν μας απαγορεψε ο γιατρος,αλλα μετα απο μια μερα στην δουλεια κ παιχνιδι με την μικρη,το μονο που μπορω να κανω ειναι να ξεραθω στον καναπε κ να μην σηκωθω για ενα δυωρο τουλαχιστον,κ μετα νανακια..ευτυχως ο αντρουλης μου με καταλαβαινει...αλλα ποσο να αντεξει ο αμοιρος..με ενα παιδι κατι προλαβαιναμε,με δυο να δουμε..χαχαχα... μαντυυυυυυυυυυ!!!εσυ που εισαι η μαμα των τριων πες μου το μυστικο σου!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις παμε καθε μηνα, αν δεν εχουμε...παρατραγουδα...

Με τη μικρη η πιο σεξυ φραση στο σπιτι μας ηταν "μπορει να δει μικυ?" Οταν ηταν μωρακι φυσικα, αμεσος μετα το θηλασμο-αλλαγμα με το που κοιμοταν! Ποτε ομως στο ιδιο δωματιο γιατι δεν μου εβγενε :tongue:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κι εμεις παμε καθε μηνα, αν δεν εχουμε...παρατραγουδα...

Με τη μικρη η πιο σεξυ φραση στο σπιτι μας ηταν "μπορει να δει μικυ?" Οταν ηταν μωρακι φυσικα, αμεσος μετα το θηλασμο-αλλαγμα με το που κοιμοταν! Ποτε ομως στο ιδιο δωματιο γιατι δεν μου εβγενε :tongue:

απαπα..στο ιδιο δωματιο?θα προτιμουσα να πεθανω,αλλα δεν θα το εκανα ποτε στο ιδιο δωματιο μα το παιδι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρες κορίτσια!!

Εγώ σεξ όσο συχνότερα μπορώ!:oops::oops::oops::oops: Κι αν δεν μ'επιανε αυτή η υπνηλία της γκαστρωμένης θα το έκανα όπως πριν,καθημερινά!!!:cool::cool::cool:

Στον γιατρό πάω μια φορά το μήνα.Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να πάω συχνότερα..ευτυχώς γιατί υποθέτω οτι συχνές επισκέψεις στο μήνα μας μάλλον δεν είναι καλό σημάδι,ε;Κάνω λάθος;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μολις εκλεισα ραντεβου με την καρδιολογο,30μαιου.αντε να δουμε τι θα μου πει...

Άννα γιατί έχετε ραντεβού με καρδιολόγο???

Έμας μας το είχε απαγορέψει το 1ο τρίμηνο!!!Τώρα μου φαίνεται σιγά σιγά πρέπει και εμείς να το βάλουμε στο πρόγραμμα!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έμας μας έχει ραντεβού 2 φορές το μήνα και σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή!!!Βέβαια έχω και τον διαβήτη και πρέπει να παρακολουθούμε το μωράκι πως αναπτύσσεται!!Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά!!!Δεν φαίνεται να το έχει επηρεάσει !!Βέβαια προσέχω πολύ την διατροφή μου!!Δεν έχω ξεφύγει !!!

Φύλο έχετε δει???!!Εμείς μάλλον κόρη!!!:D:D

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...