Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλώς ήρθες withu..!! Εγώ το φτερούγισμα το κατάλαβα τη 16η βδομάδα και από τη 17,5η το καταλαβαίνω κάθε μέρα..!!Το συναίσθημα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λόγω του ότι είναι το πρώτο μας νινάκι (μάλλον κοριτσάκι)..Τώρα είμαι στη 19η..Κορίτσια κι εγώ έχω ένα θέμα με το αντηλιακό..Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο ποιας μάρκας είναι το καλύτερο..Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Avene...Τελικά παίζει ρόλο η μάρκα ή μόνο ο δείκτης προστασίας;;;

Για το αντηλιακό καλό είναι να πάρεις κάποιο από φαρμακείο ότι μάρκα και αν είναι!

Avene έπαιρνα πάντα για το πρόσωπο και για το σώμα είχα κάποιο λιανικής caroten ή κάτι αντίστοιχο.

Σίγουρα θες ένα μεγάλο δείκτη αλλά το θέμα με τα φαρμακευτικά είναι ότι μπορεί να έχεις λιγότερους ερεθισμούς ή και καλύτερη ενυδάτωση τώρα με το ορμονικό αλλαλούμ!

Το ποιά μάρκα θα διαλέξεις είναι όποια σου "κάθεται" καλύτερα στο δέρμα ή αυτή που βρίσκεις συχνά στα φαρμακεία της γειτονιάς σου.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το αντηλιακό καλό είναι να πάρεις κάποιο από φαρμακείο ότι μάρκα και αν είναι!

Avene έπαιρνα πάντα για το πρόσωπο και για το σώμα είχα κάποιο λιανικής caroten ή κάτι αντίστοιχο.

Σίγουρα θες ένα μεγάλο δείκτη αλλά το θέμα με τα φαρμακευτικά είναι ότι μπορεί να έχεις λιγότερους ερεθισμούς ή και καλύτερη ενυδάτωση τώρα με το ορμονικό αλλαλούμ!

Το ποιά μάρκα θα διαλέξεις είναι όποια σου "κάθεται" καλύτερα στο δέρμα ή αυτή που βρίσκεις συχνά στα φαρμακεία της γειτονιάς σου.

Ευχαριστώ πολύ Miss caramel..!!

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες Οκτωβρίου!!!

Ακόμα δεν το έχω καταλάβει το μωράκι μου!!Νιώθω κάτι σαν κράμπες εντέρου και δεν ξέρω αν είναι αυτό!!!

Ελπίζω να τα λέμε από εδώ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για την υπεροχη υποδοχη.Ειμαι 16,5 βδομαδων κ πριν 2-3 μερες ενωσα κατι σαν πεταλουδιτσα στην κοιλια χαμηλα.Χθες κ σημερα νιωθω σαν μικρα χτυπηματακια απο μεσα,ποτε αριστερα κ ποτε δεξια χαμηλα στην κοιλια.Νομιζω οτι ειναι ο μπεμπης μου!

Εγω θαλασσα αποκλειεται να παω γιατι δεν εμπιστευομαι τις παραλιες της Αθηνας.Δεν πειραζει,θα παμε του χρονου,με το καλο, με τον μπεμπη!:P

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!!καλως ηρθες withu!με το καλο το μπεμπακι σου!

katrindm κατω χαμηλα αισθανεσαι,στην γραμμη του εσωρουχου περιπου..στην αρχη σαν γαργαλιτο,μετα σαν πιεση,μετα κλωτσιες κανονικοτατες!

εμενα χθες ολη μερα με τσακισε,δεν σταματησε λεπτο,ειχε μαλλον αγωνα ποδοσφαιρου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

εγώ το μωρό δε το αισθάνθηκα χαμηλά στη μήτρα αλλά πιο ψηλά..κάτι τραβήγματα αισθάνομαι ενίοτε χαμηλά στη μητρα..

Σήμερα το μεσημεράκι έχω το ραντεβού με την παιδοκαρδιολόγο να δούμε τι θα μας πει..αν και έτυχε και βρήκα γνωστό που τους είχαν πει για το ίδιο πρόβλημα και τελικά μου είπε δεν ήταν τίποτα!

Άλλο τώρα...είμαι στην 18η εβδομάδα...4ων μηνών,οκ?έχω πάρει 5 κιλά..θεωρείτε οτι είναι πολλά;καλά;έχω αγχωθεί τόσο πολύ ρε κορίτσια...οι παλιές ας μας πούνε...απο τον 6ο και μετά δεν παίρνεις τα πιο πολλά κιλά;δηλαδή πόσα κιλά μπορεί να είναι αυτά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

εγώ το μωρό δε το αισθάνθηκα χαμηλά στη μήτρα αλλά πιο ψηλά..κάτι τραβήγματα αισθάνομαι ενίοτε χαμηλά στη μητρα..

Σήμερα το μεσημεράκι έχω το ραντεβού με την παιδοκαρδιολόγο να δούμε τι θα μας πει..αν και έτυχε και βρήκα γνωστό που τους είχαν πει για το ίδιο πρόβλημα και τελικά μου είπε δεν ήταν τίποτα!

Άλλο τώρα...είμαι στην 18η εβδομάδα...4ων μηνών,οκ?έχω πάρει 5 κιλά..θεωρείτε οτι είναι πολλά;καλά;έχω αγχωθεί τόσο πολύ ρε κορίτσια...οι παλιές ας μας πούνε...απο τον 6ο και μετά δεν παίρνεις τα πιο πολλά κιλά;δηλαδή πόσα κιλά μπορεί να είναι αυτά;

ενα πραγμα θα σου πω,εγω στην κορη μου πηρα 20κιλα κ τα 10 τα πηρα στον ενατο.κ προσεχα πολυ,ουτε γλυκα ουτε πολυ φαγητο κ ποτε απ εξω..αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κ σιγουρα κ καθε εγκυμοσυνη..εγω μεχρι τωρα πηρα 2,5κιλα,κ δεν προσεχω οσο προσεχα στην πρωτη..χαλαρωσε.απολαυσε την εγκυμοσυνη σου κ ασε τα κιλα για μετα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

βρε Annast μόλις λέω σε ποιό μηνα είμαι και πόσα κιλά έχω πάρει είναι λες και λέω κι εγω δεν ξέρω τί!ναι μεν δεν έχεις πάρει κιλά αλλά δε πρόσεχε....δηλαδή τί να κάνω;να τρώω;να μην τρώω;τί να τρώω;τι να μην τρώω;μα έχουν αρχίσει και μου σπάνε τα νεύρα..:evil::evil::evil:τί σε νοιάζε ρε φιλενάδα;στον κ... σου μπαίνουν τα κιλά;στον δικό μου μπάινουν...και ο άντρας μου με γουστάρει...με βλέπει και με θέλει και με κυνηγάει..προς Θεού δηλαδή..όλες καλοθελήτριες,μ'εναν καλό λόγο στο στόμα....λες και θα είμαι έγκυος μια ζωή...γι'αυτό κι είπα να ρωτήσω το παρεάκι μου εδω να δω μήπως τρελλάθηκα;;;;;:shock::shock::shock:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

@riniw Μην καθεσε να ακους την καθε... που θελει να το παιξει εξυπνη! Κι εγω στο δευτερο ειμαι αλλα ΔΕΝ ειμαι ο γιατρος σου! Ολες οι φιλες μου γεννησαν περιπου 1 χρονο μετα απο μενα αλλα θα ηταν χαζο να πω εγω πηρα τοσα παρε και εσυ τοσα! Ελεγα παντα τις εμπιριες μου και "ο γιατρος σου ξερει καλυτερα!

Το τι θα ακουσεις μεχρι να γεννησεις δεν λεγετε!!! Μου ειχαν πει μεχρι και να κοψω τα μαλια γιατι, λεει, σε ενα μωρο, επεσε τρυχα απ τη μαμα, μπλεχτικε στο δαχτιλακι του και σφαδαζε το μωρο και δεν ξεραν τι ειχε! Ευτιχος ειμαι αρκετα ζωων σε τετια θεματα και ρωτησα 2 πραγματα "με κοντα δεν μπορουσε να τυχει?" και "καλα οταν ειδαν οτι δεν πειναει και δεν ειναι ζεστο ή κρυο, δεν του βγαλαν τα ρουχα να δουν ρε παιδι μου αν το σφυγκει κατι?" Να σε προετημασμενη γιατι θα ακουσεις πολλα, εσυ εναν να ακους: το γιατρο σου!

Η εμπιρια μου απ το πρωτο: Ξεκινησα την πρωτη εγγυμοσυνη με 52 και στα μεσα του 8ου ειμουν στα συν 5, ο γιατρος μες την χαρα, ελεγα 8 θα παρω συνολο και ολες οι καλοθελητριες μου λεγαν "γατακι θα κανεις και θα θελει θερμοκιτηδα για να ερθει σπιτι!". Αλλαξα πολη και τελειωσα την εγκυμοσυνη στα συν 18. Αλλοι καλοθελητες εκει μου λεγαν πολλα πηρες και δεν θα μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα! Ο γιατρος οταν του το ειπα (αλλος γιατρος) γελαγε! Γεννησα φυσιολογικα... Εχασα τα κιλα σε 3 μηνες. Ενα μηνα μετα εμινε εγγυος η νυφη μου (και πολλες αλλες, γουρλου η μικρη!), πηρε συνολο 13 (ο γιατρος της ελεγε πολλα ειναι) και της λεγαν οτι αφου εγω τα ειχα χασει και δεν ειχα προβλημα στη γεννα με τα 18, τοτε ολα ηταν καλα (ολοι την παρηγορουσαν μονιμα, μαλον ειχαν βγαλει το αχτι τους μαζι μου χιχι) εκανε αναγγαστικα καισαρικη (λορωδεμενο) και μες το χρονο πηρε αλλα 10... Και στις 2 μας οι φιλοι και γνωστοι, αναποδα μας τα ελεγαν και οι γιατροι λες και βλεπαν το μελον!!!

Αν παλι σου πουν για γονιδια... η μανα μου χωρις γλυκα πηρε 17 ενω εγω 18 και τα τσακιζα απ την πρωτη μερα... Η καθεμια μας εχει τις δικες της εμπιριες και αυτα που εχει δει σε αλλους, δεν συμενει ομως οτι ολες οι εγκυμοσυνες ειναι το ιδιο οπως δεν ειναι και ολοι οι οργανισμοι!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

riniw νομίζω μπήκες στον 5ο μήνα!!! Εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει 2,5 κιλά και να φανταστείς κάνω διατροφή επειδή έχω διαβήτη κύησης!!!Νομίζω καλά είναι !!!!! Δεν ξέρω βέβαια αργότερα με τι ρυθμό μπαίνουν τα κιλά!!ΑΛλά μην σε αγχώνει αυτό!!!ΑΝ ο γιατρός σου δεν έχει πρόβλημα, τότε δεν πρέπει να έχεις και εσύ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Γεια σου tatum!!Πάμε μαζί εμείς ε???

Καλημερα :P! κολιμενο τικερ εχω γκρρρρ! 18βδ5μ ειμαι κανονικα!

Δεν διευκρινησα πριν οτι τους λεω καλοθελητες γιατι δεν πιστευω οτι το κανουν (ολοι) απο κακια, μπορει να ειναι ενδιαφερον! Απλα τα αποτελεσματα απ αυτα που λενε δεν ειναι σχεδον ποτε αυτα που πρεπει (ισως να ειναι αυτα που θελουν) και σιγουρα δεν αξιζει να ανχονομαστε!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Η βαβούρα για τα πολλά κιλά είναι για να μην αποκτήσει κανείς διαβήτη κύησης ή και υπέρταση και φάει καμιά φρίκη το μωρό. Από εκεί και πέρα όσα λιγότερα πάρεις στα πλαίσια του κανονικού, τόσο πιο έυκολο θα σου είναι με κάποια προσπάθεια φυσικά να τα χάσεις. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Αν δεν τρώς πολλά αλμυρά ή γλυκά και παχαίνεις από την μεγάλη ποσότητα ισορροπημένης τροφής δεν τρέχει τίποτα!

Κι εγώ κατάφερα στους 2 πρώτους μήνες να πάρω 4 κιλά... μου έβαλε και ο γιατρός ένα κωλόχερο γιατί ήμουν οριακά στο κατάλληλο BMI.

Βέβαια έδειξε κατανόηση στο γεγονός ότι έφαγα του σκασμού Καθαρά Δευτέρα και το Πάσχα :tongue:

Το μόνο που επανέλαβε είναι πρόσεχε τα γλυκά και το αλάτι... λογικό!

Έχω μείνει με τα 4 που έχω πάρει απλά αποφεύγοντας τις υπερβολές, τα πολλά λιπαρά και τα γλυκά.

Επειδή ο σύζυγος είναι διαβητικός και ξέρω από διαβητικές δίαιτες απλά ακολουθώ αυτό το βιολί. Δε στερείσαι κάτι εκτός από επιπλέον άχρηστη ζάχαρη (σε πολλά την αντικαθιστώ με ασπαρτάμη η στέβια) και τρώς πιο υγειινά. Σίγουρα χωρταίνεις πάντως ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα :P! κολιμενο τικερ εχω γκρρρρ! 18βδ5μ ειμαι κανονικα!

Καλό και κολλημένο μου πλάσμα... πηγαινε πάλι στο site παίξε λίγο με τις ημερομηνίες και φτιάξε το τίκερ γιατί σε συγχίζει κάθε φορά!!!!:P

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...