Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρες κορίτσια!!

Συγνώμη αλλά εγω θα το ρισκάρω και θα το καραρισκάρω!!!!!!Μη με παρεξηγήσετε κι εγω φοβάμαι τις λοιμώξεις,αλλά αυτές τις παίρνεις οτι ώρα θες..κι αφού ο γιατρός μου έδωσε το ΟΚ!! θα πάω σε παραλίες που τις ξέρω και τις έχω τσεκάρει οτι είναι καθαρές και φυσικά θα προτιμήσω να πάω καθημερινές,παρά σ/κ,που έχει και λιγότερο κόσμο!Δεν ξέρω αν φταίει το γονίδιο το νησιώτικο που το κουβαλάω αλλά παιδιά σκέφτομαι τη θάλασσα και παλαβώνω!!:tongue:

Αντιηλιακό 50άρι λοιπόν και για μένα μιας και βλέπω τόσες σύμφωνες γνώμες μαζεμένες,που σημαίνει οτι είναι τσεκαρισμένο!!Κι αφού έχουμε του προσώπου απο πέρυσι που μας καλύπτει η 20άρα,την αντικαθιστούμε τάχιστα όταν τελειώσει κι ησυχάζουμε!!

Κατά τ'αλλα;;ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!να ρωτήσω κάτι...μαγιώ χρειάζεται να πάρουμε;εννοώ υπάρχουν εγκυμοσύνης;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες κορίτσια!!

Συγνώμη αλλά εγω θα το ρισκάρω και θα το καραρισκάρω!!!!!!Μη με παρεξηγήσετε κι εγω φοβάμαι τις λοιμώξεις,αλλά αυτές τις παίρνεις οτι ώρα θες..κι αφού ο γιατρός μου έδωσε το ΟΚ!! θα πάω σε παραλίες που τις ξέρω και τις έχω τσεκάρει οτι είναι καθαρές και φυσικά θα προτιμήσω να πάω καθημερινές,παρά σ/κ,που έχει και λιγότερο κόσμο!Δεν ξέρω αν φταίει το γονίδιο το νησιώτικο που το κουβαλάω αλλά παιδιά σκέφτομαι τη θάλασσα και παλαβώνω!!:tongue:

Αντιηλιακό 50άρι λοιπόν και για μένα μιας και βλέπω τόσες σύμφωνες γνώμες μαζεμένες,που σημαίνει οτι είναι τσεκαρισμένο!!Κι αφού έχουμε του προσώπου απο πέρυσι που μας καλύπτει η 20άρα,την αντικαθιστούμε τάχιστα όταν τελειώσει κι ησυχάζουμε!!

Κατά τ'αλλα;;ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!να ρωτήσω κάτι...μαγιώ χρειάζεται να πάρουμε;εννοώ υπάρχουν εγκυμοσύνης;

κρητη απο ποιο μερος εισαι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

κανεις πλακα ε?ειναι κ η πεθερα μου απο τιις μοιρες

μικρός που είναι τελικά ο κόσμος!!!!αν κι εμείς δε γεννηθήκαμε κάτω,τα καλοκαίρια πηγαίναμε απο γνωριμίες μπόλικες!!εδω μένει η πεθερά σου ή κάτω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

μικρός που είναι τελικά ο κόσμος!!!!αν κι εμείς δε γεννηθήκαμε κάτω,τα καλοκαίρια πηγαίναμε απο γνωριμίες μπόλικες!!εδω μένει η πεθερά σου ή κάτω;

ναι αλλα κ εμεις καθε 15αυγουστο κατεβαινουμε κατω,εκει παντρευτηκα,εκει καναμε βαπτιση της κορη μου.εκει ειναι κ ολο το σοι του αντρα μου,μονο οι γονεις του μενουν εδω αθηνα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

σιγουρα θα ξερεις το σουβλατζιδικο του ηρακλη στη πλατεια..ειναι θειος κ δουλευει ο πρωτος ξαδερφος εκει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

η μισή Χανιώτισσα,η άλλη μισή Μεσσαρίτισσα και συγκεκριμένα Μοίρες Ηρακλείου!

Γεμίσαμε πατριώτισες... η μαμά μου ήταν από τους Βώρους... για φαντάσου!!!:P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπερα!! Τι κανετε εσεις και τα νινακια σας;;;

Επιασαν οι ζεστες οντως!!

Εμεις αν ειμασταν στο νησι θα εκανα σιγουρα μπανιο!

Αλλα στην αττικη με τιποτα δεν μπαινω θαλασσα.

Θα στειλω τη μικρη για μερικες εβδομαδες στην μαμα να κανει τα μπανακια της!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα! :P Ειμαι καινουρια στο site.

Εχω ΠΗΤ 23-10-2012.Ειναι περιπου μια βδομαδα που εχουν μειωθει παρα πολυ οι αναγουλες μου κ νομιζω οτι απο προχθες καταλαβαινω το μωρακι μου να κινειται στην κοιλια μου.Για πειτε μου βρε κοριτσακια.Εσεις το εχετε καταλαβει;Κ αν ναι,τι περιπου αισθανεστε;

Καλωσήρθες withu. Αν κατάλαβα καλά είναι το πρώτο σου μωράκι, οπότε συνήθως από την 18η εβδομάδα το πιθανότερο να νοιώσεις τις κινήσεις του μωρού. Στην αρχή είναι άτυπες, σαν 'φτερουγίσματα' θα τις περιέγραφα προσωπικά. Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

withu καλως μας ήρθες!εγώ την πρώτη-πρώτη κίνηση του παιδιού την κατάλαβα στις 15,5 εβδομάδες..σαν μπουρμπουλήθρες...το άκουσα 1 φορά και μετά απο 10 μέρες περίπου άκουσα αυτό το φτερούγισμα,όλο και συχνότερα...βέβαια εγω δεν είχα ούτε αναγούλες,ούτε εμετούς,ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα....!!!μάλλον παίζει ρόλο..μην ανησυχείς θα τ'ακούσεις και θα το καταλάβεις μόνη σου...ενστικτωδώς θ'αναγνωρίσεις τον ήχο.

κρητικο-καφέ θα το βαφτίσουμε εδω πατριώτισσες!!!χαχαχα!!!:D:D:D:D

κατά τ'αλλα όλα καλά!το θέμα που είχα με τη νονά του παιδιού λύθηκε αύριο παντρεύεται κι ελπίζω να βρεθούμε για ένα καφεδάκι να το ξεκαθαρίσουμε πλήρως...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλώς ήρθες withu..!! Εγώ το φτερούγισμα το κατάλαβα τη 16η βδομάδα και από τη 17,5η το καταλαβαίνω κάθε μέρα..!!Το συναίσθημα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λόγω του ότι είναι το πρώτο μας νινάκι (μάλλον κοριτσάκι)..Τώρα είμαι στη 19η..Κορίτσια κι εγώ έχω ένα θέμα με το αντηλιακό..Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο ποιας μάρκας είναι το καλύτερο..Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Avene...Τελικά παίζει ρόλο η μάρκα ή μόνο ο δείκτης προστασίας;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...