Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα

καλο σκ,,,

σωτηρια περαστικα σας

εμεις εχουμε 2 βδομαδες που ξυπναμε συνεχεια τη νυχτα!!!!!!!???? τι να ναι αυτο τωρα?? εκει που κοιματαν 9 ωρα τωρα καθε τρεις κ λιγο ορθια... κ τρωει κιολας... θηλαζει τρωει στερεες κ παλι δεν χορταινει?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φάγαμε μήλο... το πιο ζουμερό μέρος από το άλεσμα!

50% επιτυχία στο στόχο 3-4 κουταλίτσες τις κατεβάσαμε :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εμεις την κοψαμε γιατι βγαζει εντονες κοκκινιλες γυρω από το στομα. κατα τ' αλλα πυρατο ολη τη νυχτα εγω αυπνη κι επρεπε το πρωι να παω σχολειο. ολη μερα ειναι χαλια κ τωρα παλι πυρετο εχει

περαστικα γλυκια μου!

Φάγαμε μήλο... το πιο ζουμερό μέρος από το άλεσμα!

50% επιτυχία στο στόχο 3-4 κουταλίτσες τις κατεβάσαμε :tongue:

μια χαρα!εμεις να δουμε ποτε θα τα φαμε αυτα???με το να τον πειραξει το εμβολιο πηγαν ολα πισω:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula1234 ε δεν απέχετε πολύ... μη σκας! Έχεις να φας πολλή φρουτόκρεμα :tongue:

Nemina περαστικά!:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα!!!

λοιπον χτες οοολη μερα απορουσα με τι μπορει να τραυματισε το παιδι το ουλο του και εχει αυτη την μωβ μικροσκοπικη μελανιτσα :shock::shock::shock:

ε ! σημερα ηρθε η απαντηση οταν ξαφνικα το μωβ δεν ηταν πια μωβ αλλα ασπρο ξεξασπρο δοντακι :D:D:D:D:D:D:D

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Ειπα να πω μια καλημερα!

Σοφια, απιστευτη η μικρη σου με το μηλο! Δεν τρωει αλλα τα χαμογελα βροχη! Οταν πηγα να δωσω στον Μασσιμο μηλο, κρεμα, οχι απλα εφτινε, στραβομουτσουνιαζε και με "μαλωνε" που του εδηνα τετια αιδια! Λες και ειχε αλλη γευση απ το μηλο που τρωει σε κομματια...

Νεμινα πως πατε???

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλησπερα!!!

λοιπον χτες οοολη μερα απορουσα με τι μπορει να τραυματισε το παιδι το ουλο του και εχει αυτη την μωβ μικροσκοπικη μελανιτσα :shock::shock::shock:

ε ! σημερα ηρθε η απαντηση οταν ξαφνικα το μωβ δεν ηταν πια μωβ αλλα ασπρο ξεξασπρο δοντακι :D:D:D:D:D:D:D

ΩΩΩΩΩ!!!! Μεγεια και σιδερενιο!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μεγειά το δοντάκι του Λεωνιδάκουυυυυυυυυ:D

tatum από χαμόγελα άλλο τίποτα... από μήλο τρώει την άκρη του κουταλιού! Τουλάχιστον δε μου το φτύνει στα μούτρα!

Σήμερα ήταν πιο πηχτό το γεύμα μας... δεν πήγαμε κι άσχημα!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!! Και στα δικα σας !!!!

να ρωτησω κατι βρε κοπελιες.. μου ειχε πει η παιδιατρος πως αν θελω καποιες μερες αντι πατατα στη χορτοσουπα μπορω να βαζω ρυζι.. ε λοιπον το αποφασισα σημερα και το εκανα. Κατ'αρχας να σας πω πως του αρεσε πολυ περισσοτερο αλλα δεν υπολογισα σωστα την ποσοτητα και μου βγηκε πολυ... να το φυλαξω στο ψυγειο για αυριο ή θα μου παθει καναν κοψιμο το παιδι??? οεο???

με γεια το δοντακι σας!

Εμεις ειχαμε 2 μερες 39αρια και πηγαμε νοσοκομειο γιατι φοβηθηκα μηπως εχει στρεπτοκοκκο καθως ολους μας ποναει ο λαιμος. ΑΥτο γιατι Σαββατο ειναι κλειστει ι γιατροι, εδω τουλαχιστον. Μετα από οδηγιες τηςς παιδιατρου πηγαμε για στρεπ-τεστ κ τελικα της πηραν ουρα κ αιμα και μονο στρεπ τεστ δεν καναμε γιατι λεει δε τα φερνουν τωρα πια γιατι ειναι κοστος στο Δημοσιο! Ελλας το μεγαλειο σου!

Ευτυχως σημερα μας περασε.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

με γεια το δοντακι σας!

Εμεις ειχαμε 2 μερες 39αρια και πηγαμε νοσοκομειο γιατι φοβηθηκα μηπως εχει στρεπτοκοκκο καθως ολους μας ποναει ο λαιμος. ΑΥτο γιατι Σαββατο ειναι κλειστει ι γιατροι, εδω τουλαχιστον. Μετα από οδηγιες τηςς παιδιατρου πηγαμε για στρεπ-τεστ κ τελικα της πηραν ουρα κ αιμα και μονο στρεπ τεστ δεν καναμε γιατι λεει δε τα φερνουν τωρα πια γιατι ειναι κοστος στο Δημοσιο! Ελλας το μεγαλειο σου!

αυτο ηταν κοστος για το Δημοσιο?? τα φαγοποτια δεν ειναι??? αντε να χαθουν ολοι... αλητες

περαστικα να ειναι ρε κουκλα να συνελθει το παιδακι γρηγορα...

marioula1234 ε δεν απέχετε πολύ... μη σκας! Έχεις να φας πολλή φρουτόκρεμα :tongue:

Nemina περαστικά!:|

αχ δεν εχω υπομονη:P
καλησπερα!!!

με γεια με γεια!!! αληθεια απο μωβ μεσα σε μια μερα βγηκε το δοντακι???αχ κ εγω θελω:rolleyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!! Και στα δικα σας !!!!

να ρωτησω κατι βρε κοπελιες.. μου ειχε πει η παιδιατρος πως αν θελω καποιες μερες αντι πατατα στη χορτοσουπα μπορω να βαζω ρυζι.. ε λοιπον το αποφασισα σημερα και το εκανα. Κατ'αρχας να σας πω πως του αρεσε πολυ περισσοτερο αλλα δεν υπολογισα σωστα την ποσοτητα και μου βγηκε πολυ... να το φυλαξω στο ψυγειο για αυριο ή θα μου παθει καναν κοψιμο το παιδι??? οεο???

να το φυλαξεις γλυκια μου!

με γεια το δοντακι σας!

χαιρομαι που σημερα ειναι ενταξει το μωρακι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ευχαριστω βρε κοριτσια.

Ναι βρε Κελλα όπως τα λες βρωμοσκυλα είναι όλοι τους. Ασε που ήταν ένας γιατρος για 20 παιδια αρρωστα και κακομοιριασμενα που περιμεναν στη σειρα με πυρετο.... Χαμός...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

Σωτηρία μου ευτυχώς που ηρεμήσατε!

Αλλά συγχύστηκα κι εγω!:evil::evil::evil: Άκους εκεί...αλλά τί να πεις;;;για κάνα τηλ. σε μέντιουμ έχουνε τα λαμόγια..άσε με απο κει...άιντε σε βάρος όλων μας ζουνε οι λίγοι...

Μαρκέλλα μου με 'γεια και στα υπόλοιπα!!!!!μπράβο σας!!!

Το ρυζάκι δώσ'το και αύριο..δεν είμαστε για να πετάμε!

Σοφία μου τί κούκλα η κοράκλα!!σιγά-σιγά θα το τρώει όλο και θα δεις τότε!!!Κι εμένα στην αρχή έτσι ήτανε τώρα ανοίγει το στόμα ναααααα!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε για καφέ στο καφέ της αδερφής μου,πίσω απο τον Αγ. Σώστη σύνορα Ν.Κόσμου-Ν.Σμύρνης..παρα πολύ ωραία κορίτσια δεν είχαμε πάει άνοιξε πάνω στα γεννητούρια!!!

Την κρέμα βανίλια δεν την καλοτρώει..σήμερα μιας και είμασταν έξω δεν της έδωσα αλλά δεν την ενθουσιάζει ή είναι ακόμα κάτι νεο;όσο τρώει δε σκάω..απλώς μου είπε η γιατρός ότι όταν ξεκινήσει να τρώει την απογευματινή καλά να φάμε και φαγητό και ανυπομονω!

Αλλά το βυζί,βυζί σταθερή αξία,δεν το αποχωρίζεται με τίποτα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...