Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Σοφάκι μου καλή επιτυχία!!εφόσον δεν έχεις ακόμα περίοδο λίγο δύσκολο να υπολογίσεις μέρες αλλά ελπίζω να σας επισκεφτεί σύντομα ο πελαργός!Εγω είμαι υπερ,μακάρι να ευνοούσαν κι εμάς οι καταστάσεις και να ξεκινάγαμε κι εμείς προσπάθεια...

Μην αγχώνεσαι θα το μάθει το κουτάλι!!Κι εμένα έτσι στην αρχή και τώα ξέει κι αοίγει το στοματάκι!

Σας ευχαριστω βρε κορίτσια...δεν το θες αλλά σε επηρρεάζουν κάποια πράγματα και λέω κι εγω ας κάνω ένα μινι-γκάλοπ!

Λοιπόν σήμερα ο Νίκος ήταν σπίτι την ώρα που ήταν να φάει η μικρή φρουτόκρεμα και επειδή ήθελα να βάλω τον κιμά του λέω ταισέ την.Αποτέλεσμα;Ο Νίκος έφαγε τη φρουτόκρεμα της Νάσιας.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία καλό βόλι ;) Μακάρι να σας έρθει σύντομα το δεύτερο νινάκι!!! Κι εγώ το σκέφτομαι αλλά για 1-2 χρονάκια αργότερα, να φύγει κανένα πάγιο έξοδο πρώτα να είμαστε λίγο πιο άνετα.

Η κουμπάρα μου είναι έγκυος στον 5ο και νοσταλγώ τον περσινό χρόνο που περίμενα και εγώ τον μπεμπούλη μας!!!!!! Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία αν και έχεις λίγα ζόρια προς το τέλος αλλά ανυπομονώ να το ξαναζήσω!!!!

Καλά αν σας έδειχνα το βίντεο με την πρώτη απόπειρα με κρέμα του μπέμπη θα λέγατε ότι αποκλείεται αυτό το παιδί να φάει...και 1,5 μήνα αργότερα βλέπει κουτάλι και χτυπάει χέρια πόδια χαχαχαχαχαχαχα. Και μια χαρά βάρος πήρε (μας μέτρησαν στο νοσοκομείο και είχε πάρει 500 γρ). Πήρα σήμερα να ρωτήσω τη γιατρό μας για το εμβόλιο και μου είπε απο εβδομάδα να κλείσει καλά τους 6 που γινόμαστε την παρασκευή!

Καλησπερα!!!

Καλα βρε Μαριουλα, τυφλη ειναι η θεια??? Μια χαρα κουκλακι ειναι το μωρακι σου! Ασε που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιομα να φωναζει στο μωρο σου! Οσο για τα αφτια που λες... ΠΟΥ τα εβαλες στις φοτογραφιες και δεν φενοντε τεραστια??? Μεγαλουτσικα μπορεις να τα πεις, αλλα μαλον δεν εχεις δει μωρο με ΑΦΤΑΡΕΣ. Και για την κορη μου ετσι ελεγε η πεθερα και τωρα μια χαρα ειναι τα αυτακια της! Στο κατο κατο και προβλημα να ειχε (που δεν εχει) η επεμβαση για τα αφτια ειναι 5 λεπτα δουλεια (το εψαξε η πεθερα για την κορη μου :evil:) ενω για τον καλο στον εγκεφαλο και την κακια δεν υπαρχει!

Νεμινα, με το καλο η νεα δουλεια!!!

Σοφακι μην μασας, οπως και με τον θηλασμο η αρχη ειναι η δυσκολη (αν και εσας παραηταν δυσκολη)! Χαρας στο κουραγιο σου παντος να θες 2ο τοσο γρηγορα! Εγω δεν θα την παλευα με το τιποτα και ας δεν ηθελα να μηνει μοναχοπαιδι (κι εγω ειμαι).

Εμας η παιδιατρος, ελλαδα, μας ειπε να το αργησουμε οσο μπορουμε το ΡΟΤΑ γιατι ζοριζει πολυ τα μικρακια και ετσι δεν το εχουμε κανει ακομη.

Ηθελα να σχολιασω κι αλλα, μονο που το μονο που μου ερχετε τωρα ειναι να βρησω την θεια της Μαριουλας....

Αξιωθηκα να ποσταρω βιντεακι με τον μικρο να τρωει κοτοπουλο!

Μας περασαν επιτελους οι αρρωστιες, μονο οι ωμοι μου πονανε ακομα πολυ, που θα παει ομως? θα περασουν καποτε!

Φιλακιααααααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σοφάκι μου καλή επιτυχία!!εφόσον δεν έχεις ακόμα περίοδο λίγο δύσκολο να υπολογίσεις μέρες αλλά ελπίζω να σας επισκεφτεί σύντομα ο πελαργός!Εγω είμαι υπερ,μακάρι να ευνοούσαν κι εμάς οι καταστάσεις και να ξεκινάγαμε κι εμείς προσπάθεια...

Μην αγχώνεσαι θα το μάθει το κουτάλι!!Κι εμένα έτσι στην αρχή και τώα ξέει κι αοίγει το στοματάκι!

Σας ευχαριστω βρε κορίτσια...δεν το θες αλλά σε επηρρεάζουν κάποια πράγματα και λέω κι εγω ας κάνω ένα μινι-γκάλοπ!

Λοιπόν σήμερα ο Νίκος ήταν σπίτι την ώρα που ήταν να φάει η μικρή φρουτόκρεμα και επειδή ήθελα να βάλω τον κιμά του λέω ταισέ την.Αποτέλεσμα;Ο Νίκος έφαγε τη φρουτόκρεμα της Νάσιας.

χαχα δεν παιζεται ο νικος:tongue:
Καλησπερα!!!

Καλα βρε Μαριουλα, τυφλη ειναι η θεια??? Μια χαρα κουκλακι ειναι το μωρακι σου! Ασε που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιομα να φωναζει στο μωρο σου! Οσο για τα αφτια που λες... ΠΟΥ τα εβαλες στις φοτογραφιες και δεν φενοντε τεραστια??? Μεγαλουτσικα μπορεις να τα πεις, αλλα μαλον δεν εχεις δει μωρο με ΑΦΤΑΡΕΣ. Και για την κορη μου ετσι ελεγε η πεθερα και τωρα μια χαρα ειναι τα αυτακια της! Στο κατο κατο και προβλημα να ειχε (που δεν εχει) η επεμβαση για τα αφτια ειναι 5 λεπτα δουλεια (το εψαξε η πεθερα για την κορη μου :evil:) ενω για τον καλο στον εγκεφαλο και την κακια δεν υπαρχει!

Νεμινα, με το καλο η νεα δουλεια!!!

Σοφακι μην μασας, οπως και με τον θηλασμο η αρχη ειναι η δυσκολη (αν και εσας παραηταν δυσκολη)! Χαρας στο κουραγιο σου παντος να θες 2ο τοσο γρηγορα! Εγω δεν θα την παλευα με το τιποτα και ας δεν ηθελα να μηνει μοναχοπαιδι (κι εγω ειμαι).

Εμας η παιδιατρος, ελλαδα, μας ειπε να το αργησουμε οσο μπορουμε το ΡΟΤΑ γιατι ζοριζει πολυ τα μικρακια και ετσι δεν το εχουμε κανει ακομη.

Ηθελα να σχολιασω κι αλλα, μονο που το μονο που μου ερχετε τωρα ειναι να βρησω την θεια της Μαριουλας....

Αξιωθηκα να ποσταρω βιντεακι με τον μικρο να τρωει κοτοπουλο!

Μας περασαν επιτελους οι αρρωστιες, μονο οι ωμοι μου πονανε ακομα πολυ, που θα παει ομως? θα περασουν καποτε!

Φιλακιααααααα

αγαπη μου ειδα το βιντεο κ ειναι ενας κουκλος! κοιταξε τα αυτια του γιου μ δεν ειναι καθολου μεγαλα ισα ισα που ειναι μικρα απλα ειναι πολυ πολυ πολυ πεταχτα!!!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

]Μαριβή [/b]μου κι εγω με πιάνω ώρες-ώρες να χαϊδεύω την κοιλιά μου και να σκέφτομαι με νοσταλγία γλυκιά τα περσινά...περίπου τέτοιο καιρό ήταν δειλά-δειλά που την πρωτοάκουσα..ίσως και λίγο αργότερα.

Μυρσίνη ε,θα ήθελα να το ζούσα αυτό!!!Εσένα τετ α τετ με τη θεία της Μαριούλας!!!!:D:D:D

Ο κούκλος σου άπαιχτος!!Καταρχήν έχει το βλέμμα που σκοτώνει!!!Καλέ πως τα σμίγει έτσι τα φρύδια του;;;;;;;

Μαριούλα μου κι εμένα πετάνε τ'αυτάκια της!!ε,τι να κάνω;;είναι και καραφλή και δε σώνεται η κατάσταση!!!!!που θα πάει θα μακρύνουν τα μαλλάκια της!!!

Κατά τ'αλλα θα σας πω τ'απόγευμα πως θα πάει η κρέμα-βανίλια!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: κρέμα βανίλια ή κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο;(δεν τις ξέρω κιόλας το ζώον)]Σωτηρία[/b] που είσαι;;;;;εσυ με το 3ο θα ξέρεις!!!

Βικάκι....Βικούλα...αααχχχχ.......σε ζηλεύω,στο ξαναπα ε;;μου την έχει βαρέσει...θέλω κι εγω φέτος νησί,βασικά θέλω στο νησί μου αλλά κομμάτι δύσκολο...αααχχχχ......

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

]Μαριβή [/b]μου κι εγω με πιάνω ώρες-ώρες να χαϊδεύω την κοιλιά μου και να σκέφτομαι με νοσταλγία γλυκιά τα περσινά...περίπου τέτοιο καιρό ήταν δειλά-δειλά που την πρωτοάκουσα..ίσως και λίγο αργότερα.

Μυρσίνη ε,θα ήθελα να το ζούσα αυτό!!!Εσένα τετ α τετ με τη θεία της Μαριούλας!!!!:D:D:D

Ο κούκλος σου άπαιχτος!!Καταρχήν έχει το βλέμμα που σκοτώνει!!!Καλέ πως τα σμίγει έτσι τα φρύδια του;;;;;;;

Μαριούλα μου κι εμένα πετάνε τ'αυτάκια της!!ε,τι να κάνω;;είναι και καραφλή και δε σώνεται η κατάσταση!!!!!που θα πάει θα μακρύνουν τα μαλλάκια της!!!

Κατά τ'αλλα θα σας πω τ'απόγευμα πως θα πάει η κρέμα-βανίλια!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: κρέμα βανίλια ή κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο;(δεν τις ξέρω κιόλας το ζώον)]Σωτηρία[/b] που είσαι;;;;;εσυ με το 3ο θα ξέρεις!!!

Βικάκι....Βικούλα...αααχχχχ.......σε ζηλεύω,στο ξαναπα ε;;μου την έχει βαρέσει...θέλω κι εγω φέτος νησί,βασικά θέλω στο νησί μου αλλά κομμάτι δύσκολο...αααχχχχ......

riniw μου εγω δινω την νουνου κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι εμείς περιμένουμε να μακρύνει το μαλλί και να μη φαίνεται το σημαδάκι που έχει στο κεφάλι... τι να κάνουμε! Όχι ότι τα δικά μας αφτιά είναι πλακέ :tongue:

χαχαχα τα μωρά μας είναι τα καλυτερότερα βρε:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κι εμείς περιμένουμε να μακρύνει το μαλλί και να μη φαίνεται το σημαδάκι που έχει στο κεφάλι... τι να κάνουμε! Όχι ότι τα δικά μας αφτιά είναι πλακέ :tongue:

χαχαχα τα μωρά μας είναι τα καλυτερότερα βρε:cool:

μμμ..ποιό σημάδι;στις φωτό δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα

χαλια σημερα η ψυχολογια μου... με πιανουν αυτα τα σκαμπανευασματα και δε θελω να ακουω να μαθαινω να μιλαω να ξερω τπτ..

καλα θα μου περασει.. συνηθες φαινομενο για μενα με τη συννεφια

Ειρηνακι συνηθως τη βανιλια ρυζαλευρο δινουν , εγω δε θυμαμαι αν το ειχα ξαναπει, πηρα ρυζαλευρο απο παραγωγο και το φτιαχνω σε γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας που βαζουν ετσι κι αλλιως μια δοση απο βανιλια και γινεται ωραιοτατο χωρις ολα αυτα τα προσθετα που βαζουν οι εταιριες μεσα στην ετοιμη κρεμα και φυσικα πολυ πολυ πιο οικονομικα... πουλανε και στα σουπερ μαρκετ απ'οσο ξερω ρυζαλευρο της hole ή hipp βιολογικο που φτιαχνεις οπως εγω.

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερα

χαλια σημερα η ψυχολογια μου... με πιανουν αυτα τα σκαμπανευασματα και δε θελω να ακουω να μαθαινω να μιλαω να ξερω τπτ..

καλα θα μου περασει.. συνηθες φαινομενο για μενα με τη συννεφια

Ειρηνακι συνηθως τη βανιλια ρυζαλευρο δινουν , εγω δε θυμαμαι αν το ειχα ξαναπει, πηρα ρυζαλευρο απο παραγωγο και το φτιαχνω σε γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας που βαζουν ετσι κι αλλιως μια δοση απο βανιλια και γινεται ωραιοτατο χωρις ολα αυτα τα προσθετα που βαζουν οι εταιριες μεσα στην ετοιμη κρεμα και φυσικα πολυ πολυ πιο οικονομικα... πουλανε και στα σουπερ μαρκετ απ'οσο ξερω ρυζαλευρο της hole ή hipp βιολογικο που φτιαχνεις οπως εγω.

α!μπράβο βρε Μαρκέλλα μου!!κατι ψιλοθυμόμουν!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

α!μπράβο βρε Μαρκέλλα μου!!κατι ψιλοθυμόμουν!!

απλα το βραζεις δυο τρια λεπτα στο κατσαρολακι μεχρι να πηξει ... δε θελει πιο πολυ χρονο και καπου διαβαζα πως ειναι μαμαδες που εχουν το κουραγιο και αρμεγονται και το φτιαχνουν με μαμογαλο... ε ουσιαστικα το ρυζαλευρο λειτουργει σαν κορν φλαουρ.. κανει το γαλα κρεμα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Λοιπόν 70 ml πρώτη μέρα και δεν την έφαγε όλη..αλλά μόλις είδε κουτάλι το στόμα ναααα!!!!χαχαχα!!!το μωράκι μου...δεν την πίεσα να το φάει όλο της είχα δώσει και λίγο πριν στήθος εντάξει,δε θα σκάσω...ΟΣΟ θέλει...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εμεις την κοψαμε γιατι βγαζει εντονες κοκκινιλες γυρω από το στομα. κατα τ' αλλα πυρατο ολη τη νυχτα εγω αυπνη κι επρεπε το πρωι να παω σχολειο. ολη μερα ειναι χαλια κ τωρα παλι πυρετο εχει

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

αγαπη μου ειδα το βιντεο κ ειναι ενας κουκλος! κοιταξε τα αυτια του γιου μ δεν ειναι καθολου μεγαλα ισα ισα που ειναι μικρα απλα ειναι πολυ πολυ πολυ πεταχτα!!!:tongue:

Μες τα νευρα κολησα στην λεξη μεγαλα αντι για πεταχτα... Να ηταν ασχημο το μωρο σου, θα ελεγα μπορει να το σκευτει, ισως και να πει απλα οτι ειναι γλυκα σαν ολα τα μωρα... οχι ομως και ασχημο βρε κοριτσια, που ειναι ενα κουκλακι ο μικρος!

Θημιθικα και τα δικα μας και φουντωσα.

Η πεθερα μου ελεγε οτι η μεγαλη μου εχει τα αφτια μου "πεταχτα και μεγαλα", εφτασαν στο σημειο να μετρησουν... τα αφτια μου :tongue:. Μετα ειχε πεταχτει ο Τζουρ και της ειπε οτι "ετσι ειναι του παπου της (του αντρα της) και ομως τον παντρευτικε". Καπου ειχε αρχισει να την πιστευει και να στεναχοριετε και μια μερα ειδαμε ενα μωρακι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αφτια και ΠΟΛΥ πεταχτα, μου λεει "καπος ετσι ειναι και της κορης μας?" και ο μικρος σκαει ενα χαμογελο που μας εκανε να ξεχασουμε τα αφτια και να χαμογελασουμε και εμεις!

Νεμινα περαστικουλια σας και... καλη ξεκουραση με την πρωτη ευκαιρια!

Κελλα κι εγω στην μεγαλη εβγαζα γαλα για τα φρουτα της μεχρι να μπει η μπανανα και για το κρεας της που δεν της αρεσε!

Σημερα το προγραμμα ειχε ΙΚΕΑ, μπαλα ο μπαμπας και εμεις παιδικη και μετα εμπορικο για φαι, σουπερμαρκετ και φροζεν γιογκουρτ. Ειμαι ψωφια, καληνυστα σας και ονειρα γλυκα μεχρι το πρωι!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!

Σωτηρία περαστικά σας!Τί έχει το μωρό;;κοιμηθήκατε σήμερα;

Λοιπόν μετά που το διάβασα την κοίταγα κι εγω και νομίζω κι εμένα έκανε κοκκινίλες...αλλά θα το τσεκάρω και σήμερα και αύριο γιατί πάει κι ο Νίκος και την φιλάει με τα γένια και την κοκκινίζει

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...