Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κ γω στον γιοκα μου ενιωθα σε προχωρημενη εγκυμοσυνη τις κινησεις του στο περιπου.δηλαδη καταλαβαινα οτι πχ προκειται για καποιο ακρο (χερι ποδι) κ αλλες φορες ενιωθα κατι σαν μπαλα να με πιεζει (κεφαλι η πωπος)αλλα ακουσα προσφατα απο συναδελφο του αντρα μου 12 βδομαδων οτι οχι μονο το νιωθει αλλα καταλαβαινει οτι προκειται για χερι πχ ΕΛΕΟΣ κοπελια , συυγνωμη κιολας ειναι κ εγκυουλα !

Ναι ναι σίγουρα πες της... Χαχαχα.. Τι άλλο θα ακούσουμε;;; Μπας κ της μιλάει κιόλας;;;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μονο που με ενοιαζε στην αρχη ηταν οτι οντως το μωρο ηταν καλα κ χτυπουσε η καρδια του, αλλα μετα που τα περιεγραφα στον γιατρο μου (στο παραδιπλα γραφειο) μου ειπε οτι εχω δικιο κ αν θελω να κανω εγγραφη καταγγελια ........ οποτε το κανα με μεγαλη χαρα να σας πω την αληθεια . τωρα βεβαια δεν ξερω αν θα βγει κατι ευχομαι να μην τυχει σε καμια αλλη μανουλα παντως.μετα απο αυτο πηγα κ ιδιωτικα κ εκανα με 40 ευρω εναν υπερυχοο κ το ειδα κ το ακουσα κ ηρεμησα

88M1p3.pngycQap3.png

100 γραμμαρια πλασμα κ να νιωθεις χερια ποδια δεν γινεται . το πιστευω .

τωρα αυτο που λες για τους ψυχολογικους λογους δεν το ειχα σκεφτει, οντως η κοπελα εχει ενα θεματακι . αυριο εχει κ την αυχενικη.....ας της πανε ολα καλα!

στον προηγουμενο υπερυχο παω στο νοσοκομειο κ ηταν μεσα η μαια κ καμια 10αρια ειδικευομενες (ετυχα την μερα) μου βαζει λοιπον η μια κοπελιτσα να ακουσει καρδιακους παλμους.....ΤΙΠΟΤΑ......... ερχεται η αλλη κοπελιτσα..........ΤΙΠΟΤΑ ......... στο μισαωρο εχασα την ψυχραιμια μου κ ουρλιαζατα κ εκλεγα στην μαια να ερθει κ να κανει κατι να το ακουσω ...........στο τελος μου την ειπε χαριτωμενα οτι ειμαι πολυ ευαισθητη. το ανεφερε το περιστατικο στον γιατρο μου κ εκανα εγγραφη καταγγελια . δεν λεω τα κοριτσια να μαθουνε ευχαριστως αλλα οχι ετσι . να ακουει πρωτη η μαια κ μετα ας ψαχουλεψουν οσο θελουν ......... κοριτσια ηταν τραγικο .......

Αν είναι δυνατόν...Πειραματόζωα μας κάνουν. Κ ψυχολογικό πόλεμο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ρωτησα τον γιατρο όσο αφορά το πότε ακούες το μωράκια. Το πρωτο την 18η εβδομάδα καθαρά, το 2ο την 17η και το τρίτο την 16η+....Δεν έχει παρακάτω..................

Κι εμενα ετσι μου ειχε πει αλλα οταν εσβησε την οθονη και μου ειπε πες μου αν κλοτσισει (ειχα δει και τη σταση της) και του ελεγα ποδι χερι (ηξερα τη σταση επαναλαμβανω) τρελαθηκε, και στον μικρο τωρα ειμαι σιγουροτατη για αυτα που νιωθω εδω και 3 βδομαδες! (οχι χερια ποδια φυσικα)

Ισως να φταινε τα κιλα μου που ειναι λιγα και οτι ειχα (και εχω) καλους κοιλιακους! Εκει το απεδωσε τοτε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Μέχρι στιγμής αισθάνομαι τα αντεράκια μου κλασσικά!

Είναι και το γαστρεντερικό μου στον κόσμο του χρόνια τώρα... όσο για το παιδί μάλλον θα αργήσω.

Αν δεν αρχίσει να βαράει πολύ δεν ξέρω αν θα το καταλάβω ή ξεχωρίσω:)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μη μου μιλας για εντερακια γιατι ειμαι με κοψιμο απ την ωρα που γυρισαμε! γκρρρρ

(6 φορες πηγα τελικα μεχρι να μπορεσω να κοιμηθω και σημερα τα ιδια!)

Παντος μην μασας Miss caramel ολες το ιδιο σκευτομασταν στο πρωτο και μια χαρα το ακουσαμε!!! Εχεις καιρο ακομα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σας ευχαριστώ όλες για το θερμό καλωσόρισμα. Τελικά, πάνω που έλεγα ότι δεν αισθάνομαι το μωρό, σήμερα με τάραξε στις κλωτσιές. Νιώθω αυτά τα 'φτερουγίσματα' στην κοιλιά μου που αισθανόμουν και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?κ εγω που ελεγα δεν αισθανομαι εξωτερικες κλωτσιες,χθες που χαλαρωσα το βραδυ,αισθανθηκα πρωτη φορα κ απ εξω μια κλωτσια!αλλα χθες ηταν μερα τρελη,ειχαμε παει κ ζωολογικό κ ρηξαμε πολυ περπατημα,ξεθεωθηκα.για αυτο οταν το βραδυ χαλαρωσα,εμ ταραξε το μικρο μου που κουραστηκε πολυ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!:P:p:p

Εγώ απο το σάββατο που το άκουγα στο νεκροταφείο συνέχεια άντε να ο έχω ακούσει πάλι 1-2 φορές...μάλλον λόγω συναισθηματικής φόρτισης εκείνη την ωρα έδωσε σήμα ο διάδοχος!!υποθέτω οτι απο δω και έπειτα θα ακούγεται και πιο συχνά αναλόγως τις κινήσεις την χαλαρότητά μου αλλά και τη διάθεσή μου!Οι παλιές μανούλες μπορούν να μας διαφωτίσουν εδω!

Κατά τ'αλλα περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω τη Δευτέρα να κάνω την εξέταση με την παιδοκαρδιολόγο να υσηχάσω κι απο κει..ο άντρας μου επιμένει οτι το κάνουν για να μας πάρουν λεφτά,αλλά βρε κορίτσια παίρνεις το ρίσκο;Τελοσπάντων όλα καλά κατά τ'αλλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!:P:p:p

Εγώ απο το σάββατο που το άκουγα στο νεκροταφείο συνέχεια άντε να ο έχω ακούσει πάλι 1-2 φορές...μάλλον λόγω συναισθηματικής φόρτισης εκείνη την ωρα έδωσε σήμα ο διάδοχος!!υποθέτω οτι απο δω και έπειτα θα ακούγεται και πιο συχνά αναλόγως τις κινήσεις την χαλαρότητά μου αλλά και τη διάθεσή μου!Οι παλιές μανούλες μπορούν να μας διαφωτίσουν εδω!

Κατά τ'αλλα περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω τη Δευτέρα να κάνω την εξέταση με την παιδοκαρδιολόγο να υσηχάσω κι απο κει..ο άντρας μου επιμένει οτι το κάνουν για να μας πάρουν λεφτά,αλλά βρε κορίτσια παίρνεις το ρίσκο;Τελοσπάντων όλα καλά κατά τ'αλλα;

φυσικα κ δεν παιρνεις ρισκο,κ εγω το ιδιο σκεφτηκα κ θα παω,δεν το ρισκαρω με τιποτα,για μενα δεν θα με ενοιαζε κ δεν θα εκανα,αλλα για τα παιδια μου δεν το συζητουσα καν..καλα σε λιγο καιρο οχι απλως θα κλωτσαει,αλλα θα ξεχωριζεις αν ειναι ποδι,αν ειναι χερι,αν ειναι ποπος κ αν ειναι κεφαλι.χαμος θα γινει..θα αντιδραει σε φωνες,εγω ημουν εγκυος στον 7 μηνα κ πηγαμε σε μια γιορτι σε ενα κλαμπακι,εγινε χαμος,χορευε το μωρο ολο το βραδυ.κ τωρα ειναι χορευταρου.χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

φυσικα κ δεν παιρνεις ρισκο,κ εγω το ιδιο σκεφτηκα κ θα παω,δεν το ρισκαρω με τιποτα,για μενα δεν θα με ενοιαζε κ δεν θα εκανα,αλλα για τα παιδια μου δεν το συζητουσα καν..καλα σε λιγο καιρο οχι απλως θα κλωτσαει,αλλα θα ξεχωριζεις αν ειναι ποδι,αν ειναι χερι,αν ειναι ποπος κ αν ειναι κεφαλι.χαμος θα γινει..θα αντιδραει σε φωνες,εγω ημουν εγκυος στον 7 μηνα κ πηγαμε σε μια γιορτι σε ενα κλαμπακι,εγινε χαμος,χορευε το μωρο ολο το βραδυ.κ τωρα ειναι χορευταρου.χαχαχα

χαχαχαχαχαχα!!!!!τέτοια λέγε μου!!!χαχαχαχαχα!!!!

έσω σκάσει παιδιά θέλω να πάω στη θάλασσα..τί κακό είναι αυτό;;;;μα σαν παλαβή!!!

ερώτηση:τί αντιηλιακό χρησιμοποιώ;τί δείκτη;του προσώπου έχω έναν 20άρη της AVENE ΄τώρα λέω να πάρω της BEPANTHOL αντιηλιακό ξέρω είναι νωρίς τέλος του μήνα που θα πάω στον γιατρό θα ρωτήσω κιόλας αλλά πείτε τη γνώμη σας...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχαχαχαχα!!!!!τέτοια λέγε μου!!!χαχαχαχαχα!!!!

έσω σκάσει παιδιά θέλω να πάω στη θάλασσα..τί κακό είναι αυτό;;;;μα σαν παλαβή!!!

ερώτηση:τί αντιηλιακό χρησιμοποιώ;τί δείκτη;του προσώπου έχω έναν 20άρη της AVENE ΄τώρα λέω να πάρω της BEPANTHOL αντιηλιακό ξέρω είναι νωρίς τέλος του μήνα που θα πάω στον γιατρό θα ρωτήσω κιόλας αλλά πείτε τη γνώμη σας...

εγω οοοοοοποτε το βαζω,εχω ενα 50 της μικρης,το χρησιμοποιω αυτο της vichi,κ εμεις σκεφτομαστε να παμε για μπανιο,αλλα εγω δεν θα μπω φετος.ο παλιος γιατρος δεν με αφηνε να καθομαι κ στον ηλιο,τον τωρινο μου δεν ρωτησα ακομα.αρα θα παρω ενα φορεματακι για την παραλια κ θα καθομαι στη σκια να βλεπω την μικρη να πλατσουριζει.εσεις θα κανετε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κι εγώ αγαπώ την Avene και για αυτό λόγω εγκυμοσύνης ανέβηκα στο 50άρι!

Ότι και να βάλεις στην παραλία (ή μάλλον να βάζεις ανά 30') το μυστικό είναι μετά να περαστείς με ενυδατική 2 χέρια για να ηρεμίσει σίγουρα το δέρμα!

Πρέπει να ρωτήσω τον doc και γω για το θέμα μπάνιου... στην Αθήνα τουλάχιστον!

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά τελικά η εγκυμοσύνη σε κάνει πολύ ψείρα... εδώ έναν ηλιακό θέλω να πάρω και ψειρίζω τον κόνωπα....:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κι εγω ειχα μανια με τα χημεικα (και εχω) και το καλοκαιρι στη μικρη εβαλα ενα βρεφικο της frezyderm 50αρι και οτι εμινε το ειχα μετα για τη μικρη, μαλον το ιδιο θα κανω και τωρα! Αν και εγω για μπανιο παντα πηγενα και πριν τη μικρη, απογευμα μετα τις 5,30 οποτε και πολυ ηλιο δεν εχει! Μακαρι να με αφησει ο γιατρος να κανω μπανιο (ολες μας) αλλιος θα ειναι πολυ ζορικα το καλικαιρι με τις κοιλαρες!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...